Kızlar moralim çokkk bozuk. biraz önce doktordan geldim. 3 lü sonucumun iyi ancak 2linin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi. İstersen içimiz rahat olsun diye amniyosentez yaptıralım dedi... Ne yapacağımı bilmiyorum. 9 ay stres yaşamaktansa olup kurtulayım diyorum. Bir yandan da bebeğime birşey olurmu diye korkuyorum.... şaşırdım kaldımmm(((
Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL
seni çok ama çok iyi anlıyorum. burada da doktor beni sinir ediyor, o kadar yavşatan alıyor ki, sinir oluyorum. dediğin gibi onların mantığında 1 tane yeterli ama ben en az 3 tane istiyorum :) dediğin gibi birde sıkılırcasına cevap veriyorlar yaa. bu forumda okuyorum, aşılama öncesi ultrasonla bakıyorlar bayanlara, başladığımdan beri bir kere ultrason yüzü gördüm o kadar. inanırmısın ilk aşılamamın öncesinde evde yumurtalık testi yaptım pozitif çıkınca doktora haber verdim aşılama yapıldı, ne bir test ne başka bir şey. aldığım yumurtlama kitinde 9 tane test vardı, aşılamadan sonra da merak edip yapmaya devam ettim ve aşılamayı takiben 7 gün boyunca hep test pozitif çıktı. yani aslında aşılama yanlış günde yapılmış oldu. bu ay doktora bunu söylediğimde "evet bazen yanıltıcı olabiliyor" diye cevap verdi!!! ölürmüsün öldürürmüsün!!! bende ısrarla adetim düzenli olsada yumurtlamama ihtimalim üzerine, neyse ki bu ay 21.gün için test yazdı. çok genişler burada valla, tedavi ücretsiz filan ama türkiye'de olmayı herşeye tercih ederim en azından farklı doktorlara gitme ve istediğin alternatifleri seçme şansın var. geçen sene bana doktor 1 sene içinde hamile kalacaksın dedi, bir sene geçti tık yok. en son randevuda yine aynı şeyi söyledi :
başka insanlara özenmek fesatlık değil, onların kötülüğünü istemiyorsun ki sonuçta, öyle düşünme. eminim çok kısa süre içinde çocuğun olacak,nedense içime doğdu :))) allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum. gelişmeleri haberdar ederim sende et olurmu?
evet fatsa bu msjına cvp yazacak bırının gelmesı bıle 4 gun u bulmus :)) ah ahhhh nerde o eskı gunler
30 lu yaşlarda olup gebe kalamayanlar değil mi topiğimizin adı...
coooooooooooooooookkkkkkkkkkkk şükür çoğumuz hamile ya da anne artık di mi ama,
ALLAH ım Yeterime ve kaderciğimede nasip etsin bir an önce de ayda 1 girsek birbirimizden haber alsakta olur, bebek ve iş yoğunluğuyla zor oluyo ekstralara vakit ayırmak,
süt izni bitince naapcaksak
aminnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnn
bir kaç gündür yoktum(yaklaşık 10 gündür) annem anjiyo olduuu onun ynaındaydım gelemdm misafiler de oluyor haliyle eeeeeeee güzel haberler varmı bakalım
aminnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnn
bir kaç gündür yoktum(yaklaşık 10 gündür) annem anjiyo olduuu onun ynaındaydım gelemdm misafiler de oluyor haliyle eeeeeeee güzel haberler varmı bakalım
merhabalar ben de yeni katıldım.16 aydır korunmuyoruz,ama olmuyor.eşimin değerleri normal.ben de rahim filmi çektirdim,hormon tahlilleri.. bende de sorun yok.klomen kullanıyorum 2 aydır.birçok yumurta oluşuyor ama hamilelik gerçekleşmiyor.iğne denenecek sanırım.burada tedavi süreçlerini,insanların yıllardır bunun için çaba harcadıklarını görünce çok üzülüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin.ama çok bunaldım artık ben((
buraya katılmak uğur getirir demişsiniz,bi de bunu deneyelim bakalım :)
çok geçmiş olsun yeter
hoşgeldinç kolay gelsin
bu topikteki çoğu arakadaş tedaviyle gebe kaldı, kimileri tedaviyi beklerken gebe kaldı. darısı senin başına. yaşadıgın stresi bizden iyi kimse anlamaz inan.
ben 3 aşılama 2 negatif tüpten sonra gebe kaldım, bizde de görünen öyle aman aman bi sorun yoktu
inşlh sen en kısa sürede kavuşursun bebişine. bol bol sabır
kılzar bu arada benim iki erkek miş.
çok geçmiş olsun yeter
hoşgeldinç kolay gelsin
bu topikteki çoğu arakadaş tedaviyle gebe kaldı, kimileri tedaviyi beklerken gebe kaldı. darısı senin başına. yaşadıgın stresi bizden iyi kimse anlamaz inan.
ben 3 aşılama 2 negatif tüpten sonra gebe kaldım, bizde de görünen öyle aman aman bi sorun yoktu
inşlh sen en kısa sürede kavuşursun bebişine. bol bol sabır
kılzar bu arada benim iki erkek miş.
selamlar, bende taze bir 30umve benimde henüz bir evladım yok...
tam anlamıyla 1 sene ve aşılama denedik ve hiçbir gebelik olmadı, bende haşimato var eşiminde değerleri biraz sorunluydu ama normal yoldan olur denmişti hep.
mecburen 7aylık bir ara vermiştik, şimdi yeniden başladık dr a gitmedim şimdilik. geçen ay denememizin 2.ayı, kimyasal gebelik yaşadım sanırım
Eki Görüntüle 382477
üsttekinden bir gün sonra alttaki test,o gün kahverengiler gelmişti...testlere çok baktım,renkleri ters çöevirdim acaba yanlış mı görüyorum diye
çok yoruldum artık, bizleri en iyi sizler anlarsınız...
inşallah bilzerde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.
Ahmet Faruk Baş... Bu ismi bir arkadaşımdan duydum. emekli bir din görevlisi, Bursa'da yaşıyor.Bitkilerle tüm hastalıklara deva olduğunu söylemişler arkadaşım da duyup gitmiş. 12 yıldır çocuk için görmediği tedavi, kullanmadığı ilaç hatta uygulamadığı bitkisel tedavi kalmayınca bir de bunu deneyeyim deyip gitmiş.( ve orada kendine inanamayan ama hamile kalıp hatta doğurup bebeğiyle teşekkür etmeye gelenler varmış.) başarısız tüp bebek tedavileri, profesörler neler neler... sebepsiz infertilite demişler açıklanamıyor demişler. Ahmet Faruk Baş'ın uyguladığı bitkisel tedavi sayesinde 2. ayında hamile kaldı, tam bir mucize...
beni diğer başlıklardan bilen arkadaşlar vardır. 3 yıldır ben de aşılama tedavisi, tüp bebek ve çeşitli kürler uyguladım ama sonuç hep negatif. hatta en son İstanbul Acıbadem Prof. Dr. Bülent Tıraş ile başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım 3 ay önce. sonrasında Bülent Hocanın istediği genetik tahlilller sonucu kan pıhtılaşma sorunun var dendi. Şimdi coraspin ve yumurtalık güçlendirmek için Biosteron DHEA 25 kullanıyorum, eşimde proxeed plus kullanıyor. Mart ayında tekrar tüp bebek niyetindeydim. ama bu yukarda anlattıklarımı duyunca arkadaştan bir arayayım Ahmet Bey'i dedim.
telefonda bana eşimin sperm değerlerini ve benim hormon değerlerimi okumamı söyledi. ve bugüne dek hiç bir doktorun yapmadığı acayip yorumlar yaptı. e2 değerin 18-19-20 olmalı dedi. benim 30'du. e2 değerin 20'nin üzerinde olursa eğer rahminde hiç bir canlı yaşayamaz dedi, tüp bebekle sağlıklı bir embriyo bile verilse e2 yüksek olması zehirler yaşayamaz dedi. prolaktinim 19,5 ona da yüksek dedi. 7-8-9 olmalıymış :44: bitkisel bir karışım yollayacağım adresine doktorun verdiği tüm ilaçları bırak en geç 3 aya hamilesin dedi. ehh umut işte. sonra araştırdım. internette devalokman.net diye internet sitesi de var adamın. ama çok kararsız kaldım. şimdi koskoca Prof.un verdiği ilaçları bırakıp hiç örmediğim bu adamın sözüne güvenmek saçma gibi gelse de çooook kararsızım.
şimdi bir tarafta 12 yıl her yolu deneyip hamile kalamamış arkadaşımı 2. ayında hamile bırakan bu mucize karışım, bir tarafta 2. tüp bebek hazırlığı ve Prof.un verdiği ilaçlar.
sizce ben ne yapayım bana bir akıl fikir verin ya nolur????
Arkadaslar cok sevincligiiiiiiimmmmmm cünkü hamileyim allah sükürler olsun.
Insallah hersey süper solunda gider ve saglikle hayirli güzel uzun ömürlü evladimi en yakinda rahat bir sekilde dogururum....:)
Darisi her istegenin basina insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?