aaaaaaaaaa bu arada hamilesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119:
çok tebrik ederim senı canım benımmm allah daim eylesın sonuna kadar saglıcakla dogsun ınsallah
ay cok sevındım yaaa bı kısıyı daha sutladık 30 lu yaslarda olup gebe kalamayanlardan haydı kızlar halayaa
ben anlayamadım canım ya, kim hamile.
merhaba arkadaşlar ben 36 yaşındayım 8 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu hepsi de negatif bu arada sebepsiz infertilite yani hamile kalmamam için hiç bir engel yok bugün buraya neden yazdığıma gelirsem dün adet oldum ve şu an çok üzgünüm ağlıyorum bir süredir kendimi toparlamıştım aklıma getirmiyordum sorun etmiyordum ama neden bilmiyorum işte yine ağlıyorum üzülüyorun biliyorum beni en iyi sizler anlarsınız hiçkimsenin tesellisi etki etmiyor bana ne söyleseler boş bir süre antidepresan da kullandım düne kadar iyiydim bir kür ot yöntem ne varsa denedim ama hepsi de işe yaramadı artık ümidimi kesicem nerdeyse kızıyorum sinirleniyorum nedbien böyle oluyor diğerlerine yarayan neden bana yaramıyor diye en son kaplıcaya gitmiştim geçen ay 10 gün kadar bu sorunu yaşayan bir çok kadın kaplıcadan döndüğünde hamile kalmış ben de beklentiye girmişim demek ki farkında olmadan artık adeti gelecek mi geldi mi hamile olabilir miyim şu belirti var gibi bu belirti var gibi artık bunları düşünmekten beklemekten bıktım artık gerçekten yoruldum benimle aynı anda evlenenlerin hepsinin çocuğu var kimisi okula bile başladı biraz uzun yazdım galiba bu ne zaman değişecek çocuğum olacak mı olmayacak mı keşke bilebilsem çok yoruldum
canım mrhb elbette yaz anlat içini dökmerhaba arkadaşlar ben 36 yaşındayım 8 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu hepsi de negatif bu arada sebepsiz infertilite yani hamile kalmamam için hiç bir engel yok bugün buraya neden yazdığıma gelirsem dün adet oldum ve şu an çok üzgünüm ağlıyorum bir süredir kendimi toparlamıştım aklıma getirmiyordum sorun etmiyordum ama neden bilmiyorum işte yine ağlıyorum üzülüyorun biliyorum beni en iyi sizler anlarsınız hiçkimsenin tesellisi etki etmiyor bana ne söyleseler boş bir süre antidepresan da kullandım düne kadar iyiydim bir kür ot yöntem ne varsa denedim ama hepsi de işe yaramadı artık ümidimi kesicem nerdeyse kızıyorum sinirleniyorum nedbien böyle oluyor diğerlerine yarayan neden bana yaramıyor diye en son kaplıcaya gitmiştim geçen ay 10 gün kadar bu sorunu yaşayan bir çok kadın kaplıcadan döndüğünde hamile kalmış ben de beklentiye girmişim demek ki farkında olmadan artık adeti gelecek mi geldi mi hamile olabilir miyim şu belirti var gibi bu belirti var gibi artık bunları düşünmekten beklemekten bıktım artık gerçekten yoruldum benimle aynı anda evlenenlerin hepsinin çocuğu var kimisi okula bile başladı biraz uzun yazdım galiba bu ne zaman değişecek çocuğum olacak mı olmayacak mı keşke bilebilsem çok yoruldum
merhaba arkadaşlar ben 36 yaşındayım 8 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu hepsi de negatif bu arada sebepsiz infertilite yani hamile kalmamam için hiç bir engel yok bugün buraya neden yazdığıma gelirsem dün adet oldum ve şu an çok üzgünüm ağlıyorum bir süredir kendimi toparlamıştım aklıma getirmiyordum sorun etmiyordum ama neden bilmiyorum işte yine ağlıyorum üzülüyorun biliyorum beni en iyi sizler anlarsınız hiçkimsenin tesellisi etki etmiyor bana ne söyleseler boş bir süre antidepresan da kullandım düne kadar iyiydim bir kür ot yöntem ne varsa denedim ama hepsi de işe yaramadı artık ümidimi kesicem nerdeyse kızıyorum sinirleniyorum nedbien böyle oluyor diğerlerine yarayan neden bana yaramıyor diye en son kaplıcaya gitmiştim geçen ay 10 gün kadar bu sorunu yaşayan bir çok kadın kaplıcadan döndüğünde hamile kalmış ben de beklentiye girmişim demek ki farkında olmadan artık adeti gelecek mi geldi mi hamile olabilir miyim şu belirti var gibi bu belirti var gibi artık bunları düşünmekten beklemekten bıktım artık gerçekten yoruldum benimle aynı anda evlenenlerin hepsinin çocuğu var kimisi okula bile başladı biraz uzun yazdım galiba bu ne zaman değişecek çocuğum olacak mı olmayacak mı keşke bilebilsem çok yoruldum
yeterrrrrrrrrrrrrr
allah ıyılıgını versın emı
abı sen arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz yazınca ben de senın hamıle oldugunu dusundum
allah mı soylettı ne
hoş geldin topinkimize canım. İnsanın arada ruh hali değişiyor. Kendini yıpratmadan geçirmeye çalış, nerdensin canım.sağolun arkadaşlar moral veriyorsunuz zaten birbirimizi anlayabileceğimiz için buraya yazmıştım psikolojim her zaman böyle değil ama arada ne yazık ki böyle oluyorum, ne kadar üzülsem de hiçbir işe yaramayacak sadece kendimi yıpratacağım biliyorum aslında mantıken sizin gibi düşünüyorum tabii her aman mantık duygulara engel olamıyor
yeterrrrrrrrrrrrrr
allah ıyılıgını versın emı
abı sen arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz yazınca ben de senın hamıle oldugunu dusundum
allah mı soylettı ne
günaydın kızlar :)
sml sabah sabah güldürdün beni :) dün ben de yazıyı ilk gördügümdeolmuştum. anaammm yeter hamile mi die
kız konunun başına alıntı diye yazdımmmm
ALLAH İYİYLİĞİNİ VERSİNNNN ama bal damlıyor ağzında haaaa
hoşgeldin.
bu topik ne mucizeler gördü bi bilsen.
sıkma canını olur inşl. ya da canın sıkıldıkça gel buraya biz gevşetiriz( taam taam baarmayın sabah sabah anca bu kadar esprik çıkıo)
neredesin hangi merkezlere gittin? kısaca anlatır mısın?
5 yıllık evliyim, benim de 3 negatif aşılama 1 negatif tüp üm var. doktor sebepsiz diyordu.
şimdi gittigim doktor rahim filmine bakarak tüplerin açık oldugunu ama yollarının virajlı oldugunu söyledi.bunca yıldır olmuyosa bundan olabilir dedi ::) evreşe yolları daar daarr bana bakma benim yarim var
şimdi 2. sini deniyoruz
allahtan ümit kesilmez :)
Ebû Hüreyre -radıyallahu anh-dan rivâyet olunduğuna göre Resûl-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz Hazretleri buyurmuşlardır ki:
"Cum'a gününde bir saat vardır. Allah'ın kullarından bir müslim namazda ve kıyamda iken Allah Teâlâ'dan niyâz ile bir şey isteyip duâsı o saate tesadüf ederse Allah teâlâ Hazretleri o kimsenin dileğini verir." Böyle buyurduktan sonra mübarek küçük parmağının ucuna işaret buyurdu. (11)
Cum'a gününün içindeki saat, küçük parmağına nisbetle parmağın ufak ucu ne kadar ise, güne nis-betle o kadar az bir müddetdir ki o saat içinde her halde duâ müstecâb olur demektir.
Hangi saat acaba ?Nasıl öğrenicez?Ben Sela Vakti ile Öğle Ezanı arasındaki vaktin baya kıymetli olduğunu ne dua edilirse kabul olduğunu duymuştum.
Birde Öğle Ezanı ile İkindi Ezanı arasıda çok değerli bir saatmiş..
hoş geldin topinkimize canım. İnsanın arada ruh hali değişiyor. Kendini yıpratmadan geçirmeye çalış, nerdensin canım.
kısmet yakında olacak inşallah.
Yeter bir gün gerçekten hamile kalacaksın, hamileyim diye yazınca acaba alıntı gerçekmi bilemiyeceğiz. Bir kere daha böyle alıntı yapmıştım. Ondada bi karışıklık olmuştu.
bu arada eşin sen nasılsınız, sağlık durumlarınız canım.
hoş geldin topinkimize canım. İnsanın arada ruh hali değişiyor. Kendini yıpratmadan geçirmeye çalış, nerdensin canım.
Hoşbuldum canım, ben Mersinliyim dün çok kötüydüm sizlerin mesajları ile daha iyi oldum moral verdiniz sağolun buraya artık daha fazla takılacağım beni tanımadığınız halde sorunlarımı paylaştınız minnettarım.
hoşgeldin.
bu topik ne mucizeler gördü bi bilsen.
sıkma canını olur inşl. ya da canın sıkıldıkça gel buraya biz gevşetiriz( taam taam baarmayın sabah sabah anca bu kadar esprik çıkıo)
neredesin hangi merkezlere gittin? kısaca anlatır mısın?
5 yıllık evliyim, benim de 3 negatif aşılama 1 negatif tüp üm var. doktor sebepsiz diyordu.
şimdi gittigim doktor rahim filmine bakarak tüplerin açık oldugunu ama yollarının virajlı oldugunu söyledi.bunca yıldır olmuyosa bundan olabilir dedi ::) evreşe yolları daar daarr bana bakma benim yarim var
şimdi 2. sini deniyoruz
allahtan ümit kesilmez :)
Ben Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşıyorum .Aşılamalarımı ve tüp bebek denememi Adana Başken üniversitesi araştırma hastanesinde yaptırdım ya sen? nerelisin ?nerede yaptırdın tedavilerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?