kıslarrrrrrr havadisss veriyomm..
zerdalım ve geshenkim doğum yapmıss.. bebişlerine kavusmuslarrr..üstelik becerikliler normal dogum yapmıslarrr..zerdal ile konustum..iyilermiş..
yufiiiiiii yegenler geliyor sıraylaaaa
maşallahhh yaa.
leylikom sen nasılsın? nasıl gidiooorr
şükür iyiyiz canım..... biraz bel ağrım var. mide bulantım arada oluyor ama çıkaramıyorum. Senin bulantın hiç oldun mu canım?
Çılgınım 2 gündür crinoe jelden dolayı herhalde siyah kahve tortulu geliyor jel. silince ama hep değil arada. normal mi?????
Zerdal ve geshenk ne zaman doğum yapmışlar????
offf benim bulantım da çıkarma da cok oldu leylikoomm yaa..beterdim ben..
hıımm yok olmadı tortulu gelirdi ama renkli değildi öyle ama doktorunu arasana hemen canım. boyle seylerde çekinmeden ara bence.zar zor ugraslarla hamiş kalıyos..hemen arayıp sor..belki jeli keser, başka bişi verir.
valla 5-6 gün olmus sanırım ikisinin de..zerdalım cok zor oldu diyor. dikişi cokmus..apar topar olmus zaten
inşallah canım ya, inşallah, dualarınızı eksik etmeyin:))inşlh kaderiya. en kısa zamanda sizin de haberinizi alırız
zerdalım ve geshenkim doğum yapmıss.. bebişlerine kavusmuslarrr..üstelik becerikliler normal dogum yapmıslarrr..zerdal ile konustum..iyilermiş..
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
kaderiya, leyliko
Leyliko nasılsın canım
inşallah canım ya, inşallah, dualarınızı eksik etmeyin:))
Süperrrrrrrrrrrrrr bi havadis buuuuuu, hayırlısı olsun, Allah analı babalı büyütsün ikisini de
Sen nasılsın çılgın, özledim yaaa, görüşemiyoruzzzzz(
Öpüyorum seni ve bebişini :))
anamm kaderiyam gelmiş..
valla tatlıım iş ev kız arasında mekik dokuyorum. o kadar dolu ki günlerim iki gelip sohbet edemiyorumm.
dualarımızı sizlerle artıkın..oluyor bu işler sırayla..
yaw ne ayak sürdüm ama di mi? kendimi yontayım
sen nasılsın?
anamm kaderiyam gelmiş..
valla tatlıım iş ev kız arasında mekik dokuyorum. o kadar dolu ki günlerim iki gelip sohbet edemiyorumm.
dualarımızı sizlerle artıkın..oluyor bu işler sırayla..
yaw ne ayak sürdüm ama di mi? kendimi yontayım
sen nasılsın?
iyiyimm canımm benimmm sen nasılsın???
Çıktın sanıp ben de çıkmışım leylikocum, iyiyim canım, senin nasıl gidiyor hamilelik, sizi gördükçe umudum artıyor benim de, ama eşim tutturdu şimdi de bizim sorunumuz yok, niye dr.a gidelim diye, doğal yoldan olsun istiyor, ben de istiyorum da olmuyor işte, napcam bilmiyorum:26:
Çıktın sanıp ben de çıkmışım leylikocum, iyiyim canım, senin nasıl gidiyor hamilelik, sizi gördükçe umudum artıyor benim de, ama eşim tutturdu şimdi de bizim sorunumuz yok, niye dr.a gidelim diye, doğal yoldan olsun istiyor, ben de istiyorum da olmuyor işte, napcam bilmiyorum:26:
hamilelik şükür şimdilik iyi canım......evet bizler sana umut olalım canım benim.....içini ferah tut bu güzel duyguyu sizlerde yaşayacaksınız.... eşine gelince nerden biliyormuş??? bir sorunun olmadığını? tentoşa katılıyom ama maalesef bizimkilere sadece dergi verdiler :)))) kıyamam ama herşeye rağmen sipermenler:) gayet iyi geliyorlar. sende sorun varmıydı canım?
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kaderya içini ferah tut. ben bile gördüm bu günleri. inşlh en kısa zamanda sen de yeter de veririsnizi en güzel haberleri :)
eheheh benim ki son seferinde tablete film yükleyip de gitti, ordakiler dandikmiş
bu arada
kesemi gördüm
9 mm imiş. üstten baktı, bi tane daha kese görür gibi oldu ama emin olamadı :))
heyecandan kaç haftalık oldugunu sormayı akıl edemedim :)
ilaçlarını kullanıon mu dedi evet ama jel şişirio deyince azarladı, buldumcuk didi bana :))
haydeee gelelim şindi; tek mi çift mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?