canım evet, hemen bi doktor edin, sonra araştırır değiştirirsin gerekirse ama şimdiden danışabileceğin doktor olsun muhakkak...
endişelenme o kadar azsa... uzanmaya çalış doktora gidene kadar, bol su iç.
bisimkiler de iyidir inşallah, pzt kontrolüm. ama dün de benim yine üç kere akıntımın renginde hafif değişiklik oldu.. kayyum da yaşadı lekelenme olayını, inşallah bebişlerimizi kucaklıcamız günler de gelicek
hehe doyuramıyom, azcık aç kalsam içim bayılıyo hasta gibi oluyom.. kocama dedim aç kaldı bebişler, o da merak etme onlar aç kalmaz, sen kendine bak, doğru dedim, üç koldan çekiyo onlar, olan bana oluyo :)beni ilk adetimle çalışmalara başlamıştım. hiç korunmadım. Bi arkadaşımda dış gebelik geçirdi, korunmadan o ay adet bile görmeden hamile kaldı. şimdi kızı var kocaman. Boş ver bırak korunmayı, ancak oluyor zaten, doğal korumamız sağolsun koruyo bizi.
bu günlerdede açlık var, iştah yok. meyve falan ne bulursam yiyom. dün karbuz, şeftali aldık, yeşil erik, ne bulursakyiyoz. ama doymuyom.
aylin ben 1 taneyi doyuramadım sen 3 tane iyi doyuruyon bacım.
kuzu ben işteyimm :) hadi sen dinlen, öptümmCnlarım bana müsade ben biraz duş alayım dinleneyim olurmu. Biraz sancım var keyif yapıp geleyimm .okk çok öptm sizleriii.
Aylint cnmm hadi sende bak bugün çokl kaldın kuzummm sende dinlen bir duş al arkadaşımmm.biraz ara verelim hımmmmm.
ivet acıtan bi iğne..ilk bebeğimdede 13. haftada kanama yaşamıştımda progestoran vermişlerdi, hem iğne oldum.o iğneler çok ağır, popo baya acıyor. hemde vajinadan almıştım. Hatta evde o vajinadan aldığmın ilacın çoğu duruyor. Bi gösteririm doktora.
canım o doktordan bu akşam randevu alamazsan, başkasına git, sonra yine ondan randevu alıp devam edersin...evet bikaç yerde okudum, herkes bol su içmeyi öneriyor, bende bol bol içiyorum, zaten benimki ayakta kalmakla alakalı oturduğumda dinlendiğimde kesiliyor. özel hastaneler var, acil durumda hemen bulabileceğim doktorlar var. ben sürekli herkesin gittiği bi doktor var, ona gitmeye çalışacağım bakalım. rabbim korusun hepimizin bebişlerini, aynı zamanda nasip etti, inşallah doğururuz. hayırlısı ile.
Sanada geçmiş olsun canım. 9 aylık sürecimiz nasıl geçecek bilmiyorum.
aylint+ zerdal+ kayyum derya78_40
slm kızlar nasılsınız
şimdi biraz bebenin karnını doyurdum, teyzesi, şimdi açık çay içiyoz. sebebi belli değil.hehe doyuramıyom, azcık aç kalsam içim bayılıyo hasta gibi oluyom.. kocama dedim aç kaldı bebişler, o da merak etme onlar aç kalmaz, sen kendine bak, doğru dedim, üç koldan çekiyo onlar, olan bana oluyo :)
kuzu ben işteyimm :) hadi sen dinlen, öptümm
ivet acıtan bi iğne..
doktora önceki hamileliğini de söyle tamam mı..
zerdalım nedeni belli olmuş muydu önceki kaybının?
dokrotum tanır beni, baskın yapacam zaten, almazsada aynı hastanenin başka doktoruna giderim.canım o doktordan bu akşam randevu alamazsan, başkasına git, sonra yine ondan randevu alıp devam edersin...
inşallah Allah kolay hamilelikler ve doğumlar nasip eder canım... aminn
aylint+ zerdal+ kayyum derya78_40
slm kızlar nasılsınız
Merhabalar arkadaşlar. öncelikle umarım iyisinizdir. Uzun zaman ben girmedim yoğunluktan birazda keyifsizlikten. En iyi doktorlara gittik fakat hiçbir tedavi ve inceleme olmadan olmaz dediler bize.. Ama allah 'ım çok şükürler olsun inanmayacaksınız devletin doktoruna gittim kürler hazırladım özel beslenmeler hazırladım. Internetten çok övülen ilaç da aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee birgün güzel haber geldi bu arada ilerde hafifledi. Girdim kk ya . Annişler bölümünde aylint dedikiiiiiiiiiiiiiii geshenk sana çok kırgınnn. Kıyamam dedim hemen geldim arkadaşlarıma durum buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Hepinizi öpüyorum buradayım artıkkk. Bu arada benden geçen hafta leke de geldiii .çok korktum çok ağladım. Uzanıyorum ilaç alıyorum.şimdi iyiyim bebişim ve ben.
ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm
geshenk çok öpüyorum cnmmmmmmmmmmmmm.
Kızlar bendede azcık moral bozuki nerden çıktı bu leke, leke var, bi koyboluyor, bi geliyor, kabus gibi.
aylinim nasılsın kuzum. kayyun hayılrı olsun.
ocağada geliriz canım, şu velet iyice annesine tutunsun bi terslik çıkarmasında.
evet bikaç yerde okudum, herkes bol su içmeyi öneriyor, bende bol bol içiyorum, zaten benimki ayakta kalmakla alakalı oturduğumda dinlendiğimde kesiliyor. özel hastaneler var, acil durumda hemen bulabileceğim doktorlar var. ben sürekli herkesin gittiği bi doktor var, ona gitmeye çalışacağım bakalım. rabbim korusun hepimizin bebişlerini, aynı zamanda nasip etti, inşallah doğururuz. hayırlısı ile.
Sanada geçmiş olsun canım. 9 aylık sürecimiz nasıl geçecek bilmiyorum.
şimdi biraz bebenin karnını doyurdum, teyzesi, şimdi açık çay içiyoz. sebebi belli değil.
dokrotum tanır beni, baskın yapacam zaten, almazsada aynı hastanenin başka doktoruna giderim.
valla beni sorarsan karnımızı doyurduk. iş yerindekiler daha bilmiyor, bu kadar yememden huylanacaklar diye korkuyom. hepsi garip garip bakıyor. ama yiyorum. ne yapayım.
kayyuma söleyince hemen koştu geldi :)
valla vefalı kızmış.. bravo.. topla gel aylinim :))
zaten arada soruyorlar hamilemisin diye, hayır yani 7 haftalık uiağın nesi belli olacak anlamadım. Göbek o göbek diyorum, çok yedim diyorum. üstüne bide eminmisin diyorlar, artık gülüp geçiyom.HOŞGELDİİİNNNN :)))) çok tebrik ediyorum seni de kayyumcum.. bak hafiye gibi arar buluruz böyle işte izini.. bide ajan çıkar tutar kolundan getirir :)))) canım ya ne iyi ettin geldin.. fena mı oldu bak öğrendik her bir şeyi.. kırmamışsın aylini hatır yapmışsın bize eksik olma.. uğraşların olmuş seninde desene hiç kolay gelmedi veletler.. aman sağ salim gelsinlerde varsın geç gelmiş olsunlar.. zaten ahtımız var ben iki dokunacam popoya nerde kaldın diye :))) bu lekelerden korkmayın kılcal damara denk gelmiştir.. sağlıklı olsun da varsın leke olsun.. dinlenin bol bol... ne ilacı alıyorsun kayyumcum.. artık seni burada da görmek güzel olacak.. ben ocak annelerine de geldim dün orada da görüşürüz yine. öptüm seni de göbüşüde..
sağol canım.. bende öptüm..
bozma bozma.. sorun yok.. olabiliyor pek çok kişide.. illa kötüye yormayalım zerdalım..
aha kaptı sonunda :)))
inşallah.. hakkaten aynı ayda patlama oldu.. devamı hem bize sağlıkla sürsün hem bekleyenlere gebelik furyası olarak :))) inşallaahhh..
yakayı ele verecen saklarken göbüş fırlayıverecek çıkacak ortaya en sonunda :))))))
yavrum sen yazana kadar komşu topinke ziyarete gittiydim. geldim, bide baktım gitmişsin. Gel canım gel, ahada burdayız.yahu açtım doluydu aşağısı nereye kayboldunuz bişi mi gördünüz ne :)))) jakobi bilem vardı altta...
hahahaaaa ok toplarım
ama bebeğim hamile diil diye biliyorum da o da gelmiyo sanırım, onu da toplasam mı:82:
inşallah bebişi gelir bu kez...bebeğim_01 benim arkadaşım, şu an hamile değil, ama sonuç bekliyor.Bizim bu topinkede ara sıra uğrar, Arada özelden yazışıyoruz. kader arkadaşım o benim. daha önceden bi kaybı var.
geshenkkk tickerin harika olmuşşşş
beendin inşallah
inşallah bebişi gelir bu kez...
zerdalımm geshenkin ticker sence nasıl?
hahahaaaa ok toplarım
ama bebeğim hamile diil diye biliyorum da o da gelmiyo sanırım, onu da toplasam mı:82:
zaten arada soruyorlar hamilemisin diye, hayır yani 7 haftalık uiağın nesi belli olacak anlamadım. Göbek o göbek diyorum, çok yedim diyorum. üstüne bide eminmisin diyorlar, artık gülüp geçiyom.
yavrum sen yazana kadar komşu topinke ziyarete gittiydim. geldim, bide baktım gitmişsin. Gel canım gel, ahada burdayız.
bebeğim_01 benim arkadaşım, şu an hamile değil, ama sonuç bekliyor.Bizim bu topinkede ara sıra uğrar, Arada özelden yazışıyoruz. kader arkadaşım o benim. daha önceden bi kaybı var.
geshenkkk tickerin harika olmuşşşş
beendin inşallah
inşallah bebişi gelir bu kez...
zerdalımm geshenkin ticker sence nasıl?
Kızlar şimdi şubat annelerinde konuştuk, mübarek 3 aylar, anne karnındaki bebeğede fitre veriliyormuş, rabbim nasip eder inşallah. Bizde veririz. Bu sene 3 kişi vereceğiz allah nasip ederse, aylin yavrum 5 kişi vereceksin unutma.
aaa öyle mii :) evet 5 kişilik bi aile olduk bis di mi, inanamadım birden ağlayasım vaaaaaar hamileyim benKızlar şimdi şubat annelerinde konuştuk, mübarek 3 aylar, anne karnındaki bebeğede fitre veriliyormuş, rabbim nasip eder inşallah. Bizde veririz. Bu sene 3 kişi vereceğiz allah nasip ederse, aylin yavrum 5 kişi vereceksin unutma.
becerememiş aplamaylin eline sağlık çok güzel olmuş, azcık uğraştırdı ama, neden olmuyormuş peki, bende iyice tarif ettim, yok olmuyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?