hadi yao ne demekmiş ki o?
allah yardımcın olsun elfidam.
e peki madem vardı da bu zamana kadar neden belli olmadı bu iş. alla alla ya
2 tür gelişme geriliği varmış Tentom, simetrik ve asimetrik...simetrik gelişme geriliği 3-4. aylarda cıkarmış ortaya ve organ gelişiminide etkilermiş bebeğin ve daha tehlikeli, benim bebğimde ki asimetrik denilen gelişme geriliği ise hamileliğin son 3 ayında ortya cıkarmış ve de bebege giden oksijen ve besinde azalma oldugu için beslenemedikçe kendi depolarından yemeye başlarmış, sonucta kafası büyük ama karnı küçülmeye başlarmış.tek riski anne karnında ölüm ( ALLAH ım korusun elim zor yazıyor vallahi) ya da uygun zaman da erken doğum, işte bu yüzden telaşım, 3 gündür 2 ayrı doktora gittim, sonuç aynı, ultrason verilerinde yanlışlıkvardır diyrodum ama yok bebeğimin karnı 4-5 hafta geride, doğu tarafında cok iyi olduugnu duydugum bi doktor ismi aldım aynı problemi yaşayan birinden, nettede bayagı olumlu seyler yazmışar hakkında, ne derse itimat edicem artık, cok cok yogunmuş ama rica minnet Salıya randevu almaya çalışacagız durumumuzu anlatarak , riskli gebelikte uzmanmış, en azından gidişatımızı anlatır bize falan filan,
öyle işte Tentom...
Ben erken doğum yapıcam, gidişat öyle görünüyor, sağlıkla gelsinde minik gelsin, büyür RABBİM in izniyle...
demem o ki, bayragı sana vereyim diyorum Tento...
kendi telaşımdan hayırlı olsun diyebildim mi bilmiyorum, 225 doz az bi doz, senin sandığın kadar yumurta rezervi azlıgın olsaydı daha fazla doz verirdi, doktorun amacı az ama kalite yumurta elde etmek kanımca, her şey güzel olacak Tentom, bu sefer doğru yazacak doktor amcalar gamyonun üstüne tentation yazısını :))
Cenem düşüverdi, evde istirahattayim ya yiyip içip sola yatma modundayım artık, enerjim cogalmış galiba ....:)
2 tür gelişme geriliği varmış Tentom, simetrik ve asimetrik...simetrik gelişme geriliği 3-4. aylarda cıkarmış ortaya ve organ gelişiminide etkilermiş bebeğin ve daha tehlikeli, benim bebğimde ki asimetrik denilen gelişme geriliği ise hamileliğin son 3 ayında ortya cıkarmış ve de bebege giden oksijen ve besinde azalma oldugu için beslenemedikçe kendi depolarından yemeye başlarmış, sonucta kafası büyük ama karnı küçülmeye başlarmış.tek riski anne karnında ölüm ( ALLAH ım korusun elim zor yazıyor vallahi) ya da uygun zaman da erken doğum, işte bu yüzden telaşım, 3 gündür 2 ayrı doktora gittim, sonuç aynı, ultrason verilerinde yanlışlıkvardır diyrodum ama yok bebeğimin karnı 4-5 hafta geride, doğu tarafında cok iyi olduugnu duydugum bi doktor ismi aldım aynı problemi yaşayan birinden, nettede bayagı olumlu seyler yazmışar hakkında, ne derse itimat edicem artık, cok cok yogunmuş ama rica minnet Salıya randevu almaya çalışacagız durumumuzu anlatarak , riskli gebelikte uzmanmış, en azından gidişatımızı anlatır bize falan filan,
öyle işte Tentom...
Ben erken doğum yapıcam, gidişat öyle görünüyor, sağlıkla gelsinde minik gelsin, büyür RABBİM in izniyle...
demem o ki, bayragı sana vereyim diyorum Tento...
kendi telaşımdan hayırlı olsun diyebildim mi bilmiyorum, 225 doz az bi doz, senin sandığın kadar yumurta rezervi azlıgın olsaydı daha fazla doz verirdi, doktorun amacı az ama kalite yumurta elde etmek kanımca, her şey güzel olacak Tentom, bu sefer doğru yazacak doktor amcalar gamyonun üstüne tentation yazısını :))
Cenem düşüverdi, evde istirahattayim ya yiyip içip sola yatma modundayım artık, enerjim cogalmış galiba ....:)
sen yazdıktan sonra ben de baktım netten.
ne diem ki. allah yardımcın olsun. dediğin gibi erken gelsin sağlıkla gelsin bebişin . bizi habersiz koma.
taşınma telaşın filan oldu da mı atlandı acaba diorum ben de
yarın sabah tekrar kontrolum var doktorda.
o da aynı şeyi dedi. amacımız kaliteli yımırta elde etmek.
bu tüpümde de bi başımayım
naber zeytin nasılsın, çok şükür biz iyiyiz. sende çatlak kremleri kullandın mı?günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim işyerinden giremiyodum ne zamandır şimdi giriyorum ama
yazdığım cevaplar okunur inş.
elfidam canım kalbini ferah tut beskenmene dikkat et
az ve sık ve yararlı şeyler ye özellikle keçiboynuzu pekmezi ceviz fındık ye bol meyve ye yumurtanı sütünü aksatma
ve en önemlisi sola yat uzandığın zaman sol tarafa uzan uyumasanda soluna uzanıp dinlen yararı olacaktır
zerdal loveli aylin geshenk venüstentoş çılgın belinay
slm81 bebeğim tulayss kaderiya nasılsınız kızlar allahım sağlık versin
hepinizi kocaman öpüyorum
tentoş canım inş. meleğin gelecek allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
bizim işyerinde bir bayan 3. tüpte ikizlerine hamile 5 haftalık haftaya kalp atışı duymaya giedecekler
darısı tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım ya sürekli aklımdasın ve dularım seninle, kesinlikle yalnız değilsin.sen yazdıktan sonra ben de baktım netten.
ne diem ki. allah yardımcın olsun. dediğin gibi erken gelsin sağlıkla gelsin bebişin . bizi habersiz koma.
taşınma telaşın filan oldu da mı atlandı acaba diorum ben de
yarın sabah tekrar kontrolum var doktorda.
o da aynı şeyi dedi. amacımız kaliteli yımırta elde etmek.
bu tüpümde de bi başımayım
günaydın yeter, nerelerdesin görünmüyon bakalım.günaydın kızlarrrr
demi lovelim.niyee kuzummmm biz varızzzzzzz
amin canım. güzel dileklerin için.günaydın canlr nasılsınız güzel bir hafta diliyorum hepinize
kızlar selammmmm, geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım ?
ben bugün çatlatma iğne mi oldum, 2 taraftada yumurtalarım büyümüş baya, iğneyi bulana kadar gezmediğim eczane kalmadı walla ama sonunda buldum ve yaptırdım, kızlaaarrrr şans dileyinnn bakalım tutacak mı olacak mı, haydi bakalım :)))
günaydın kızar
deniz anam nerdesin canım inş. meleğini sağlıkla kucağına alırsın canım
zerdal canım ben madacassol diye bir krem vermişti dr. sigorta ödüyo onunla
clinedor diye eczanelerde satılan bir krem ikisini karıitırıp karnıma sürdüm bide dol su içtim çatlamadım
bacaklarımın üstüne sürmediğim için oralar hafif çatladı ama belli belirsiz sende bu kremleri kullan memun kalırsın inş.
ama çatlayacam diye kafaya takma bide çok kaşıma karnını falan şaıyıncada çatlıyo nemlendirici krem sür kaşınınca
artniyetizm lovelim belinay yeter çılgın venüs slm nasılsınız geshenk nerelerde bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
tentoş canım eylülde denetim var sık giremez oldum ama hep sizin yanınızdayım tüpünde meleğin konacak göbüşüne şu ömubarek günlerde hep dua ediyorum canım allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepinizi kocman öpüyorum
unuttuğum varsa affola
günaydın kızlarrrrr nasılsınız
sen günaydın demişsin ben ii akşamlar olarak yanıtleyemgünaydınnn tentoşşşş nasılsın canım benim..
özlemciğim hayırlısı canım, inşallah olur. nerelerdesin bakalım, pek görüşemiyoz. Hangi hastaneye gidiyorsun.kızlar selammmmm, geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım ?
ben bugün çatlatma iğne mi oldum, 2 taraftada yumurtalarım büyümüş baya, iğneyi bulana kadar gezmediğim eczane kalmadı walla ama sonunda buldum ve yaptırdım, kızlaaarrrr şans dileyinnn bakalım tutacak mı olacak mı, haydi bakalım :)))
Lierac diye bi krem duydum, onu almaya karar verdim bakalım. bayramdan sonrada kullanmaya başlarım.günaydın kızar
deniz anam nerdesin canım inş. meleğini sağlıkla kucağına alırsın canım
zerdal canım ben madacassol diye bir krem vermişti dr. sigorta ödüyo onunla
clinedor diye eczanelerde satılan bir krem ikisini karıitırıp karnıma sürdüm bide dol su içtim çatlamadım
bacaklarımın üstüne sürmediğim için oralar hafif çatladı ama belli belirsiz sende bu kremleri kullan memun kalırsın inş.
ama çatlayacam diye kafaya takma bide çok kaşıma karnını falan şaıyıncada çatlıyo nemlendirici krem sür kaşınınca
artniyetizm lovelim belinay yeter çılgın venüs slm nasılsınız geshenk nerelerde bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
tentoş canım eylülde denetim var sık giremez oldum ama hep sizin yanınızdayım tüpünde meleğin konacak göbüşüne şu ömubarek günlerde hep dua ediyorum canım allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepinizi kocman öpüyorum
unuttuğum varsa affola
tentoşum tatlım nasılsın.sen günaydın demişsin ben ii akşamlar olarak yanıtleyem
nasıl olem. iğnelerdi doktordu geçinip gidios
ya sen?
Bi doktora git canım, ihmal etme, hiç böyle bişey duymamıştım. neden olur ki?denızanası uzulme ılk defa duyuyorum boyle terımlerı ne desek bos bılıyorum allah tez zamanda sıfasını versın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
tentoss hayırlı olsun senın de tupun ınsallah bu ay senden guzel haberler alırız oyle yanlızım falan da deme ben ıst. yım ıstersen gelırım bak yanına cesaret olur moral olur ne bılım
zeytınım hatırlaman ıcın saol ıyıyım cok sukur yanlız sebebını anlamadıgım bısı oldu bugun gobek dekıgımden sıvılar gelmeye basladı korktum bıraz ne yalan soylım orucluyumda dr a da gıdemıyorum bı ıkı gun daha beklım bakalım devam edecekmı yoksa mecbur dr yoluna dusucem gene :)
özlemciğim hayırlısı canım, inşallah olur. nerelerdesin bakalım, pek görüşemiyoz. Hangi hastaneye gidiyorsun.
Lierac diye bi krem duydum, onu almaya karar verdim bakalım. bayramdan sonrada kullanmaya başlarım.
tentoşum tatlım nasılsın.
Bi doktora git canım, ihmal etme, hiç böyle bişey duymamıştım. neden olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?