30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben anlayamadım canım ya, kim hamile.

merhaba arkadaşlar ben 36 yaşındayım 8 yıldır çocuk düşünüyoruz 3 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu hepsi de negatif bu arada sebepsiz infertilite yani hamile kalmamam için hiç bir engel yok bugün buraya neden yazdığıma gelirsem dün adet oldum ve şu an çok üzgünüm ağlıyorum bir süredir kendimi toparlamıştım aklıma getirmiyordum sorun etmiyordum ama neden bilmiyorum işte yine ağlıyorum üzülüyorun biliyorum beni en iyi sizler anlarsınız hiçkimsenin tesellisi etki etmiyor bana ne söyleseler boş bir süre antidepresan da kullandım düne kadar iyiydim bir kür ot yöntem ne varsa denedim ama hepsi de işe yaramadı artık ümidimi kesicem nerdeyse kızıyorum sinirleniyorum nedbien böyle oluyor diğerlerine yarayan neden bana yaramıyor diye en son kaplıcaya gitmiştim geçen ay 10 gün kadar bu sorunu yaşayan bir çok kadın kaplıcadan döndüğünde hamile kalmış ben de beklentiye girmişim demek ki farkında olmadan artık adeti gelecek mi geldi mi hamile olabilir miyim şu belirti var gibi bu belirti var gibi artık bunları düşünmekten beklemekten bıktım artık gerçekten yoruldum benimle aynı anda evlenenlerin hepsinin çocuğu var kimisi okula bile başladı biraz uzun yazdım galiba bu ne zaman değişecek çocuğum olacak mı olmayacak mı keşke bilebilsem çok yoruldum

canım ya allahın takdiri işte sabrını deniyor, herkes bişeyle sınav oluyor, kimi senelerce iş bekliyor, kimi genç kızlarımız senlerce evde evlenecekleri ksmetleri bekliyor. kimide ne zaman bebek sahibi olacağını. Allahın takdiri, bazı şeyler parayla pulla, malla mülkle olmuyor. Kiminin duası rabbime hoş gelirmiş, kulum bana sürekli dua etsin diye. İmtahın böyle canım, sabret, yinede elinden geleni yap. Elbet bir gün olacak ne mucizeler duyuyoruz. Bu gördüğün adetle gebe kalsan öbür aya 2 aylık oluyor. neyin ne zaman nerden geleceği belirsiz.

Bu topnkte geshenk arkadaşım var 5 yıl uğraştı, tüp, dondurulmuş, aşılama derken artık herşeyi bırakıp umudunu kaybettiği anda, tam myom ameliyatı olacakken rabbim nasip etti, hemde doğal yoldan, onunkide 5 yıl sonra geldi. yani üzme kendini sağlık sıhatte önemli, sağlıklı sıhatli ol, keyfin yerinde olsun, seninde eşin var, ikiniz birbirinize sahip çıkın. başkalarının çocuğu varsa seninde eşin var, ailen var. Hayırlısı canım.

canım mrhb elbette yaz anlat içini dök canım ayzdıklarını okurken pskolojiyin çok bozuk kötü olduğu izlenimini bıraktı bende :26:bu şekilde hiç sebebep yokken bile hamile kalamsın biliyorsundur bu düşünceler kafandayken çok zor canım önce kendni bir toparla gerekiyorsa bir pskoloğa git bebeği sonra düşün:44: yaşın 36 8 yıldır bebk isityorsun buradan bakınca acaba geçmi kaldım diyorsun:44: (bende 35 yaşımdayım 7 yıldır uğraşıyorum 5 mikro denemem oldu)ama 40yaşındaki bir kadın a bakınca hayır geç değil:26: ayrıca bizimle aynı yaşta olan aynı vakite evlenlere de takılma onalrın sorunları olmadıkı:26: istediklerinde hamiş kaldılar anne oldular bunları düşünerek sadece kendi üzersinn yıpratırsınn
umarım en kısa zamanda bize buradan ben hemişim dersin kuzum

sağolun arkadaşlar moral veriyorsunuz zaten birbirimizi anlayabileceğimiz için buraya yazmıştım psikolojim her zaman böyle değil ama arada ne yazık ki böyle oluyorum, ne kadar üzülsem de hiçbir işe yaramayacak sadece kendimi yıpratacağım biliyorum aslında mantıken sizin gibi düşünüyorum tabii her aman mantık duygulara engel olamıyor

yeterrrrrrrrrrrrrr
allah ıyılıgını versın emı
abı sen arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz yazınca ben de senın hamıle oldugunu dusundum
allah mı soylettı ne

hoşgeldin.

bu topik ne mucizeler gördü bi bilsen.
sıkma canını olur inşl. ya da canın sıkıldıkça gel buraya biz gevşetiriz ( taam taam baarmayın sabah sabah anca bu kadar esprik çıkıo)
neredesin hangi merkezlere gittin? kısaca anlatır mısın?
5 yıllık evliyim, benim de 3 negatif aşılama 1 negatif tüp üm var. doktor sebepsiz diyordu.
şimdi gittigim doktor rahim filmine bakarak tüplerin açık oldugunu ama yollarının virajlı oldugunu söyledi. bunca yıldır olmuyosa bundan olabilir dedi ::) evreşe yolları daar daarr bana bakma benim yarim var
şimdi 2. sini deniyoruz
allahtan ümit kesilmez :)

Son düzenleme:
günaydın canlarım hayıorlı cumlar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlünüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzrla beraber inşşş

kız konunun başına alıntı diye yazdımmmm
ALLAH İYİYLİĞİNİ VERSİNNNN ama bal damlıyor ağzında haaaa

Son düzenleme:
hoş geldin topinkimize canım. İnsanın arada ruh hali değişiyor. Kendini yıpratmadan geçirmeye çalış, nerdensin canım.
kısmet yakında olacak inşallah.
günaydın kızlar :)

sml sabah sabah güldürdün beni :) dün ben de yazıyı ilk gördügümde olmuştum. anaammm yeter hamile mi die

kız konunun başına alıntı diye yazdımmmm
ALLAH İYİYLİĞİNİ VERSİNNNN ama bal damlıyor ağzında haaaa

Yeter bir gün gerçekten hamile kalacaksın, hamileyim diye yazınca acaba alıntı gerçekmi bilemiyeceğiz. Bir kere daha böyle alıntı yapmıştım. Ondada bi karışıklık olmuştu.
bu arada eşin sen nasılsınız, sağlık durumlarınız canım.

Son düzenleme:

Demi ya neler gördü geçirdi, dahada neler göreceğiz.Yaşadığımız sürece. Sabah sabah türkü mü çalıyon sen

Tentoşum nasılsın.

Ebû Hüreyre -radıyallahu anh-dan rivâyet olunduğuna göre Resûl-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem-Efendimiz Hazretleri buyurmuşlardır ki:

"Cum'a gününde bir saat vardır. Allah'ın kullarından bir müslim namazda ve kıyamda iken Allah Teâlâ'dan niyâz ile bir şey isteyip duâsı o saate tesadüf ederse Allah teâlâ Hazretleri o kimsenin dileğini verir." Böyle buyurduktan sonra mübarek küçük parmağının ucuna işaret buyurdu. (11)

Cum'a gününün içindeki saat, küçük parmağına nisbetle parmağın ufak ucu ne kadar ise, güne nis-betle o kadar az bir müddetdir ki o saat içinde her halde duâ müstecâb olur demektir.

Hangi saat acaba ?Nasıl öğrenicez?Ben Sela Vakti ile Öğle Ezanı arasındaki vaktin baya kıymetli olduğunu ne dua edilirse kabul olduğunu duymuştum.
Birde Öğle Ezanı ile İkindi Ezanı arasıda çok değerli bir saatmiş..

hoş geldin canım, genel olarak sela ve öğle arası diyorlar ama saklı bu vakit, o yüzden cuma günü aklına geldikçe sürekli dua et.

evet ya bir gün (inşş olur)hamişim yassam kimse takmayacak beni bu kız alıntı yaptı diyeeesağol canım iyiyiz çok şükür

Ben Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşıyorum .Aşılamalarımı ve tüp bebek denememi Adana Başken üniversitesi araştırma hastanesinde yaptırdım ya sen? nerelisin ?nerede yaptırdın tedavilerini?

Ben Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşıyorum .Aşılamalarımı ve tüp bebek denememi Adana Başken üniversitesi araştırma hastanesinde yaptırdım ya sen? nerelisin ?nerede yaptırdın tedavilerini?

bend etarsusta yaşıyorum ve başkent has özel mesaj kabul etmiyorsun sanırım yoksa özelden yazacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…