30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

zerdalım canım arkadaşım bol bol dinlen iyi bak kendineeeee

canım benimmm Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kendine çok dikkat et. Ben de seniii çokk seviyorum....

sağolun kızlar teşekkür ettim. İnşallah dinlenibilirm lovelim. Sende 15 tatil oğluşunla ailenle güzel vakit geçir.

leyliko canım gebelik bölümünde uzun bekleyişten sonra diye geshenkin topinki var. orayada girebilirsin.

nasılsın leyliko bulantılarım var biraz kalp atışlarını duyduk p.tesi günü
senin nasıl gidiyor kont. ne zaman gideceksin
tentoşummm nasılsın canım keseyi(-leri) ne zaman görmeye gideceksin
loveli canım hataya mı geliyosun ailen burdaydı yanlış mı hatırlıyorum erenle bol bol vakit geçir tatilde canım
zerdalım canım hayırlı doğumlar sağlıkla kucağına almayı naip etsin mevlam bizi habersiz bırakma
leyloş sen geshengin hangi sayfasını sordun canım

iyiyim zeytin :) sanırsam tek kese:)
3 hafta sonraya çagırdılar :)

geshengin sayfasındayım ben de

TENTOOOOOOOOOOOO biraz geç oldu canım ama internetim yoktu, can-ı gönülden tebrik ediyorum seni... Hayırlı olsun, içime doğmuştu zaten, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, darısı da başımıza olsun bu arada :))

sagolasın kaderiyaa. darısı en kısa zamanda senin de başına inşlh :)
amin amin sonuna kadar ii igderiz inşlh

Tentooooooooooooooooooo aynen iade akideşimmmm, keseli memelimEki Görüntüle 330047 benim

hehehehe
ivit buyrun benim, ne vaaa mıiş :)

kızlar mrhb nasılsınız kayifler nasıllllll
bu gün sesiz kalmış topik

zerdalım ya facede mayıs annelerı grubu kuruldugundan berı kadınlar klubune fazla takılmadım . ne desenız haklısınız ama ara ara ugrayıp guzel haberler alıyorum cok sukur.. ınan tekrar tekrar kendı haberımı ogrenmıs gıbı mutlu oluyorum.. sızın yerınız cok farklı hep soyluyorum ya.. benım bebıste buyuyo teyzesı ufaktan tekmalar kıpırtılar basladı.. en son seker yuklememızıde yaptırdık baska da buyuk bı sey kalmadı.. hos en buyugu sona (dogum var ) :18: cok sukur bısı cıkmadı ıyıyız öpuyorum hepınızı

yok canım ikinci bebiş geliyor ilki 13 aylık olacak ayın 24 de
seninde kıpırtılar başlamış canım slm allahım bütün hamilelerin kucaklarına almayı nasip etsin
meleklerini sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar inş. isteyen herkese nasip etsi,n evlat sahibi olmayı amin
loveli canım hataya geliyosun değilmi
tentoş nasılsın canım keseyi haftaya görebilirsin kaç haftalık oldun sana bir takvim yapayım
istersen sat ve beklenen doğum tarihini yaz yazmamı istediğin bir şey varsa onuda yaz
takvimden de takip edelim kaç haftalık olduğunu meleğinin
yeterr nerelerdesin
kaderiya sen nasılsın canım

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

kuzummm buralardayımmmmm

selm nasılsn canım?????

canım görmedim kusura bakma ya iyiyim canım koşturmadayım

yarın memlekete gidiyorum 10 gün yokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi yolculuklar lovelim

kızlar mrhb nasılsınız kayifler nasıllllll
bu gün sesiz kalmış topik

sagolasın sen nassen

kese için çağırmadılar 3 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dediler
biz daha çok küçüğüz teyzesi :)

24 aralık sat ım, 5 ocak transferim
annesinin kuzusu yazabilirsin :)
hangi adresten yapışıyordu, ben de kurcalayem bi

sağol bebebm iyiyimçok şükür

kızlar sonucum çıktı
163,32.

evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm HAMİlEYİİİİMMMMMMMMM:))))))))
işte bu tam doksandan goool tentocum tebrikj ederim canım inan sana ve yetere hep dua ediyordum birini gönderdik şimdi sıra yeterde bende slmden duydum giremiyorum çok fazla grip bizi yatağa bağladı bu kışı grip kızım ve ben yaşıyoruz:))valla nasıl mutlu oldum anlatamam çok güzel bir duygu tebrik ederim canım tekrar rabbim kucağına almayıda nasip etsin kız nasıl inandın çimdik attınmı kendine bağırdınmı ayy insan ne tuhaf oluyor dimi ama muheşem bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hele bide kıpırtılar başladımı ömrünü veresin geliyor zati yaşayınca görcen sende şimdi dikkat et bol bol dinlen iyi beslen bebişimize iyi bak

zeytincim sen nasılsın oo maşallah ikili teste kapı aralamışsın onunda sonucu güzel çıkar inşaallah maşaallah kuzucuğuna

maşallah sana da bebişine de....

Büyüyoruz teyzesi.. Canım benim göğüüslerim eskisi gibi acımıyor ve dolgunda değil. Yumuşadı. Nedendir ki???
amanda aman maşallah büyüyormuş bak sen kuzuya canım benim artık kuzucun büyüyor böle göğüs ayrıntılarına takılma hepsi normal benimde acımıyor şimdi dolgunda değil artık bundan sonra süt için üretime baaşlıcaz ama daha erken meraklanma kuzucunla olmanın tadını çıkar

biz de iyiyiiz..

leylikommm maşallah sana ..göğüsler acımaz artık meraklanma
benim kız iyi şükür..cimcime bişi oldu..güldürüyor bizi..çeneye vurdu bu aralar:)
ayy maşallah cimcimeye darısı benim cimcimenin başına bıcır bıcır olduğu günleri bende görürüm inşallah çılgın kızın çılgın cimcimesi ikinizide öpüyorum kendinize iyi bakın

inşlh yetercim. bayrak sende. en kıa zamanda sen de kavuşursun :)

bu arada en nihayetinde listeye girebilmeyi becerebildim :)
inşallah liste başı olduğun günlerde gelecek az dur hele koca göbüşünle salınacaksın ortalıkta bi bakmışın 9 ay tento liste başı

zerdalcim güzel haberlerini bekliyoruz ama ne o öle veda kopnuşması gibi doğumu yap bu sefer bebeklerden bahsetmek için bulkuşacağız burda hayırlı doğumlar diliyorum canım şimdi tadını çıkar doğumdan sonra rahat günler bitecek miş miş banada öle diyorlazr bende sana dedim işte:))

eeeeeeeee sırada yeter var yetercim senin içinde dua ediyorum inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz haytırla ve sağlıkla gelecek seninde meleğin inşallah burda bi kutlamada sana yaparız artık hadi inşaqllah

geshenk sen yokken hep bu kız ne zaman doğum yapacak diye hesap yapıyordum maşallah miyomla birlikte sona gelmişsin aaynı dert bendede var miyom erken doğum sebebi dedi doktorum yüreğim ağzımda hep ama seni görünce artık daha umutluyum sonuna kadar vakti gelinceye kadar dayanacak kızım inşallah sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım

denizanası venüs sizler nasılsınız bebişler nasıl bakalım

biz çok kaldık sanırım gidip biraz dinlensek iyi olacak öpüyoruz hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…