30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet topik açmış ama devamını okursan hamile olmadığını öğrenince ayrılmış ordan, yani bekleme sürecinde açmış...
uyuşuk, sana, aslaaaa diilsin, sen daha ziyade aynı anda 10 yüz binnn topikcik idare etmekten accık ama çok accık geç yazıyosun
yazıyo cevap verim diyom, bi bakıyom yok ama online

maşallah maşallah, beendine sevindim, beenmesen şimdi benden boşuna bi sürü dır dır dinlicektin, hadi kurtuldun :82:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

GESHENK,ceylinmelek,margaar,

aa bugün eski dostları görmekten gidiyoruz.. margaar hoşgeldin nasılsın?? son durumun ne?? sen hamile kalmıştın diye hatırlıyorum ASM de yanlış mı hatırlıyorum canım?

yok ben öyel bişey demek istemedim. uyuşuk neyim.
ciddimisin sen ??
çok ciddiyim, hiç bu kadar olmamıştım. şimdi konuştuk kızlarla, kaynak şubat anneleri:82::82::82::82:
aaa öyle mii :) evet 5 kişilik bi aile olduk bis di mi, inanamadım birden ağlayasım vaaaaaar hamileyim ben

becerememiş aplam
iyi bari tatlım sen becermişsin

5 kişilik oldunuz ya, daha anne karnında fitreden başladılar masraf yapmaya.

allahım inşallah vermeyi nasip eder, yıllarca.

len hamişlerrrr ne dövüyonuz birbirinizi yasakkk siz bundan sonra beni dövceniz temem mi ben doğurdum bişey olmaz bana sizin içinizde yeğenlerim var onları da dövüyornuz hele doğurun ben de dövcem sizi yaramaz annişler sizi
dikkat edin kendinize öptüm şekerler

slm arkadasım
bugun bayagı yogunmus sıte masallah herkes burdaymıs ama sımdı basbasa kaldık nasılsın
ben hala kırmızıları beklıyorum nerde kaldı yawwww:44:

iyi akşamlarrr kızlar

ben yakı bandı aldım. bunu ne zaman yapıştırmam gerekiyor ve ne zaman kalmalı?????????????? bu konuda bilgilendirirmisiniz??

Son düzenleme:
oyyyyy lovelimmm kıs duygulandımmm çokkk
yerim ben seniii
kıs tentoşummmmmm naperrr
slm arkadasım
bugun bayagı yogunmus sıte masallah herkes burdaymıs ama sımdı basbasa kaldık nasılsın
ben hala kırmızıları beklıyorum nerde kaldı yawwww:44:
gelmesinler inşallah, bebiş gelsin
iyi akşamlarrr kızlar

ben yakı bandı aldım. bunu ne zaman yapıştırmam gerekiyor ve ne zaman kalmalı?????????????? bu konuda bilgilendirirmisiniz??
canım ben de yapmıştım onu, yumurtlama öncesindeki bikaç gün yapılıyodu sanırım...

aylinnn merhaba canım. yakıyı ilk defa aldım. hafta sonuda termale gitmeyi düşünüyorum ve yakı nasıl kullanılr? bilgin var mı? ne kadar kalmalı? banyo yapılmalı mı? tam nereye yapışırrr???

Canim arkadasim,
Sen bebisini saglikla buyut karninda insallah...Aklima senin gibi hamis oldugumu farkettigim an geldi...herkes kocasina supriz yemekler filan hazirlar romantik romantik ben adami tuvaletten cikarmistim aglaya aglaya...hatirlarsan hiopotrioid'im oldugu icin bebis sagliksiz olacak diye krizler gecirdim, ikili testte kan degerlerim kotu cikinca uzun aglama nobetleriyle beraber krizler gecirdim...bunlarin hepsi normal...anne olmayi cok bekledik ama senden ricam n'olur sakin ol...benim yaptigim bu hatalari sen tekrar etme...dogumhanede bebisin 2 ayagi, 2 eli, eli yuzu duzgun oldugunu gordukten sonra inanabildim ancak...cok sukur ya rabbim diyebildim...

Sana milyonlarca tavsiyem var...eminim ihtiyacin yok, kitaplar okuyorsun ama inanki insan dinlemek istiyor.

Cumartesi gunu mudurum ve karisi bizi ziyarete geldi...ben salak gibi misafir geldi diye oturayim istedim yanlarinda...ama mudurumun karisi hadi dedi, odaya gidiyoruz bebisi emzireceksin...Senin ne isin var misafirlerin arasinda dedi kadin...ya bir hosuma gitti anlatamam sana...
Yaklasik 1 saat bebisi emzirmeye calismama yardim etti...yataga yatirdi bizi, bebisle sevisin dedi bolca...boyle tatli insanlara ihtiyac oluyor hamislikte ve sonrasinda...Allah'im insallah bana nasil yardim eden melek insanlar ciktiysa karsima sana da cikartsin... Salak salak konusanlarda olacak onlari takma kafana sakin e mi?

Bol su ic gozunu seveyim...Ilk 3 ayi atlattiktan sonra da gunde 30-45 dakika arasi yuruyus yap esinle beraber...12.hafta testi icin benim doktorumdan da randevu alabiliriz istersen...Arda Lembet...hem yakisikli hem de dunya tatlisi bir insan...Ozellikle bu ultrason konusunda ingilterede bu isin duayeni bir hocanin ogrencisi olmus zamaninda...Kendini rahat hissettigin doktora gorun...Guzel arkadasim cenem dustu..offf bir sus de bana tamam mi? bana ozel'den mesaj at da sana email adresimi ve telefon numarami vereyim. Ihtiyac halinde aloooo dersin...
Sevgiler,
Yildiz

günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş

Günaydın.Ne güzel dualar etmişsin canım hepsine amin diyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…