30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kıslarrrrrrr havadisss veriyomm..
zerdalım ve geshenkim doğum yapmıss.. bebişlerine kavusmuslarrr..üstelik becerikliler normal dogum yapmıslarrr..zerdal ile konustum..iyilermiş..
yufiiiiiii yegenler geliyor sıraylaaaa

maşalllahh yaaaaaaa. Allah 4 nü de korusun..... Görüşürsennn çokk selam söyle.... Allah analı babalı büyütsün.........

maşallahhh yaa.
leylikom sen nasılsın? nasıl gidiooorr

şükür iyiyiz canım..... biraz bel ağrım var. mide bulantım arada oluyor ama çıkaramıyorum. Senin bulantın hiç oldun mu canım?

Çılgınım 2 gündür crinoe jelden dolayı herhalde siyah kahve tortulu geliyor jel. silince ama hep değil arada. normal mi?????

Zerdal ve geshenk ne zaman doğum yapmışlar????

offf benim bulantım da çıkarma da cok oldu leylikoomm yaa..beterdim ben..
hıımm yok olmadı tortulu gelirdi ama renkli değildi öyle ama doktorunu arasana hemen canım. boyle seylerde çekinmeden ara bence.zar zor ugraslarla hamiş kalıyos..hemen arayıp sor..belki jeli keser, başka bişi verir.
valla 5-6 gün olmus sanırım ikisinin de..zerdalım cok zor oldu diyor. dikişi cokmus..apar topar olmus zaten

aradım canım.... olur dedi... kanama olmadığı sürece korkma dedi.. şokk şükürrrr... rahatladım..... şimdi 2li testler olacak korkuyorum ((( inşallah herşey güzel çıkar.

ben senin kızını görmedimm ( görmek istiyorum. bu arada sen hangi doktora gidiyordun??

inşlh kaderiya. en kısa zamanda sizin de haberinizi alırız
inşallah canım ya, inşallah, dualarınızı eksik etmeyin:))

zerdalım ve geshenkim doğum yapmıss.. bebişlerine kavusmuslarrr..üstelik becerikliler normal dogum yapmıslarrr..zerdal ile konustum..iyilermiş..

Süperrrrrrrrrrrrrr bi havadis buuuuuu, hayırlısı olsun, Allah analı babalı büyütsün ikisini de
Sen nasılsın çılgın, özledim yaaa, görüşemiyoruzzzzz (
Öpüyorum seni ve bebişini :))

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
kaderiya, leyliko

Leyliko nasılsın canım

anamm kaderiyam gelmiş..
valla tatlıım iş ev kız arasında mekik dokuyorum. o kadar dolu ki günlerim iki gelip sohbet edemiyorumm.
dualarımızı sizlerle artıkın..oluyor bu işler sırayla..
yaw ne ayak sürdüm ama di mi? kendimi yontayım

sen nasılsın?

çılgınımmm 10 dk msj hakkını bekliyorum. dolunca yollucamm ok....

analı babalı büyüsünler inşşşşşşşşşşşş

Valla iyi sürmüşsün ayağını Çılgıncım, sıra yeter ve bende inşallah ve isteyen tüm arkadaşlarda tabii...
Bende herşey aynı canım, ev-okul günler geçip gidiyor işte, ben de pek giremiyorum ama özlüyorum hepinizi...
Kızı büyütmüşsündür sen, var mı foto profilinde, bakayım ben de

iyiyimm canımm benimmm sen nasılsın???

Çıktın sanıp ben de çıkmışım leylikocum, iyiyim canım, senin nasıl gidiyor hamilelik, sizi gördükçe umudum artıyor benim de, ama eşim tutturdu şimdi de bizim sorunumuz yok, niye dr.a gidelim diye, doğal yoldan olsun istiyor, ben de istiyorum da olmuyor işte, napcam bilmiyorum:26:

eşini döve döve ikna et. :) korkmasına gerek olmadığnı, tüüüüümm işlemlerin kadına yapılacağını söyle :) en çok zorlandıkları kısmı da film izleyip semen örneiği vemek. vah vah :)

nerden biliyomuş sorunun olmadığnı? süpermen gözleri mi varmış.
bu erkekleri var ya ıslata ıslata dövceksin

biz de eşim yüzünden kaç ayımızı kaybetmiştik

hamilelik şükür şimdilik iyi canım......evet bizler sana umut olalım canım benim.....içini ferah tut bu güzel duyguyu sizlerde yaşayacaksınız.... eşine gelince nerden biliyormuş??? bir sorunun olmadığını? tentoşa katılıyom ama maalesef bizimkilere sadece dergi verdiler :)))) kıyamam ama herşeye rağmen sipermenler:) gayet iyi geliyorlar. sende sorun varmıydı canım?

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kaderya içini ferah tut. ben bile gördüm bu günleri. inşlh en kısa zamanda sen de yeter de veririsnizi en güzel haberleri :)

eheheh benim ki son seferinde tablete film yükleyip de gitti, ordakiler dandikmiş

bu arada

kesemi gördüm
9 mm imiş. üstten baktı, bi tane daha kese görür gibi oldu ama emin olamadı :))
heyecandan kaç haftalık oldugunu sormayı akıl edemedim :)
ilaçlarını kullanıon mu dedi evet ama jel şişirio deyince azarladı, buldumcuk didi bana :))

haydeee gelelim şindi; tek mi çift mi :)

gözün aydın canım sağlıkla inşşş
TABİKİ TERCİHİMİZ İKİZ OLMASINDAN YANA AMA SAĞLIKLI OLSUNDA TEK OLMASINADA RAZIYIZ
beni boş verin kızlar yaaaa ben hamiş haberi falan veremem

ay hadı darısı basımızaaaa . çok sevındım yaaa ıkı yıldız daha dogdu gokyuzunde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…