30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Merhabalar arkadaşlar. öncelikle umarım iyisinizdir. Uzun zaman ben girmedim yoğunluktan birazda keyifsizlikten. En iyi doktorlara gittik fakat hiçbir tedavi ve inceleme olmadan olmaz dediler bize.. Ama allah 'ım çok şükürler olsun inanmayacaksınız devletin doktoruna gittim kürler hazırladım özel beslenmeler hazırladım. Internetten çok övülen ilaç da aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee birgün güzel haber geldi bu arada ilerde hafifledi. Girdim kk ya . Annişler bölümünde aylint dedikiiiiiiiiiiiiiii geshenk sana çok kırgınnn. Kıyamam dedim hemen geldim arkadaşlarıma durum buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Hepinizi öpüyorum buradayım artıkkk. Bu arada benden geçen hafta leke de geldiii .çok korktum çok ağladım. Uzanıyorum ilaç alıyorum.şimdi iyiyim bebişim ve ben.

geshenk demese ben uyanmazdım o kayyumun sen olduuna geshenkim hiçbirimizi unutmadan takip ediyo yavrım
bu arada hikayenin bu kısmını bilmiyodum heee, demek öyle
maşallah maşallah
bu arada geshekimi biliyon di mi hamile o da ve ocak annişi olcak inşallah

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm

geshenk çok öpüyorum cnmmmmmmmmmmmmm.

Kızlar bendede azcık moral bozuki nerden çıktı bu leke, leke var, bi koyboluyor, bi geliyor, kabus gibi.

aylinim nasılsın kuzum. kayyun hayılrı olsun.

7 hafta gebelikte internette bunu buldum. bazı doktorlarda normal diyorlar.
Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.

zerdalımmm gelmişşşşş o da hamile, o da şubat annişi olcak inşallah da ben onu ocağa transfer etme arzusu ilen yanıp tutuşmakyayımm :82:
topiimiz biraz tenha son zamanlarda

ocağada geliriz canım, şu velet iyice annesine tutunsun bi terslik çıkarmasında.

kızlar bendede azcık moral bozuki nerden çıktı bu leke, leke var, bi koyboluyor, bi geliyor, kabus gibi.

Aylinim nasılsın kuzum. Kayyun hayılrı olsun.

cnmm çok sağolasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımmmmmmmmm.. Dinlen ama cnmm bak bende de olduuu cnmmm. Hemen progestan a başlattı dr um uzanıyorum sürekli iş yapmıyorummm. Zaten az tehlike süremiz var sabret cnmmm ltfnnn

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm

geshenk çok öpüyorum cnmmmmmmmmmmmmm.
acak annişlerine de geldi de sen görmemişin demekki
Kızlar bendede azcık moral bozuki nerden çıktı bu leke, leke var, bi koyboluyor, bi geliyor, kabus gibi.

aylinim nasılsın kuzum. kayyun hayılrı olsun.

kuzummm leke mi oldu? ne kadar, ne renk, doktorunu aradın di mi???

Sağol canım. Biraz ayakta kalınca oluyor, kendimi çok yorgun hissediyorum. işe zor gelip gidiyorum.
acak annişlerine de geldi de sen görmemişin demekki

kuzummm leke mi oldu? ne kadar, ne renk, doktorunu aradın di mi???

iç ççamaşırıma değmiyor, akıntını içinde farkediyorum. bazen koyu kahve gibi,böyle yaşayanarda varmış, benim öncedende kayıp olduğuna korkuyorum. akşam doktora gitmeyi düşünüyorum. İşin komiği daha bi doktoru yok aylin,bu akşamdan itibaren olacak inşallah.

sen nasılsın. üçüzler nasıllar.

cnmmm dr a gittinmiii bak korkma ama hemen progestan 200ml olandan günde 3 tane genital bölgeden alıyosun hiç zararı olmadığı gibi eksik hormonu dengeliyoo cnmmm.

evet zerdalım, benim de olduya lekelenmem, dr endişelenme dedi ultrasonla bakıp, progesteron içeren haftalık iğne verdi, ve o da dedi aynını, bu haftalarda yumurtalık progesteron salgılama görevini plesentaya devrediyomuş ve lekelenme olabiliyomuş, tedbir olarak progesteron desteği veriliyo.. doktora danış muhakkak, bi bebişine baksın, progesteron vercektir, korkma inşallah bişecik olmicak.. tabi korkmakta da haklısın, daha önce yaşadıkların aklına gelmiştir, kıyamam, dualarımız seninle
ocağada geliriz canım, şu velet iyice annesine tutunsun bi terslik çıkarmasında.
çıkmıcak inşallah, dilerim rabbimden sımsıkı tutunsun annesine de sağlıkla kucaklayın, hepimiz inşallah...

beni ilk adetimle çalışmalara başlamıştım. hiç korunmadım. Bi arkadaşımda dış gebelik geçirdi, korunmadan o ay adet bile görmeden hamile kaldı. şimdi kızı var kocaman. Boş ver bırak korunmayı, ancak oluyor zaten, doğal korumamız sağolsun koruyo bizi.
bu günlerdede açlık var, iştah yok. meyve falan ne bulursam yiyom. dün karbuz, şeftali aldık, yeşil erik, ne bulursakyiyoz. ama doymuyom.

aylin ben 1 taneyi doyuramadım sen 3 tane iyi doyuruyon bacım.

Cnlarım bana müsade ben biraz duş alayım dinleneyim olurmu. Biraz sancım var keyif yapıp geleyimm .okk çok öptm sizleriii.

Aylint cnmm hadi sende bak bugün çokl kaldın kuzummm sende dinlen bir duş al arkadaşımmm.biraz ara verelim hımmmmm.

cnmmm dr a gittinmiii bak korkma ama hemen progestan 200ml olandan günde 3 tane genital bölgeden alıyosun hiç zararı olmadığı gibi eksik hormonu dengeliyoo cnmmm.

ilk bebeğimdede 13. haftada kanama yaşamıştımda progestoran vermişlerdi, hem iğne oldum.o iğneler çok ağır, popo baya acıyor. hemde vajinadan almıştım. Hatta evde o vajinadan aldığmın ilacın çoğu duruyor. Bi gösteririm doktora.

canım evet, hemen bi doktor edin, sonra araştırır değiştirirsin gerekirse ama şimdiden danışabileceğin doktor olsun muhakkak...
endişelenme o kadar azsa... uzanmaya çalış doktora gidene kadar, bol su iç.
bisimkiler de iyidir inşallah, pzt kontrolüm. ama dün de benim yine üç kere akıntımın renginde hafif değişiklik oldu.. kayyum da yaşadı lekelenme olayını, inşallah bebişlerimizi kucaklıcamız günler de gelicek

Tamam tatlım hadi kolay gelsin benim yerimede dinlenin. Oh evde olsam yatsam, ne güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…