30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

İnş takmama gerek kalmaz yapmamız gereken bu ama ne kadar zor olduğunuda biliyorum bende odurumda ne kadar güçlü olurum takmadan onuda hiçbilmiyorum inş allah yardımcımız olsun..açıkçası benim beklentim düşük 30 dan sonra bebek sahibi olmak %80 zor diyorlar aslında birazda kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum
diyebilirim hüsrana uğramamak için ..keşke imkan olsaydıda erken yaşta evlenebilseydim ..yinede umut hepimizi hayata bbağlayan tek şey değilmi :) inş sorunsuz çıkarız bu yolculuktan hepimiz

teşekkürler canısı çapaya bu sene başında gittim.infertilite bölümünde genç bi bayandı.asistandı sanırım.reglemin 3.günü horman tahlillerim yapıldı-değerler iyi.eşiminde dosyada 2 tane tahlili olması gerekiyomuş 1.si yapıldı-morfolojiside çok iyi çıktı.gelelim rahim filmine unutamıyorum:18: oda iyi ama çekerken zorlandığım için çok düzgün çıkmamış,rahimim biraz geriye yatıkmış problem yok dediler yinede.
herşey normal olduğu için buna açıklanamyan infertilite diyoruz dedi.7 yıllık evli olduğum için ilaç tedavisine gerek yok aşılama yapalım dediler.eşimin 2.tahlilinin sonucunu aşılama hemen olacakmış gibi düşündüğümüz için götürmedik ve öylece yarım bıraktık.
şimdi tekrar gittiğimde aşılama dicekler diye korkuyorum.birazda eşimle bana pek mantıklı gelmiyor.hiç yumurtalarımın ne durumda olduğunu bilmiyoruz. belkide çatlamada bi sorun vardır.nasıl bi problem olmaz.bu tetkikler yeterlimi yani.bilemiyoruz işte arkadaşım karmakarışık olduk

tentation sana neden laparoskopi düşünüldü.forumu gerilere gidip okuyamadım.kist yada yapışıklık gibi bi durummu?

Son düzenleme:
kızlar ben yarın ve sonraki gün giremem nete
bayramınız kutlu olsun

öncelik tavsiyem çok iyi bi doktor seçmen.ben şu an memorial a gittigim için ve bi kaç doktor eskittigim için orasını tavsiye ederim. incik cincik araştırılıyorsun
rahim filmime bakan şimdiki doktorum tüplerin açık oldugunu, ama yumurtalıga yaklaşırken bi kaç tur gibi bişi attıgını söyledi.:) bundan dolayı olmuyor olabilir dedi. hani yol açık ama dolambaçlı. bakmak lazım dedi.
bunu başka doktorlar dememişti bana.
nerde çektirdin rahim filmini?

tentation sana neden laparoskopi düşünüldü.forumu gerilere gidip okuyamadım.kist yada yapışıklık gibi bi durummu?

ha ayrıca bi önceki doktorum çapa nın interfelite başkanı faruk bey di. özeline gidiyordum.
tavsiyeyle gittim.
ama şimdi yapılan incelemelrden anladıgım , o doktor bana yeterli değilmiş mlsf

Son düzenleme:
canım cevbın için teşekkürler.galiba ben yanlış yerde başladım.başta çapanın asistanlarına kendimi emanet etmemdi sonrada rahim filmini herhangi bi hastanede çektirmemdi.filmimde bu tarz ayrıntılar hiç olmadı.akciğer filmi gibi sonucu verdiler.(

bayramınız kutlu olsun canlar
teşekkürler Belenay sana da mutlu huzurlu bi bayram olsun inş.

benim bebek 9. aya girdi girecek incesaz, gec bile kaldık da alış-verişte anca şartlar olgunlaştı :))
7 ay hemen hemen sıkıntısız gecen hamileliğim son 3 ayda üzdü ve yordu bizi, dediğin gibi kötü bişey olmaz inş. çünkü insan alışveriş yaparken iyice inandırıyor kendini anne olmaya, ALLAH saklasın yaq kötü şeyler getirmemeye calışıyorum aklıma
yook eele güne gelmiş teyzeler geliyo ama tek tek geliyolar cat kapı, biri gidiyo biri geliyo :)) cokda oturmuyolar zaten ya oruc oruc..ben de özlemişim geleni gideni dedim mi amma belim agrıyıveriyor uzun süre ayakta kalıncam ondan sızlandım dı azcık Tentom,,

alışveriş için internetten alırım diyodum uygun ve kaliteli olanlardan... ama göz göre göre almak gibisi yok gibi dedim 2 mağazadan tamamladım hepiciiiğini
kızlar ben yarın ve sonraki gün giremem nete
bayramınız kutlu olsun

bi yere mi gidiyon Yeter, seninde bayramın mubarek olsun, mutlu ve huzu dolu olsunnn

köyer a,lemin yanına gidiyorum kuzum

ben sıze bıraz olanlardan bahsedeyım
VARAN 1 arıfe gunu kayınvalıdeme tedavı ıcın dra gıttıgımızı soyledık sonunda .. bıraz panıkataktır nası bı tepkı verecegınden korkuyodum acıkcası. bayramdan sonrada asılama olacagını. kadın gayet sakın bı sekılde karsıladı ne asılaması daha ıkı senelık evlısınız hemen asılama mı olurmus bence yaptırmayın cocuk ıcın bıle erken ne acelenız var dedı hem ev almayı dudunuyosunuz hem cocuk ıkısı bı arada nası olcak once ev alın falan dedı. ( şaşkınım doğrusu) dr umu sordu nerde dıye yok tv ye cıkan unlu bı dr varmıs ıstıyosan ben sızı gondderırım dra ama acele etmeyın ne gerek falan deı. bıde şok şok şok hangı ara da dedı bılmıyorum babannem, kayınvalıdeme anasına cektıyse bununda cocugu zor olur demıs gerızekalı ne yapmaya calısıyosa (( annemın de 4 sene olmamıs ya... eve geldım zaten gergınım bı aglama bı aglama su bayram nası zehır gectı anlatamam...
VARAN 2 bayram aksamı eve geldık uyumadan once esımle konusuyoruz ne yapcaz dıye... annesının agzından cıkana bakar gıbı yok cok erken ben kendımı hazır hıssetmıyorum bak rahat rahat gezıyoruz elımıze ayagımıza dolasan yok cok erken falan demeye basladı... hem drumu begenmıyomus falan fılan ee o kadar gıdıyoruz sımdıye kadar neden soylemedın dıyorum ben cok heveslenmısım. mılletın baskısından sende cocuk ıstıyosun vs.once bıraz kılo vermem gerekırmıs belkı rahım yag tutmustur asılama yapsanda tutmaz (annesınden duydukları). Sinir oldum hala anlamıyo ya ha deyınce cocuk olmadıgını yada ıkıncı cocuk ıcın payımız kalmadıgını... o kadar doldum o kadar bozuldum kı.. sildim kafamdan cocuk meselesını sokakta bıle bırını gosterse banane dıyorum ılerde bı gun ıstese bıle ben ıstemıcem bundan sonra. nerdeyse su an hamıle oldugumu duysam aldırıcam o kadar doldum yanıı....
napıcamı bılmıyorum dıyorum ya cok doluyumm uzgunum bayramım zehır gectı

kızlaaaaaaarrrrrr (( çatlatma iğnesi işe yaramadı (( bugün kırmızı kartı yedim, çok üzgünüm yaaaaa((( neden olmadı ki (((

bende 3 kere aynı ıslemden gectım ılac vs sonra catlatma ıgnesı bı ıse yaramadı bende de... nasıp kısmet meselesı heralde bende olmaz sende 2. de olur baskasını ılk denemesınde... hayırlısı olsun uzulmeeee

canım neden kendini üzüyorsun kiii bu bebek olayında tek başına hareket edilmez ilaki eşlerimiz olmalı yanımızda ama inana bana ereklerin hepsi aynı (ben hep derim aynı fabrikasyon gibiler)hepside çocuk isterler ama çeverden/(özliklede kendi ailelerinden )bir kişi erken vs bir şey diyince evet ya ben hazır değilim derler aslında bebezk kendiliğinden gelse evliliğin ilk ayı hazırdırlar ama biraz çaba gerektirince hazır değilerdir (tabi burada asıl çabayı kadın gösterir ama )hiç kendini üzme bu konuyuda bir süre (1.2 ay )konuşma inan bana fikri değişecektirr BİR BEBEĞİN EKSİKLİĞİNİ KİM HİSETMEZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…