dünden geri uyku tutmuyor,esimin o hali gözümün önünden gitmiyor,belli etmemeye calisiyor ama
ilahi dinlemesi hic konumamasi beni cildirtiyor
hic hormon tedavisi bile uygun görmedi
hap verin dedim onu bile vermedi
hic hic hicccc hicbirseyy aybasi 3-4 gun gel tekrar tanhlil yapalim dedi
benh fsh nin degistigini okudugumu söyledim internette
bu durumda bebegi olanlari söyledim
yok düsmez deger cok zor sizin icin üzgünüm diyor
insan bir umut verir yaa bu nasil vicdansizlik yikildigimizi görmedi sanki
ben yaklasik 9 yildan beri 2-3 aydir k.dok.giderim
bundan önce emekli olan doktorum bekle,daha gensin,zamana birak zamanla olur,eispurr var diyordu,kan testi bile yapmamisti
onun yerine gelen doktorum test yapti o söyledi sonhucu baska klinige gönderdi hormon verirler asilama yaparlar olmazsa tüp yaparlar diye,ama dün gittik hic sanhs vermedi,üzgünüm sizin icin hic birsey yapamam edi.yikildikkkkk resmen.....
allahim nolur umutlarimi kaybetmeme müsade ettirme
2 aydir agnus castus tableti kullanhiyorum,arada bir aslan pencesi cayi
yesil cay fln
hayit tohumu yok almanyada
caresizimmmm herzaman kötü bir haber almak yoruyor beni tasiyamiyorumm
rabbim senki tasiyamiyacagin yük kimseye yüklemezsin
ilahi adaletine siginiyorum bizleri kimselere imrendirme rabbim
test günüm pazartesi..... çok korkuyorum canımm. sen heray yaşadığın ağrıları mı yaşadın? göğüslerim pamuk gibi... pazartesi sabah yaptırdımm iğneyi. bugün testide öğlen yaptım..
Kizlar merhaba ben GESECHENK in arkadsiyim..ara sira topige girip Geschenke bakiyorum,uzun zamandir yok..bizim topige gelmiyor..burayada ugramamis merak etim..haberi olan varmi acaba..tesekkürler..
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
denizANASI
Bir benmiyim perişaaaaannn gecenin karanlığında
Yosun tuttu göslerim YALNIZLAR rıhtımındaaa
GÜnaydın akideşler, güzel haftasonları diliyorummm
ben cok kötü bi rüya gördüm hemencecik nete girdim bakiim diye ama rüyama uygun yorum bulamadımhayırdır inşALLAH diyeyim dimi, size anlatayım dedim ama anlatılmayan rüya daha iyidir diye zor tutuyom kendimi
inşALLAH Özlem, cok ağladım ama ya rüyamdarüyaları nasıl yorarsan öyle çıkar der annem bizde hayra yoralım hayır olsunnnn inşallahhhhhhhhhhhh amin
iyiymiş ya, tlf la görüştüğü arkadaş söylemişti iyi olduugnu, merak etme sen de Feri, gelecektir yakında, bizde mrk ediyoruz da iyi oldugunu bildiğimizden tasalanmıyoruz pek...Kizlar merhaba ben GESECHENK in arkadsiyim..ara sira topige girip Geschenke bakiyorum,uzun zamandir yok..bizim topige gelmiyor..burayada ugramamis merak etim..haberi olan varmi acaba..tesekkürler..
yuhhh o doktoraaa. ayıptır günahtır ya.dünden geri uyku tutmuyor,esimin o hali gözümün önünden gitmiyor,belli etmemeye calisiyor ama
ilahi dinlemesi hic konumamasi beni cildirtiyor
hic hormon tedavisi bile uygun görmedi
hap verin dedim onu bile vermedi
hic hic hicccc hicbirseyy aybasi 3-4 gun gel tekrar tanhlil yapalim dedi
benh fsh nin degistigini okudugumu söyledim internette
bu durumda bebegi olanlari söyledim
yok düsmez deger cok zor sizin icin üzgünüm diyor
insan bir umut verir yaa bu nasil vicdansizlik yikildigimizi görmedi sanki
ben yaklasik 9 yildan beri 2-3 aydir k.dok.giderim
bundan önce emekli olan doktorum bekle,daha gensin,zamana birak zamanla olur,eispurr var diyordu,kan testi bile yapmamisti
onun yerine gelen doktorum test yapti o söyledi sonhucu baska klinige gönderdi hormon verirler asilama yaparlar olmazsa tüp yaparlar diye,ama dün gittik hic sanhs vermedi,üzgünüm sizin icin hic birsey yapamam edi.yikildikkkkk resmen.....
allahim nolur umutlarimi kaybetmeme müsade ettirme
2 aydir agnus castus tableti kullanhiyorum,arada bir aslan pencesi cayi
yesil cay fln
hayit tohumu yok almanyada
caresizimmmm herzaman kötü bir haber almak yoruyor beni tasiyamiyorumm
rabbim senki tasiyamiyacagin yük kimseye yüklemezsin
ilahi adaletine siginiyorum bizleri kimselere imrendirme rabbim
10 gün sonra Leylicim 341 di benim deger,anlıyorum canım.... bugün iğne yaptıralı 4.gün oldu. inşallah bebeğim benimledir yaaa.
canımmm bilmiyorum. sen iğneden kaç gün sonra kanda görmüştün? ADET SANCILARIM BAŞLADI YAAAAAAA
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
denizANASI
Bir benmiyim perişaaaaannn gecenin karanlığında
Yosun tuttu göslerim YALNIZLAR rıhtımındaaa
GÜnaydın akideşler, güzel haftasonları diliyorummm
ben cok kötü bi rüya gördüm hemencecik nete girdim bakiim diye ama rüyama uygun yorum bulamadımhayırdır inşALLAH diyeyim dimi, size anlatayım dedim ama anlatılmayan rüya daha iyidir diye zor tutuyom kendimi
10 gün sonra Leylicim 341 di benim deger,
baktırsaydın belli olurdu snein de ama ben yine de ovitrelle etkkisi diye inanmakta zorlanmıştı değerim yüksek olsada ..2 gün kalmış şurda az daha sabrette atsın vücut ovitrellenin etkisini iyce, pozitif olacak gibi gibi ama hadi hayırlısı ..
ben cok sevdim bu HAZİRAN ayını ya, Aylin,Zerdal,..... bakalım daha kimler gelecek meleğim benimle diye daha 20 gün var bitmesine haziranın :)) sen de katıl bu kervana inş. Leyli toplu doğum yaparık size Mart ayında :))
tersi olsun mu olmasın mı bilemedim ki şimdicanım benim büyüklerde önce suya anlat rüyanı sonra karşından hayrolsun lafını al öle anlat derler ve doğru iyiye yorarsan iyi olur :))) tersi olur derler yaaa, iyi diyelim iyi olsun :))
gecmiştir, geciyordur, prospektüsünde 7 günde atılır vücuttan yazıyor.canımmm haniii sennn erkenden gidip kan yaptırmıştın yaa. ovitrelden 3-4 gün sonra kanda baktırmamışmıydın? bugün 6.gün iğne yaptıralı hala geçmemişmidir ki? bugün daha silikti. bi de 12.günüm transferide sayarsak 13.günüm
tersi olsun mu olmasın mı bilemedim ki şimdi(
aman düşündükçöe içim kalkıyor korkudan,,anneme anlattım dayanamayıp hiç yorum yapmadı hayra cıksın kızım dedibuda canımı sıktı, bebegimle ilgli gördüm rüyayı yaaa ama uyandım 2-3 dakak sonra kıpırdadı rahatladım cok şükür dedim...
gecmiştir, geciyordur, prospektüsünde 7 günde atılır vücuttan yazıyor.
SGK ile anlaşması olan bi özel hasteneye gidp yaptırsana canım ya, 25 Tl cokda değil, kaygılanıp durma... :26:
kız ne alaka rahatsız etmek, cok kafana takıyon stres yapıyon diye diyom ben, ben sen kadar telaşlanmadıydım oldu mu olmadı mı diye, coook dua ettim cünkü, olmasaydı hayırlısı bu demek ki diyebilecek kadar cok dua edip yalvarmıştım cünkü yaradana, öyle oldugu halde ben bile 10. gün yaptırdım dı testi idye dedim, aşkolsun ynai, aklına geleni sor söylerim, elim mi aşıncak sanki ilahicanım biliyorm rahatsız etttim de ne yapayım elimde değil habire birşeyler sormak istiyorum. yaşamış, görmüş birilerinden öğrenmek beni rahatlatıyor.
kız ne alaka rahatsız etmek, cok kafana takıyon stres yapıyon diye diyom ben, ben sen kadar telaşlanmadıydım oldu mu olmadı mı diye, coook dua ettim cünkü, olmasaydı hayırlısı bu demek ki diyebilecek kadar cok dua edip yalvarmıştım cünkü yaradana, öyle oldugu halde ben bile 10. gün yaptırdım dı testi idye dedim, aşkolsun ynai, aklına geleni sor söylerim, elim mi aşıncak sanki ilahi
sen raporlu musun bu arada? gidiyon mu işe*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?