30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

herkese merhaba,

Benim sayılı günlerim kaldı.... Perşembe günü doktor oğlumun iyice aşağı indiğini, doğum pozisyonunu aldığını söyledi. 1 hafta 10 günümüz varmış... heyecan başladı :))

Son düzenleme:

canım ya daha dün gibi sağlıkla kucakla inşşş

Merhaba kızlar ben geldim :)) Uzun zaman oldu girmiyordum, çok özledim sizleri, herkesler iyi mi?
Elfidammmm hamileymişsin hayırlı olsun canim, şok haber gibi bişey oldu
Leyliko az kalmiş doğuma, Allah yardım etsin canım, sağlikla al kucağina bebişini...
Tentoooo sen nasilsin? İkizler ne alemde? Senin de az kalmiş doğuma, hadi hayirlisiyla, sağlikla insallah...
Yetercim sen nasilsin? Köy havasi iyi gelir ikinize de, iyi yapmissin...
Diğer kizlar nasil? Herkes iyidir umarim...
Beni sorarsaniz sıcaklarla boğuşuyoruz burda inanilmaz sicak var, evde uyuzluk yapiyorum butun gun(
Bu ay dra gittim yine ilac kullandik, bakalim, hayirlisi, olmazsa tup yapacağiz artik...
Özlemisim burayi yaaaaaaa kocaman öpüyorum herkesi...

hoşgeldiiinnn

ne özletirmişsin kendini arkadaşım..yıl oldu be yaaa...
tedavi tam gaz 2013 girmeden alalım güzel haberi inş..
bi sana bi de Yeterime dualarım gani gani, kabul eder RABBİM inş.

hoşgeldiiinnn

ne özletirmişsin kendini arkadaşım..yıl oldu be yaaa...
tedavi tam gaz 2013 girmeden alalım güzel haberi inş..
bi sana bi de Yeterime dualarım gani gani, kabul eder RABBİM inş.

Kızlar eveleneli 4 sene olduk bebek konusu geçince hep eksikli gibi oluyuorum bana birşey diyen yok ama ben öyle hissediyorum bu ay 12 boyutunda bir yumurtam var bakalım gelişecekmi bu arada bir hap var almanyadan geldi balık yağlı onu kullandım sanırım yararı olacak bir faydasını görürsem ismini yazarım dua edin inşallah kerkes amacına ulaşsın inş

inş. sermince hiç kimsenin kucağı boş kalmasın...
12 mm old. nerden biliyosun, tedavimi görüyorsun? hani bitkisel hap icince tedavi nasıl oluyor diye düşündüm

evet canım köy iyi geldi ikimizede

canımbu duyguyu çok iyi biliyorummm bende rabbim yardımcımız olsun güldürsün hepimiz inşş

Son düzenleme:

hoşgeldin :) sen nasılsın ne alemlerdesin esas.
neelr yaptınz bu güne kadar. ikizlerin keyfi yerinde. ben pek yattıgım yerden kalkamıyorum:)
inşlh seini tedavin de olumlu sonuç verir.

hoşgeldin :) sen nasılsın ne alemlerdesin esas.
neelr yaptınz bu güne kadar. ikizlerin keyfi yerinde. ben pek yattıgım yerden kalkamıyorum:)
inşlh seini tedavin de olumlu sonuç verir.

rabbim tek nefeste kurtarsın bebeişleriniz hayırlı evlat olsunnnn

inş. sermince hiç kimsenin kucağı boş kalmasın...
12 mm old. nerden biliyosun, tedavimi görüyorsun? hani bitkisel hap icince tedavi nasıl oluyor diye düşündüm

Doktora gidiyorum neredeyse gün aşırı, yumurta büyüklüğünü kontrol ediyor yumurta uygun büyüklüğe gelebilirse aşılama da yapılabilir.inş hayırlısı olsun herkes için

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.

çok güzel bir dua aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…