30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet bikaç yerde okudum, herkes bol su içmeyi öneriyor, bende bol bol içiyorum, zaten benimki ayakta kalmakla alakalı oturduğumda dinlendiğimde kesiliyor. özel hastaneler var, acil durumda hemen bulabileceğim doktorlar var. ben sürekli herkesin gittiği bi doktor var, ona gitmeye çalışacağım bakalım. rabbim korusun hepimizin bebişlerini, aynı zamanda nasip etti, inşallah doğururuz. hayırlısı ile.

Sanada geçmiş olsun canım. 9 aylık sürecimiz nasıl geçecek bilmiyorum.

hehe doyuramıyom, azcık aç kalsam içim bayılıyo hasta gibi oluyom.. kocama dedim aç kaldı bebişler, o da merak etme onlar aç kalmaz, sen kendine bak, doğru dedim, üç koldan çekiyo onlar, olan bana oluyo :)
kuzu ben işteyimm :) hadi sen dinlen, öptümm
ivet acıtan bi iğne..
doktora önceki hamileliğini de söyle tamam mı..
zerdalım nedeni belli olmuş muydu önceki kaybının?

canım o doktordan bu akşam randevu alamazsan, başkasına git, sonra yine ondan randevu alıp devam edersin...
inşallah Allah kolay hamilelikler ve doğumlar nasip eder canım... aminn

şimdi biraz bebenin karnını doyurdum, teyzesi, şimdi açık çay içiyoz. sebebi belli değil.
canım o doktordan bu akşam randevu alamazsan, başkasına git, sonra yine ondan randevu alıp devam edersin...
inşallah Allah kolay hamilelikler ve doğumlar nasip eder canım... aminn
dokrotum tanır beni, baskın yapacam zaten, almazsada aynı hastanenin başka doktoruna giderim.
aylint+ zerdal+ kayyum derya78_40
slm kızlar nasılsınız

valla beni sorarsan karnımızı doyurduk. iş yerindekiler daha bilmiyor, bu kadar yememden huylanacaklar diye korkuyom. hepsi garip garip bakıyor. ama yiyorum. ne yapayım.

Son düzenleme:

HOŞGELDİİİNNNN :)))) çok tebrik ediyorum seni de kayyumcum.. bak hafiye gibi arar buluruz böyle işte izini.. bide ajan çıkar tutar kolundan getirir :)))) canım ya ne iyi ettin geldin.. fena mı oldu bak öğrendik her bir şeyi.. kırmamışsın aylini hatır yapmışsın bize eksik olma.. uğraşların olmuş seninde desene hiç kolay gelmedi veletler.. aman sağ salim gelsinlerde varsın geç gelmiş olsunlar.. zaten ahtımız var ben iki dokunacam popoya nerde kaldın diye :))) bu lekelerden korkmayın kılcal damara denk gelmiştir.. sağlıklı olsun da varsın leke olsun.. dinlenin bol bol... ne ilacı alıyorsun kayyumcum.. artık seni burada da görmek güzel olacak.. ben ocak annelerine de geldim dün orada da görüşürüz yine. öptüm seni de göbüşüde..

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm

geshenk çok öpüyorum cnmmmmmmmmmmmmm.

sağol canım.. bende öptüm..

Kızlar bendede azcık moral bozuki nerden çıktı bu leke, leke var, bi koyboluyor, bi geliyor, kabus gibi.

aylinim nasılsın kuzum. kayyun hayılrı olsun.

bozma bozma.. sorun yok.. olabiliyor pek çok kişide.. illa kötüye yormayalım zerdalım..

ocağada geliriz canım, şu velet iyice annesine tutunsun bi terslik çıkarmasında.

aha kaptı sonunda :)))

inşallah.. hakkaten aynı ayda patlama oldu.. devamı hem bize sağlıkla sürsün hem bekleyenlere gebelik furyası olarak :))) inşallaahhh..

yakayı ele verecen saklarken göbüş fırlayıverecek çıkacak ortaya en sonunda :))))))

yahu açtım doluydu aşağısı nereye kayboldunuz bişi mi gördünüz ne :)))) jakobi bilem vardı altta...

zaten arada soruyorlar hamilemisin diye, hayır yani 7 haftalık uiağın nesi belli olacak anlamadım. Göbek o göbek diyorum, çok yedim diyorum. üstüne bide eminmisin diyorlar, artık gülüp geçiyom.
yahu açtım doluydu aşağısı nereye kayboldunuz bişi mi gördünüz ne :)))) jakobi bilem vardı altta...
yavrum sen yazana kadar komşu topinke ziyarete gittiydim. geldim, bide baktım gitmişsin. Gel canım gel, ahada burdayız.

hahahaaaa ok toplarım
ama bebeğim hamile diil diye biliyorum da o da gelmiyo sanırım, onu da toplasam mı:82:

bebeğim_01 benim arkadaşım, şu an hamile değil, ama sonuç bekliyor.Bizim bu topinkede ara sıra uğrar, Arada özelden yazışıyoruz. kader arkadaşım o benim. daha önceden bi kaybı var.

geshenkkk tickerin harika olmuşşşş
beendin inşallah
bebeğim_01 benim arkadaşım, şu an hamile değil, ama sonuç bekliyor.Bizim bu topinkede ara sıra uğrar, Arada özelden yazışıyoruz. kader arkadaşım o benim. daha önceden bi kaybı var.
inşallah bebişi gelir bu kez...

zerdalımm geshenkin ticker sence nasıl?

Kızlar şimdi şubat annelerinde konuştuk, mübarek 3 aylar, anne karnındaki bebeğede fitre veriliyormuş, rabbim nasip eder inşallah. Bizde veririz. Bu sene 3 kişi vereceğiz allah nasip ederse, aylin yavrum 5 kişi vereceksin unutma.

beendin inşallah

aylin eline sağlık çok güzel olmuş, azcık uğraştırdı ama, neden olmuyormuş peki, bende iyice tarif ettim, yok olmuyor dedi.

hahahaaaa ok toplarım
ama bebeğim hamile diil diye biliyorum da o da gelmiyo sanırım, onu da toplasam mı:82:

topla anam topla.. al getir kayıpları :))) ben topik açmış gördüm ama değilmiymiş yani...

kıss uyuşuk mu diyosun sen bana.. yazana kadarmış

hatırlıyorum buraya geldi aslında beni tebrik etti sağolsun.. ondan sonra topiğini gördüm ben.. acaba durumu ne gelsede söylese..

beendin inşallah

çook gözel değmi... ellerine sağlık aylinim.. harika oldu.. elemtere fişşş kem gözlere şişşşş... tu tu tu maşallah

aaa öyle mii :) evet 5 kişilik bi aile olduk bis di mi, inanamadım birden ağlayasım vaaaaaar hamileyim ben
aylin eline sağlık çok güzel olmuş, azcık uğraştırdı ama, neden olmuyormuş peki, bende iyice tarif ettim, yok olmuyor dedi.
becerememiş aplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…