Arkadaslar cok sevincligiiiiiiimmmmmm cünkü hamileyim allah sükürler olsun.
Insallah hersey süper solunda gider ve saglikle hayirli güzel uzun ömürlü evladimi en yakinda rahat bir sekilde dogururum....:)
Darisi her istegenin basina insallah....
Arkadaslar cok sevincligiiiiiiimmmmmm cünkü hamileyim allah sükürler olsun.
Insallah hersey süper solunda gider ve saglikle hayirli güzel uzun ömürlü evladimi en yakinda rahat bir sekilde dogururum....:)
Darisi her istegenin basina insallah....
HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
dualarını rabbim kabul etsin ve Allahım sana en kısa zamanda evlat sevgisni tattırsın rabbim karnına her dokunduğunda Ya Rab sana binlerce şükür demeyi nasip etsin canı gönülden diliyorum allahım yar ve yardımcın olsun inşallah
kızlar umarım bu topiğe yazınca hamile kalırsınız inşşşşşş bende çok uzun süredir yazıyorumm AMA BANA BULAŞMADIM MALSEF HAMİLELEİKne bu topikten nede başka topikteN İNŞŞŞŞŞ SİZİN İÇİN FARKLI OLURRRRRRRR
Topiğe yazma kısmı falan işin şakası ama yinede kırdıysam kusura bakma nolur, bunun ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir, Allah duyacak bizi de mutlaka bizim de olacak bebeklerimiz, Bazen çok umutsuzluğa düşsemde böyle düşünüyorum olacak mutlaka
yok canım ne kırması ben bununla yüzleştim kabul ettim MALESEF AMA BENİM BEBEĞİM YOKKK BU BENİM HAYATIMIN GERÇEĞİ umarım en kısa zamanda hepimizin mucizeleri bizleri bulur
Daha önce tüp bebek denemen olduğunu okumuştum doktorlar neden tutmadığına dair bilgi verdiler mi
Göreceksin en beklemediğin anda gelecek bebeğin, ben de geçen sene çok umutsuzluğa kapıldığım zamanlarda öğrenmiştim hamile olduğumu ama 9.haftaya gelemeden kaybettim onu kalbi durmuş dediler o kadar küçük bir şeyin kalbi nasıl atıp neden durur hala kafam almıyor
Halimeyim diye sevinmistim,
ama malesef kalp atislari duyulamdigindan yarin bebegimi alacaklar.
Sizce 7 inci haftada duyulamamsi normalmi ?
Bekelyim dedim, dr. bekleme , aldirman senin icin daha iyi olur dedi.
Daha erken kendine gelirsin dedi.
Ve daha cabuk bir daha hamile kalma sansin olur dedi.
Halimeyim diye sevinmistim,
ama malesef kalp atislari duyulamdigindan yarin bebegimi alacaklar.
Sizce 7 inci haftada duyulamamsi normalmi ?
Bekelyim dedim, dr. bekleme , aldirman senin icin daha iyi olur dedi.
Daha erken kendine gelirsin dedi.
Ve daha cabuk bir daha hamile kalma sansin olur dedi.
canım başka doktora git muhakkakkk tek dr kalma kese nasıl bebek oluşmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?