30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tatlım kusura bakma geç cevap veriyorum ben balı ve poleni ayrı ayrı alıp yedim bir kaşık ondan bir kaşık ondan adetle başlayıp yumurtlama bitene kullandım bıraktım val aben normal talı kaşığı yiyordum yani bi de akşam yemedim sabahları aç karna yedim ateş ölçtüm bi de kullandığımın 2. ayında hamile kaldım eren
zerdalım da demiş hemen bırakma 2 ay ye komşuumun yumurtlaması olmuyordu 1 ay yedi yumurtası oldu ama o devam etmedi bu küre bıraktı her gün yapama dedi öyle kaldı hamile kalamadı yani sen sakın bırakma

aynı hata yı bende yapıyorum arıs ütü bal ve polen karışımını aldım 15 gun yedim sonra sıkıldım bıraktım devamını getiremedim öylece bana bakıyo:)
ya kızlar hsg çektiren bi arkadaş vardı ama kimdi hatırlayamadım.:44: fındıkzadede bı yerde yaptırdım demıstı ama acaba kımdı nerde yaptırdı:26:

sağol canım benimtavsiyelerinize uyucam inşallah devam edeyim bende ikiş üç beş yeterki rabbim hayırlı ve sağlıkla meleğimi yollasın o zaman adetle bir başlayıp yumurtlamaya kadar yiyeyim sadece sabah aç karnına hadi bakalım güzel habeler veririm inşallah burdan sizlere

günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş

Sponsorlu Bağlantılar

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.

Hz. Muhammed (s.a.v)

* * *

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

tam yazarken sana bi iş çıktı belenay, ben sabah ve akşam aç karnına yedim. Tahta kaşığımda tatlı kaşığı boyutundaydı. Hem insanın bağışıklık sisteminide güçlendiriyor, kendini zinde hissediyorsun. Bi dene bakalım.

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

cumanız ve kadir geceniz mübarek olsun canlar bu gece yaptığınız bütün dualar rabbim katında hayırla kabul görsün inşllah dualarda unutmamak unutulmamak dileğiyle

güzeller kadir gecemiz mübarek olsun..
dua edelim inşallah bolca ve birbirimizi de unutmayalım.. kabul olur inşallah.

ben çektirdim fındıkzadede.
radyotom

netten de araştır istersen. agrısızı güle oynaya .çektirdim

doktordan geldim.
laparoskopi şu an için ertlendi.
bi sonraki tüpü denicez önce

başlangıç lh hormonum yüksekmiş. sonra da östrojen düşmesi gerekirken yükselmiş. bak keşke not alsaydım değerleri, unuttum yau
bunlar da yumurtanın galitesini etkileyen şeylermiş galiba

birinci adetin bitsin ikincide gel dedi. kist neyin oluşmamışsa tedaviye başlarız didi
şu an vucudunu verdiği tepkileri de öğrenmiş olduk dedi

bi sonraki tedavi daha düşük dozla ilaçla yapılacakmış.

hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.
herkesin duaları hayırlıyısla kabul olsun

abi tabi bebek calışmalrında enercide cok önemli Zerdalım, zinde olmak gerenk

slm arkadaslar kadir gecemiz mübarek olsun,bol bol dua edelim.ücüncü tüp bebeke basladim hayirlisi bakalim
hayırlı olsun Dİllara, son olsun buy tedavi inŞ. arkadaşım :26:

güzeller kadir gecemiz mübarek olsun..
dua edelim inşallah bolca ve birbirimizi de unutmayalım.. kabul olur inşallah.
inşALLAH unutmamışızdır birbirimizi dün gece :26:

seninde kandilin mubarek olsun, yeni yol haritan hayırlı olsun Tentom,
Okullara denk gelecek diğer tedavi yine ama, ,istirahat edebilecek msin acep transfer sonrası :44:

Geçmiş Kadir geceniz mubarek olsun, dün bi kadir gecesi kutlamaya giremedim (

alış-verişe hız verdik, bebeğin eşylarını tamamlamaya calışıyoruz, malum ben tayindi bilmemneydi diye doğru düzgün bişey alamadım bebegime, eşim beni bırakmaya geldiğinde aldık cogunu birlikte geri kalanınıda dün tamamladık annemle, erken doğum olursa falan diye hız verdik daha 1 ay olmasına ragmen.. Malm bebeğim hala yavaş büyüyor büyüme durdugu ya da ALLAH koruusun gerilediği anda alacak doktorum denizimi....daha 2100 gram 2500 falan olsun diye nasıl yiyiyorum bi bilseniz (( olsun napalım bu kadarına şükür, çiroz olacak ama bakarım ben ona büyütürüm dışarda inş.

bide gelen gidenden eksik etmesin RABBİM, hoşgeldine geliyor eş-dost-komşu hiç vaktim olmuyor desem yeridir..unutmuşum yapayalnız gurbet ellerde yıllardır bu ortamı bazen de sıkılıyorum yalnız kalamamaktan ama şükür hiç sevenim gelenim gidenim olmasa daha cok üzülürdüm diyip oturuyorum güzelcene

benden bu kadar işte, elim karnınmdaOğluşum kıpırdıyormu diye bakıyorum cünkü dr.en cok onu tembihledi hareketleri cok önemli biizm için azaldıgı anda hemen ara ve gel dedi, azalrısa kaçırmaktan korkuyorum ( ani bebek ölümü riski hala var çünkü (((

denizim sen nasılsın. bebek nasıl peki?
iyi diyelim iyi olalım Tentom, cok şükür diyorum yine de,
yazdım ya yukarda da gelişme geriliği olmasada tam adı, yavaş büyüyor bebeğim, doktor muhtemel minyon bi bebek olacak dedi, dün gittim 1 haftada 200-300 gram alması gerekirsek 100 gram alabilmiş, ama yavaşda olsa büyüyor telaşlanma dedi dr. haftaya bayram tatili olsada randevu verdi, bakalım yiycem şekerleri datlıları, bana yarıyor gerci 75 klio oldum bebişte 2500 olsa yeter inş. haftaya

bende durum bu, senin güzel haberlerini alayım 2 ay sonra, doğumda dua etcem sana özelliklennn

Acıkcası arkadaslar eğer fizyolojik bir sorun yoksa çok fazla bebek arzusu engelliyormuş hamile kalmayı enteresan ama bu konuda okadar cok hikaye dinledimki ve hepsindede sonuç aynı bebek olmuyor takıntısını üzerinizden attığınız anda hamile kalıyorsunuz.Ben 30 yaşındayım düşünmedik bebek ama ufak ufakbizde düşünüyoruz o yuzden eşimden dostumdan mumkun olabildiğince bilgi toplamaya çalışıyorum..
Hatta geçenlerde çokda tanıdığımız bir isimden birşey duydum sevgili derya baykal ya 2. ya 3. cocugunu cok istemis o kadar cok yogunlasmıski neden hamile kalamıyorum diye aylarca belkide yıl şimdi geçmiş zaman hatırlamıyorum hamile kalamamış sonunda pes etmiş nasılsa çocugum var diyerek üzerinden neden hamile kalamıyorum stresini attığı ay hamile kalmış ..inanın bana ben bu durumu en az 7-8 arkadaşımdan 1. ağızdan yaşanmış olarak duydum o yüzden odaklanmayın derim ben bu kadar insan bunu yaşamışsa demekki birşey var çok etkileyen olmazsa olmaz kısmet diyin düşünüp kendinizi ona sabitlemeyin inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum..bizde bir deneyelim de bakalım ne olacak şimdiden kendimi inandırdım olmazsa allahın işi kısmet olursa sağlıkla gelsin diyorum..Allah isteyen herkeze nasibb etsin inşallah..

Kötü şeyler düşünme Allahın izniyle sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine hep olumlu düşün ..Nedendir bilmem ama bana sorarsan bebek alışverişi için çok erken hep derler adettir 6 aydan önce bebek için tek bir mendil bile alınmaz iyi değildir derler..neden bilmiyorum öyle derler bana sorarsan alışveriş işini biraz askıya almalısın

merhaba kışlar.bende aranıza katılmak istiyorum. biraz kendimden bahsediyim;7 yıllık evliyim ve hiç korunmdık.borçlardan dolayı çocuk hayali bile kuramadım ama artık borçlarımızda bitti bnada tak dedi.benimde bi meyvem olsun.çapaya gittim senenin başında hiç problem yok dediler ve aşılama önerdiler.aşılamadan da ürküyorum nedense:18:.yumurta takibi yaptırmak için zaman verdim kendime bilmem hayırlısımı olur
polenle balı bende duymuştum ama hiç denemdim bende başlıcam

hoşgeldin incesaz.
inşlh aramadan kavuşursun bebişine

ama bebek çalışmalarına başlayıp da 3- 5- 7 9- ay 1 yıl 2-3-5 yıl olmayınca ve bu süreçte de bir sürü doktor tedavi vs vs geçirince kafadan atmak imkansız, hep aklının bi köşesinde. ne demiş kavafis; " yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın.
Bu şehir arkandan gelecektir. sen nere gidersen git şehir seninledir"
haklıısın ne mucizeler duyduk burda. ama ben bana kafaya takma diyenlere direk kafa atmak istiyorum

inşlh sen kafaya takmadan bahsettiğin arkadaşların gibi güzel güzel kavuşursun

hoşgeldin
ben de istanbuldayım. çapa da hangi doktora gittin?itinayla bilgi verebilrim:)

bütün kontrollerin yapıldı mı. hormon testeleri, rahim filmi filan. neye dayanarak bi sorun yok dediler

bana da bi sorun yok demişlerdi
5 yılımı bende bi sorun yok , neden olmuyor ki die geçridim
bu sene yumurtalık rezevlerimin yaşıma göre azaldıgını, yumurtlama zamanı hormonlarımın dengede kalmadıgını öğrendim.
3 aşılama 2 negatif tüpüm var. 2. tüpümde transfer bile gerçekleşmedi

aşılamanın korkulacak bi tarafı yok inan ki. yumurtayı accık hormonla dürtüp, spremleri de vakti gelince yumurtanın yanına bırakıyorlar, gaynaşsın goklaşşınlar die :) rutin muayene gibi oluyor işlem.

iyi yapmşın bebek alışverişini aradan çıkarmakla :)
güzel güzel giysin kuzucugun cicilerini :)
ben de severim kalabalıgı ya. evde yannız yannız bi yere kadar dediğin gibi. ama kalabalık da güne gelmiş teyze kalabalıgı olmasın mümkünse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…