Kizlar benim gecen yil hormon degerlerim cok kötü cikmisti,
Erken menopoz teshisi koymuslardi.
Yjmurtlama yapmiyorsun demislerdi
tabii yikilmistim ama eldende birsey gelmezdi
takmadim kafama allahima inandim sigindim dua ettim
gecen ay endrokilinikumda daha ozel birsekilde hormonlarima baktirdim
ve sonuc menopz degilmisim hamile olma sansim varmis hamdolsun
fsh:27,8 den 5'8 e düsmus cok mutlu oldum
amh :0,8 den 2,0 olmus muciize gibii inanasim gelmiyor
yalniz yumurtaligimin biri az calisiyormus yumurtlsma varmis ama
oda guatrim cok az cslidiyormus tekrar kan alacaklar ona gore ilac verecekler tiroit normal calissin diye
ilaclar duzenliyormus %90 artik hayirlisi tedavi icin bir klinige gidecegiz cocuk icin insaallah ordan da mutlu hayirli hsberler alirimm,,,,,
Insaallah en.kisa zamanda hepimiz anne oluruz
rabbim hayirliysa versin diyorum artik
allaha emanet olun umudunuzu yitirmeyinn kafayada takmayin
herseyde bir hayir vardir
Arkadaşlar ben doğum yaptım bir türlü vakit bulup yazamadım şimdide vaktim yok bebek ağlıyor detayları daha sonra anlatırım inşallah.. Zerdal da doğum yaptı haberiniz olsun.. Ayın 19 unda benim oldu sanırım 2-3 gün aramız zerdalla..
yeteeer, tentation selamlar nasılsınız kızlar ... dün rahim filmim çekildi çoooooook şükür ALLAHIMA 2 tüpümde açıkmış pazartesi doktor randevumuz var bundan sonraki işlem ne olacak bilginiz varmı merak ediyorum ..tentation istanbulda oturuyorum beylikdüzünde yalnız rahim filmi hiç öyle bahsettikleri gibi bir şey değilmiş senin dediğin gibi çekimden sonra ne ağrım ne sızım oldu hiç bişey hissetmedim diyebilirim fındıkzade ekomar da çektirdim tavsiye üzerine ve bende tavsiye edebilirim bu filmi çektirecek olanlara şimdilik gidiyorum tekrar görüşürüz kızlar iyi bakın kendinize
yeteeer, tentation selamlar nasılsınız kızlar ... dün rahim filmim çekildi çoooooook şükür ALLAHIMA 2 tüpümde açıkmış pazartesi doktor randevumuz var bundan sonraki işlem ne olacak bilginiz varmı merak ediyorum ..tentation istanbulda oturuyorum beylikdüzünde yalnız rahim filmi hiç öyle bahsettikleri gibi bir şey değilmiş senin dediğin gibi çekimden sonra ne ağrım ne sızım oldu hiç bişey hissetmedim diyebilirim fındıkzade ekomar da çektirdim tavsiye üzerine ve bende tavsiye edebilirim bu filmi çektirecek olanlara şimdilik gidiyorum tekrar görüşürüz kızlar iyi bakın kendinize
çok sevindim sizi merak edip girdim 5 dk doğum yapmışsınız çok sevindim canlarım alırım havadisleri eve gidince
Bende ailemi çok özledim, özellikle annemi. Gelsin diye dört gözle bekliyom. Cuma tatile girince gelecekler. Benimde kardeşim öğretmen.
Özlem nerelerdesin görünmüyorsun. bebiş nasıl Cinsiyet bellimi. taramlar yapıldımı.
sen nasılsın canım. nasıl gidiyor hamilelik anlatın kızlar.
hemen ekliyorum yeterim. Allahım sanada gönlündekini dileğini versin canım. İlk baştan eşinle sana sağlık sıhat versin. Vakti zamanı gelince herşey olacak.
Listemize 10 numaradan girmeyi başardın canım.
naptın elfoş, gittinmi evine, yolculuk nasıl geçti. Kış günü zor olmuştur yollarda.
yaseminciğim canım nasılısn, Ahmet mert seni rahat bırakmıyor. Büyüdümü. Sen izni ne yaptın. ücretsiz iznemi çıktın.
Selam kızlar. Bu gün son günüm. Yarından itibaren doğum iznine çıkıyorum. Herkes allaha emanet olsun. Ara sıra kayınvelidemlere gidince girmeye çalışırım. Doğum haberimi gönderirim. Sevgili anne adaylarımız inşallah en kısa zamanda hamiş kalırlar, hamilelerimiz hayırlı bir şekilde doğum yaparlar. Bebeği olan annelerimizde güzelce sağlıklı sıhatli büyütürler. Hepinizi şahsen tanımasamda seviyor, sayıyor ve selamlarımı gönderiyorum. Bana destekleriniz, dularınız ve şimdiye kadar yapmış olduğumuz paylaşımlar muhabbetler için hepinize teşekkür ederim. Dualarınızı bekliyorum. bende hepinizin duacısıyım. İnşallah oğluşum çok bekletmeden sağlıklı sahatli gelir. Öptüm hepinizi.
Arkadaşlar ben doğum yaptım bir türlü vakit bulup yazamadım şimdide vaktim yok bebek ağlıyor detayları daha sonra anlatırım inşallah.. Zerdal da doğum yaptı haberiniz olsun.. Ayın 19 unda benim oldu sanırım 2-3 gün aramız zerdalla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?