neşe canım ben ben 6 ay sonra çalışmalara başlıcameskisi gibi olacak hemde ballı ballı polenli soğanlı karışık bişey işte
Rabbim tekrar bi 5 sene ile sınamaz inşallah....daha bebeğin ne demek olduğunu bilmeden diyorum tabi bunları...
kurban olduğum herkese bu anı yaşatsın inşallah inşallah
neeeeeee maşallah sana diyim sonraaaaa diyim ki o zor oluyor biz eşimle 3 tane isterdik hep şimdi mert eren kardeşsiz kalmasın diye bir tane daha rabbim nasip ederse çünkü gerçekten zor bi de sevgini bölmek istemeyeceksin bir zaman onu doya doya seveyim dioyrsun mesela ben sabahları yanıma alırım oğlumu bir saat en az koyun koyuna yatarız sarılır bana öyle uyuruz öper sabahları yani o kdar güzelki önce tadını çıkar bence ama sen bilirsin canım
ayyyyy hele dillendikçe oyyy annem diyor mesela için eriyor seni görünce heyecanlanıyor seviniyor mesela yemeğini sorunsuzca yiyor ya mesela nasıl mutlu oluyorsun rahatlıyorsun ay daha neler neler ben sırf bunlar için bile 3 yaşını beklerim oğlum aşığım ben ya kankam benim diyorum o da diyor kankaaaa
deme kız...o kadar mı lovelim...ayyyyyy ne biliyim diyorum ya daha doğmadı bile...doğru söylüyorsun...Rabbim hemen 2. bebek sıcaklığını versin içime inşallah...biz de 3 istiyoruz bu aradaRabbim hiç olmayana öncelikle versin...
gebelik oluşur oluşmaz ikinci diyor insan neler yaşadığımızı unutmadık tabi...unutulacak şeyler değil....
Venüssss sobeee :)
Denizi yeni uyuttum bi bakayım dedimdi, hep bakıyomda yazmaya fırsat bulamıyorum ya, kuş uykulu benim minik surat,
sütüm de yetmiyo artık(
günaydın canlar ben 3-5 gün kayınvalideme gidiyorum bilginize
ah gidi emektar topiğim :)
kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
artık meleğim benimle değil hayırlı kandiller
allahım hayırlı ve sağlıklı melekler nasip etsin
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam
canım kalbinin ve aklının burda olduğunu biliyorum burası evimiz bizim hep burdayız canm
ben 20 saat aldım bu sene günde 4 saat dersim oluyor 8.30 da gidip 12.30 da geliyorum eren de iyi çok şükür 2.ciyi 3 yaşından önce düşünmüyoeum valla
sağolasın masal. allah sana sağlıkla kucağına almak nasip etisn. :)
ben de burda 32 oldum :) ey gidi zamanlar
hoşgeldin neşe.
ne güzel büyüttün oğlanını:) darısı bizlerin de başına
ben de ucundan kıyısından yakaladım işte.:)
ne güzel ayarlamış müdürün. :)
bizim öyle bi şansımız yok sınıfçı olunca:)
neşe canım ben ben 6 ay sonra çalışmalara başlıcameskisi gibi olacak hemde ballı ballı polenli soğanlı karışık bişey işte
Rabbim tekrar bi 5 sene ile sınamaz inşallah....daha bebeğin ne demek olduğunu bilmeden diyorum tabi bunları...
kurban olduğum herkese bu anı yaşatsın inşallah inşallah
neeeeeee maşallah sana diyim sonraaaaa diyim ki o zor oluyor biz eşimle 3 tane isterdik hep şimdi mert eren kardeşsiz kalmasın diye bir tane daha rabbim nasip ederse çünkü gerçekten zor bi de sevgini bölmek istemeyeceksin bir zaman onu doya doya seveyim dioyrsun mesela ben sabahları yanıma alırım oğlumu bir saat en az koyun koyuna yatarız sarılır bana öyle uyuruz öper sabahları yani o kdar güzelki önce tadını çıkar bence ama sen bilirsin canım
ayyyyy hele dillendikçe oyyy annem diyor mesela için eriyor seni görünce heyecanlanıyor seviniyor mesela yemeğini sorunsuzca yiyor ya mesela nasıl mutlu oluyorsun rahatlıyorsun ay daha neler neler ben sırf bunlar için bile 3 yaşını beklerim oğlum aşığım ben ya kankam benim diyorum o da diyor kankaaaa
masalımm valla hamilelikte bile anlamıyor insan evlat sevgisini yeterince doğunca aman allahım dünyanın en güzel şeyi benimle doğum yapanlar 2.yi yaptı valla doğurmak üzereler vallla
Merhaba kızlar.
Dün 2'li tarama testi için ultrasona girdim. Oğlum olacakmış.Ama biraz canım sıkıldı ense kalınlığı sınırda çıktı. Diğer 4 paremetre (burun kemiği,kalp vss ) de çok güzel çıktı. Çok sağlıklı bir bebek dedi ancak ense kalınlığna taktık.
Doktor kan sonucuna göre değerlendireceğiz dedi. Bugün kan verdim... Kızlar dua edin kan testim temiz çıksın
Merhaba kızlar.
Dün 2'li tarama testi için ultrasona girdim. Oğlum olacakmış.Ama biraz canım sıkıldı ense kalınlığı sınırda çıktı. Diğer 4 paremetre (burun kemiği,kalp vss ) de çok güzel çıktı. Çok sağlıklı bir bebek dedi ancak ense kalınlığna taktık.
Doktor kan sonucuna göre değerlendireceğiz dedi. Bugün kan verdim... Kızlar dua edin kan testim temiz çıksın
canım hiç bir şey olmayacak allahoın izni ile kız kardeşimin arkadaşında kandeğerleride yüksekti kız amiyosentezz yaptırken canı acıdığı içinmasadan kalktı ve ben doğuracağım dediii veeee doğurdu sapasağlammmm için rahat olsun dualrımız seninle
Naber kızlar? Leyliko, korkma canım, içini ferah tut bişey çıkmıyacak...
Ben çok gerginim kızlar kaç gündür, 4 şubatta gelecekti adetim gelmedi, dün lekelenme gibi aktı, bugün de aynen devam, tabii hemen test yaptım heyecanlkaderyaanıp, ama her zamanki gibi negatif( Böyle olunca çok geriliyorum, sinirlerim alt üst oluyor, ağlıyorum kaç gündür, gelecekse gününde gelsin, ümitlenmiyeyim bari offffffffff
Bu arada eşimi tüp için ikna ettim gibi, ama başka bi dr.a gideceğim bu ay, o ne diyecek bakalım.. Tabii maddi olarak karşılayabilir miyiz bilemiyorum, olmadı, yazın TR'ye gelip orda yaptırırız belki...
ikizler geliyor :)
kalp atışlarını da duyduk.
ayrıntıları yarın uzun uzzun yazarım :)
saat 23 ve eve geleli daha bi saat oldu
öptm sizi :)
ikizler geliyor :)
süpppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr....
cok sevindim ya, bak varmış bi hayır gecen sefer tutmamasında, 2si bir büyüyyüp gidecek kuzucukların..
çok sevindim Tentom ya, hadi gözün aydın?
pıt pıtlar çok heyecan verici dimi, bide kıpırdasa bak o zaman mutluluğaa... 4 ayak tepicek seni hazırlıklı ol şindiden
cinsiyetlerini ne zaman öğrencez artıkkk :))))
Ayyyyyyyyyy tentooooo süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya, canım benim çok sevindim:)) Ben de hep ikiz istiyorum :))ikizler geliyor :)
kaderiyacım ya hiç poleni ve balı denedin mi yumurtaları besler bunu kullanıp da hamile kalanlar ben zerdal geshenk tento yani bununla yumurtaların kalitesini artırıyoruz erkelerde kullanabiliyor adetle beraber aç karna bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı polen yutuyorsun ben bunu yumurtlama bitenen kadar yapıyorudum kimisi diğer adete kadar yapıyordu dene tüp bebeğe de faydası var tento kullandı ve sonra tüp bebek yaptırdı
süpppeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr....
cok sevindim ya, bak varmış bi hayır gecen sefer tutmamasında, 2si bir büyüyyüp gidecek kuzucukların..
çok sevindim Tentom ya, hadi gözün aydın?
pıt pıtlar çok heyecan verici dimi, bide kıpırdasa bak o zaman mutluluğaa... 4 ayak tepicek seni hazırlıklı ol şindiden
cinsiyetlerini ne zaman öğrencez artıkkk :))))
ayyyyyyyyyy tentooooo süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya, canım benim çok sevindim:)) ben de hep ikiz istiyorum :))
lovelicim, birkaç kez deneme girişimlerim oldu ama hep yarım bıraktım, bu ay denyeyim, bugün geldi adetim yarın başlıyayım o zaman, ayrı ayrı mı yiyeceğim onları? Aslında karışım olarak da satılıyor sanırım, bal-polen-arı sütü birisinden duymuştum. Bak tentonun ikiz olması da bundandır da belki de...
Sen nasılsın canım? Bebiş büyümüştür senin, hadi ikinci ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?