30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.GESHENK..............................................27 ocak:119: müsadenizle
2.zerdal..................................................9 şubat
3.Kayyum.................................................
4.tülays.....................................................:
5.Belenay..................................................
6.Sml81.....................................................:5 mayıs
7.Fasta......................................................:Temmuz
8-leyliko......................................................:
9-Zeytin......................................................
10-tentation................................................süpersin :119:
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
artniyetizm...............................................?
Dilara......................................................?
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Yeteeeeer.............................................. 5 şubat
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım. Listemizin aşağısında çok az kişi kaldı, inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alacağız.:emir_bebek
canımmmm benimmm inan çokk mutluu oldum. dedim hissediyorum diye. gerçekten hamile olduğunu baştan hep hissettim. sabah ezanı okunuyordu yatakta elimi açtım sana da dua ettim canım... Allahıma şükürler olsun dualarımızı kabul etti.
Bayrağı ben sana vermiştim. Sen de yetere ver. sıra onda..... çokkk mutluyum yaaaa
eylikooooooooooooooooooo keşke kuzum keşkeeeeeeeeee :26::26::26::26::26::26::26::26::26:artık benim içinde zaman gelmiş olsaaaaaaaaaaaaaa
inşlh yetercim. bayrak sende. en kıa zamanda sen de kavuşursun :)
bu arada en nihayetinde listeye girebilmeyi becerebildim :)
kızlar sonucum çıktı
163,32.
evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm HAMİlEYİİİİMMMMMMMMM:))))))))
bayrağı Leylikodan aldın, bende sana çizelgemi vereyim yılını değiştir kullan , 2012 eylül sonu doğacak oğlun Tentom :))))
işe gittim sabah, 2de cıktım, denizi saglık ocagına kayıt yaptırdım bisürü uğrastım falan,eve alış-veriş yaptık falan derken gecti gitti gün,
ama hep aklımdaydın Tento nete giremedikce sinir oldum, keşke tlf no olaydı dedim..
neyse sonuc süper, bu kadar merak ettiğime değdi...
ama halayın cekilmemiş senin, tutun elimde hadeeeee
kupadabayrakta senin artıkkkk
evet canım benim. bayrağı verdim... o da yetere verecek... benim ağustosta doğacak demi? belkim bayrama denk gelir. senin ev şimdi nerde?
tentooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tebrikler cnm ....:)))))) .ufff ya simgeler yine eklenmiyoo .. boşver olsun...
ayyy çok seindim cnm yaaaa ...darısı yetere olacak inş...çokk dikkat et kendine ve bebeklerine..
Bende ailemi çok özledim, özellikle annemi. Gelsin diye dört gözle bekliyom. Cuma tatile girince gelecekler. Benimde kardeşim öğretmen.valla çok mutlu oldum yeminle
giriyoruz valla memleket hasreti çok gelsin gideyim ağustosta gittim en son
Özlem nerelerdesin görünmüyorsun. bebiş nasıl Cinsiyet bellimi. taramlar yapıldımı.ay inanmıyorum tüylerim diken diken oldu inanki çok sevındım sonunda senınde duaların kabul oldu allah sonuna kadar tamamına erdırsın gec bakalım sende bızım tarafa.. şimdi darısı diğer isteyenlerin başına eee sırada kim var:))))
sen nasılsın canım. nasıl gidiyor hamilelik anlatın kızlar.allah tamamına erdirsin çokkkkkkkkkkk sevindim hemde çok inşallah kucağına alırsın bebeişini hayırlı olsun tebrik ediyorum canım
hemen ekliyorum yeterim. Allahım sanada gönlündekini dileğini versin canım. İlk baştan eşinle sana sağlık sıhat versin. Vakti zamanı gelince herşey olacak.yeni tarih 5 şubat
Listemize 10 numaradan girmeyi başardın canım.inşlh yetercim. bayrak sende. en kıa zamanda sen de kavuşursun :)
bu arada en nihayetinde listeye girebilmeyi becerebildim :)
naptın elfoş, gittinmi evine, yolculuk nasıl geçti. Kış günü zor olmuştur yollarda.işte beklediğim cümle ..cok şükür ALLAHıma...
sayfaya ulaşırken hiç şüphe yoktu içimde Tento, bismillah dedim tıkladım cok şükür yaaa
tentooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tebrikler cnm ....:)))))) .ufff ya simgeler yine eklenmiyoo .. boşver olsun...
ayyy çok seindim cnm yaaaa ...darısı yetere olacak inş...çokk dikkat et kendine ve bebeklerine..
Bende ailemi çok özledim, özellikle annemi. Gelsin diye dört gözle bekliyom. Cuma tatile girince gelecekler. Benimde kardeşim öğretmen.
Özlem nerelerdesin görünmüyorsun. bebiş nasıl Cinsiyet bellimi. taramlar yapıldımı.
sen nasılsın canım. nasıl gidiyor hamilelik anlatın kızlar.
hemen ekliyorum yeterim. Allahım sanada gönlündekini dileğini versin canım. İlk baştan eşinle sana sağlık sıhat versin. Vakti zamanı gelince herşey olacak.
Listemize 10 numaradan girmeyi başardın canım.
naptın elfoş, gittinmi evine, yolculuk nasıl geçti. Kış günü zor olmuştur yollarda.
yaseminciğim canım nasılısn, Ahmet mert seni rahat bırakmıyor. Büyüdümü. Sen izni ne yaptın. ücretsiz iznemi çıktın.
işte beklediğim cümle ..cok şükür ALLAHıma...
sayfaya ulaşırken hiç şüphe yoktu içimde Tento, bismillah dedim tıkladım cok şükür yaaa
işe gittim sabah, 2de cıktım, denizi saglık ocagına kayıt yaptırdım bisürü uğrastım falan,eve alış-veriş yaptık falan derken gecti gitti gün,
ama hep aklımdaydın Tento nete giremedikce sinir oldum, keşke tlf no olaydı dedim..
neyse sonuc süper, bu kadar merak ettiğime değdi...
ama halayın cekilmemiş senin, tutun elimde hadeeeee
kupadabayrakta senin artıkkkk
kızlar yaaaaaaaa beni çok duygunlandırdınızhatta zır zır ağlatınız kızlar inşşşşşşş rabbin en kısa zamanda bizlerede anne olmayı nasip eder inşşşşşşş Eki Görüntüle 327692 Eki Görüntüle 327692 Eki Görüntüle 327692 Eki Görüntüle 327692 Eki Görüntüle 327692
hehehe sagolasın denzizim. yarın da testim var. onu da bi atlatiim de hele:) o vakit halay çekçem :))
eyvallah gözüm:) sanırsam tek embriyo . olsun sağlıklı olsun da:)
yeter inşlh en kısa zamanda senin de haberini alırız
Selam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. Doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?