30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Ben Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşıyorum .Aşılamalarımı ve tüp bebek denememi Adana Başken üniversitesi araştırma hastanesinde yaptırdım ya sen? nerelisin ?nerede yaptırdın tedavilerini?

istanbuldayım. ilk tüp ü florans nigtingale de yaptırdım
ikincisini memorialda yaptırıyoruz

memorial tek geçer kızlar. yok böyle bi ilgi, alaka , yakın takip

ilk tüp üm hikayeymiş bunun yanında

bu akşam vurdum çatlatmayı,pazar günü yumoşlar toplanıor.

canım çok güzel...maşallah kızlarına ve oğluna...

cem bey mi yapacak.....inşallah rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder sana canım...

tentoş hadi hayırlısı canım işte bayram yaşarız inşallah sende dahil ol koca göbeklilerin gurubuna sıra bize gelsin inşallah

hayırlı olsun canım. herşeyin yolunda gitsin inşallah, bir sürü kaliteli embriyon oluşsun sımsıkı tutunsunlar sana. bolşanslar Allah yardımcın olsun..

yarın yaniii ayyy tentommm duam senle Rabbim sağlıkla tutunmalarını ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

evet ya bir gün (inşş olur)hamişim yassam kimse takmayacak beni bu kız alıntı yaptı diyeeesağol canım iyiyiz çok şükür

valla ben bile ilk okuduğumda sen sandım alıntı yaptım tebrik için sonra bi daha okudum anladımmmm hhhhhhhehee
demekki yakında olcek inşallahhhh

cem bey mi yapacak.....inşallah rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder sana canım...

cem bey degil. semra kahraman işin başı
amin amin

tentoş hadi hayırlısı canım işte bayram yaşarız inşallah sende dahil ol koca göbeklilerin gurubuna sıra bize gelsin inşallah

amin amin:)
hayırlı olsun canım. herşeyin yolunda gitsin inşallah, bir sürü kaliteli embriyon oluşsun sımsıkı tutunsunlar sana. bolşanslar Allah yardımcın olsun..
amin amin :)
yarın yaniii ayyy tentommm duam senle Rabbim sağlıkla tutunmalarını ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
amin amin :)

valla ben bile ilk okuduğumda sen sandım alıntı yaptım tebrik için sonra bi daha okudum anladımmmm hhhhhhhehee
demekki yakında olcek inşallahhhh

inşşşşşşşşşşşş be kuzummmm rabbim banada o günleri gösterir inşşşşşşşşşşş

bend etarsusta yaşıyorum ve başkent has özel mesaj kabul etmiyorsun sanırım yoksa özelden yazacaktım

Çok şaşırdım Tarsusta yaşıyor olmana çok güzel bir tesadüf özel mesaj için sanırım mesaj sayım yeterli değil sen nasıl başkentten memnun musun ben 2. tüp bebek denememi başka bir yerde yaptırmak istiyorum çünkü bütün denemelerim başarısız oldu acaba seninle başkentte karşılaşmış olabilir miyiz?

evet ya gerçekten tesadüf bende tarsustan biryle karşılaşacağımı tahmin etmezdim
ben başkentte 1 naturel 3 denme yaptım merkezle ilğili kafmada soru işaretleri var ama adanada çok fazla seçme şansımızda yok malesef benim ilk 2 denmemde turan çetinde aslında turan çetin daha iyi bir merkezmiş gibi geliyor bana ama sgk ila anlaşmayı bitimişler biraz pahalı bir merkez

slm herkeseeeeeee
tentatıon canım benım hadı rast gele ınsallah bu kez hedefi tam tutturursun :129:sende pembe gozluklerle :103: gezersın canım benım ınsallaaaaaaaaaaaaah dualarımız bugun senın ıcın hadı kızlar gecmıs olsuna gıdelım tentatıonun yanına memorıal hast :

tentation canım,
inş güzel haberlerle geliiisn.... dualarımdasın...

selam kızlar.
rapor verem dedim
dün 3 yumoştan 2 si alındı. operasyon güzel geçti.
bu sabah 2 yumoştan 1 i döllenmiş die haber geldi
döllenen de nazlanıomuş hala
yarın sabah gene arıcaz, dua edin

selam kızlar.
rapor verem dedim

canım benim inşallah hayırlısıyla nazlı bebeğin gelir...dualarım seninle...

selam kızlar.
rapor verem dedim

nedn nazlanıyormuş ki dr bişey dedi mi
inşallah döllenmesinde sorun olmaz bebiş olur kız oluursa adını nazlı koyarsın
canım duam senle haberin olsun inşallah bu mübarek ay sana sağlıklı hayırlı bir bebek getirir

tentation canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun inşallah sen söle o yumoşa fazla nazlanıp durmasın bak de neler kaçıracağını anlat nasıl bir annesi olacağını babasını ve tabi kocaman bir aile olmuş teyzelerini anlat bak nasıl gelecek o zaman fazla naz aşık usandırır bunuda hatırlat kulağına küpe olsun hadi bakalım şimide nazlanabilecekmi bakalım tıpış tıpış gelecek annsi dualarımızı eksik etmeyelim yeterki

kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontralleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm

canım benim inşallah hayırlısıyla nazlı bebeğin gelir...dualarım seninle...

amin canım inşlh ya

amin amin. beklemek ne zor var ya

di mi, ne güzel anlattın belenay. gelsin hele
yımırtaya can veren rabbim benim yımırtacııma da can versin
kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin kontralleri vardı beyin cerahi , endokrin göz polikiliniğinde 3 polikinik arasında koşturmaktan bitmiş bir durumdayımm

nasıl oldu eşin. çok geçmiş olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…