cnm ahmet mert iştah problemi yaşıyor..emmeyi bıraktı ve sütüm yok malesef..mamayı beğenmiyor ek gıda bi facia..onlarla uğraşıyorum..ben 1 yıl izne çıktım cnm..evdeyim iyikidse evdeyim yoksa kimse uğraşamazdı yavrucumla..
ağlattın beni..ama mesaja cvp veremeden doğum yaptığını duydum sevndim :)
canım hayırlı uğurlu olsun..güle güle büyütün ikinizde..darısı diğer kzılaraımıza olsun..içimden bir ses yeter ve kaderiya önlü arkalı hamile olcaak diyor ...
tentom dikkat et kendine 1 taneymiş demek olsun 2 yle uğraşmak zordur çünkü :) 1 le başedemiyoz çok şükür tabi...
çılgın naber cnm bebek olunca yoğun olunuyor değilmi?bende çok ihmal ettim burayıbu araad senin kızın isdmi ne ? sır gibi saklıyodun söylediysen ben kaçırdım..çok merak ediyomm çok sakladığın için hep... :)
Venüssss sobeee :)
Denizi yeni uyuttum bi bakayım dedimdi, hep bakıyomda yazmaya fırsat bulamıyorum ya, kuş uykulu benim minik surat,
sütüm de yetmiyo artık(
günaydın canlar ben 3-5 gün kayınvalideme gidiyorum bilginize
günaydın kızlar nasılsınız
nasılsın venüs :)
heyirli gelin :)
günaydın yeter. sen nasılsın
nasılsın venüs :)
heyirli gelin :)
günaydın yeter. sen nasılsın
eşini döve döve ikna et. :) korkmasına gerek olmadığnı, tüüüüümm işlemlerin kadına yapılacağını söyle :) en çok zorlandıkları kısmı da film izleyip semen örneiği vemek. vah vah :)
nerden biliyomuş sorunun olmadığnı? süpermen gözleri mi varmış.
bu erkekleri var ya ıslata ıslata dövceksin
biz de eşim yüzünden kaç ayımızı kaybetmiştik
hamilelik şükür şimdilik iyi canım......evet bizler sana umut olalım canım benim.....içini ferah tut bu güzel duyguyu sizlerde yaşayacaksınız.... eşine gelince nerden biliyormuş??? bir sorunun olmadığını? tentoşa katılıyom ama maalesef bizimkilere sadece dergi verdiler :)))) kıyamam ama herşeye rağmen sipermenler:) gayet iyi geliyorlar. sende sorun varmıydı canım?
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Herşeyimiz normal çıktı bizim ya, ondan sorun yok diyor ama 2 yıl oldu yakaderya içini ferah tut. ben bile gördüm bu günleri. inşlh en kısa zamanda sen de yeter de veririsnizi en güzel haberleri :)
eheheh benim ki son seferinde tablete film yükleyip de gitti, ordakiler dandikmiş
bu arada
kesemi gördüm
9 mm imiş. üstten baktı, bi tane daha kese görür gibi oldu ama emin olamadı :))
heyecandan kaç haftalık oldugunu sormayı akıl edemedim :)
ilaçlarını kullanıon mu dedi evet ama jel şişirio deyince azarladı, buldumcuk didi bana :))
haydeee gelelim şindi; tek mi çift mi :)
Ayyyyyyy canım çok üzüldüm gerçekten, çok geçmiş olsunkızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
artık meleğim benimle değil hayırlı kandiller
allahım hayırlı ve sağlıklı melekler nasip etsin
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam
kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
Herşeyimiz normal çıktı bizim ya, ondan sorun yok diyor ama 2 yıl oldu ya( Bu arada korktuğundan değil de, güvenmiyor, nerden bileceğiz kendi spermlerimiz olduğunu diyor, offffffff delirtecek beni bu adam...
Ayyyyyyy canım çok üzüldüm gerçekten, çok geçmiş olsun( Sen iyi misin? Önemli olan o hayatım...
ne oldi, neden öyle dedin?ah gidi emektar topiğim :)
kızlar nasılsınız
kaderrrr eşine bizi örnek ver, komşular falan oğlan kaybolsa bulsak buralarda sizin oğlan diye getiririz, o kadar babasına benziyo benim veled, karışmaz hiç bişi olmazzzz, bahane etmesin öyleeHerşeyimiz normal çıktı bizim ya, ondan sorun yok diyor ama 2 yıl oldu ya( Bu arada korktuğundan değil de, güvenmiyor, nerden bileceğiz kendi spermlerimiz olduğunu diyor, offffffff delirtecek beni bu adam...
Ayyyyyyy canım çok üzüldüm gerçekten, çok geçmiş olsun( Sen iyi misin? Önemli olan o hayatım...
Herşeyimiz normal çıktı bizim ya, ondan sorun yok diyor ama 2 yıl oldu ya( Bu arada korktuğundan değil de, güvenmiyor, nerden bileceğiz kendi spermlerimiz olduğunu diyor, offffffff delirtecek beni bu adam...
ne oldi, neden öyle dedin?
hepimiz çor çocuk sahibi olunca malesef topik sessizleşiyor
cok üzüldüm zeytin
ama rızkı inmemiş demek ki henüz dünyaya, RABBİM oğluna uzun ömürler versin,
ne dedi dr peki sebep olarak?
kaderrrr eşine bizi örnek ver, komşular falan oğlan kaybolsa bulsak buralarda sizin oğlan diye getiririz, o kadar babasına benziyo benim veled, karışmaz hiç bişi olmazzzz, bahane etmesin öylee
kızlar nasılsınız
selamlar herkese...
zzeytin geçmiş olsun canım..Rabbim yerini sağlıklı bi bebekle doldursun hemen...
tetation canım seni de tebrik ediyorum..uzun zamandır uğramıyorum...sağlıkla büyüsün inşallah...Rabbim sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin...isteyen herkese de tez vakitlerde...
loveli yaşlandım hissediyorum bu sitede kendimi...30 yaşında bu sayfaya yazmaya başlamışım 33 e girdim alalaaaaaane ara
22 şubat doğumum kızlar...doğum sancılarında kimin adını söylersen o gebe kalırmış derler...adlarını vermek isteyenler özelden
yazsınlargerçek isminiz ve soyisiminiz...eksiksiz dua etmek gerekiyor...
doğumu gerçekleşenleri de tabrik ediyorum...darısı sabırla bekleyenlere inşallah...
hepinizi çooooooooook öpüyorum
selamlar herkese...
zzeytin geçmiş olsun canım..Rabbim yerini sağlıklı bi bebekle doldursun hemen...
tetation canım seni de tebrik ediyorum..uzun zamandır uğramıyorum...sağlıkla büyüsün inşallah...Rabbim sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin...isteyen herkese de tez vakitlerde...
loveli yaşlandım hissediyorum bu sitede kendimi...30 yaşında bu sayfaya yazmaya başlamışım 33 e girdim alalaaaaaane ara
22 şubat doğumum kızlar...doğum sancılarında kimin adını söylersen o gebe kalırmış derler...adlarını vermek isteyenler özelden
doğumu gerçekleşenleri de tabrik ediyorum...darısı sabırla bekleyenlere inşallah...
az kalmış maşallahhhh masalım valla yaşlandık 34 oldum inanamıyorum
haydaaa :) hangi devirde yaşıo yau :))
sağlam bi merkeze gittikten sonra böyle ahlaki kaygılar duymanıza gerek yok :)
herkesler uzaklaştı ya. ondan öle dedim
kızlar nasılsınız
Kızlar öncelikle şunu yazayım, buraya giremesem de hep dualarımda ve aklımdasınız. Bugünlerde epey yoğun olarak çalışıyorum, evde de nete giremiyorum. Biz iyiyiz çok şükür, oğlum hepinizi öpüyor. Hamile kalanları tebrik ediyorum, kaybedenlere Allah sabır versin. Doğum yapanları da tebrik ediyorum. Bebişlerinizi sağlıkla büyütün. Allah hepimiz için en hayırlısını versin. Yalnız bebek isteyip de bir türlü gelemeyenler var ya, işte o arkadaşlarım için dualarımın en çoğu...Neler yaşadığınızı biliyorum, insanın içini acıtan o yokluk hissi. Sonrası göz açıp kapayan akadar çabucak geçiyor. Bir bakmışsınız doğurmuşsunuz. Ama o çift çizgiyi görene kadar öyle çok karmaşa yaşıyor ki insan. Nerede bu durumda kadın varsa Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Ben acizliğimi yaşadım kaç sene, sonra bebğimin müjdesi geldi, inanamadım. Doğdu kucağıma aldım hala inanamadım. Pekçok sıkıntı yaşadım ama onun gözlerinde herşeyi unuttum. Rabbim hepinize zamanı gelince bu güzellikleri yaşatsın. Şimdi geçmişe bakıyorum da ben oğlum doğunca değil, onu beklerken anne olmuşum. İnşallah hepiniz annesiniz. Hepinizi öpüyorum kızlar... İnşallah en az benim kadar mutlu olun, herşeye ve herkese rağmen mutlu olun....
Canım sağlıkla al kucağına yavrunu, Masalım Allah yardımcın olsun...
Lovelim koptum iyice ben , buralara sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Eren nasıl? Az sonra derse giricem, sen naptın dersleri bu dönem? Eren neler yapıyor? Yaşlanmak demeyin benim yanımda 36 oldum benherkes 2. için ara verme diyor ama ben kendime güvenemiyorum. 2.yi düşünen var mı?
Tentation sen nasılsın canım? öpüyorum seni ve kuzunu..Sağlıkla kucağına aldığının haberini de alalım inşallah...
Canım benim meleğine cennette kavuşacaksın. Seni orada bekleyecek. Lütfen üzülme, yavruna sarıl, öp. Başın saolsun canım arkadaşım...
selamlar herkese...
selamlar herkese...
Kızlar öncelikle şunu yazayım, buraya giremesem de hep dualarımda ve aklımdasınız. Bugünlerde epey yoğun olarak çalışıyorum, evde de nete giremiyorum. Biz iyiyiz çok şükür, oğlum hepinizi öpüyor. Hamile kalanları tebrik ediyorum, kaybedenlere Allah sabır versin. Doğum yapanları da tebrik ediyorum. Bebişlerinizi sağlıkla büyütün. Allah hepimiz için en hayırlısını versin. Yalnız bebek isteyip de bir türlü gelemeyenler var ya, işte o arkadaşlarım için dualarımın en çoğu...Neler yaşadığınızı biliyorum, insanın içini acıtan o yokluk hissi. Sonrası göz açıp kapayan akadar çabucak geçiyor. Bir bakmışsınız doğurmuşsunuz. Ama o çift çizgiyi görene kadar öyle çok karmaşa yaşıyor ki insan. Nerede bu durumda kadın varsa Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Ben acizliğimi yaşadım kaç sene, sonra bebğimin müjdesi geldi, inanamadım. Doğdu kucağıma aldım hala inanamadım. Pekçok sıkıntı yaşadım ama onun gözlerinde herşeyi unuttum. Rabbim hepinize zamanı gelince bu güzellikleri yaşatsın. Şimdi geçmişe bakıyorum da ben oğlum doğunca değil, onu beklerken anne olmuşum. İnşallah hepiniz annesiniz. Hepinizi öpüyorum kızlar... İnşallah en az benim kadar mutlu olun, herşeye ve herkese rağmen mutlu olun....
Canım sağlıkla al kucağına yavrunu, Masalım Allah yardımcın olsun...
Lovelim koptum iyice ben , buralara sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Eren nasıl? Az sonra derse giricem, sen naptın dersleri bu dönem? Eren neler yapıyor? Yaşlanmak demeyin benim yanımda 36 oldum benherkes 2. için ara verme diyor ama ben kendime güvenemiyorum. 2.yi düşünen var mı?
Tentation sen nasılsın canım? öpüyorum seni ve kuzunu..Sağlıkla kucağına aldığının haberini de alalım inşallah...
Canım benim meleğine cennette kavuşacaksın. Seni orada bekleyecek. Lütfen üzülme, yavruna sarıl, öp. Başın saolsun canım arkadaşım...
canım kalbinin ve aklının burda olduğunu biliyorum burası evimiz bizim hep burdayız canm
ben 20 saat aldım bu sene günde 4 saat dersim oluyor 8.30 da gidip 12.30 da geliyorum eren de iyi çok şükür 2.ciyi 3 yaşından önce düşünmüyoeum valla
sağolasın masal. allah sana sağlıkla kucağına almak nasip etisn. :)
ben de burda 32 oldum :) ey gidi zamanlar
hoşgeldin neşe.
ne güzel büyüttün oğlanını:) darısı bizlerin de başına
ben de ucundan kıyısından yakaladım işte.:)
ne güzel ayarlamış müdürün. :)
bizim öyle bi şansımız yok sınıfçı olunca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?