30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ya hepsini okuyamadım son sayfadan gördüğüm kadarıyla belenay ın erken doğum riski varmış...canım sorun ne pekiş? açılma mı var kasıl ma mı suyun mu fazla? sorun ne dedi dr un..bak benim inanılmaz kasılmalarım vardı..rahim ağzı uzunluğum 2 cm e kadar hızla indi..fakat yata yata 38. haftada doğurdum çok şükür...korkma canım şu an kaçıncı haftadasın onu da bilmiyorum..erken olunca dahada bir korkuyor insan..benim 27. haftada başladı malesef..6. aydan sonra hep yattım hep korku dolu yaşadım..doğarsa yaşamaz falan diye..ama çok şükür arkadaşlarımın ve kendimizin yaptığı dualar kabul oldu...geçiş olsuncm..kendini yorrma hiç soluna yat ve beslenmene bak

kızlar yarın doğuma alacaklar beni...normal olsun diye çok dua ettim ama doktor bebeği riske atmak istemiyor...daha fazla bekleyemem diyor..kızımız da pek sabırlı maşallah yerini çok sevdi... yarın bu saatlerde Rabbim izin verirse kucağımızda olacak...

dualarım sizinle...yarın tüm gün bebek isteyen arkadaşlarım için sizler için dua edeceğim...Rabbim en tez vakitte kabul eder inşallah...öpüyorum hepinizi...döndüğümde de onlarca güzel haberle karşılaşırım inşallah...

bu sayfanın ilk üyelerinden masal ben doğum yapmayan kalmasın

canım çok ilginç...şaşırdım...ben her zaman bitkisellerden yanayımdır...Allahın yarattıkları gibi yok...kimyasallar bir yeri yaparken diğer tarafı yıkıyor...
denemeye başlamışsın...bu bu topik için çok önemli...lütfen bizi bilgilendir herşeyinden....tüm gelişmelerden oluşmuşsa yan etkilerinden ve inşallah mucizesinden...

imamın adını ve sitesini not aldım...e tabi seni de takipçilerindenim....Allah yardımcın olsun..güzel haberlerle müjdelersin bizi inşallah

Son düzenleme:

oo maşaşalh ne güzel. allah analı babalı büyütmek nasip etsin :)
kuzunu bizim için de kokla:)

CANIM SAĞLIKLA KUCAKLA BEBEĞİNİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞDARISI BEBEBK BEKLEYEN TÜM KIZLARA OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah herkesin gönlünden geceni versin inşallah. Karışımı ve cayı kullanıyorum 1 hafta oldu. Valla hiç bir yan etkisi yok hatta kendimi çok zinde hissediyorum. Bu ay sonuc alır miyim bilemem çünkü adetime 3 gün var yani ilaca geç başladım gibi. Ama bir dahaki ay daha etkili olur diye düşünüyorum. Bakalım gelişmeleri haber veririm.

canımmm Allah ikinize de sağlık versin. Maşallah

sağlıkla doğsun bebeğin masal arkadaş... uzun ömürlü bahtı açık da olsun tabi

masaaallllll yarın dogum mu yapıyonn..Sağlıkla al kucağına inşalllahhh..
dua et. ben girerken ettim işe yaradı galiba:) çok bereketli bir yıl oldu bu yılll:)

belenayım dinlenmeye mi yatmıs..belenay ayaklar uzanacak iş yapılmayacak..dinlenirsen bişicik olmaz inşallah.
ben de son ay yatmıstım da ne yattım..kız cıkmak bilmemişti bu sfer.

Masal arkadasımız almıştır kızını kucağına, Allah sağlıklı, mutlu, sevgi dolu, uzun bir ömür nasip etsin meleğine canım :)
Bu arada bu hafta perişan gecti benim için kızlar, gecen gün okulda böbreklerime bir ağrı girdi, izin alıp eve geldim, sonra ağrı artarak devam etti, midem de çok kötü oldu esim gelip apar topar hastaneye götürdü beni. Meger böbrek tası dusuruyormusum, hayatımda böyle ağrı yasamadım kızlar, yeni kendime geldim daha. Dogum sancısı gibiymiş bu ağrı dediler, iyi dedim ben de alıştım normal dogurabilirim demek , hem de orda çok güzel bişey için çekiyorsun o agriyi bu arada bu olaydan dolayı bal poleni bırakmak zorunda kaldım, midem çok kötüydü çünkü, zaten ağrılardan dolayı calışma da yapamadık, bugün de esim is için istanbula gitti, yani bu ay yine bişey yok (sanki olacaktı diyeceksiniz ama inanmıştım) tabii her iste bir hayır vardır diyorum ben her zamanki gibi, kısmet gelecek aya... Kafanızı sisirdim sizin de kusura bakmayın, öpüyorum herkesi

canım benimmm çok geçmiş olsunnn. Allah tez zamanda muradına kavuştursun

janıııımmm... cok gecmiş olsun, cok zormuş böbrek taşı,şükür ki gecmiş... bal-polen işini bi sonraki ay yaparsın artık, hersyee bi bahane oluyor sonra bebek kendiliğinden geliyor bazen, öyle olur inş. snein içinde....

çok geçmiş olsun kaderiya. çok fenadır çok bönrek agrısı, yaşamadım ama yaşayanlardan biliyorum.
bal poleni ikinci ay devam et, ihmal etme:)
inşlh faydasını görüsün:)

sana da hayırlı cumlar yeter:)

istirahetteyim. lekenmelerim vardı, gittik çok şükür bişi yok. kullandıgım jeldenmiş.
gene de bi hafta rapor verdi:)

merhaba hanımlar
bir süredir forumu takip ediyorum ama bugüne kadar hiç yazmamıştım. (bugün coştum :) )
ben de 32 yaşındayım, 3 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. bende de pkos ve insülin direnci var ayrıca rahmimde ters.
yurtdışında küçük bir kasabada yaşıyorum, burada 1 tane hastane ve tahmin edeceğiniz üzere 1 kadın doğum uzmanı var. dolayısıyla tedavimi tartışma, doktorumu değiştirme gibi bir şansım yok.
bende metformin(gliffor)+ femera tedavisini sürdürürken ilk aşılamamı oldum, sonuç başarısız. geriye kaldı 5, ancak 6 aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine başlama hakkı kazanıyorum, burada ki yasalara göre. sizin yazdıklarınızı okurken sanki kendimi gördüm. bu küçük yerde insanlar tavşan gibi doğuruyor, kafamı nereye çevirsem biri hamile.hamile insanları görünce sinirlerim bozuluyor ama ne yapalım her şey kısmet.
Asıl sizinle görümcemin hikayesini paylaşmak istiyorum. Tıbba ve bilime inansamda, allah istedikten sonra mucizeler gerçekleşiyor.
Görümcem 80'li yıllarda çocuk sahibi olmaya çalışıyormuş. eşinin bir testisini ameliyatla almışlar ve yok denecek kadarda az spermi varmış. kendisindede yumurtlayamama problemi varmış. büyük ihtimalle pkostur çünkü kendisi aşırı obez fakat o yıllarda tam da tanı koyamıyorlarmış. doktor %98 ihtimalle çocuğunuz olmaz boşuna uğraşmayın demiş. o da herşeyi denedikten sonra vazgeçmiş artık. tam vazgeçtiğinde hamile kalmış. çocuğu olduktan 1 sene sonra tekrar hamile kalmış üstelik. doktoru bile çok şaşaırmış. sonra üçüncüyü de çok istemişler, çok uğraşmışlar ama olmamış. şimdi yetişkin iki kızları var :9
bu hikaye sayesinde umudumu kaybetmiyorum çünkü en azından eşimin spermlerinde problem yok. düşünsenize çift taraflı kısırlıkları olduğu halde 2 çocukları var, bizim neden olmasın ki hanımlar??

al bendende okadar bende icimdeki sese kiskanclik yapma rahat dur ALLAHim affet fesatlikmi yapiyorum yoksa diyorum etrafimdaki hamileleri cocuklu anneleri görünce......dogru söylüyorsun arkadsim bende almanyadayim ve cevremde gitmedigim en iyi doktorlar kalmadi yanliz benim her gittigim doktor ben nekadar canla basla cocuk istedigimi anlatsamda her doktor bana daha gencsin sen cocuksun olur deyip gecistirdiler tedavimide bir okadar yavas gerceklestirdiler vede fazla soru sordugumdada canlari sIkIlIrcasina cevaplarimi gecistirdiler insan bu sefer fazlada soru soramiyor cekiniyorsun bozuluyorsun en iyisi sikca randevu alip gitmek fazlada ryndevuyada bozuluyorlaren iyisi dünyanin neresinde olursan ol her ay düzenli takiplerini kendin yapip doktorun dediklerini gerceklestirip olmadigini gözlerine sokmak olucakki bende nitekim bu son doktoruma öyle yaptim aldigim tepki benim hakli oldugumu ortaya cikartip dudak bükmesi oldu.ve nihayet beni tüp bebek merkezine yönlendirdi bakalim orada ne olacak burda türklerin yasam tarzini bilmedigi icin doktorlar kendi aile ortamlarina benzettikleri icin 40 indada olsa 1 tane cocuk olsun yeter düsüncesi yüzünden gecistiriyorlar birde bu ne acele kuzum diyecekler insana insallah hakkimizda hayirlisi canim öyle böyle bende 10 yilimi gecirdim nasil bitti anlamadim ALLAHim bundan sonra dogru zamanda eli ayagi düzgün hayirli evlatlar versin saglicakla kal sonuclarinida yaz merak ettirme,,,,

seni çok ama çok iyi anlıyorum. burada da doktor beni sinir ediyor, o kadar yavşatan alıyor ki, sinir oluyorum. dediğin gibi onların mantığında 1 tane yeterli ama ben en az 3 tane istiyorum :) dediğin gibi birde sıkılırcasına cevap veriyorlar yaa. bu forumda okuyorum, aşılama öncesi ultrasonla bakıyorlar bayanlara, başladığımdan beri bir kere ultrason yüzü gördüm o kadar. inanırmısın ilk aşılamamın öncesinde evde yumurtalık testi yaptım pozitif çıkınca doktora haber verdim aşılama yapıldı, ne bir test ne başka bir şey. aldığım yumurtlama kitinde 9 tane test vardı, aşılamadan sonra da merak edip yapmaya devam ettim ve aşılamayı takiben 7 gün boyunca hep test pozitif çıktı. yani aslında aşılama yanlış günde yapılmış oldu. bu ay doktora bunu söylediğimde "evet bazen yanıltıcı olabiliyor" diye cevap verdi!!! ölürmüsün öldürürmüsün!!! bende ısrarla adetim düzenli olsada yumurtlamama ihtimalim üzerine, neyse ki bu ay 21.gün için test yazdı. çok genişler burada valla, tedavi ücretsiz filan ama türkiye'de olmayı herşeye tercih ederim en azından farklı doktorlara gitme ve istediğin alternatifleri seçme şansın var. geçen sene bana doktor 1 sene içinde hamile kalacaksın dedi, bir sene geçti tık yok. en son randevuda yine aynı şeyi söyledi :
başka insanlara özenmek fesatlık değil, onların kötülüğünü istemiyorsun ki sonuçta, öyle düşünme. eminim çok kısa süre içinde çocuğun olacak,nedense içime doğdu :))) allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum. gelişmeleri haberdar ederim sende et olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…