tebrik ederim canım.dün silik çizgide tebrik edecektim seni sonra ne olur ne olmaz diye vazgeçtim. kırkbirkere maşallah değerinde güzel.Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı tüm bebek isteyenlerin başına. kendine dikkat et fazla yorulmamaya çalış ani eğilip kalkma, yükseğe uzanma, yemene içmene dikkat et. bana da bu tavsiyeler verilmişti:))) inanamıyorsundur hala dimi :))) önce keseyi sonra gümbür gümbür kalp atışlarını sonra da kucağına aldığın günleri görmen dileğiyle..
ay bağlanyıda kopacak zamanı buldu
süpersin ya.
eyoooo be eyooooooooo..
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahh..bakalım tek mi çift mi???:))
kupa tentoşumun.çok mutluyum. canım arkadaşım seni çok seviyorum. allah dualarımız kabul etti. beni mutlu ettin, doğum iznine çıkmadan bu güzel günü gördüm.
o kısmını bende merak ediyorum. tekmi, çiftmi diye.
tentossss canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin masallah
hayirli saglikli evlat olur ins iki bebe mi geliyo acaba
cilgin zerdal yeter sizler nasilsiniz
tentosum canim bende cok dua ettim sira yeterde ins hayirlisiyla hamis olmayan kalmayacak
gizemde hamis kalir ins.
ben kalp atislarini duydumcanlarim 17 subatta ikili testimiz yapilacak
allahim saglikli gebelikler nasip etsin leyliko kalp atislarini duydun mu sen
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
zerdal, zeytin1007+, tulayss+, cilginkiz+, tentation+
tentoşun şerefine kalabalığız, herkes iyidir inşallah. kızlar bendede doğum sancısı çıktı. Bu sevincin üzerine heran doğurabilirm.
ABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AZ KALSIN GÜZEL HABERİ KAÇIRACAKTIMM:332: GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNN ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞ KUCAĞINI DOLDURSUNNN:ir_bebek:
Tentation ayyyy çoook sevindim çooookkk.. Allahım sana çok şükür.. Bütün gece uyuyamayan ben bana göre anca sabah ve telefonumu açıyorum zerdaldan mesaj ; tento hamile... Sabah sabah aldığım en güzel haber işte bu... Allahım kucağına almayı nasip etsin.. Yeni yılın ilk bombası patladı .. Bir sen kalmıştın yavrum eskilerden ooohhhh bu da oldu.. Allah bereketimizi arttırsın darısı tüm bekleyenlere olsun inşallaaahhhhh.... Rabbim devamını getirsin.. Artık çoook dikkat et kabak çekirdeği ananas ye.. Ağır hareket et.. Kendini sakın yorma. Ve kasma rahat ol aynı zamanda.. Bakalım senin velet ne olacak.. Maviş gözlü olur orası kesin... Tarif edemiyorum mutluluğumu vallahi.. Onca dua bide sana yaptığımız baskı sonrası onu ye bunu ye göbeğimizi çatlattın ama değdi ya :)) bu haberi de aldık ya daha ne olsun..
Tek mi ikiz mi bide he.. Beta hcg değerin kaç çıktı?????
çokkkk mutluyumm çoook.. Ağrılarımı sızılarımı unuttum uykusuzluk sinir stresim gitti yupppiiiii:119: :118: :87: :81:
ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİN CANIM TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
MAŞALLAH
canımmmm benimmm inan çokk mutluu oldum. dedim hissediyorum diye. gerçekten hamile olduğunu baştan hep hissettim. sabah ezanı okunuyordu yatakta elimi açtım sana da dua ettim canım... Allahıma şükürler olsun dualarımızı kabul etti.
Bayrağı ben sana vermiştim. Sen de yetere ver. sıra onda..... çokkk mutluyum yaaaa
kızlar valla şoktayım. millet yazardı da yaşamak bi başka. şaka gibi. hala inanamıyorum:) ben yani hem de ben :)) allaha çk şükür. :))
herkesden de allah razı ola:) arsütü bal polen yi yi yiyiyi die başımın etini yiiğiniz için :))))
okuldayım şimdi. akşama bol bol yazarım size.
eneeeeem ben de miiii:49
vıyyyy
maşallah sana da bebişine de....
Büyüyoruz teyzesi.. Canım benim göğüüslerim eskisi gibi acımıyor ve dolgunda değil. Yumuşadı. Nedendir ki???
biz de iyiyiiz..
leylikommm maşallah sana ..göğüsler acımaz artık meraklanma
benim kız iyi şükür..cimcime bişi oldu..güldürüyor bizi..çeneye vurdu bu aralar:)
eeee şişlikte indi.. normal demiiii? sen hala İzmirdesin demi_?
yep iniyor onlar..sonra da bir şişiyor gene maşallahhh montofon gibin oluyor..2-3 beden büyüyon gögüste:)
hee ben dogma büyüme yaşama izmirdeyim canım
anlaşıldı hepiniz biryerde toplandınız sohbet ediyorsunuzben kaldım buralardaaa
kızlar sonucum çıktı
163,32.
Evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm hamileyiiiimmmmmmmmm:))))))))
canım canım nasıl mutlu oldum anlatamam çook çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin bol bol dinlen haaa yorma ne güzel okul da bitiyor 15 gün dinlenirsi ay çok mutluyum eskilerin hepsi hamişhepsi bebişli ne güzel darısıu diğer güzel dostlara
hoşgeldin loveli, ya çok sevindik. bunun üstüne kutlama yaparız artık. Darısı tüm isteyenlere. sen nasılsın. 15 tatilede giriyorsunuz. oh ne güzel. bende perşembe çıkıyorum izne.
kızlar sonucum çıktı
163,32.
evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm HAMİlEYİİİİMMMMMMMMM:))))))))
eyoooo be eyooooooooo..
Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahh..bakalım tek mi çift mi???:))
kızlar sonucum çıktı
163,32.
evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm HAMİlEYİİİİMMMMMMMMM:))))))))
canım canım nasıl mutlu oldum anlatamam çook çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin bol bol dinlen haaa yorma ne güzel okul da bitiyor 15 gün dinlenirsi ay çok mutluyum eskilerin hepsi hamişhepsi bebişli ne güzel darısıu diğer güzel dostlara
bende burdayım, arada gelen giden oluyor ve bağlantım kopuyor.
tentoşum gelmiş, taze annemiz ce demiş gitmiş. Bu gün ayakları yere basmaz artık. bi kaç gün sonra artık soru sormaya başlarsın tentoşum.
hoşgeldin loveli, ya çok sevindik. bunun üstüne kutlama yaparız artık. Darısı tüm isteyenlere. sen nasılsın. 15 tatilede giriyorsunuz. oh ne güzel. bende perşembe çıkıyorum izne.
ay inanmıyorum tüylerim diken diken oldu inanki çok sevındım sonunda senınde duaların kabul oldu allah sonuna kadar tamamına erdırsın gec bakalım sende bızım tarafa.. şimdi darısı diğer isteyenlerin başına eee sırada kim var:))))
allah tamamına erdirsin çokkkkkkkkkkk sevindim hemde çok inşallah kucağına alırsın bebeişini hayırlı olsun tebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?