topla anam topla.. al getir kayıpları :))) ben topik açmış gördüm ama değilmiymiş yani...
kıss uyuşuk mu diyosun sen bana.. yazana kadarmış
çook gözel değmi... ellerine sağlık aylinim.. harika oldu.. elemtere fişşş kem gözlere şişşşş... tu tu tu maşallah
aaa öyle mii :) evet 5 kişilik bi aile olduk bis di mi, inanamadım birden ağlayasım vaaaaaar hamileyim ben
becerememiş aplam
koparırım senin o dilini bak 4 canlı demem.. utanmaz seni. bana beceriksiz haaa
yok ben öyel bişey demek istemedim. uyuşuk neyim.topla anam topla.. al getir kayıpları :))) ben topik açmış gördüm ama değilmiymiş yani...
kıss uyuşuk mu diyosun sen bana.. yazana kadarmış
hatırlıyorum buraya geldi aslında beni tebrik etti sağolsun.. ondan sonra topiğini gördüm ben.. acaba durumu ne gelsede söylese..
çook gözel değmi... ellerine sağlık aylinim.. harika oldu.. elemtere fişşş kem gözlere şişşşş... tu tu tu maşallah
çok ciddiyim, hiç bu kadar olmamıştım. şimdi konuştuk kızlarla, kaynak şubat anneleri:82::82::82::82:ciddimisin sen ??
iyi bari tatlım sen becermişsinaaa öyle mii :) evet 5 kişilik bi aile olduk bis di mi, inanamadım birden ağlayasım vaaaaaar hamileyim ben
becerememiş aplam
kaçmasaydın canım ya, yardım takviyesi gönderidik.ben kaçtımm
anlaşılan ensene yediğin şamar yetmedial bakiim
kaçmasaydın canım ya, yardım takviyesi gönderidik.
geshenk anacığım yazık değilmi 4 canlıya, korkutuyorsun. 4 canlı bi kadınında ensesine şamar atılmazki canım.
len hamişlerrrr ne dövüyonuz birbirinizi yasakkk siz bundan sonra beni dövceniz temem mi ben doğurdum bişey olmaz bana sizin içinizde yeğenlerim var onları da dövüyornuz hele doğurun ben de dövcem sizi yaramaz annişler sizi
dikkat edin kendinize öptüm şekerler
oyyyyy lovelimmm kıs duygulandımmm çokkklen hamişlerrrr ne dövüyonuz birbirinizi yasakkk siz bundan sonra beni dövceniz temem mi ben doğurdum bişey olmaz bana sizin içinizde yeğenlerim var onları da dövüyornuz hele doğurun ben de dövcem sizi yaramaz annişler sizi
dikkat edin kendinize öptüm şekerler
kıs tentoşummmmmm naperrr
gelmesinler inşallah, bebiş gelsinslm arkadasım
bugun bayagı yogunmus sıte masallah herkes burdaymıs ama sımdı basbasa kaldık nasılsın
ben hala kırmızıları beklıyorum nerde kaldı yawwww:44:
canım ben de yapmıştım onu, yumurtlama öncesindeki bikaç gün yapılıyodu sanırım...iyi akşamlarrr kızlar
ben yakı bandı aldım. bunu ne zaman yapıştırmam gerekiyor ve ne zaman kalmalı?????????????? bu konuda bilgilendirirmisiniz??
Yıldızcığım
canım çok çok çok sevindim bende sana.. sende anne oldun sonunda şükür.. kucağına aldın o duyguyu da yaşadın.. demek bebişin de daha fazla dayamanadı bir an evvel gelip yerleşti kucağınıza :)) canım benim ya.. Zeynep ismi de şahane olmuş.. seviyorum o ismi bende.. uzun ömürlü, sağlıklı,akıllı daima mutlu olsun inşallah... dualar çok iyi olmuş inşallah devam edecek bu hareket :)) o aşamaya gelince bende not alıp tek tek sayıcam inşallah.. bu topikten arkadaşlarımız da sağolsunlar hep dualar ettiler.. sizlerin duaları sayesinde değişimler oldu ben biliyorum daha da olacak Allahın izniyle... evlatsız kalmasın inşaaalllah tüm bekleyenler.. biz gebe kalabilenlerin de sağlıkla sürsün senin gibi mutlu sona varalım hayırlısıyla... elbette sormak istediklerim olduğunda senin de yardımını alırım çok sağol canım... güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim.. seni de tatlı yeğenim Zeynepciğimi de öpüyorum.. dualarını eksik etme...
günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?