hoşgeldin incesaz.
inşlh aramadan kavuşursun bebişine
ama bebek çalışmalarına başlayıp da 3- 5- 7 9- ay 1 yıl 2-3-5 yıl olmayınca ve bu süreçte de bir sürü doktor tedavi vs vs geçirince kafadan atmak imkansız, hep aklının bi köşesinde. ne demiş kavafis; " yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın.
Bu şehir arkandan gelecektir. sen nere gidersen git şehir seninledir"
haklıısın ne mucizeler duyduk burda. ama ben bana kafaya takma diyenlere direk kafa atmak istiyorum
inşlh sen kafaya takmadan bahsettiğin arkadaşların gibi güzel güzel kavuşursun
hoşgeldin
ben de istanbuldayım. çapa da hangi doktora gittin?itinayla bilgi verebilrim:)
bütün kontrollerin yapıldı mı. hormon testeleri, rahim filmi filan. neye dayanarak bi sorun yok dediler
bana da bi sorun yok demişlerdi
5 yılımı bende bi sorun yok , neden olmuyor ki die geçridim
bu sene yumurtalık rezevlerimin yaşıma göre azaldıgını, yumurtlama zamanı hormonlarımın dengede kalmadıgını öğrendim.
3 aşılama 2 negatif tüpüm var. 2. tüpümde transfer bile gerçekleşmedi
aşılamanın korkulacak bi tarafı yok inan ki. yumurtayı accık hormonla dürtüp, spremleri de vakti gelince yumurtanın yanına bırakıyorlar, gaynaşsın goklaşşınlar die :) rutin muayene gibi oluyor işlem.
teşekkürler canısı çapaya bu sene başında gittim.infertilite bölümünde genç bi bayandı.asistandı sanırım.reglemin 3.günü horman tahlillerim yapıldı-değerler iyi.eşiminde dosyada 2 tane tahlili olması gerekiyomuş 1.si yapıldı-morfolojiside çok iyi çıktı.gelelim rahim filmine unutamıyorum:18: oda iyi ama çekerken zorlandığım için çok düzgün çıkmamış,rahimim biraz geriye yatıkmış problem yok dediler yinede.
herşey normal olduğu için buna açıklanamyan infertilite diyoruz dedi.7 yıllık evli olduğum için ilaç tedavisine gerek yok aşılama yapalım dediler.eşimin 2.tahlilinin sonucunu aşılama hemen olacakmış gibi düşündüğümüz için götürmedik ve öylece yarım bıraktık.
şimdi tekrar gittiğimde aşılama dicekler diye korkuyorum.birazda eşimle bana pek mantıklı gelmiyor.hiç yumurtalarımın ne durumda olduğunu bilmiyoruz. belkide çatlamada bi sorun vardır.nasıl bi problem olmaz.bu tetkikler yeterlimi yani.bilemiyoruz işte arkadaşım karmakarışık olduk
tentation sana neden laparoskopi düşünüldü.forumu gerilere gidip okuyamadım.kist yada yapışıklık gibi bi durummu?
kızlar ben yarın ve sonraki gün giremem nete
bayramınız kutlu olsun
teşekkürler Belenay sana da mutlu huzurlu bi bayram olsun inş.bayramınız kutlu olsun canlar
benim bebek 9. aya girdi girecek incesaz, gec bile kaldık da alış-verişte anca şartlar olgunlaştı :))Kötü şeyler düşünme Allahın izniyle sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine hep olumlu düşün ..Nedendir bilmem ama bana sorarsan bebek alışverişi için çok erken hep derler adettir 6 aydan önce bebek için tek bir mendil bile alınmaz iyi değildir derler..neden bilmiyorum öyle derler bana sorarsan alışveriş işini biraz askıya almalısın
yook eele güne gelmiş teyzeler geliyo ama tek tek geliyolar cat kapı, biri gidiyo biri geliyo :)) cokda oturmuyolar zaten ya oruc oruc..ben de özlemişim geleni gideni dedim mi amma belim agrıyıveriyor uzun süre ayakta kalıncam ondan sızlandım dı azcık Tentom,,iyi yapmşın bebek alışverişini aradan çıkarmakla :)
güzel güzel giysin kuzucugun cicilerini :)
ben de severim kalabalıgı ya. evde yannız yannız bi yere kadar dediğin gibi. ama kalabalık da güne gelmiş teyze kalabalıgı olmasın mümkünse:)
kızlar ben yarın ve sonraki gün giremem nete
bayramınız kutlu olsun
köyer a,lemin yanına gidiyorum kuzumteşekkürler Belenay sana da mutlu huzurlu bi bayram olsun inş.
benim bebek 9. aya girdi girecek incesaz, gec bile kaldık da alış-verişte anca şartlar olgunlaştı :))
7 ay hemen hemen sıkıntısız gecen hamileliğim son 3 ayda üzdü ve yordu bizi, dediğin gibi kötü bişey olmaz inş. çünkü insan alışveriş yaparken iyice inandırıyor kendini anne olmaya, ALLAH saklasın yaq kötü şeyler getirmemeye calışıyorum aklıma
yook eele güne gelmiş teyzeler geliyo ama tek tek geliyolar cat kapı, biri gidiyo biri geliyo :)) cokda oturmuyolar zaten ya oruc oruc..ben de özlemişim geleni gideni dedim mi amma belim agrıyıveriyor uzun süre ayakta kalıncam ondan sızlandım dı azcık Tentom,,
alışveriş için internetten alırım diyodum uygun ve kaliteli olanlardan... ama göz göre göre almak gibisi yok gibi dedim 2 mağazadan tamamladım hepiciiiğini
bi yere mi gidiyon Yeter, seninde bayramın mubarek olsun, mutlu ve huzu dolu olsunnn
güle güle git gel Yetercimköyer a,lemin yanına gidiyorum kuzum
herkese ii bayramlarr
ben sıze bıraz olanlardan bahsedeyım
VARAN 1 arıfe gunu kayınvalıdeme tedavı ıcın dra gıttıgımızı soyledık sonunda .. bıraz panıkataktır nası bı tepkı verecegınden korkuyodum acıkcası. bayramdan sonrada asılama olacagını. kadın gayet sakın bı sekılde karsıladı ne asılaması daha ıkı senelık evlısınız hemen asılama mı olurmus bence yaptırmayın cocuk ıcın bıle erken ne acelenız var dedı hem ev almayı dudunuyosunuz hem cocuk ıkısı bı arada nası olcak once ev alın falan dedı. ( şaşkınım doğrusu) dr umu sordu nerde dıye yok tv ye cıkan unlu bı dr varmıs ıstıyosan ben sızı gondderırım dra ama acele etmeyın ne gerek falan deı. bıde şok şok şok hangı ara da dedı bılmıyorum babannem, kayınvalıdeme anasına cektıyse bununda cocugu zor olur demısgerızekalı ne yapmaya calısıyosa (( annemın de 4 sene olmamıs ya... eve geldım zaten gergınım bı aglama bı aglama su bayram nası zehır gectı anlatamam...
VARAN 2 bayram aksamı eve geldık uyumadan once esımle konusuyoruz ne yapcaz dıye... annesının agzından cıkana bakar gıbı yok cok erken ben kendımı hazır hıssetmıyorum bak rahat rahat gezıyoruz elımıze ayagımıza dolasan yok cok erken falan demeye basladı... hem drumu begenmıyomus falan fılan ee o kadar gıdıyoruz sımdıye kadar neden soylemedın dıyorum ben cok heveslenmısım. mılletın baskısından sende cocuk ıstıyosun vs.once bıraz kılo vermem gerekırmıs belkı rahım yag tutmustur asılama yapsanda tutmaz (annesınden duydukları). Sinir oldum hala anlamıyo ya ha deyınce cocuk olmadıgını yada ıkıncı cocuk ıcın payımız kalmadıgını... o kadar doldum o kadar bozuldum kı.. sildim kafamdan cocuk meselesını sokakta bıle bırını gosterse banane dıyorumılerde bı gun ıstese bıle ben ıstemıcem bundan sonra. nerdeyse su an hamıle oldugumu duysam aldırıcam o kadar doldum yanıı....
napıcamı bılmıyorum dıyorum ya cok doluyumm uzgunum bayramım zehır gectı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?