denızanası uzulme ılk defa duyuyorum boyle terımlerı ne desek bos bılıyorum allah tez zamanda sıfasını versın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
tentoss hayırlı olsun senın de tupun ınsallah bu ay senden guzel haberler alırız oyle yanlızım falan da deme ben ıst. yım ıstersen gelırım bak yanına cesaret olur moral olur ne bılım
zeytınım hatırlaman ıcın saol ıyıyım cok sukur yanlız sebebını anlamadıgım bısı oldu bugun gobek dekıgımden sıvılar gelmeye basladı korktum bıraz ne yalan soylım orucluyumda dr a da gıdemıyorum bı ıkı gun daha beklım bakalım devam edecekmı yoksa mecbur dr yoluna dusucem gene :)
alla alla ya
ihmal etme. içerde bi yerlerd iltihap mı var böle akmaya başladı
çok geçmiş olsun
Türkiyenin başısağolsun, şehit ailelerimize allahtan sabır diliyorum. Terörizmi lanetliyorum. Allahım sen askerlerimizi koru, onlar sana emanet, annelerine, eşlerine, çocuklarına bağışla yarabbim.
aynen alıyorum zerdalımm
Günaydınlar herkese, tentoşum naptın nasıl gidiyor tüp.
heeee kızlar doktora gittiğimde çatlatma iğnesini vermeden önce yumurtalara ve rahime baktı doktor ultrasonla rahim duvarımda çok güzel kalınlaşmış dedi de merak ettim rahim duvarı güzel kalınlaşınca noluyo ne demek anlamadım sanırım :)))
iyidir be. doktora gittim sabah. yımırtalar buyumuşler
rahim içini de begendi :) şimdilik böle durumlar
sen ne vakıt gitçaadın doktora:26:
kızlar bu duayı ben bı kac kısıden duydum uygulamakta fayda var sızınle paylasmak ıstedım cokta kolay
ENBİYA SURESİ
87. Ayet
وَذَا النُّونِ إِذ ذَّهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَن لَّن نَّقْدِرَ عَلَيْهِ فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَن لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.
88. Ayet
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Bir arkadaşımız paylaşmış .. dntw:.x
" dün tv de cübbeli ahmet hocanın programına öle 2 dk. bi baktım belkide Rabbimin bi işaretidir hemen dinledim ve sizinle paylaşmak istedim enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar dedi ve denenmiş bi çok kişininde çocuğu olmuş bu dua sayesinde geçenlerde bir arkadaşımı teşekkür için aradı dedi arayan kişininde çocuğu olmuyormuş bu duayı etmişler umarım herkesin dileği biran önce gerçekleşir "
Baska bı sıteden sıfalı dualar dıye arastırıyodum
Çocuk İsteyenlerin Okuyacağı Ayetler
Cinsi münasebetten evvel avret yerini açmadan Enbiya Suresi'nin 87. ve 88. ayet-i kerimeleri üç kere okunur.
hadi inşallah
heeee kızlar doktora gittiğimde çatlatma iğnesini vermeden önce yumurtalara ve rahime baktı doktor ultrasonla rahim duvarımda çok güzel kalınlaşmış dedi de merak ettim rahim duvarı güzel kalınlaşınca noluyo ne demek anlamadım sanırım :)))
27 ağustosta gideceğim canım ya. bakalım inşallah iyi geçer.
yeterrrrrr agzına saglık guzel bılgıler paylaşmıssın ama bana karısık geldı bıraz bırsuru sey var
anlamadım valla tespıh mı dua mı namazmı.. sen hangızını yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?