30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

eşler böle oluyolar . sıkma canını . eşinin agzından gir burnundan çıkarsın :)
etraftakiler çok düşüncesiz olauyorlar. bu konunun bizim için ne kadar nazik bir konu oldugunu bizden iyi anlayan olmaz çünkü.
elin agzı torba diil ki..
yeter güzel demiş bak
bir bebeğin eksikliğini kim hissetmez

kızlaaaaaaarrrrrr (( çatlatma iğnesi işe yaramadı (( bugün kırmızı kartı yedim, çok üzgünüm yaaaaa((( neden olmadı ki (((

hadi ya
geçmiş olsun

ben de anne olmayı beceremedim ama hala oluyorum kızlar :)
ailecek ilk bebeğimiz olacak :)

ailecek ilk bebek derken ? :))))

kızlar dün doktoruma gittim, bir daha deneyeceğiz çatlatma iğnesini ama gene olmazsa rahim filmi çekecek, rahim filminden sonra aşılama uygulanacak, ne bitmez çilemiz varmış, doktorda sıra beklerken hep hamileler karnı burnunda şeker şeker anneler vardı içim gitti, bende doktora bebiş kontrolüne gelmek istedim bi an çok imrendim ordakilere, sabır sabır ((

üzüldüm canım ya siz dinlemeyin kimseyi konuşup dursunlar boşverin. ailelerde çıkıyor böyle densizler bizede neler neler söylediler. boşveremiyorsun üzülüyorsun elden de başka birşey gelmiyor kafaya takmamaya çalış. eşin belki de sen yıpranıyorsun diye böylemi söylüyorki? gerçi eşler biraz geç anlıyor ama bebek yola gelince bizden hevesli oluyorlar. hazır değilim falan olmuyor yani. dediğim gibi takmamaya çalış tedavi aşamalarından geçerken tabiri caizse biraz bencil olup kendini düşünmek lazım.

inşallah bu sefer olur canım sende doktora bebek kontrolüne gidersin. rahim filmini doktorun neden daha önce istemedi ki? biz ilk bebek isteyip doktora gittiğimizde elimize bir liste vermişti rahim filmi, hormon testleri, spermiyogram bunları yaptırın diye. Allah korusun tüplerde bir sorun olduğunda çatlatma iğnesi , aşılama vesaire işe yaramıyor çünkü. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hepinizin göbişlerine konsun bebişleriniz.

çatlatma iğnesi kaç kere deneniyor ki?
inşlh bu sefer tutturursunuz

nasılsınız kızlar herkes tatil modunda ben çalışmakla meşgulüm çevremdeki herkes hamile nasıl yapıyorlar nasıl beceriyorlar değişik bir yolumu vardır bunun başka bir stil mesela ama ama bende denemedik tarz kalmadıki ters takla düz takla amuda kalkma yan gelip yatma yastıkla popomun muhteşem uyumu daha neler neler yok başka bir yol olmalı korunuyorlar yıllarca çocuk istiyoruz diyorlar bırakıyorlar korunmayı pat o ay hamile haydaaaa aman maşallah gözümüz yok rabbim hepsine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ama bizede nsip etsin hayırlı ve sağlılı şekilde neyse kafamı ne tarafa çevirsem koca göbüşlü bir hamile bide takaze yapanlar var ayy hamilemiyim tüh tüh korunduk ama yinemi hamileyim üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum falan hanım hanım kıymetini bil o ceketin ayy coştum yine esti deli fırtınalr gönlümde bebek bebek diye es deli rüzgar es selam söyle bebişime gözüm yolda onu beklediğimi söyle

hiç sorma yaaa :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:yarama tuz basıyorsun valla

Kızlar dün itibariyle kendimi çok kötü ve umutsuz hissediyorum.Eşimin sperm hızı düşük olduğu için iki ay önce aşılama için doktora gittim. HSG istedi ama ne yazıkki çekemediler bi türlü rahme giremediler, bi engel varmış 2cm sonrasına giriş yokmuş.Üstelik narkoz almıştım. Hemen Profesöre gönderdi benim yapabileceğim bişey yok dedi. Profesör baktı, adet kanamam normal ve düzenli, hiç kürtaj olmadım. Ama rahme giriş yok. Nereden adet olduğum da belli değil, yolu bulamadılar. Profesör tıp fakültesinde giriş yaptı, ben şu an geçtim git doktorun çeksin dedi, ona güvenmediğim için başka bi doktora gittim, baktılar tamam dediler, yine narkoz verdiler yine çekemediler. Başka bi doktora gittim, o hiç giriş yapamadı. Derken profesöre yeniden gittim, dilatasyon yaptı fakültede ben giriş yaptım dedi. Ve dün gittim Hsg için doktor hiç bi değişiklik yok dedi. Profesörün tayini çıktı. Ortada kaldım. Yapışıklıkmı? Tabakamı ne olduğu belli değil. O kadar moralim bozukki? Eşim Çarşamba günü Adana Başkente seminere gidecek tüp bebek için, ben çalıştığım için gidemiyorum. Tüp bebek öncesi yapışıklık varsa açıyorlarmış ama artık doktorlara güvenim felan kalmadı. Yoruldum artık, hep olumsuzluk hep olumsuzluk. Daha HSG bile çekilemedi yaa... Tüp bebek içinde öncesinde üç defa aşılama şartmış heralde rapor için. Devlet memuru olduğum için SGK dan yararlanmam için şartmış sanırım. Ne yapacağımı bilemiyorum, niye giremediklerini de bilemiyorum çok canım sıkılıyor çooookkkkk.... Depresyona girmek üzereyim....

canım mrhb geçmiş olsun eğerki yapışıklık varsa yani hsg çeklilemeyirsa laparskopi yapılır ağer hala açılmassa tüpler aşılamya gerek kalmadan ditek tüp bebk raporu çıkartılır sana hiç canını sıkma ve üzülme ayrıca başkente ben 3 defa tüp bebek yaptırdım gerek görürse onlar yaparlar için rahat olsun
bu ararada önceki tedavindeki prof kimdi hangi has idi merak ettim

inşallah olur canımda benim doktor hormon, spermiyogram ne varsa yaptırdı ki sadece rahim filmi sonra olsun dedi, diğer bütün testler herşey normal sadece nedense rahim filmi bir daha çatlatma yapalımda ondan sonra deneyelim dedi, inşallah bir sorun çıkmaz artık iyice korkar oldum bi o kadarda üzülmeye başladım ya hepimize herşeyin hayırlısı bakalım

slm kızlarr :)
eşimle arayı düzelttim.. yok şöyle diim eşim benimle arayı düzeltti.. konuştuk tekrardan.. bende istiyorum ama senden daha çok inanıyorum olacağına sen kafana çok takıyosun falan dedi... acele etme bu ay olsun diye her ay aynı hırsla bu ay bu ay deme allah ne zaman verirse dediii.. (kurban) bayramına kadar kendi haline bırakalım ondan sonra iyi bi dr a dösterelim dio.. (benım dr u pek begenmemıs ya (hanı asılama dedı bu ay ve hsg bıle cekmedı dıye falan fılan))
şimdilik tamam dedik bakalım hayırlısı
bu arada gecen ay 29 unda kırmızılar gelmıstı şimdi ise hala gelen giden yok beklıyorum

Selam kızlar nasılsınız. Beni soracak olursanız. Arife günü benim adam durmadı, hiç misafir almadıydık, eltimle görümcemi bize çağırdı, sabahta doğalgazcılar gelmişti, biraz dağıttılar onu temizledim. Öğleden sonra memlekete gideceğim diye biraz hazırlık yaptık, çarşıya çıktık, hediye falan aldık. Akşamada misafir geldi yemek yaptım, hazıra kaçayım hazır mantı ile köfte yaptım ama yinede yoruldum. servis yap, bulaşık dağ gibiydi onların yanında da eşime söylemedim kendim attım bulaşık makinasına, belim bi ağrıdı o günün sonunda, bayram diye gece geç vakittede banyo ağda yaptım, yorgunluktan ölüyorum, çok rahatsızlandım.

Sabahleyin eşim bayram namazına gitti geldi, köye gideceğiz diye durdurmadı, sabah kalktık daha bavul hazırlamadıydım, ordanda memlekte gidecektik, şunu al bunu al, oraya bak buraya bak derken koşturdum biraz. Yola çıkarkende abdest alırız genelde. Abdestimi aldım üstümü giyindim, kapının önüne bütün malzemleri hazırladık tam çıkacağız, bide dedim benim wc durmuyor, bi daha tuvalete gideyim, bi girdim ne göreyim, altım kan revan içinde, şakır şakır kanıyom. Allahım moral falan gitti, ağlıyorum tabi, o kadar kendimi yorarsam, eşim sakinleştirdi. Hemen acile gittik, doktor yok benim acil ultrasyona girmem gerekiyor dedim, doktor yokmuş, bate hcg yapıp düşüp düşmediğini anlıyacaklarmış. iyi ya dedim, kürtaj olanın beta hcg si düşmüyor benimkimi düşecek dedim. En sonki kan tahliline bakarız dediler, iyi ya en on hamile olup olmadığımı anlamak için yaptırdık. hep ultrasyondan bakıldı dedim. Allahım ne kadar bilinçsizler.

neyse benim özel hastanem vardı orayı aradık doktor yok, bi poliklinik vardı orayı aradık yok. Allahım kaldım ordada, bayramın 1 günü. Dedim yine bizim hastaneye gidelim, hemşireler benim doktoru arar gelir dedim. oraya gittik, hemşirenin bi tanesine dedim benim canlı olduğunu öğrenmem lazım. Düşünürken aklımıza nts geldi, daha çok erken duyamazsak korkma dedi, tamam dedim, nts de çok şükür duyduk. içim rahatladı. doktorumu aradı, o da şehir dışındaymış olsaydım gelirdim dedi, bişey olmaz dinlen dediler. Biraz dinlendim kanamamda kesildi.

Ankarada burdan 3 saat, köy yarım saat, ankaraya yakın, köye gittik, eğer bi durum olursa basar ankara gideriz dedik, çok şükr köydede hiç kalkmadan yattım geçti.

Sonra cumartesi ankaraya gittik, doktor maşallah hiçbişeyin yok bebeğin çok iyi dedi, kanamalarda olabilirmiş, önemli olan devamı olmasın dedi.

Tamta bayram öncesi cumartesi randevum vardı çok güzel geçtiydi, bayramım biraz moral bozukluğu ile geçti.

Bide pişman oldum, bebeğimden özür diledim, bi daha yormuyacağım kendimi, ev pislikten gitsin temizlik yapmıyacağım. Bi düzeleydim dedim. Bana biraz ayakta durup yorulmak gelmiyor. Ve bu arada oğluşum olacakmış. Küçük adamım. Allahım hepinize yaşatsında, hamile oluncada valla sıkıntı stresle geçiyor. Bişey olacak diye ödüm kopuyor. Allah herkesin evladını korusun, isteyen herkese nasip etsin. biraz uzun oldu.

canım benim çok geçmiş olsun , epey korku atlamışsın ama netice iyi çıkmış, sakın yorma kendini:)
oğluşun olacak he mi. gürbüz gürbüz gelir inşlh :)

tekrarlayılm, neymiş, bundan gari yan gel osmanmış :)

hadi bakalım senin de gözün aydın, inşlh kendiliğinden gelir bebişin :)

valla yan gelceğiz bundan sonra iyi bi ders oldu bana. Bundan sonra çok dikkatli olacam eşime tembihledim bak dedim, olduda ben kendimi işe neye kaptırırım, sen bana engel olacaksın dedim. Ona benim gücün yetmez diyor.

tentoşum sen nasılsın anlat bakalım.

inşallah bu çatlatmada olur be canım. zor ama üzülmemeye korkmamaya çalış seninde dediğin gibi herşeyin hayırlısı. inşallah rahim filmine bile gerek kalmaz bu ay bebişin konar göbeğine.

gözün aydın canım herşeyde vardır bir hayır. stresinde etkisi çok büyük bu süre zarfında kafanızı boşaltırsınız belli mi olur belki kurban bayramına bebişin karnında girersin:)

ay korka korka okudum haaa ne çok yormuşsun kendini bırak kirli, kalsın aman diyim ben hamileliğim 7 ayına kadar adamakıllı temizlik yapmadım bir yemek yaptım 7 aydan sonra günlük işleri yaptım evime gelen temizliğime bakacaksa buyursun kendi yapsın
yan gel osman ve can boğAZdan gelir ye iç yat valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…