30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben geldim ama neden kimsecikler yok

Zerdal, Geshenk, Ayln girmemiş bayagıdır, TEntom yaz tatilinde eskisinden daha cok ugrar gibi sankim :97:

Yetercim, belenay,venüs,geso,zerdal,aylin,çılgın,kader,tentom hepinisi coook ösledim....

selam kızlar herkesler iyidir umarım. Benim birden bire kanamam oldu kızlar, acil doktora gittik, progestoran verdi, bebeğin canlı dedi doktor. 10 gün rabor aldık, hep evde geçti. evde internet olmayınca uğrayamadım. şimdi progestoranı kullandık, kanama ve lekelenmeler baya geçti gibi. Yarın tekrar çağırdı doktor, gidip bakacağız. Her seferinde bi lekelenme kanamayla gittiğime, telaşeden uşağımı doğru düzgün göremedim, inşallah yarın görürüm.

hepiniz aklımdasınız. çok yoğunum işlerden,, gelirim yine.

ben geldim nasılsınız kızlar nasılsınız denizanasıuğramış nasılsın canım

kızlar bu ne ya oku oku bitmedi geçmişi amma çok konuşmuşsunuz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine senin kuzu biraz yaramaz anlaşılan ama olur böle şeyler sen bol bol dinlenmeye bak bişrde hiç bişeyi stres yapma

geçmiş olsun canım dikkat et kendine senin kuzu biraz yaramaz anlaşılan ama olur böle şeyler sen bol bol dinlenmeye bak bişrde hiç bişeyi stres yapma

raborum bitti, bugün iyiyim, yarın bakalım doktorla görüşeceğiz, gerekli görürse tekrar rabor yazdırırım. temmuzun son haftasıda 2 hafta izne ayrılacam, evde doğalgaz çalışması yapılacak. Temizlikçi tutacağız bakalım. ben en ufak bişey yapamıyorum. 3 gün görümcem durdu bizde, ev işlerini falan o yaptı, eşim yapıyor, ufak tefek şeyleri. Zatende doğalgaz yapılacak diye ev iyice kirlendi pislendi, saldık çayıra mevlam kayıra. Ben sürekli yatar pozisyondayım.

tentoşum nasılsın aşağıda seni gördüm.

geçmiş olsun canım aman dikkatt kuzum

ceyda düvencinin hikayesi çok duygulandım ya anne olmak çok zor çok güzel dünya onun etrafında dönüyor rabbim her isteyene nasip etsin

iyiyim ya. bir sürü telaş vardı bu günlerde, dugun mugun..
ceyda düvencini bu kadar sıkıntı yaşadıgını ben de bilmiodum. yazık
dogalgaz borularını içeri gömdür, öteki türlü hoş durmuyor, benden sölemesi :)
annemlerinki dışarda, benim şimdiki evin içine gömülü. tertemiz duruyo duvarlar :)

inşlh iisindir sen de

lovelim sen de hoşgeldin

bu cuma ben de tatile gidiom, marmarise. bi hafta. şöyşe bi güzel kafamı dinleyem :)

deniz anası nasılsın bakalım, görüşemiyoz tatlım. Yarından sonra iyimiyim değilmiyim anlıyacağız bakalım. Şimdilik çok şükür.

ceyda düvencinin hikayesi çok duygulandım ya anne olmak çok zor çok güzel dünya onun etrafında dönüyor rabbim her isteyene nasip etsin
valla dikkatte ediyom ama bi tuhafım ya, hormanlar falan hep bi farklı, sabahları midem bulanıyor. çok acıkıyorum. Ama canım bişey istemiyor. Dışardan bişey yesem içimden geliyor. hep evde yiyorum. bende durumlar böyle.

ceyda düvenciye çok üzüldüm, 78 gün yataktan kalkmadan yatmak ne demek. zor allah sabır versin, ben 10 gün yattımda beynim döndü. Bu seferde başım ağrıdı.

boruları gömdürmüyoz ya, süpürgelik üstü olacak. O zaman parkeler ve fayanslarda gidecek içinden çıkamam tentoş, bu sefer boyada lazım. şimdi doğaldaz 5000 lira, parkeler, fayanlar, boyada, bi 7-8 b,n tutar. artık 5-10 yıl sonra. hem ev kayınbabamın üstüne, tam bizimde değil. Çoğu kişi süpürgelik üstü yaptırmış zamanla gözün alışıyor diyorlar. Bi ksımıda koltukların arkasında kalacak. şimdilik böyle olsun bakalım. Bunlarıda taksitli yaptırıyoz daha, ankaraya doktara falanda gideceğiz, parasal yönden çok açılamıyoruz.

aman aman cok gecmiş olsun o lekelenme ve kanama bizim gibi zor anne olanların kaderi demek ki ben de 2-3 gün yatmıştım hastanede bu yüzden hatırlıyorsan, cok şükür ondan sonra bi sıkıntım olmadı o anlamda, sen de ferah ol, ev tadilattas diye en ufak bişey yapma tamam mı, yok olacagı vardır ALLAH saklasın ağzımdan yel alsın kendini suçlu hissetme, değilse yaradan her türlü korur miniğimizi biliyoruz bunu, ama tevekkül et sne yine de pek iş yapma emi akideşim

ben geldim nasılsınız kızlar nasılsınız denizanasıuğramış nasılsın canım

kızlar bu ne ya oku oku bitmedi geçmişi amma çok konuşmuşsunuz
,iyiyim çok şükür belanaycım, alımaya calışıyorum doğuya
pek bi sıcak ama alışacagımı sanmıyorum :

ben de gelemedim 20-25 gün hakkaten oku oku bitiremedim :)))) yaz vakti normal ama herkeste ayrı telaş

nolmuş ki anlat az diyecekken link kopyaladıgını burdan alıntıdan farkettim okuyayım bi mrk ettim...

loveli..... buralar yaniyyyy adana napar??? ALLAH yardım etsin bize yahuuu.. pek zor işimiz.. karardım 1 haftada gölgede hemi de
benim izmirdeki evde süpürgelik üstüydü, mutfakta falan zor oluyodu temizlemiesi falan da alışıyor insan dediğin gibi,, ama Tentonun dediğide doğru şimdiki evim 1 yıllık bina, mis gibi boru falan yok evde, bina yapılırken döşenmiş sanırım, ama coookk zor olur sana gömdürmek şimdilik böyle süpürgelik üstü en mantıklı gibi senin için, hem masraf hem apayrı inşaat işi o çünkümm

vay vay denizanam taşınım he mi. tahmin etmiştim, bu kadar yoklukta..geçmiş olsun mu diem, allah kurtarsın mı diem :26:

zerdalım o kadariş çıkçak ya dogru, haklısın.
güzel bi boyayla toparlanır herşey
evde inşaat çok zor.
beddua ederken derlermiş ya, evine usta girsin!
aman dieyim o hengamede sakın bişi yapma. insanını içi rahat etmicek ama olsun..

hoşbulduk gülüm

yanıyorrrr su gibiyizzzz suuuuuu

günaydın canlar nasılsınız burası çok sıcak klima b ile kar etmiyor akşam olsada eve gitsek
denizanası inşallah alışırsın canım oraları çok sıcak oluyor diyorlar insan yaşadığı yeri sevemezse çok zor rabbim yardımcın olsun amaaan olsun bebişin seninle eşin seninle daha ne olsun dimi ya
loveli sen nasılsın canım eren nasıl öpüyorum delikanlıyı
zerdal Allah sağlık versin canım yorma kendini
tentation sen nasılsın
geshenk iyidir inşallah uğramıyor ne zamandır
aylin ve çetesi siz nasılsınız bakalım arada bi uğra iyiyiz de yeter
çılgın sen nasılsın canım kızçen ne alemde

ve topiğin tüm anneleri anne adayları ve aday adayları hepinize selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…