30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Canim benim umutsuzluga kapilma lütfen..biz 30-40 olan FSH larin.7.8 e düstügünü cok gördük..hamile kalamzsin denilip.kac kez tüp.asilama yapilan sonucu negatif alipta,umutlari sifirlanan ve sonrasinda kendiliginde hamile kalan kac kisiye sahitlik ettik..o yüzden sabret,bekle,reglinin 3. günü yeniden bir kan ver ..moralini yüksek tut..nefes aliyorsak umut vardir..üzme kendini..

Bende Almanyadayim ve Hayit otunun hapa cevrilmis halinin ismi Agnus Castus ...yani bu hap zaten bitkisel ve hayitin tablet hali..bende daha evel kullandim..simdi tekrar almam lazim,doktor kullan dedi ama daha alip baslamadim....cok öptümm

Kizlar merhaba ben GESECHENK in arkadsiyim..ara sira topige girip Geschenke bakiyorum,uzun zamandir yok..bizim topige gelmiyor..burayada ugramamis merak etim..haberi olan varmi acaba..tesekkürler..

test günüm pazartesi..... çok korkuyorum canımm. sen heray yaşadığın ağrıları mı yaşadın? göğüslerim pamuk gibi... pazartesi sabah yaptırdımm iğneyi. bugün testide öğlen yaptım..

LEYLIKO Gesechenke bakarken senide okudum..insallah pozitif sonuc alacaksin canim..Ben 4 kez hamile kaldim ve hala kollarim bos.. inanki 4 hamileligimded hic belirti yasamadim,klasik regl belirtileriydi..6. haftada gögüs ve mide sorunu basladi..belirtilere takilma..Allahim yüzünü güldürsün insallah..insallah o müjdeli haberi alasin canim benim..

Kizlar merhaba ben GESECHENK in arkadsiyim..ara sira topige girip Geschenke bakiyorum,uzun zamandir yok..bizim topige gelmiyor..burayada ugramamis merak etim..haberi olan varmi acaba..tesekkürler..

hoşgeldin feri. geshenk iidir. malum hastanelerle ugrasıp duruyodu. son durumu gelince söler herhal

inşlh tez zamanda saglıkla kucagına alırsını bebişini :)

günaydın nasılsınız bakalım güzel bir hafta sonu diliyorum herkese hamişlerimiz nasıllar iyidirler inşallah topik sessiz aşağıda bir tek tentationu görüdüm nasılsın tentation canım bugün topiği sen açmışsın erkencisin

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
denizANASI

Bir benmiyim perişaaaaannn gecenin karanlığında
Yosun tuttu göslerim YALNIZLAR rıhtımındaaa

GÜnaydın akideşler, güzel haftasonları diliyorummm

ben cok kötü bi rüya gördüm hemencecik nete girdim bakiim diye ama rüyama uygun yorum bulamadım hayırdır inşALLAH diyeyim dimi, size anlatayım dedim ama anlatılmayan rüya daha iyidir diye zor tutuyom kendimi

rüyaları nasıl yorarsan öyle çıkar der annem bizde hayra yoralım hayır olsunnnn inşallahhhhhhhhhhhh amin

iyiymiş ya, tlf la görüştüğü arkadaş söylemişti iyi olduugnu, merak etme sen de Feri, gelecektir yakında, bizde mrk ediyoruz da iyi oldugunu bildiğimizden tasalanmıyoruz pek...

yuhhh o doktoraaa. ayıptır günahtır ya.
sen takmamaya calış, kürlere başla, hayıtı da türkiyeden yollattırabilecegin biri yıok mu , yada netten versen sipariş?? kürleri tamamla 3 ay sonra test yaptır yeniden..ama sakın ha sakın pes etme,

neler gördük okudik ve okuyacagız buralarda, sen de gez bak sayfaları umut olacak cok yazı bulacaksın sana...

ALLAH yardımcın olsun, dua et bol bol, kürlere devam et, ve henüz 30 yaşındasın sakın gec kaldım ilaçlar kürler fayda etmez diye düşünme olur mu, burdaki hamile gördüklerinin cogu tedavi ile hamile kaldı, diğerleri de kür ve dualarla...
en önemlisi inanmak...

anlıyorum canım.... bugün iğne yaptıralı 4.gün oldu. inşallah bebeğim benimledir yaaa.

canımmm bilmiyorum. sen iğneden kaç gün sonra kanda görmüştün? ADET SANCILARIM BAŞLADI YAAAAAAA
10 gün sonra Leylicim 341 di benim deger,
baktırsaydın belli olurdu snein de ama ben yine de ovitrelle etkkisi diye inanmakta zorlanmıştı değerim yüksek olsada ..2 gün kalmış şurda az daha sabrette atsın vücut ovitrellenin etkisini iyce, pozitif olacak gibi gibi ama hadi hayırlısı ..

ben cok sevdim bu HAZİRAN ayını ya, Aylin,Zerdal,..... bakalım daha kimler gelecek meleğim benimle diye daha 20 gün var bitmesine haziranın :)) sen de katıl bu kervana inş. Leyli toplu doğum yaparık size Mart ayında :))

canım benim büyüklerde önce suya anlat rüyanı sonra karşından hayrolsun lafını al öle anlat derler ve doğru iyiye yorarsan iyi olur :))) tersi olur derler yaaa, iyi diyelim iyi olsun :))

canımmm haniii sennn erkenden gidip kan yaptırmıştın yaa. ovitrelden 3-4 gün sonra kanda baktırmamışmıydın? bugün 6.gün iğne yaptıralı hala geçmemişmidir ki? bugün daha silikti. bi de 12.günüm transferide sayarsak 13.günüm

canım benim büyüklerde önce suya anlat rüyanı sonra karşından hayrolsun lafını al öle anlat derler ve doğru iyiye yorarsan iyi olur :))) tersi olur derler yaaa, iyi diyelim iyi olsun :))
tersi olsun mu olmasın mı bilemedim ki şimdi (
aman düşündükçöe içim kalkıyor korkudan,,anneme anlattım dayanamayıp hiç yorum yapmadı hayra cıksın kızım dedi buda canımı sıktı, bebegimle ilgli gördüm rüyayı yaaa ama uyandım 2-3 dakak sonra kıpırdadı rahatladım cok şükür dedim...

gecmiştir, geciyordur, prospektüsünde 7 günde atılır vücuttan yazıyor.
SGK ile anlaşması olan bi özel hasteneye gidp yaptırsana canım ya, 25 Tl cokda değil, kaygılanıp durma... :26:

canım biliyorm rahatsız etttim de ne yapayım elimde değil habire birşeyler sormak istiyorum. yaşamış, görmüş birilerinden öğrenmek beni rahatlatıyor.

canım biliyorm rahatsız etttim de ne yapayım elimde değil habire birşeyler sormak istiyorum. yaşamış, görmüş birilerinden öğrenmek beni rahatlatıyor.
kız ne alaka rahatsız etmek, cok kafana takıyon stres yapıyon diye diyom ben, ben sen kadar telaşlanmadıydım oldu mu olmadı mı diye, coook dua ettim cünkü, olmasaydı hayırlısı bu demek ki diyebilecek kadar cok dua edip yalvarmıştım cünkü yaradana, öyle oldugu halde ben bile 10. gün yaptırdım dı testi idye dedim, aşkolsun ynai, aklına geleni sor söylerim, elim mi aşıncak sanki ilahi

sen raporlu musun bu arada? gidiyon mu işe*

ne bileyim duygusallık başladı bende...... evet raporluyum.. perşembe iş başı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…