30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

geçmiş olsun balımm dikkat et canımmmm

canım olankların az olmasına üzüldüm :26::26::26::26:keşke alternatifiniz olsaydı :26::26::26: ama bende sana katılıyorum bizim yaşadığımız Şehirde tüp bebek bölümü yok o sebbeple biz adanaya gideriz buradada 4 tane tüp bebek merkezi var ki ben bunalrın hepsinide gördümmmmm
benim ilk merkezimde dr derdikiii BİZİ ELİNDE SİHİRLİ DEĞNEK OLAN VARLILAR GİBİ GÖRMEYİN BZ SADECE DR UZ ALLAH OL DİYECEK BİZDE ALLAHIN İZNİ İLE ARADAKİ KÜÇÜK SORUNLARI KADIRACAĞIZ (belkide sepep olacağız )SİZLERDE ANNE BABA OLACAKSINIZ DERDİ işte ben bu merkezde bir has ile karşılaştımmm sanırm 9 defa tüp bebek nedemişer ist en iyi merkezlerinde (alman has amrikan has memoril vs vs )olmamış adanaya ailesinin yanına geldiğinde kadının kayınvalidesi çok yıprandınız bu bebek olayında bende size bir miktar para ayıraladımm hacca ginin diye demişş :44::44::44:ve parayı gelinine vermişş:26::26: kadın diyorkiii bende eşime ne olur bu parayla hacca gitmeyelimde son kez tüp bebek deneyelim dedimmm ve eşimi ikna ettim diyorrr ve işte benim gittiğim o ilk merkezde hamile kalmışşş bana ultarson fotolarını gösterdiii ben anladım ki o kadının kısmeti oradaymışşş rabbim ol demişşş bende tıpa inanırımmm ama rabbim ol demese tıp ne yapsın her şey onun elinde onun ol demesinde inşşşşş bizler içinde ol dediği zaman gelmiştir RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKIMIZDA HAYILI KILIP ÖYLE NASİP ETSİN İNŞŞŞŞEki Görüntüle 360585 Eki Görüntüle 360585 Eki Görüntüle 360585 Eki Görüntüle 360585 Eki Görüntüle 360585 Eki Görüntüle 360585

inşlh sen de en kısa zamanda kavuşursun melegine yeter. dularım seninle inan ki..

inşlh sen de en kısa zamanda kavuşursun melegine yeter. dularım seninle inan ki..

inşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar edam dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
sakin ve rahat bir doğum geçirdik..bebeğin suyu azalınca doktor yarın alıyoruz dedi..22 şubatta epidural sezeryanla 2856 gr 48 cm boyunda mini minnacık bir kuş konuverdi kucağıma...hayat verdi ömür kattı yaşamımıza...
HASRETLE BEKLENEN YAVRUYA KAVUŞTUK...
şükürler olsun Rabbime..bekleyen herkese,isteyen,el açıp yalvaran tüm kullarına nasip etsin Rabbim inşallah tez vakitlerde...

gebe arkadaşlarıma da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin...
dua ettim hepiniz için..dualarım hep sizinle

canım gözünaydın sağlıkla büyüt meleğinii
AMİNNNNNNNN

güzeeeelllikkk doğmuş maşallahhhh edaya

Canım benim gözün aydın. Allah ailenize sağlıklı uzun ömür nasip etsin.

Darısı bizim başımıza

hayırlı olsun :) allah ona uzun ve sağlıklı bir ömür versin :))) darısı artık bizim başımıza :)))

masalcım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün arısı başımıza ve bebek sahibi olmak isteyen herkese
yetercim sen nasılsın inan senin için dua ediyorum inşallah tez vakitte rabbim sanada göndersin meleğini

canım sağol allah razı olsunnn hamd olsun eşim rahatsızlandı dün hep has geçtiii hala yorgunummm

maşalah maşşalah. :)gözünüz aydın masalcım. sağlıkla huzurla devam edersiniz inşlh .:)

adı da pek güzelmiş adıyla yaşasın Eda, bahtı güzel olsun, RABBİM analı babalı büyütmek nasip etsin...

hep bunları duydum ve sana söyledim arkadaşım, gözün aydın.. :)

senin gebelik takvimin ne güzel Belenay...

sen nasılsın, bebek nasıl, yatarak mı geciyor hamilelğin canım?

Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL

Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL

bizde gectik bu yollardan bu testlerden ama ben sayısla degerleri unuttum Mogan malesef...

doktorlara bakma sen, insanlıklarını kaybetmiş bi cogu, anne olmayı isteyen birine öyle denmeyecegini bilmiyolar ki bi yıgın örnek var 3-5 negatif tüp bebek denemesinden sonra doğal yolla bile anne ola<bilen.. hayıt suyu iyi olduugnu duymuştum, arkadaşlar gelirlerse yazarlar sana cvp kullananlardan... bide bal-polen-arısütü falan denedin mi???

şarkta nerdesin? d.bakırda iyi bi doktor ismi biliyorum yakınsan....

Kızlar moralim çokkk bozuk. biraz önce doktordan geldim. 3 lü sonucumun iyi ancak 2linin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi. İstersen içimiz rahat olsun diye amniyosentez yaptıralım dedi... Ne yapacağımı bilmiyorum. 9 ay stres yaşamaktansa olup kurtulayım diyorum. Bir yandan da bebeğime birşey olurmu diye korkuyorum.... şaşırdım kaldımmm (((

yüce allah bu mübarek günde yürekten ettiğiniz tüm dualarınızı kabul eder inşallah... Hayırlı bereketli cumalar...
[sıze=3][/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…