:)) o duygusallık olumlu sonuç aldıgında tavan yapsın inşALLAH...ne bileyim duygusallık başladı bende...... evet raporluyum.. perşembe iş başı...
özlemmm nasılsın canımmmmm
inşALLAH Özlem, cok ağladım ama ya rüyamda(
sağol Özlemcim, dün ki etkisinden kurtuldum cok şükür rüyanınn ama hemen gözümün önüne geldi şimdi yienCanım rüyaların tersi çıkar derler ağladıysan rüyanda gerçekte güleceksin demekki.Hayra yor ki hayırlı olsun rüya.
iyi pazarlar yeterimkızlar slmm iyi pazarlar herkesler iyidir inşşşşş
iyi pazarlar yeterim
görüşemez olduk iycene yahu, sen de uğramaz oldun buyaya?
vecihi gibi diiym ben de "terkedildim, terkedilmdimmm.." :)
Yumurtlamam yokmus hic olmayacak mi
Doktor % 1-2 sansin var dedi
Yumurtasi olmayipta sonradan olusan varmmi
Nasil kendiliginden mi kürlerle mi oldu
Bana yumurta olusturacak bildiginiz kürler varsa yazarmisiniz
Hap bile önermiyorlar
Dun doktora zorla yazdirdim istedim de
Veriyorum ama bir ise yaramaz umutlanmayin
Esinizle beraber cocuk olayini kafanizdan cikarin
Yada cekoslavakya ispanyaya gidip döner tedavisi görün dedi
Yani yumurta transferi Son secenegimizmis onda bile sansimiz pek yokmus
FSh 27.08
Amh:0.08
Bu degerlerle vazgecin cikarin aklinizdan diyor
Sen kimsin ki be,yüce rabbim herseyi yoktan var Eden
Bir cocugumu var edemiyecek
Rabbimin vardir bir bildigi
Gönlümden cok olsun istiyorum
Olmazsa da saglik olsun elden birsey gelmez
Belki bu sikintilarimiz ahirette mükafatimiz olur
Yumurta yapabilecek bildiginiz kürler ilac vs varsa söyleyin
Belki kullanirsam ise yarar,Allahtan ümid kesilmez
Rabbim kimsenin gözlerini kapilara baktirmasin
Her isteyene salih sihhatli hayirli evlat nasip etsin
Dilerim hepimiz bu mutlulugu yasariz
Elalemm Aa bebek yokmu niye olmuyor Demez insaallah
Hepinize yorumlariniz icin tesekkürederim
Rabbim istediginizi gönlünüze Göre versin insaalah
yok denizimin anası yaaaaaaaa geliyorummm fırsat buldukça:26::26::26: ama biliyorsun işte başımda sıkıntılar var hiç bir şey yoluna girmedi bir kargaşa bir karşıklıkdır gidiyorrabbim bu günümüzü aratmasınnnn bazan yemek yemeye bile vakit bulamıyorummmm okadarki
iyiyim canım sağol sen nasılsın, baş ağrısı var biraz.zerdallllllllllllll nasılsınnn
yuvarlanıp gidiyoz. çok yoğunum kızlar.zerdalcım ve aylincim nasılsınıznasıl gidiyo
geshenk iyi canım, sen nasılsın.Kizlar merhaba ben GESECHENK in arkadsiyim..ara sira topige girip Geschenke bakiyorum,uzun zamandir yok..bizim topige gelmiyor..burayada ugramamis merak etim..haberi olan varmi acaba..tesekkürler..
sen nasılsın belanay, neler yapıyorsun bakalım. diyet nasıl gidiyor.günaydın nasılsınız bakalım güzel bir hafta sonu diliyorum herkese hamişlerimiz nasıllar iyidirler inşallah topik sessiz aşağıda bir tek tentationu görüdüm nasılsın tentation canım bugün topiği sen açmışsın erkencisin
hayrolsun tatlım. oğluşun nasıl. büyüyor mu?Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
denizANASI
Bir benmiyim perişaaaaannn gecenin karanlığında
Yosun tuttu göslerim YALNIZLAR rıhtımındaaa
GÜnaydın akideşler, güzel haftasonları diliyorummm
ben cok kötü bi rüya gördüm hemencecik nete girdim bakiim diye ama rüyama uygun yorum bulamadımhayırdır inşALLAH diyeyim dimi, size anlatayım dedim ama anlatılmayan rüya daha iyidir diye zor tutuyom kendimi
yani, tam yapmışsın yorumunu tentoşum.türkiyeye geldiğinde tekrar görün derim ben.
bu nasıl bi doktormuş ya.
öl dememiş de öldürmüş. töbe töbe
kızlar leylikodan haber alan var mı
bu arada nasılsınız canlarım ben iyiyim allaha şükür
yeter neden noldu. iyleşmedi mi hala eşin?
hay senn çektiğin sıkınıtılara..
iyiyim canım sağol sen nasılsın, baş ağrısı var biraz.
yuvarlanıp gidiyoz. çok yoğunum kızlar.
geshenk iyi canım, sen nasılsın.
sen nasılsın belanay, neler yapıyorsun bakalım. diyet nasıl gidiyor.
hayrolsun tatlım. oğluşun nasıl. büyüyor mu?
yani, tam yapmışsın yorumunu tentoşum.
iyiyiz bakalım zeytin, oğlunun resimlerini gördüm, maşallah pek tatlı. sağlıklı sıhatli herksin başına.
aylin hatunu nerelrdesin bakalım. 4 canlım.
gurbet67 arısütübalpolen tavsiye ediyorum, 2-3 ay ye, fsh ne baktır.
Kızlar bu 3 aylarda bol bol ihlas okunması gerekiyormuş. recep şaban ramazan. her ay 1001 tane. sevabı çok büyükmüş, ben düşünüyorum okumayı, sizlerde okuyun kızlar. Hatta okuyanları liste falan yapsak ama ben çok yoğunum. Fazla gelemiyorum. İçinden gelenler okuyabilir. üç aylar boyunca, her ay 1001 ihlas, kolay aslında, başına geçince okursunuz.
aylin iş yapma ağır kaldırma sakın, dikkat ediver 9 aycık ya nolacak.kıslarrr nassınız?
bebişlerim bugün korkuttu bizi, sabah erken tuvalette bikaç damla açık pembemsi akıntım oldu, doktoru aradık, ultrasonla baktı, çok şükür fındıklarım iyi.. hafif bi kanama gördü ama ciddi bişe diilmiş, kan görebilirsin yine endişelenme dedi.. haftalık iğne verdi 16.haftaya kadar. haftasonu yormuştum kendimi epeyce ve üşüdüm.. bu bana ders oldu, Allahım bi daha yaşatmasın.. kuzularımı gördüm ama yine, maşallah
zerdalımm nabıyon
doğrudur arkadaşım ya, okuyorum diğer topictende cıkmışınız hastaneden cok şükür.yok denizimin anası yaaaaaaaa geliyorummm fırsat buldukça:26::26::26: ama biliyorsun işte başımda sıkıntılar var hiç bir şey yoluna girmedi bir kargaşa bir karşıklıkdır gidiyorrabbim bu günümüzü aratmasınnnn bazan yemek yemeye bile vakit bulamıyorummmm okadarki
doğrudur arkadaşım ya, okuyorum diğer topictende cıkmışınız hastaneden cok şükür.
ALLAH ım acil ve hayırlı şifalar versin eşine, sana da bol sabır ve dayanma gücü bu koşturmacaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?