çok üzüldüm canım sayfayı güzel haber alırım umuduyla açmıştım sağlık olsun tentocum kısmet bundada vardır bir hayır belkide kendiliğinden geliverir meleğin sıkma canını demek kolay yaşayan bilir ama yinede hayat devam ediyor rabbim hayırlı ve sağlılı evlatlar nasip etsin inşallah
senden guzle haberler almak ıcın acmıstım ınan ben daha umutluydum senden...
neler hıssettıgını ıyı anlıyoruz hepımız aglama uzulme demıcem valla.
dıledıgın kadar agla at ıcınden kederı ferahla bıraz
hepımız senın yanındayızbırgun hepımız boyle gezıcez ınsallah ama demekkı senın yavrunun nasıbı sımdı degılmıs.. bak herkes yavaş yavaş liste başı oluyo şimdilik bende yanındayım sonra bizde çıkıcaz o basamaklarııı
benim transfer iptal kızlar
offf yaaaaa :2::2::2:
ne kadar zorlu aşamalardan geçiyoruz(( aranıza yeni girdim sayılır, ilk defa çatlatma iğnesiyle başladım ama bazen sorguluyorum neden bu kadar acımasız süreç olmak zorunda, etrafımda hiç sorunlu insan yok sanki neden ben diyorum bazen ama bu benim başımda ümitlerimi tüketmemek istiyorum, bu çatlatma iğneside cevap vermeyecek gibi geliyor bana, eylül 1 de adet olacam, sonra gene doktor ve gene tedavi gene gene gene, biraz bunalttım sanırım ama içimi dökmeye çalıştım ve yılmak istemiyorum, hepimiz yılmamalıyız, İNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZ MUTLU OLACAĞIZ, bunu çoookkk istiyorum, hepinize sevgilerrr
3 folikul vardı.
2 sinden yumurta elde edildi
1 yumurta döllenir gibi oldu, o da ilerlememiş.en azından transfer olup da 15 günlük strese girmemiş oldum die avutaym kendimi. napim
doktordan haber bekliyoruz. yüzyüze görüşüp bundan sonra napabiliriz diye bakçaz
gebelik olmazsa laparoskopi yapcaz demişti
çok zor kızlar, gerçekten çok zor
3 aşılama 2 tüp deneyimim olmuş oldu
offf yaaaaa :2::2::2:
ne kadar zorlu aşamalardan geçiyoruz(( aranıza yeni girdim sayılır, ilk defa çatlatma iğnesiyle başladım ama bazen sorguluyorum neden bu kadar acımasız süreç olmak zorunda, etrafımda hiç sorunlu insan yok sanki neden ben diyorum bazen ama bu benim başımda ümitlerimi tüketmemek istiyorum, bu çatlatma iğneside cevap vermeyecek gibi geliyor bana, eylül 1 de adet olacam, sonra gene doktor ve gene tedavi gene gene gene, biraz bunalttım sanırım ama içimi dökmeye çalıştım ve yılmak istemiyorum, hepimiz yılmamalıyız, İNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZ MUTLU OLACAĞIZ, bunu çoookkk istiyorum, hepinize sevgilerrr
evet ben de şu an laparoskopi ihtimaliyle çıkış yolu buldum kendime. bi de on deneyeleimselam kızlar, bayram öncesi çok yoğunum. çoluk çocuk bayramlıksız kalmasın diye, baya çalıştırdılar beni. muhasebat kısmındayım.
tentoşum benim. vardır bundada hayır. labaroskopiyi yaptır bakalım, sorun ne anlayalım. tedaviyi o yönde devam edersin.
çok üzüldüm canım şuan yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki. ilk 2 denememde bende aynı olayları yaşadım. ilkinde 6 folikülden sadece 1 yumurta elde edildi da döllenmedi. 2. de 3 folikülden 2 yumurta oldu 1 tanesi döllendi ama bölünmedi yine transfer olmadı. ama üçüncüde mucize oldu 12 yumurta toplandı dondurulamadı ama 2 tanesi transfer edildi 1 tanesi tuttu çok şükür. bunları anlatıyorum ki umudunu kaybetme diye. 1. denemeden hemen sonra biesteron kullanmaya başladım bunlara ek olarak multivitamin, balık yağı arısütü bal polen de kullandım. 3. de yararını gördüm sanırım. birde canım kendini 1 denemeye daha hazır hissedersen acıbadem prf dr. tayfun bağışı gönül rahatlığıyla öneririm sana son tedavi şeklim farklıydı ben yararını gördüm sende görürsün inşallah.
sakın ümidini kaybetme canım inşallah çok beklemeden en ummadığın zamanda seninde mucizen gerçekleşir.
ne desem bilemedim
ne denir ki, hiç aklıma gelmmeişti böyle olacagı inan(
aylin laporoskopiden sonra hamile kalmıştı Tentom, bakalım ne diycek doktorun :26:
kızlar laporoskopi noluyo hsg ıle aynı sey degıl dımı aylınt laporoskı sonrası mı 3 üzlere hamile kaldı (normal yolla mı )
çok üzüldüm canım şuan yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki. ilk 2 denememde bende aynı olayları yaşadım. ilkinde 6 folikülden sadece 1 yumurta elde edildi da döllenmedi. 2. de 3 folikülden 2 yumurta oldu 1 tanesi döllendi ama bölünmedi yine transfer olmadı. ama üçüncüde mucize oldu 12 yumurta toplandı dondurulamadı ama 2 tanesi transfer edildi 1 tanesi tuttu çok şükür. bunları anlatıyorum ki umudunu kaybetme diye. 1. denemeden hemen sonra biesteron kullanmaya başladım bunlara ek olarak multivitamin, balık yağı arısütü bal polen de kullandım. 3. de yararını gördüm sanırım. birde canım kendini 1 denemeye daha hazır hissedersen acıbadem prf dr. tayfun bağışı gönül rahatlığıyla öneririm sana son tedavi şeklim farklıydı ben yararını gördüm sende görürsün inşallah.
sakın ümidini kaybetme canım inşallah çok beklemeden en ummadığın zamanda seninde mucizen gerçekleşir.
eline emeğine sağlık zerdalcim rabbim layıkıyla yaşamayı nasip etsin kadir gecemizi birbirimize dua edilim inşallah özellikle hamişlerimiz için meleklerini sağsalim alsınlar kucaklarına bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı amin
loveliiiiiiii nasılsın canım sana bişey sormak istiyorum arı sütü polen bal karışımı aldım bunları karıştırdım dolaba koydum sabah ve akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorum doğru bir uygulamamı bölemi uyguluyorduk bunu bide bu karışımı her seferinde karıştırmak zorunda kalıyorum polenler üste çıkıyor balaltta kalıyor seinde ölemi olmuştu başladım bakalım hayırlısı olur inşallah beni bilgilendirirsen sevinirim canım
ağzın bal yesin emi hamişlerin duası kabul olurmuş amiiiiiiiiiiiinben hazır karışımlardan alıyordum, satıcı bana yerken tahta kaşıkla ye, her seferinde karıştır demişti. Şöyle güzlece her seferinde karıştır. kaşığıda güzelce yeyip, temizle canım.
belenay 1 ay yeyip bırakma, birkaç ay ye, o zaman etkisini daha iyi görürsün, ben iki sefer hamiş kaldım. ikisinde de yediğimin ikinci ayı hamile kaldım. inşallah sende kalırsın canım.
ağzın bal yesin emi hamişlerin duası kabul olurmuş amiiiiiiiiiiiin
ben tahta kaşık kullanmadım bundan sonra tahta kaşık kullanayım bari bir tatlı kaşığı kadar yiyoruz dimi bu karışımın methiini çok duydum ama ilk defa uyguluyorum rabbim boşa çıkarmaz inşllah o zaman bir kaç devam edeyim ben dimi bide süreklimi yicez yoksa sadece yumurtlama dönemindemi hani düşük tehlikesi yaratmaz dimi eğer hamiş kalısak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?