30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

3 folikul vardı.
2 sinden yumurta elde edildi
1 yumurta döllenir gibi oldu, o da ilerlememiş. en azından transfer olup da 15 günlük strese girmemiş oldum die avutaym kendimi. napim
doktordan haber bekliyoruz. yüzyüze görüşüp bundan sonra napabiliriz diye bakçaz
gebelik olmazsa laparoskopi yapcaz demişti

çok zor kızlar, gerçekten çok zor

3 aşılama 2 tüp deneyimim olmuş oldu

benim transfer iptal kızlar

offf yaaaaa :2::2::2:

ne kadar zorlu aşamalardan geçiyoruz (( aranıza yeni girdim sayılır, ilk defa çatlatma iğnesiyle başladım ama bazen sorguluyorum neden bu kadar acımasız süreç olmak zorunda, etrafımda hiç sorunlu insan yok sanki neden ben diyorum bazen ama bu benim başımda ümitlerimi tüketmemek istiyorum, bu çatlatma iğneside cevap vermeyecek gibi geliyor bana, eylül 1 de adet olacam, sonra gene doktor ve gene tedavi gene gene gene, biraz bunalttım sanırım ama içimi dökmeye çalıştım ve yılmak istemiyorum, hepimiz yılmamalıyız, İNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZ MUTLU OLACAĞIZ, bunu çoookkk istiyorum, hepinize sevgilerrr

selam kızlar, bayram öncesi çok yoğunum. çoluk çocuk bayramlıksız kalmasın diye, baya çalıştırdılar beni. muhasebat kısmındayım.

tentoşum benim. vardır bundada hayır. labaroskopiyi yaptır bakalım, sorun ne anlayalım. tedaviyi o yönde devam edersin.

çok üzüldüm canım şuan yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki. ilk 2 denememde bende aynı olayları yaşadım. ilkinde 6 folikülden sadece 1 yumurta elde edildi da döllenmedi. 2. de 3 folikülden 2 yumurta oldu 1 tanesi döllendi ama bölünmedi yine transfer olmadı. ama üçüncüde mucize oldu 12 yumurta toplandı dondurulamadı ama 2 tanesi transfer edildi 1 tanesi tuttu çok şükür. bunları anlatıyorum ki umudunu kaybetme diye. 1. denemeden hemen sonra biesteron kullanmaya başladım bunlara ek olarak multivitamin, balık yağı arısütü bal polen de kullandım. 3. de yararını gördüm sanırım. birde canım kendini 1 denemeye daha hazır hissedersen acıbadem prf dr. tayfun bağışı gönül rahatlığıyla öneririm sana son tedavi şeklim farklıydı ben yararını gördüm sende görürsün inşallah.
sakın ümidini kaybetme canım inşallah çok beklemeden en ummadığın zamanda seninde mucizen gerçekleşir.

arkadasım emın ol ben de aynı seylerı dusunuyorum cogu zaman NEDEN BEN diye hala da bılmıyorum neden ben sen yada bız ?
ama benım cok sevdıgım bı soz vardır dert bıtmez degısır dıye ılla kı bızımde bu derdımız bıtecek bıtmesıne de, ınsallah daha buyuk dertlerle sınanmayız tek duam
allahım bızı kaldıramacagımız bı yukun altına sokma nooooolurrrrr.

ne denir ki, hiç aklıma gelmmeişti böyle olacagı inan (

aylin laporoskopiden sonra hamile kalmıştı Tentom, bakalım ne diycek doktorun :26:

inşlh. ben de diom millet kazayla hamile kalır. biz gözünün içine sokuoz gene olmuyor
evet ben de şu an laparoskopi ihtimaliyle çıkış yolu buldum kendime. bi de on deneyeleim

tülay saolasın ya. inan bana ümit verdi yazdıkların

ilk denememde 7-8 folikul vardı 4 yumurta oldu. 3 ü döllendi 1i devam etçek gibiydi transfer oldu ama tutmadı
bunda 3 folikul, 2 yumurta 0,5 döllenme
ama diorum ki bu tedavim ilikinde yapılmış olaydı belki de tutardı.
öenrin için saol ama memorial a güveniyorum. prof semra kahraman doktorum.
ne desem bilemedim

ne denir ki, hiç aklıma gelmmeişti böyle olacagı inan (

aylin laporoskopiden sonra hamile kalmıştı Tentom, bakalım ne diycek doktorun :26:

yapçak bişi yok. iyiyim ama ilkine oranla.
alışkanlık yaptı negatif sonular :)

kızlar laporoskopi noluyo hsg ıle aynı sey degıl dımı aylınt laporoskı sonrası mı 3 üzlere hamile kaldı (normal yolla mı )

kızlar laporoskopi noluyo hsg ıle aynı sey degıl dımı aylınt laporoskı sonrası mı 3 üzlere hamile kaldı (normal yolla mı )

canım hayır hsg ile aynı şey değil laparaskopi .....laparaskopide kasıktan ve göbekten küçücük delikler aılarak yumurtalıklara giriliyor yumurtalıkta sorun varmı diye baklıyor varsa müdehala yapılıyor aynı zamanda tüplerede bakılıp müdehale yapılıyor (bütün bu işlemler gerek varsa yapılıyor)genel anestezi altında oluyor 30.45 dk gbi sürüyor has yatmaya bile gerek yok aşma eve gönderiyorlar

Geçmiş olsun,çok üzüldüm.Umudunu kaybetme, doktorların her söylediği her zaman doğru olmuyor eğer Allah vermek isterse hiç bir sebep buna engel olamıyor belki de zamanı gelmedi daha. Benim bir arkadaşım var geç evlenmiş 35 yaşlarında falan ve kendisi tiroit hastası tsh yüksek evlendikten hemen sonra doktora gitmiş çocuk için zaten yaşı ilerlemiş olduğundan testler falan yapılmış doktor senin kesinlikle çocuğun olmaz tüp bebekle falan da olmaz demiş arkadaşım buna çok üzülmüş aşılama denemesi yapmak istemişler tek bir yumurta oluşmuş onun için de aşilamaya gerek yok demişler arkadaşım o yumurta ile hamile kalmış o ay sonra çocuğum nasıl olsa olmaz diye hiç korunmamış çocuğu 6 aylık falanken tekrar hamile kalmış ve bu defa ikizleri olcak ve arkadaşım ne yapıcam ben diye korkuyor 3 küçük çocuğa bakmak zorunda kalacak yani Allah vermek isterse veriyor bizim de olacak inşalla sadece zamanı gelmedi

Arkadaşın söylediği doktor Tayfun Bağış daha önce Adana başkentteydi gerçekten çok iyi bir doktor , beni de ameliyat etmişti tavsiye ederim. kendine iyi bak umarım biraz moral verebilmişimdir.

Kur’ân-ı Kerîm’de medhedilen en kıymetli gecedir. Kadir gecesinin fazîleti, üstünlüğü (bin aydan daha fazîletli, kıymetli, hayırlı olduğu), bizzât Allahü teâlâ tarafından, Kadir sûresinde açıkça bildirilmiştir.Kur'an-ı Kerim'de Cenab-ı Hak, bu mübarek gecenin kıymet ve faziletini şöyle beyan buyurmaktadır:
"Biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen bilir misin? Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.. O gecede, Rablerinin izniyle melekler ve Ruh (Cebrail), her iş için iner dururlar. O gece, esenlik doludur. Tâ fecrin doğuşuna kadar."
(Kadir Suresi )

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

eline emeğine sağlık zerdalcim rabbim layıkıyla yaşamayı nasip etsin kadir gecemizi birbirimize dua edilim inşallah özellikle hamişlerimiz için meleklerini sağsalim alsınlar kucaklarına bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı amin

loveliiiiiiii nasılsın canım sana bişey sormak istiyorum arı sütü polen bal karışımı aldım bunları karıştırdım dolaba koydum sabah ve akşam aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorum doğru bir uygulamamı bölemi uyguluyorduk bunu bide bu karışımı her seferinde karıştırmak zorunda kalıyorum polenler üste çıkıyor balaltta kalıyor seinde ölemi olmuştu başladım bakalım hayırlısı olur inşallah beni bilgilendirirsen sevinirim canım

ben hazır karışımlardan alıyordum, satıcı bana yerken tahta kaşıkla ye, her seferinde karıştır demişti. Şöyle güzlece her seferinde karıştır. kaşığıda güzelce yeyip, temizle canım.

belenay 1 ay yeyip bırakma, birkaç ay ye, o zaman etkisini daha iyi görürsün, ben iki sefer hamiş kaldım. ikisinde de yediğimin ikinci ayı hamile kaldım. inşallah sende kalırsın canım.

ağzın bal yesin emi hamişlerin duası kabul olurmuş amiiiiiiiiiiiin
ben tahta kaşık kullanmadım bundan sonra tahta kaşık kullanayım bari bir tatlı kaşığı kadar yiyoruz dimi bu karışımın methiini çok duydum ama ilk defa uyguluyorum rabbim boşa çıkarmaz inşllah o zaman bir kaç devam edeyim ben dimi bide süreklimi yicez yoksa sadece yumurtlama dönemindemi hani düşük tehlikesi yaratmaz dimi eğer hamiş kalısak

bu bitki çayı değil, düşük riski yaratmaz, ama beni sorarsan ben adetin ilk gününden başlayıp 15 güne kadar yani yumurtlamaya kadar yedim, karı koca yedik. spermlerede iyi geliyor. googladan bu karışımı okursan, yurt dışında bunlarla ilgili bilimsel araştırmalar yapılmış, arısütübalpolen yiyen deneklerin daha kısa sürede hamile kaldıkları görülmüş. Allahın takdiri bi dene bakalım.

canım tahta kaşık kullan, demir kaşık özelliğini götürüyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…