30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sana da bana da kupa o vakit ..

hadi inşlh :9

slmmm kızlarrrr
bugun dra gıttım yıne klomen ve clımara bant takvıyesıyle yumurta takıbım devam edıyodu 33 cm e ulasmıs boyutu
ama duvarı ınceymıs yumurtamın clımara banta devam dedı catlatma ıgnesı verdı. dr la guzrl guzel konusuyoduk kı ben durup dururken aglamaya basladım kadında sasırdı :) kımseyı takma kafaya falan dedı ama nafıleee (bu gunlerdee o kadar cok duyar oldum kı yakınlarımdan bu sozu (SENDE AMMA TEMBEL CIKTIN DOGUR ARTIK BI COCUK ) sankı demekle oluyoda ben ıstemıyorum. bırıkım olsa gerek. neyse bu son denemem sonra aşılamaya gecıyoruz ınsallah gerek kalmaz da bu sefer dualarımız kabul olur.
cuma kandıl kızlar dogacakların ve öleceklerın lıstesı hazırlanıyo nooollluuuuuuur bırbırımız ıcın dua edelım dogacaklar lıstesınde bızım bebıslerımızın adınında yazılması dılegıyleeee....

günaydın herkese,

Cuma kandil inşallah herkesin duaları kabul olur. Ben birşey soracaktım belki kandil günü adet olabilirim. Adetliyken her duayı okuyabilirmiyim? ya da neler yapmalı ve yapmamalıyım.

Öpüyorum.

yalnızca Kur-Anı Kerim açıp okuyamazsın.. ve namaz kılamazsın.. ama okunanları yürekten dinleyebilirsin.. bildiğin sureleri okuyabilirsin.. dua edebilirsin...

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.venüs..................................................11 Ağustos
2.elfida ..................................................2 Ekim
3.kahvelokum..........................................23 kasım
4.senemgy...............................................26 kasım
5.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
6.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
7.zerdal..................................................9 şubat
8.Kayyum.................................................

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko.....................................................18 temmuz

artniyetizm...............................................5 ağustos

tülays.....................................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

sml.........................................................?

Yeteeeeer.............................................. ?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

üç hamile eksildi ..maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu... bide melony

demişim en son.. hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee

yukarısı artacak aşağısı boşalacak inşallah...

ay new güzel herkes burdaymış hamişlerde gelmişler maşallah hepsine

ya kızlar size anlatmayı unutçaadım az daha.
bu gece rüyamda, böööle sanki uykunun arasında bi ses bana dedi ki.

" sizin çocugunuz olmicak boşuna uğraşmayın"
bak şincik sana bişey anlatayım bir çiftin çocuğu olmuyormuş çok dua etmişler yalvarmışlar ama nafile olmamış sonra bir melek gelmiş ona demişler lütfen rabbimize söyle bizede evlat nasip etsin melek gitmiş rabbimiz huzuruna anlatmış olanları sonra çiftin yanına geri dönmüş demiş rabbime söyledim oda dedki onların çocukları olmıyacak git söyle melek üzgün anlatmış karı kocada çok üzülmüşler sonra aradan bir zaman geçmiş melek tekrar çiftin yanına gelmiş bakmışki çiftin çocuğu olmuş onunla meşgul oluyorlar sonra tekrar gitmiş rabbimize sormuş hani bu çiftin çocuğu olmayacaktı rabbim demiş rabbimizde ben öle söyledğim halde bana çocuk için dua etmeye ve sabretmeye devam ettiler benden umut kesmediler demiş
bilmem anlatabildimmi bu hikayeden çıkaracasğımız dersi kız ben ne rüyalar görüyom hepsi gerçek olsa ohooo yandık valla rabbim sanada banada isteyen herkesede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

halt etmişler onlar sinir oluyorum böle söyleyenlere sanki biz istemiyoruzda alla alla verecek olan Allah o nasip etmiyorsa biz ne yapalım banada söylediler bir kere verdim cevabını geçtim bir dahada tık bişey diyemediler

amin canım herkesin duası kabul inş.

zerdalım iyiyiz canımmmmmm
erenin yaşına az kaldı canım. güzel bi kutlama yaparsınız lovelim.
vefalı zerdal :) tek tek herkesi hatırlamış da sormuş :)

kontrolunun ii geçtigine sevindim :)
çok şükür şimdilik iyiyiz, 12 haftalarda tekrar gideceğiz.
evet melenoy bebğini kucakladı çok şükürrr bu gün 29 gün olduuuu
hayırlı olsun meloneye.
anammm liste başı olmuşumm :18::18::18::18: çok şükür trabi ki...ama inş bu ayı bitirebiliriz.
ya yaseminciğim zaman geçiyor, daha dün ne zaman hamile kalacam derken, sonuna geldin canım, 2 hafta daha bebeği doğurmazsan iyi, az kaldınız. inşallah doğumda güzel geçer.
ya kızlar size anlatmayı unutçaadım az daha.
bu gece rüyamda, böööle sanki uykunun arasında bi ses bana dedi ki.

" sizin çocugunuz olmicak boşuna uğraşmayın"
bi işaret olabilir, tentoşum bekeleyelim. Sen inancını güvenini kaybetme. herşey allahtan.
banada öyle doğursana bi tane derlerdi, nasıl yapacaksam fabrikaya haber vereyim derdim.
kuran okuyamazsın, ama dua et canım.
mrb kızlar nasılsınız canlarım
sağol canım iyiyiz biz sen nasılsın.

kızlar ben biraz yoğunum.

iyiyim zerdalım bebişimiz nasıl
allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip eyle meleklerini
isteyen herkese nasip et evlat sevgisi yaşatmayı amin

tentoşş nasılsın canıom loveli geshenk aylin yeter venüs leyliko deniz anası gizemmm nasılsınız allahım sağlık versin cümlemize çılgınla sezen görünmüyor kızlar
melekleriyle uğraşıyorlar sanırım

hehe di mi :) haklısın.. ümit kesmemek lazım.. ne bilem gene de etkinelyor insan :)

cuma günü yolculuktayım, hem de reglim . kandil oldugunu bilmeden almışız biletleri. yolda dua ederim artık. siz de bana dua edin :)

sml boşverrr. insanın siniri bozuluyo. millete konuşmak kolay. muhabbet malzemesiyiz.
geçenlerde bizim akrabalardan birine bi parlamışım bi parlamışım. daha da kolay kolay bişi sormuolar bana :))

ağzına sağlık ıyı yapmıssın bende oyle yapıcam bundan sonra
yazılanları okurken bı yandan aglayıp bı yandan da kahkaha atıyorum galıba kafayı sıyırdım

çok güzel anlatmışsın canım

kızlar cuma günü hepimiz buraya dileklerimizi yazalım bol duamız olssunnnn

evet canım yarın kandilde dualarımızı eksik etmeyelim.Rabbim inşallah bu yıl yazmıştır sağlıklı hayırlı bebişlerimizi

:) arkadaşlarımada rüyayı anlattım..bu arkadaşlarımdan biri umredeydi rüyayı gördüğüm zaman.ama o söylemedi yanındaki söyledi o arkadaşımda üzgün bir şekilde duruyordu.bebeğin olmayacak dedi diğeri bende hiç mi olmayacak dedim o da o kadarını bilmiyorum ama bu ay olmayacak dedi sonra:)))nasıl uyandım anlatamam çok etkilendim..Bakalım artık hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…