30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal, zeytin1007+, tulayss+, cilginkiz+, tentation+

tentoşun şerefine kalabalığız, herkes iyidir inşallah. kızlar bendede doğum sancısı çıktı. Bu sevincin üzerine heran doğurabilirm.

aaa canım doğum sancısımı yoksa rahmin doğuma hazırlık kasılmalarımı çıktı. sen sevin ama oğluşuna belli etme azıcık daha kalsın orada acele etmesin:))

kızlar sonucum çıktı
163,32.

evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm HAMİlEYİİİİMMMMMMMMM:))))))))

ABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AZ KALSIN GÜZEL HABERİ KAÇIRACAKTIMM GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNN ÇOK SEVİNDİM SAĞLIKLA İNŞŞŞŞŞŞ KUCAĞINI DOLDURSUNNN

Son düzenleme:

GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLIKLA GELSİN İNŞŞ SENİN MELEĞİNDE

Tentation ayyyy çoook sevindim çooookkk.. Allahım sana çok şükür.. Bütün gece uyuyamayan ben bana göre anca sabah ve telefonumu açıyorum zerdaldan mesaj ; tento hamile... Sabah sabah aldığım en güzel haber işte bu... Allahım kucağına almayı nasip etsin.. Yeni yılın ilk bombası patladı .. Bir sen kalmıştın yavrum eskilerden ooohhhh bu da oldu.. Allah bereketimizi arttırsın darısı tüm bekleyenlere olsun inşallaaahhhhh.... Rabbim devamını getirsin.. Artık çoook dikkat et kabak çekirdeği ananas ye.. Ağır hareket et.. Kendini sakın yorma. Ve kasma rahat ol aynı zamanda.. Bakalım senin velet ne olacak.. Maviş gözlü olur orası kesin... Tarif edemiyorum mutluluğumu vallahi.. Onca dua bide sana yaptığımız baskı sonrası onu ye bunu ye göbeğimizi çatlattın ama değdi ya :)) bu haberi de aldık ya daha ne olsun..

Tek mi ikiz mi bide he.. Beta hcg değerin kaç çıktı?????

çokkkk mutluyumm çoook.. Ağrılarımı sızılarımı unuttum uykusuzluk sinir stresim gitti yupppiiiii :119: :118: :87: :81:

Son düzenleyen: Moderatör:
ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİN CANIM TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
MAŞALLAH

zerdalımm sancın mı başladı yoksamm.hiş pişş ne oluyor..:)
geshenkimmmm cok şükür di mii yaa.. sen nasılsın bakemm.

kıs zeytinn sen ne zaman ikinciyi yaptın allloow:) maşşallahh. hadi hayırlı dogumlar..tento, leyliko yalnız kalmasın tabii deneyimli bir anne olarak onlarlar hamişliği çıkar:)

TENTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ayyyy çoook sevindim çooookkk.. Allahım sana çok şükür.. Bütün gece uyuyamayan ben bana göre anca sabah ve telefonumu açıyorum zerdaldan mesaj ; TENTATİON hamile... Sabah sabah aldığım en güzel haber işte bu... Allahım kucağına almayı nasip etsin.. Yeni yılın ilk bombası patladı .. Bir sen kalmıştın yavrum eskilerden ooohhhh bu da oldu.. Allah bereketimizi arttırsın darısı tüm bekleyenlere olsun inşallaaahhhhh.... Rabbim devamını getirsin.. Artık çoook dikkat et kabak çekirdeği ananas ye.. Ağır hareket et.. Kendini sakın yorma. Ve kasma rahat ol aynı zamanda.. Bakalım senin velet ne olacak.. Maviş gözlü olur orası kesin... Tarif edemiyorum mutluluğumu vallahi.. Onca dua bide sana yaptığımız baskı sonrası onu ye bunu ye göbeğimizi çatlattın ama değdi ya :)) bu haberi de aldık ya daha ne olsun..

Tek mi ikiz mi bide he.. Beta hcg değerin kaç çıktı?????

çokkkk mutluyumm çoook.. Ağrılarımı sızılarımı unuttum uykusuzluk sinir stresim gitti yupppiiiii :119: :118: :87: :81: [/QUOTE]

...........................

Son düzenleme:
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
2.zerdal..................................................9 şubat
3.Kayyum.................................................
4.tülays.....................................................:
5.Belenay..................................................
6.Sml81.....................................................:5 mayıs
7.Fasta......................................................:Temmuz
8-leyliko......................................................:
9-Zeytin......................................................
10-tentation................................................ süpersin :119:

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

artniyetizm...............................................?Hayırlı haber.

bebegim_01.............................................? Bebeğim sende yoksun.

naneli şeker ............................................?naneli sır oldun gittin.

Dilara......................................................? dilara ne yaptı acaba.

kaderiya..................................................? Hadi bakalım. Sana bol çalışma

ozlem.....................................................? özlemde yok uzun zamandır.

Yeteeeeer.............................................. :7 ocak

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım. Listemizin aşağısında çok az kişi kaldı, inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alacağız.[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/quote]

aaa liste başı olmuşum bennn :)

kızlar sonucum çıktı
163,32.

evet evet ben de artık bagıra bagıra yazabilirirm HAMİlEYİİİİMMMMMMMMM:))))))))

canımmmm benimmm inan çokk mutluu oldum. dedim hissediyorum diye. gerçekten hamile olduğunu baştan hep hissettim. sabah ezanı okunuyordu yatakta elimi açtım sana da dua ettim canım... Allahıma şükürler olsun dualarımızı kabul etti.

Bayrağı ben sana vermiştim. Sen de yetere ver. sıra onda..... çokkk mutluyum yaaaa

[/QUOTE]

ayy geshenk ile zerdal liste başı olmuşlar..maşallahhh yaw.

aaa canım doğum sancısımı yoksa rahmin doğuma hazırlık kasılmalarımı çıktı. sen sevin ama oğluşuna belli etme azıcık daha kalsın orada acele etmesin:))
evet canım rahim kendini hazırlıyor sanırım, bazılarındada çıkıyormuş
Birazda hurma yiyorum ya ondan olabilir.

heran doğurabilirim. iş yerinde herkes tetikde bekliyor. bişey olursa 112 acili arayın dedim.
sonrada eşimi arayın dedim.

kızlarrrr sizler nasılsınız? Zerdalimm herşey yolunda demi? Geshenk canım sen ne zaman doğuracaksın_? çılgın canım sen ve prensesin nasıl?

[/QUOTE]

ayy geshenk ile zerdal liste başı olmuşlar..maşallahhh yaw.[/QUOTE]

bizde listeden çıkarız yakında.

Son düzenleme:
kızlarrrr sizler nasılsınız? Zerdalimm herşey yolunda demi? Geshenk canım sen ne zaman doğuracaksın_? çılgın canım sen ve prensesin nasıl?

iyiyiz canım, şimdilik yolunda gibi, karnımda acayip bişeyler oluyor. Ama daha doğum değil. beklemedeyiz. sen nasılsın. büyüyormu bebiş.

iyiyiz canım, şimdilik yolunda gibi, karnımda acayip bişeyler oluyor. Ama daha doğum değil. Beklemedeyiz. Sen nasılsın. Büyüyormu bebiş.

maşallah sana da bebişine de....

Büyüyoruz teyzesi.. Canım benim göğüüslerim eskisi gibi acımıyor ve dolgunda değil. Yumuşadı. Nedendir ki???

evet zeytin kalp atışlarını ilk 29.12.2011 de duydum. En son cuma günü duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…