30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bugün ilk defa esimle cocuk icin tedavi icin hastahaneye gittik özel
doktor bu aksam hayatimi karartti diyebilirim
yas 30 fsnh 27 amh 0.08 cok düsük yumurtlama yok dedi
yumurta olmayinhca tüp bebek sansinizda yok dedi
dünyam basima yikildi,manhvoldum,esiminh bgözleri doldu,onun üzüldügünü gözlerinin doldugunu ilk defa gördüm
uyku tutmuyor uyuyamiyorum,onuda baba olmasinhi engelliyorum
bosanayim diye düsünüyorum onhu cok sevdigim halde
gecen yil kanser tedavisi gördüm simdilik hamdolsu sonhuclarim kötü degil dediklerine göre
hem bebek özlemi hem hastaliklarim psikolojikmen cok cökertti beni

birdahaki ay adetin 3-4 günü gel tekrar bakalim dediler
ama yine de umutlanma dedi doktor
asanhsörde esime sarilip hickira hickira agladim,neyapayim birakayim mi tedaviyi
yok olmaz diyorlar,vaz mi geceyim,hormon hapi bile önermedi doktor
belki igne ile hapla olur dedim ondan da ümüdim gitti,tüp sanhsimda yokmus
bu nasil bgir doktor insan olur belki der,olmaz deyip kestiriyyor

allahtan ümit kesilmez,rabbim ümitlerimizi tüketme,güldür yüzümüzü,cok caresizim allahim duy sesimi...

allah her isteyeni evlat sanhibi yapsin inhsaallah anne olamayacagim düsüncesi deli edecek beni,

beni anladığnı çokkk iyi biliyorum..... bekleyeceğm...ne olur dua ett. ama her aykiiii ağrılar beni çokkkkkk korkutuyor....((

canım ağrılar bende de oldu hatta leke geldi tamam adetim geliyo dedim ama
gelmedi umudunu kesme allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin canım

slm gurbet allahtan umut kesilmez canım üzülme adet olduğunda daha belli olur kan tahlilleri
allahım kimseyi evlatsız bırakmasın tattırsın evlat sevgisini

günaydın hayrılı cumalr cuma hürmetine rabbim tüm dularımzı kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş

canım bende senin kandan baktırmandan yanayım çok merak ediyorum seni ve senden gelecek olan güzel haberiiiii

teşekkür ederim kızlar. Biraz bugünlerde yoğunum ancak sabahları uğrayabiliyorum.
annem uzakta benim, hayırlısı ile bi doğsunda, inşallah güzel bişeyler düşünürüz. Allah kavuştursun eşinle. Ne güzel annenle beraber kalıyorsunuz. Annelerin hakkı ödenmez ya.
kıslarrr ben geldimmm..
sizi unuttum sandınız di mi..
bu arada zerdalım hamile mi yoksaammm..Allahımm şükürler olsunn...kıs zerdal haber vermedin ya kıss..dur ben sana sorucam:)))))))))) eyoooo
tam bizi unuttuğunu düşünüyorduk çılgınım, şaka bi yana sen çekirdeğe bak yeter, hani arada iyiyim diyede bi ce de yeter. teşekkür ederim bu arada.
10 ekim mi benim doktorumda bülent bey, o kadar yoğunmu ya, koskoca anlara, dünya kadar doktor vardır. neyse bende ona gideceğim. Bana hamile kal gel demişti.
Gurbet canım, hangi memlekettesin bilmiyorum ama, mucizelerden neler doğar, boş ver sen doktorun dediğini, yumurtaları uyarıcı bitkisel kürler dene, ilçlarıda boş ver kürler dene, ama bunları şöyle 5-6 ay uygula, mutlaka uyarır, ne mucizeler okuyoruz topinklerde sıfır sperm diyorlar sonra kürlerle sayıyı kaça çıkarıyorlar, senin yumurtalarmı uyanmayacak. Hiç umudunu kaybetme. Eğer ankaradaysan sende bülent beye bi görün, çünkü bülent beyin, bildiğim kadarıyla yumurta rezervleri üzerine amerikada çalışmaları falan vardı. Araştırırsın. hemen bi doktorla umudunu kaybetme, her doktor başka bişey diyor, hem eşinden boşanmakta neymiş. ikiniz birbirinizi seviyorsunuz ya, allahta büyük, sınav bu. Başka biriyle evlenip çocuk sahibi olunca mutlumu olacak. ben bazen eş ve eşinin ailesiyle ilgili topink var orayı okuyorum, çoğununda bebeği var, valla boşanma aşamasındalar. yani bebekte yuvayı kurtarmıyor. Sen moralini yüksek tut, dua et, allah büyük. elinden gelenide yap.ummadığın zamanda gelir. Bu arada yaş kaç.

canım üzme kendini geçen gün bir arkadaşımız amh 0.0.15 ila doğal yoldan hamile kaldı yeterki rabbim istesnnn

o dr bırak komşumun da fshsi yüksekti yumurtlaması çok kötüydü rahmi 55 yaşındaki kadın gibisin dediler tüp bile yapamayız dediler tüp yaptırdı sonuç bekliyor düşün böyle dr olmaz yaaa bırak onu

sana bal ve polen öneririm oku dene

canım benimmmm sakın kafaya takma ve üzülme.. benimde amh sonucum düşük çıktı. düşün ilaçsız bile yumurtluyor ve 20 mm ulaşan yumurtalarım oluyor. gerizekalı doktor hasta psikolojisindn anlamıyor..sen nerde yaşıyorsun? bu arada fsh için hayıtı öneririm. Allah yardımcın olsun..

canım ağrılar bende de oldu hatta leke geldi tamam adetim geliyo dedim ama
gelmedi umudunu kesme allahım hayırlı ve sağlıklı evlat versin canım

canımmmm benimmm inşallahhh dediğin gibii olur... benim adetim 1 haftaa 10 gün önce ağrılarım başlardı.şuanda da öyle. zetinnn çok korkuyorum yaaaa. canım sen de mi tüp bebek yaptırdın?dualarını eksik etme olur mu? bu arada sabah idrar testi yine yaptım ve yine çift çizgi. Pazartesi yapılan iğneden kaynaklanabilir. (((((((((((((

canlarım nasılsınız cumanız mübarek olsun rabbim tüm annerelerimizi ve bebişlerini bütün hamile olanları korusun hamiş arkadaşlarımızın hayırla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
leyliko sende pozitif düşün düşün canım inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın ben hamile kaldığımda bırak lekelenmeyi adet oldum 5 gün sürdü adetim bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim bu tür sancılar lekelenmeler yerleşme aşamasında oluyor yaramaslık yapıyor bebişler gelirken mearak etme hakkında hayırlısı olsun inşallah

offff offff b u felaket tellalı doktorlara ne demeli bilmem bundan 3-4 ay önce aynı tellalden birinede ben rastladım doktor fsh çok yüksek erken menapoz dedi şu durumda değil normal yolla tüp bebek bile tutmaz dedi yıkıldık eğer değer düşmezse ilaç kullanacaksın şöle olur böle olur bir sürü laf beynim durdu sanki eşimle biz şok sonra bir ay biosteron diye bi ilaç verdi onu kullandım bir ay sonra gittim sonuç fsh normal değerinde ilacı kestim ondan sonra tekrar yaptırdım yine normal bi dahada o doktora gitmedim o ay ömrümden ömür gitti valla halen hamile değilim ama olacak inşallah sende umudunu yitirme canım hayıt tohumu lullan fsh düşürüyor birde arı sütü polen bal verecek olan Allah gerisi hikaye hiç çocuğu olmaz denilenler hamile kaldı sende kalbini ferah tut canım

leylıko ıgne yapalı 4 gun olmus canım ıdrar senı yanıltır ıgneden sonra 10 gun beklemen lazım ben baya arastırdım bu ıgneyı zaten etkısını bıle 36 saat sonra gosterıyo gecen ay bende de asırı agrı oldu ıgnenın etkısıyle zorla yumurtayı catlatıyos kolay degıl :) kendı kendıne stres yapma hersey olacagına varır bekle 10 gun sonra kan testı yaptır

inşallah canımmmm inşallah dediğiniz gibi olurrrr

slm gurbet
bende arkadaslara katılıyorum degıstır o dr u. bı kere hersey kafada baslar kafada bıter once sen ınan sonra da sana ınanan bı dr bul bence psıkolojı cok onemlı bızım durumumuzda.
bak benım drum olmaz falan dıye endıselenıyodum ve bana dedıkı adet goruyomusun yumurtan var mı bı sekılde cocugunuz olur ama asılama ama tup ama normal yolla olur ınsallah dedı yumurta tembellıgım var benımde ılacları var gelıstırıyolar ooohhhoooo neler neler yapıyolar hıc dert etme nerde oturuyosun sen

zerdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllll

senin doktorunda mı BÜLENT ALP yoksa sende mi :))) cidden aynı doktora mı gidecezzzz :)))) yaa ankarada çok doktor vardır kesin ama ben araştırmalara göre bu doktoru tercih ettim ve daha öncekilerden memnun olmadığım için araştırıp bulduğuma gitmeye karar verdim, çünkü sil baştan hep olmasından sıkıldım, iyi olsun istiyorum bakalım artık :))) senin randevun ne zaman peki? sen nasılsın bu arada, herşey yolunda mı ?

dünden geri uyku tutmuyor,esimin o hali gözümün önünden gitmiyor,belli etmemeye calisiyor ama
ilahi dinlemesi hic konumamasi beni cildirtiyor

hic hormon tedavisi bile uygun görmedi
hap verin dedim onu bile vermedi
hic hic hicccc hicbirseyy aybasi 3-4 gun gel tekrar tanhlil yapalim dedi
benh fsh nin degistigini okudugumu söyledim internette
bu durumda bebegi olanlari söyledim
yok düsmez deger cok zor sizin icin üzgünüm diyor
insan bir umut verir yaa bu nasil vicdansizlik yikildigimizi görmedi sanki

ben yaklasik 9 yildan beri 2-3 aydir k.dok.giderim
bundan önce emekli olan doktorum bekle,daha gensin,zamana birak zamanla olur,eispurr var diyordu,kan testi bile yapmamisti

onun yerine gelen doktorum test yapti o söyledi sonhucu baska klinige gönderdi hormon verirler asilama yaparlar olmazsa tüp yaparlar diye,ama dün gittik hic sanhs vermedi,üzgünüm sizin icin hic birsey yapamam edi.yikildikkkkk resmen.....

allahim nolur umutlarimi kaybetmeme müsade ettirme
2 aydir agnus castus tableti kullanhiyorum,arada bir aslan pencesi cayi
yesil cay fln

hayit tohumu yok almanyada

caresizimmmm herzaman kötü bir haber almak yoruyor beni tasiyamiyorumm
rabbim senki tasiyamiyacagin yük kimseye yüklemezsin
ilahi adaletine siginiyorum bizleri kimselere imrendirme rabbim

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun, hemen yıkılma. neler okuduk neler biz :)

o doktora güüüzel bi kafa at sonra da değiştir
. türkiyeye gelebilcekseniz burada bi doktora görünün derim ben. buraları yurt dışına göre daha iyimiş.

allah tez zamanda şifa versin

efeim ii yapmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…