30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım öncelikle geçmiş olsun benim kız kardeşimin arkadaşı tüp bebekle hamile kaldı dr amniyosentez istedi 3 lü testinde sorun varmış değeler çok yüksek demiş (ben hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum )kız gitti amniyosentez için ama yapılan işleme dayanamayıp masandan kalkmış şimdi nur topu gibi bir oğlu var elbette sen bilirsin ama tedavi ile olan gebeliklerde böyle sorunlar oluyorbebek sağıklıyken değlerde sıkıntı olabiliyor

canim benim benim amca kizi ilahiyatta ögretmen o cok okur bilir bana gecenlerde dediki ALI-IMRAN süresini bol bol oku sana tavsiyem bu süreyide oku cocuk icin öptüm ALLAH insallah meleklerimizi bu dünyada kucagimiza saglikla alip o tadi tatmayi nasip etsin ALLAHdan ümit kesimlez sende kesme bende kesmiyorum icimden bir his birgün anne olucaksin diyor ama o vakti bilmiyoruz kendine iyi bak

canim benim son olarak yazdigin cümle yüzümde gülümsemeye neden oldu memnun oldum. icime dogdu kisa zamanda cocugun olacak demissin,,insallah canim ben esim gecen doktora gitti.onunda degerleri ölcülmesi gerekiyormuski tam olarak asilama yöntemine baslasinlar.4 cü ayin 10 undan sonra randevularimiz basliyor ALLAHdan hayirlisi bu sefer sirf asilama yapilacak 8 deneme ye kadar yapiliyormus ondan sonra tüp bebege geciliyormus ama ben 8 kereye dayanamam deneme tahtasi oldum.hic unutmuyorumburaya ilk geldigimde bir arkadasim bana doktorlar burada adami cok deniyorlarmis denetme demisdi bende

benim aklim basimda yaptirmam diye düsnmüsdüm ammmmaaa doktora gitmeye basliyorsun her dediklerini yaptiriyorlar yapmazsan nasil sonuc alicaz falan diye bozuluyorlar yapiyorsun vee isin sonuna geldinmi birde bakiyorsunki deneme tahtasi olmussun.birde cok yorulup ara verdim devamli cocuk tedavisine.bir mücadele bir ara bir mücadele bir ara bu güne geldik.bu cocuk isi biraz karisisk cocuk istiyorsan cok üstüne düsüp yapmaya calisicaksin zaman kaybetmemek icin yada cokugrasanlar diyorlarki ara vermek gerekiyor hem vücut icin hem de psikolin icin ben anlamadim.EN güzeli ALLAH a siginip nasip ettigi zaman icin dua etmek rabbim bütün olmayanlara melek kokusunu tadini tadtirsin sende bana yaz sonuclar son gelismeleri merak ettirme benim bazen isim yogun oluyor gec yaziyorum kendine iyi bak

Son düzenleme:
Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden Yrd. Doç.Dr. Eda Karacan'nın yürüttüğü çalışma için yaklaşık 25 dakika süren ve anne baba olma isteği ve üretkenlikle ilgili aşağıdaki linkteki anketi doldurmanız rica edilmektedir.

Bu ankete aşağıdaki koşulları sağlayanlar katılabilecektir:
1- En az 2 yıllık evli olup çocuk sahibi olmayanlar
2- Evli olup, 5-25 yaş arasında en az 1 çocuk sahibi olanlar

Lütfen aşağıdaki linki uygun olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşınız.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExvRl9VNlZieHUxR0hnaHotazdDcGc6MQ

arkadaşlar nasılsınız burası çok tenhalaşmış herkes nerde umarım herkes hayırlı şeyler yaşıyordur inşallah

30 lu yaşlarda olup gebe kalamayanlar değil mi topiğimizin adı...

coooooooooooooooookkkkkkkkkkkk şükür çoğumuz hamile ya da anne artık di mi ama,

ALLAH ım Yeterime ve kaderciğimede nasip etsin bir an önce de ayda 1 girsek birbirimizden haber alsakta olur, bebek ve iş yoğunluğuyla zor oluyo ekstralara vakit ayırmak,
süt izni bitince naapcaksak

aminnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnn

bir kaç gündür yoktum(yaklaşık 10 gündür) annem anjiyo olduuu onun ynaındaydım gelemdm misafiler de oluyor haliyle eeeeeeee güzel haberler varmı bakalım

merhabalar ben de yeni katıldım.16 aydır korunmuyoruz,ama olmuyor.eşimin değerleri normal.ben de rahim filmi çektirdim,hormon tahlilleri.. bende de sorun yok.klomen kullanıyorum 2 aydır.birçok yumurta oluşuyor ama hamilelik gerçekleşmiyor.iğne denenecek sanırım.burada tedavi süreçlerini,insanların yıllardır bunun için çaba harcadıklarını görünce çok üzülüyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin.ama çok bunaldım artık ben ((

buraya katılmak uğur getirir demişsiniz,bi de bunu deneyelim bakalım :)

aminnnnnnnnn canım benim aminnnnnnnnnnnn

bir kaç gündür yoktum(yaklaşık 10 gündür) annem anjiyo olduuu onun ynaındaydım gelemdm misafiler de oluyor haliyle eeeeeeee güzel haberler varmı bakalım

çok geçmiş olsun yeter

hoşgeldinç kolay gelsin

bu topikteki çoğu arakadaş tedaviyle gebe kaldı, kimileri tedaviyi beklerken gebe kaldı. darısı senin başına. yaşadıgın stresi bizden iyi kimse anlamaz inan.
ben 3 aşılama 2 negatif tüpten sonra gebe kaldım, bizde de görünen öyle aman aman bi sorun yoktu
inşlh sen en kısa sürede kavuşursun bebişine. bol bol sabır

kılzar bu arada benim iki erkek miş.

SAĞOL KUZUMMMMMM MAŞALLAHHHH sağlıkla inşşşşşşşş tosuncuklara

kızzz yeminle az önce namazda aklıma geldi 4. aya girdi belli olmuşmudur cinsiyeti Tentonun minişlerin diye :)))

ben en az biri erkek diye hissediyodum ama ikiside süprüsss oldu baaa :))

2 gamyon alcam ben dimekkk ooluşlara... gelsin oyuncaklaaarrrrr

hoşgeldinç kolay gelsin

bu topikteki çoğu arakadaş tedaviyle gebe kaldı, kimileri tedaviyi beklerken gebe kaldı. darısı senin başına. yaşadıgın stresi bizden iyi kimse anlamaz inan.
ben 3 aşılama 2 negatif tüpten sonra gebe kaldım, bizde de görünen öyle aman aman bi sorun yoktu
inşlh sen en kısa sürede kavuşursun bebişine. bol bol sabır

kılzar bu arada benim iki erkek miş.[/QUOTE]

evet başına gelmeyen anlayamaz.senin adına gerçekten çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok zor olan bu sınavı kazanmışsın.hem de 2 bebişle.darısı tüm bekleyenlerin başına.....

selamlar, bende taze bir 30um ve benimde henüz bir evladım yok...
tam anlamıyla 1 sene ve aşılama denedik ve hiçbir gebelik olmadı, bende haşimato var eşiminde değerleri biraz sorunluydu ama normal yoldan olur denmişti hep.
mecburen 7aylık bir ara vermiştik, şimdi yeniden başladık dr a gitmedim şimdilik. geçen ay denememizin 2.ayı, kimyasal gebelik yaşadım sanırım

üsttekinden bir gün sonra alttaki test,o gün kahverengiler gelmişti...testlere çok baktım,renkleri ters çöevirdim acaba yanlış mı görüyorum diye

çok yoruldum artık, bizleri en iyi sizler anlarsınız...
inşallah bilzerde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.

ben bişi anlayamadım üzgünüm

merhaba bende bu ismi bugun duydum.10 aydır bebeğimiz olmuyor..eşimde morfoloji bozukluğu var.ilaç kullanıyor.proxeed plus.ama değişme yok.
bursadaki bu aktarcıyı bana tavsiye eden kişinin etrafındaki 3 4 kişi gitmiş bursaya.ve şifa bulmuşlar.bebekleri olmuş.bizde gidicez sanırım bir süre sosnra.başka çare yok.gelişmeleri tam olarak okumadım okyamadım daha doğrusu.nasıl gelen ilaç bitkilsel karışımın faydası oldu m?hamile kalabildin mi

Arkadaslar cok sevincligiiiiiiimmmmmm cünkü hamileyim allah sükürler olsun.
Insallah hersey süper solunda gider ve saglikle hayirli güzel uzun ömürlü evladimi en yakinda rahat bir sekilde dogururum....:)

Darisi her istegenin basina insallah....

gözün aydın sağlıkla inşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…