aaaaa biliyormusun 2-3 gün öncede ben aynısını gördüm..banada arkadaşlarım söylüyordu senin çocuğun olmayacak diye.bence artık biz takıntı yapmaya başladık..Güzel düşünelim canım..hem rüyalar tersine çıkarmış..Allah bizede nasip edecek inşallah....
evet eren çok hıçkırırdı tık tık ederdi hala da çok hıçkırır yaramazzzz çok normal canım
hemen yorumluyorummm POPİŞİN AÇIKTA KALMIŞŞŞŞŞŞ bunu unut olacak deee olacak deeee
buncaazzınki gibi mi:90::90::90::90:
anammm liste başı olmuşumm :18::18::18::18: çok şükür trabi ki...ama inş bu ayı bitirebiliriz.
az kalacan gibi ama dimiiii :) zaman azaldı sankim he.. en liste başı kalamayacam gibi önüm arkam sağım solum sobe doğurmayan ebe
eline sağlık geshenkkkimmm yeğenim nasıllll
venüsüm kuzum nasılsın bu ay bitier canım ay heyecanlandım heeee doğum yaklaştı ay ne güzel heyecannnnnnnnnnne aldık resim ekle görelim yaaaa ya da eklediğin yer varsa söyle bakıyım bayılıyorum bebiş kıyafetlerine
lovelim dayanamayıp geçen hafta gittim başka doktora kendiminkinin randevu zamanı gelmeden :) kolları bacakları var yaaaoynatıyordu.. gene bakayım bi daha deyip durdum.. çoook güzel bir duygu bu.. Allahım tüm sırada bekleyen arkadaşlarıma tattırsın inşallah..
venüs kıyafetlere bende bakacam he..
iviiitt doğru tahmin, unutmamışta tayinci olduumu canım beniiimmm
Allah kurtarsın da olabiler, cok sıcak cıooookk..hemencecik klima taktırdık, iş yerimde de var şükür, ama odadan dışarı cıkınca
sankim ocak başında ekmek pişirmeye cıkmşın o denli bi sıcak carpiy yüzüne, istanbulun,izmirin sıcagını ösledm yaff. bi Antalyanın sıcagını özlemedim orası burdan beter ıyyhh ...
gavrık yaflum... vah başına gelenler o halinle.. klimalar iyikimde icat edilmiş.. tık tıkı tık tıklarınızı yerim ben sizin..
ya kızlar size anlatmayı unutçaadım az daha.
bu gece rüyamda, böööle sanki uykunun arasında bi ses bana dedi ki.
" sizin çocugunuz olmicak boşuna uğraşmayın"
sen inanma o yalancı seslere.. kovala bi daha gelipde derse kış kışla hemen.. her sese kulak verirsek ohooooooo....
uğraşlar boşmu dolumu ne idüğü belirsiz ses mi bilecek canım.. sen kafandan çıkart şu olmayacak düşüncesini hele bir..
arkadaşların mı diyor olmayacak diye nasıl arkadaşmış o
insan elbette düşünüyor ama umutsuz olmamak gerek ben de 1buçuk yıl bekledim tek tüpüm var ama oğlum var ağladım yalvardım rabbimee verdi lütfen kendinize olmayacak demeyinnn
bu kadarrrr
slmmm kızlarrrr
bugun dra gıttım yıne klomen ve clımara bant takvıyesıyle yumurta takıbım devam edıyodu 33 cm e ulasmıs boyutu
ama duvarı ınceymıs yumurtamın clımara banta devam dedı catlatma ıgnesı verdı. dr la guzrl guzel konusuyoduk kı ben durup dururken aglamaya basladım kadında sasırdı :) kımseyı takma kafaya falan dedı ama nafıleee (bu gunlerdee o kadar cok duyar oldum kı yakınlarımdan bu sozu (SENDE AMMA TEMBEL CIKTIN DOGUR ARTIK BI COCUK ) sankı demekle oluyoda ben ıstemıyorum. bırıkım olsa gerek. neyse bu son denemem sonra aşılamaya gecıyoruz ınsallah gerek kalmaz da bu sefer dualarımız kabul olur.
cuma kandıl kızlar dogacakların ve öleceklerın lıstesı hazırlanıyo nooollluuuuuuur bırbırımız ıcın dua edelım dogacaklar lıstesınde bızım bebıslerımızın adınında yazılması dılegıyleeee....
maşallahbu duvar niye ince kalıyor anlamadım.. benimkide aksine accık kalındı tüpe başlarken.. ama fayda etmedi.. hayırlısı inşallah.. bakarsın bir anda kıvamına gelir..ya şu milletin ağzı torba değilki büzesin.. takılma densizlere hele şimdi.. hiç zamanı değil. bırak ağzı olan konuşsun.. sen bak kendini oluruna.. sonuçta bu Allahın taktiri.. zamanını O belirliyor.. tıka kulaklarını bak işine...
evet yarın gece çoook ibadet edelim dualar edelim.. birbirimizi analım dualarımızda.. Allahım tüm sevdiklerimize uzun ömürler versin doğmuşa, doğacağa, doğması arzu edilene hepsine sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin Yaradan... inşallah tüm bekleyen arkadaşlarımızın göbeklerine yerleşecek isimler yazılsın yarın gece..... amiiin.
günaydın herkese,
Cuma kandil inşallah herkesin duaları kabul olur. Ben birşey soracaktım belki kandil günü adet olabilirim. Adetliyken her duayı okuyabilirmiyim? ya da neler yapmalı ve yapmamalıyım.
Öpüyorum.
bak şincik sana bişey anlatayım bir çiftin çocuğu olmuyormuş çok dua etmişler yalvarmışlar ama nafile olmamış sonra bir melek gelmiş ona demişler lütfen rabbimize söyle bizede evlat nasip etsin melek gitmiş rabbimiz huzuruna anlatmış olanları sonra çiftin yanına geri dönmüş demiş rabbime söyledim oda dedki onların çocukları olmıyacak git söyle melek üzgün anlatmış karı kocada çok üzülmüşler sonra aradan bir zaman geçmiş melek tekrar çiftin yanına gelmiş bakmışki çiftin çocuğu olmuş onunla meşgul oluyorlar sonra tekrar gitmiş rabbimize sormuş hani bu çiftin çocuğu olmayacaktı rabbim demiş rabbimizde ben öle söyledğim halde bana çocuk için dua etmeye ve sabretmeye devam ettiler benden umut kesmediler demişya kızlar size anlatmayı unutçaadım az daha.
halt etmişler onlar sinir oluyorum böle söyleyenlereslmmm kızlarrrr
bugun dra gıttım yıne klomen ve clımara bant takvıyesıyle yumurta takıbım devam edıyodu 33 cm e ulasmıs boyutu
ama duvarı ınceymıs yumurtamın clımara banta devam dedı catlatma ıgnesı verdı. dr la guzrl guzel konusuyoduk kı ben durup dururken aglamaya basladım kadında sasırdı :) kımseyı takma kafaya falan dedı ama nafıleee (bu gunlerdee o kadar cok duyar oldum kı yakınlarımdan bu sozu (SENDE AMMA TEMBEL CIKTIN DOGUR ARTIK BI COCUK ) sankı demekle oluyoda ben ıstemıyorum. bırıkım olsa gerek. neyse bu son denemem sonra aşılamaya gecıyoruz ınsallah gerek kalmaz da bu sefer dualarımız kabul olur.
cuma kandıl kızlar dogacakların ve öleceklerın lıstesı hazırlanıyo nooollluuuuuuur bırbırımız ıcın dua edelım dogacaklar lıstesınde bızım bebıslerımızın adınında yazılması dılegıyleeee....
amin canım herkesin duası kabul inş.günaydın herkese,
Cuma kandil inşallah herkesin duaları kabul olur. Ben birşey soracaktım belki kandil günü adet olabilirim. Adetliyken her duayı okuyabilirmiyim? ya da neler yapmalı ve yapmamalıyım.
Öpüyorum.
erenin yaşına az kaldı canım. güzel bi kutlama yaparsınız lovelim.zerdalım iyiyiz canımmmmmm
çok şükür şimdilik iyiyiz, 12 haftalarda tekrar gideceğiz.vefalı zerdal :) tek tek herkesi hatırlamış da sormuş :)
kontrolunun ii geçtigine sevindim :)
hayırlı olsun meloneye.evet melenoy bebğini kucakladı çok şükürrr bu gün 29 gün olduuuu
ya yaseminciğim zaman geçiyor, daha dün ne zaman hamile kalacam derken, sonuna geldin canım, 2 hafta daha bebeği doğurmazsan iyi, az kaldınız. inşallah doğumda güzel geçer.anammm liste başı olmuşumm :18::18::18::18: çok şükür trabi ki...ama inş bu ayı bitirebiliriz.
bi işaret olabilir, tentoşum bekeleyelim. Sen inancını güvenini kaybetme. herşey allahtan.ya kızlar size anlatmayı unutçaadım az daha.
banada öyle doğursana bi tane derlerdi, nasıl yapacaksam fabrikaya haber vereyim derdim.slmmm kızlarrrr
kuran okuyamazsın, ama dua et canım.günaydın herkese,
Öpüyorum.
sağol canım iyiyiz biz sen nasılsın.mrb kızlar nasılsınız canlarım
ay new güzel herkes burdaymış hamişlerde gelmişler maşallah hepsine
bak şincik sana bişey anlatayım bir çiftin çocuğu olmuyormuş çok dua etmişler yalvarmışlar ama nafile olmamış sonra bir melek gelmiş ona demişler lütfen rabbimize söyle bizede evlat nasip etsin melek gitmiş rabbimiz huzuruna anlatmış olanları sonra çiftin yanına geri dönmüş demiş rabbime söyledim oda dedki onların çocukları olmıyacak git söyle melek üzgün anlatmış karı kocada çok üzülmüşler sonra aradan bir zaman geçmiş melek tekrar çiftin yanına gelmiş bakmışki çiftin çocuğu olmuş onunla meşgul oluyorlar sonra tekrar gitmiş rabbimize sormuş hani bu çiftin çocuğu olmayacaktı rabbim demiş rabbimizde ben öle söyledğim halde bana çocuk için dua etmeye ve sabretmeye devam ettiler benden umut kesmediler demiş
bilmem anlatabildimmi bu hikayeden çıkaracasğımız dersi kız ben ne rüyalar görüyom hepsi gerçek olsa ohooo yandık valla rabbim sanada banada isteyen herkesede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
halt etmişler onlar sinir oluyorum böle söyleyenleresanki biz istemiyoruzda alla alla verecek olan Allah o nasip etmiyorsa biz ne yapalım banada söylediler bir kere verdim cevabını geçtim bir dahada tık bişey diyemediler
amin canım herkesin duası kabul inş.
ağzına sağlık ıyı yapmıssın bende oyle yapıcam bundan sonrahehe di mi :) haklısın.. ümit kesmemek lazım.. ne bilem gene de etkinelyor insan :)
cuma günü yolculuktayım, hem de reglim . kandil oldugunu bilmeden almışız biletleri. yolda dua ederim artık. siz de bana dua edin :)
sml boşverrr. insanın siniri bozuluyo. millete konuşmak kolay. muhabbet malzemesiyiz.
geçenlerde bizim akrabalardan birine bi parlamışım bi parlamışım. daha da kolay kolay bişi sormuolar bana :))
ay new güzel herkes burdaymış hamişlerde gelmişler maşallah hepsine
bak şincik sana bişey anlatayım bir çiftin çocuğu olmuyormuş çok dua etmişler yalvarmışlar ama nafile olmamış sonra bir melek gelmiş ona demişler lütfen rabbimize söyle bizede evlat nasip etsin melek gitmiş rabbimiz huzuruna anlatmış olanları sonra çiftin yanına geri dönmüş demiş rabbime söyledim oda dedki onların çocukları olmıyacak git söyle melek üzgün anlatmış karı kocada çok üzülmüşler sonra aradan bir zaman geçmiş melek tekrar çiftin yanına gelmiş bakmışki çiftin çocuğu olmuş onunla meşgul oluyorlar sonra tekrar gitmiş rabbimize sormuş hani bu çiftin çocuğu olmayacaktı rabbim demiş rabbimizde ben öle söyledğim halde bana çocuk için dua etmeye ve sabretmeye devam ettiler benden umut kesmediler demiş
bilmem anlatabildimmi bu hikayeden çıkaracasğımız dersi kız ben ne rüyalar görüyom hepsi gerçek olsa ohooo yandık valla rabbim sanada banada isteyen herkesede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
halt etmişler onlar sinir oluyorum böle söyleyenleresanki biz istemiyoruzda alla alla verecek olan Allah o nasip etmiyorsa biz ne yapalım banada söylediler bir kere verdim cevabını geçtim bir dahada tık bişey diyemediler
amin canım herkesin duası kabul inş.
slmmm kızlarrrr
arkadaşların mı diyor olmayacak diye nasıl arkadaşmış o
insan elbette düşünüyor ama umutsuz olmamak gerek ben de 1buçuk yıl bekledim tek tüpüm var ama oğlum var ağladım yalvardım rabbimee verdi lütfen kendinize olmayacak demeyinnn
canım dualarınızda beni de unutmayın..çok güzel anlatmışsın canım
kızlar cuma günü hepimiz buraya dileklerimizi yazalım bol duamız olssunnnn
kızlarr hadi bir hamiş haberi gelsin yaaaa
sayfamız 6666 olmuşşş
iyiyim zerdalım bebişimiz nasıl
allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip eyle meleklerini
isteyen herkese nasip et evlat sevgisi yaşatmayı amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?