30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

merhaba arkadaşlar nasılsınız bende herşey yolunda çok şükür sizler nasılsınız hadi güzel haberler bekliyorum inşallahhhh sizlerden

Kizlar benim gecen yil hormon degerlerim cok kötü cikmisti,
Erken menopoz teshisi koymuslardi.
Yjmurtlama yapmiyorsun demislerdi
tabii yikilmistim ama eldende birsey gelmezdi
takmadim kafama allahima inandim sigindim dua ettim
gecen ay endrokilinikumda daha ozel birsekilde hormonlarima baktirdim
ve sonuc menopz degilmisim hamile olma sansim varmis hamdolsun

fsh:27,8 den 5'8 e düsmus cok mutlu oldum
amh :0,8 den 2,0 olmus muciize gibii inanasim gelmiyor
yalniz yumurtaligimin biri az calisiyormus yumurtlsma varmis ama
oda guatrim cok az cslidiyormus tekrar kan alacaklar ona gore ilac verecekler tiroit normal calissin diye
ilaclar duzenliyormus %90 artik hayirlisi tedavi icin bir klinige gidecegiz cocuk icin insaallah ordan da mutlu hayirli hsberler alirimm,,,,,

Insaallah en.kisa zamanda hepimiz anne oluruz
rabbim hayirliysa versin diyorum artik

allaha emanet olun umudunuzu yitirmeyinn kafayada takmayin

herseyde bir hayir vardir

♥ ♥ ♥ HAYIRLI CUMALAR ♥ ♥ ♥
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
ALLAH'ım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
ALLAH'ım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
ALLAH'ım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
... ALLAH'ım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
ALLAH'ım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..
İçimizden geçen tüm hayırlı dualarımızı kabul, günahlarımızı af eyle ya RABBİM!!!!
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Arkadaşlar ben doğum yaptım bir türlü vakit bulup yazamadım şimdide vaktim yok bebek ağlıyor detayları daha sonra anlatırım inşallah.. Zerdal da doğum yaptı haberiniz olsun.. Ayın 19 unda benim oldu sanırım 2-3 gün aramız zerdalla..

çok sevindim sizi merak edip girdim 5 dk doğum yapmışsınız çok sevindim canlarım alırım havadisleri eve gidince

geçmiş ola gurbet ve de gözün aydın :)

inşlh en kısa zamanda çabaların netice veriri :) mutlu haberler verirsin bize :)

SAĞLIKLA büyütün inşşş

yeteeer, tentation selamlar nasılsınız kızlar ... dün rahim filmim çekildi çoooooook şükür ALLAHIMA 2 tüpümde açıkmış pazartesi doktor randevumuz var bundan sonraki işlem ne olacak bilginiz varmı merak ediyorum ..tentation istanbulda oturuyorum beylikdüzünde yalnız rahim filmi hiç öyle bahsettikleri gibi bir şey değilmiş senin dediğin gibi çekimden sonra ne ağrım ne sızım oldu hiç bişey hissetmedim diyebilirim fındıkzade ekomar da çektirdim tavsiye üzerine ve bende tavsiye edebilirim bu filmi çektirecek olanlara şimdilik gidiyorum tekrar görüşürüz kızlar iyi bakın kendinize

gözünaydın canım inan çok sevindim..... Tüplerde problem yoksa bu güzel birşey....mesela benim bir tüpüm tıkalıydı. Allahıma şükürler olsun hamileyim. Bundan sonra eşinin testleride yapılacak.inşallah onda da bir sorun çıkmaz..... Şimdiden hayırlı olsun canım..

canım çok sevindim gözün aydınnnnn (biliryorsun hsg den sonra gebelik şansı birazcık yükselir inşş bu ay süpriz olur ne dersin )canım bundan sonra yumurta takibi yapılabilir :44::44:yada aşılamya geçilir:44::44::44: dr seni yönlendirecektir(ama iyi bir dr ve merkez bul kendine) inşş bunlara gerek kalmaz

oo gözün aydın :) dedim ya rahim filmi anesteziyle çektirmeye kalkanları filan anlamıyorum, var arkadaşım artık bu işin kolayı. ne telaşa gerek var ne paniğe. iyice araştırmak lazım sadece :)
tüplerin şekilleri nasıl peki?
benim birine şimdiki doktorum açık ama finişe yakın fazla burgulanmış demişti :)
yeterein ddiği gibi filmden sonra gebelik şansı artıyormuş. iyi değerlendirin
ha bi de filmden sonraki ilk ay regl de gecikme yaşayabilirisin..

telaş etme, panik yapma. hazırlklı ol :)

hangi merkeze gidiyorsun. ben de o civarlardayım.
memorial a giitim ve 6 yıllık doktor maceramla herkese şiddetle tavsiye ederim.

çok sevindim sizi merak edip girdim 5 dk doğum yapmışsınız çok sevindim canlarım alırım havadisleri eve gidince

loveliimmm hele çabuk gelesin

Son düzenleme:
mrhb nasılsınız kızlar köydeyim ikigündür yeni geldim eve

kızlar olumsuz dusunmenızı ıstemem ama bende rahım fılmı cektırdım hıc bır sorun yok dedıler hatta rapor bıle verdıler ama baska bı merkezde tedavıdeyım ordan tuplerde yapısıklık oldugunu soledıler 2 dr daha sordum baska yerlerd bırı acık dıgerı kapalı dedı haftaya laparoskopı olcam ole anlasılacak tam olarak baska bı dr gorusu de alınmalı belkı tabı merkez guvenılırse problem yok

cnm ahmet mert iştah problemi yaşıyor..emmeyi bıraktı ve sütüm yok malesef..mamayı beğenmiyor ek gıda bi facia.. onlarla uğraşıyorum..ben 1 yıl izne çıktım cnm..evdeyim iyikidse evdeyim yoksa kimse uğraşamazdı yavrucumla..

ağlattın beni..ama mesaja cvp veremeden doğum yaptığını duydum sevndim :)

canım hayırlı uğurlu olsun..güle güle büyütün ikinizde..darısı diğer kzılaraımıza olsun..içimden bir ses yeter ve kaderiya önlü arkalı hamile olcaak diyor ...
tentom dikkat et kendine 1 taneymiş demek olsun 2 yle uğraşmak zordur çünkü :) 1 le başedemiyoz çok şükür tabi...
çılgın naber cnm bebek olunca yoğun olunuyor değilmi?bende çok ihmal ettim burayı bu araad senin kızın isdmi ne ? sır gibi saklıyodun söylediysen ben kaçırdım..çok merak ediyomm çok sakladığın için hep... :)

Venüssss sobeee :)

Denizi yeni uyuttum bi bakayım dedimdi, hep bakıyomda yazmaya fırsat bulamıyorum ya, kuş uykulu benim minik surat,

sütüm de yetmiyo artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…