Günaydın kızlar, çok şükür ben iyiyim, dünkü kontrol iyi geçti. Ama midem bi tuhaf.
Nerde bizim kızlar.
Geshenk canımsın.
Çılgınkız nerelerde gelsin, soracam. ne zamandır uğramıyor. inşallah iyilerdir.
tentoşumda tatilcilerden. Bendemi öğretmen olsaydım acaba, hani düşünmüyo değilim, sırf tatil için.
Aylin görüşemiyoz, nasılsın ne durumdasın merak ediyorum seni.üçüzler iyidir inşallah. 4 canlım.
loveli, zeytin, denizanası, venus, inşallah iyisinizdir.
leyliko ne yaptın canım, geçmişi okumadım.
yeter nasılsın.
nanelişeker artık buraya uğramadığını biliyorum. resmen gelmiyorsun.
senem, bebeğim nasıllar, onlarda pek uğramamış.
kahvelokum ne durumda.
lalehan oğluşun büyüyormu.
Belenay nasılsın. Sende izne tatile çıkacakmısın. izmirdesin gerçi, istediğin zaman gidersin denize.
ismini unuttuğum varsa affola, herkesler iyidir inşallah.
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Günaydın kızlar, çok şükür ben iyiyim, dünkü kontrol iyi geçti. Ama midem bi tuhaf.
Nerde bizim kızlar.
Geshenk canımsın.
Çılgınkız nerelerde gelsin, soracam. ne zamandır uğramıyor. inşallah iyilerdir.
tentoşumda tatilcilerden. Bendemi öğretmen olsaydım acaba, hani düşünmüyo değilim, sırf tatil için.
Aylin görüşemiyoz, nasılsın ne durumdasın merak ediyorum seni.üçüzler iyidir inşallah. 4 canlım.
loveli, zeytin, denizanası, venus, inşallah iyisinizdir.
leyliko ne yaptın canım, geçmişi okumadım.
yeter nasılsın.
nanelişeker artık buraya uğramadığını biliyorum. resmen gelmiyorsun.
senem, bebeğim nasıllar, onlarda pek uğramamış.
kahvelokum ne durumda.
lalehan oğluşun büyüyormu.
Belenay nasılsın. Sende izne tatile çıkacakmısın. izmirdesin gerçi, istediğin zaman gidersin denize.
ismini unuttuğum varsa affola, herkesler iyidir inşallah.
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.venüs..................................................11 Ağustos
2.elfida ..................................................2 Ekim
3.kahvelokum..........................................23 kasım
4.senemgy...............................................26 kasım
5.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
6.GESHENK..............................................27 ocak:119: müsadenizle
7.zerdal..................................................9 şubat
8.Kayyum.................................................
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
leyliko.....................................................18 temmuz
artniyetizm...............................................5 ağustos
tülays.....................................................?
bebegim_01.............................................?
naneli şeker ............................................?
Belanay...................................................?
Dilara......................................................?
tentation.................................................?
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
sml.........................................................?
Yeteeeeer.............................................. ?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
üç hamile eksildi ..maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))
çılgın ve lalehan doğurdu... bide melony
demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee
uğramayanları listeden çıkarttım çünkü hiç bilgimiz yok başka yerlerde denk geliyorum.. bfatoş üyelik iptali olmuş o nedenle çıkarttım.. alttaki liste kısalıyor.. yukarısı artacak aşağısı boşalacak inşallah.
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
1.venüs..................................................11 Ağustos
2.elfida ..................................................2 Ekim
3.kahvelokum..........................................23 kasım
4.senemgy...............................................26 kasım
5.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
6.GESHENK..............................................27 ocak:119: müsadenizle
7.zerdal..................................................9 şubat
8.Kayyum.................................................
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
leyliko.....................................................18 temmuz
artniyetizm...............................................5 ağustos
tülays.....................................................?
bebegim_01.............................................?
naneli şeker ............................................?
Belanay...................................................?
Dilara......................................................?
tentation.................................................?
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
sml.........................................................?
Yeteeeeer.............................................. ?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
üç hamile eksildi ..maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))
çılgın ve lalehan doğurdu... bide melony
demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee
uğramayanları listeden çıkarttım çünkü hiç bilgimiz yok başka yerlerde denk geliyorum.. bfatoş üyelik iptali olmuş o nedenle çıkarttım.. alttaki liste kısalıyor.. yukarısı artacak aşağısı boşalacak inşallah.
anammm liste başı olmuşumm :18::18::18::18: çok şükür trabi ki...ama inş bu ayı bitirebiliriz.
iviiitt doğru tahmin, unutmamışta tayinci olduumu canım beniiimmmelfidam denizanam nerlerde yaf. ne vakitiir ugramıo?
onalrın bu yaz tayin şeysileri vardı, öle mi oldu acep recep?:26:
vay vay denizanam taşınım he mi. tahmin etmiştim, bu kadar yoklukta..geçmiş olsun mu diem, allah kurtarsın mı diem :26:
zerdalım o kadariş çıkçak ya dogru, haklısın.
güzel bi boyayla toparlanır herşey
evde inşaat çok zor.
beddua ederken derlermiş ya, evine usta girsin!
aman dieyim o hengamede sakın bişi yapma. insanını içi rahat etmicek ama olsun..
anammm liste başı olmuşumm :18::18::18::18: çok şükür trabi ki...ama inş bu ayı bitirebiliriz.
bitecek inş. Venüs, sağlıkla kucagın alacaksın oğlunu, zor bi hamilelik oldu ama degecek o tatlı varlığa....
eline sağlık geshenkkkimmm yeğenim nasıllll
venüsüm kuzum nasılsın bu ay bitier canım ay heyecanlandım heeee doğum yaklaştı ay ne güzel heyecannnnnnnnnnne aldık resim ekle görelim yaaaa ya da eklediğin yer varsa söyle bakıyım bayılıyorum bebiş kıyafetlerine
Loveliii...
benim bebk tık tık tık diye vuruyor gibi oluyor karnıma, arastırdım azcık hıckırıyor olabişlirmiş, ama 1 saniye yada daha sık aralıklarla 10-15 belkide daha uzun süre yapıyor bunu, cuma gün gidabilicem doktora, normal mi bu durum?? 3-4 gündür yapıyor her gün , Eren de yaptımıydı bööle şeyler
kıyamam yau :)kimse yoktu ondan
günaydın diyecektim öğle olmuş nerdeyse nasılsınız kızlar
zerdalcim tatilmi oda ne nasıl bişey yenilirmi içilirmiyok gülüm ya ne tatili bize durmak yok çalışıyoruz geçenlerde 15 gün izinliydim hastalanınca mecburen izin aldım iltihaplı romatizma varmış yürüyemedim elim ayağım tutuldu 15 günü öle geçirdim tatil yok yani sadece pazar günleri gidebilirim denize oda günebirlik yorucu oluyor gittinmi bir kaç gün kalmalısın ki bişeye benzesin geçen sene alanyaya gittik 10 gün en büyük tatilim oydu ben buralardayım anlıyacağın neyse bunada şükür sağlığım şimdilik iyi ya gerisi olur sen nasılsın kontrol güzel geçmiş sevindim
maşalah maşalah :)evet melenoy bebğini kucakladı çok şükürrr bu gün 29 gün olduuuu
bitçek bitçek. çok merak ediom senin veledi ha. dogurunca unutma bizleri. foto isteruk. habersuz kalmamak isteruk
iviiitt doğru tahmin, unutmamışta tayinci olduumu canım beniiimmm
Allah kurtarsın da olabiler, cok sıcak cıooookk..hemencecik klima taktırdık, iş yerimde de var şükür, ama odadan dışarı cıkınca
sankim ocak başında ekmek pişirmeye cıkmşın o denli bi sıcak carpiy yüzüne, istanbulun,izmirin sıcagını ösledm yaff. bi Antalyanın sıcagını özlemedim orası burdan beter ıyyhh ...
bitecek inş. Venüs, sağlıkla kucagın alacaksın oğlunu, zor bi hamilelik oldu ama degecek o tatlı varlığa....
Loveliii...
benim bebk tık tık tık diye vuruyor gibi oluyor karnıma, arastırdım azcık hıckırıyor olabişlirmiş, ama 1 saniye yada daha sık aralıklarla 10-15 belkide daha uzun süre yapıyor bunu, cuma gün gidabilicem doktora, normal mi bu durum?? 3-4 gündür yapıyor her gün , Eren de yaptımıydı bööle şeyler
neresiydi orası tam olaraktan ??
aman da amaninnii:76::76::76: tıktıklamalar mı başlamış. normal güzelim onlar :) bah ben bile teee burdan görebilom normal olduunu :):82::82::82:
ya kızlar size anlatmayı unutçaadım az daha.
bu gece rüyamda, böööle sanki uykunun arasında bi ses bana dedi ki.
" sizin çocugunuz olmicak boşuna uğraşmayın"
evet eren çok hıçkırırdı tık tık ederdi hala da çok hıçkırır yaramazzzz çok normal canımbitecek inş. Venüs, sağlıkla kucagın alacaksın oğlunu, zor bi hamilelik oldu ama degecek o tatlı varlığa....
Loveliii...
hemen yorumluyorummm POPİŞİN AÇIKTA KALMIŞŞŞŞŞŞ bunu unut olacak deee olacak deeee
aaaaa biliyormusun 2-3 gün öncede ben aynısını gördüm..banada arkadaşlarım söylüyordu senin çocuğun olmayacak diye.bence artık biz takıntı yapmaya başladık..Güzel düşünelim canım..hem rüyalar tersine çıkarmış..Allah bizede nasip edecek inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?