amh degerını olcmek ıcın ne yaptırmam lazım ? ben normal kan tahlılı yaptırıyorum fsh lh e2 bakılıyor herzaman. aynı tahlıl de amh de gorunuyor mu acaba ?
GESHENK canım 32+6 haftamızdayız....az kaldı ama işler daha çok evde tadilat bitmek bilmiyor. İnşallah oğlum da zamanın da gelir. Yarın kontrolümüz var.
canım bende de aynı sorun vardı. AMH değerim düşüktü.. 2 aşılama 2 tüp denedim. 2 tüptede 1 yumurta oluştu. Allahıma şükürler olsun kii şuan hamileyim...
sen nasıl bır tedavı uyguladın ? hangı hastaneden basarı sagladın ben 2 kez tup bebek denedım ama yumurta olusmadı
hamıle olmana cok sevındım hayırlı olsun gozunaydın canım
amh artırmak ıcın neler yaptı doktorun ?
CANIM BU TESTİ ÖZEL LBORATUARLARDA YAPTIRABİLİRSİN. BEN 100-150 TLYE YAPTIRMIŞTIM. DOKTORUNLA KONUŞ.. YA DA DİREK ÖZEL LABLARA GİDP ORDA DA YAPTIRIRSIN. ÖZEL DIŞINDA YAPILMIYOR. ZATEN TÜP BEBEKTE 1 YUMURTA TOPLANMIŞTI.
Kızlar 1 ay doldu, yarın eve gidiyorum annemlerden, kendi evimde internet yok. yakında olacak inşallah görüşmek dileğiyle. kendinize iyi bakın.
Kızlar merhaba bende 30 lu yaslardayim goruyorumkiii cogunuz hamiş olmussunuzz kısaca neler yaptığınızı yazarmisiniz ben kimyasal gebelik geçirdim ve suan bes aydır bekliyorum hamiş kalmayı ama olmuyor deneyimlerini yazarsanız sevinirim herhangi bir kur yaptınız mı ??
Selam ben iki yıla yaklaştı bebek isteyeli herhangi bir problemim yok bes ay önce kimyasal gebelik geçirdim sadece folik asit iciyorum o kadar ama Eylül gibi tekrar doktora gitmeyi dusunuyorum asilama istiyorum artık cok bunaldım beklemekten
selamlar.
cumartesi. öğlen kontrol için gttik. Önce diyetisyen, sonra kendi dr.um.
Diyet işi gayet ii gidiyor. Dr beğendi.hala 66 kg dayım. Şeker de ii.
Gelelim ötekinee.. dr şikayetin var mi dedi. Son iki gündür kasiklarimda ince ince bi agri vardı.adet öncesi gibi, bi de vajinaya ufak basi.
Eski dr., ikiz gebelik nankördur, ufak bi rahatsizlik dahi hissedersen ihmal etme, soyle demisti . Söyledim.
Idrar tahlili ve nst istedi.
Idrarda enfeksiyon çıkti. Nst de de orta şiddetli ritmik sancılar.ama Ben anlamiyorum sancıları.
dr bu akşam yatis dedi. Önlem ve tedavi amaçlı.
Nidilat, ciğer gelistitirici igne, antibiyotk, ve serum yapıldı. sürekkli nst ile sancılar takip edildi.
bugün yarın derken 3 gece kaldık hsatenede. anca kontrol altına aldık
Sevindirici hbrlerse;
Serviks 4,5
Rahimde açılma yok.elle muayene etti, biraz canım acıdı.
Bebekler sağlıkli.
diğer arkadaşlar henüz bakmamış demekki ben bildiğimi yazayım onlarda yorum yaparlar zaten..folik asit bebek olması için etmen bir ilaç değil. hani olursa alımında fayda var diye düşünülse buda erken zaman için gereksiz zira ben 3 aydan sonra başladım hamile kal doktorun zamanı gelince verir zaten.. kimyasal da olsa hamile kalabiliyorsun diye düşündüm ben. detaylı baktırdınmı hormon tahlilleri eşinle beraber.. aşılama ile şansını dene tabiki öncesinde bal polen ye biraz yumurta takibinde belli olur faydası.. aşamalarını anlatrmaya devam et inşallah bebeğin en kısa zamanda olur..
aman bebekler sağlıklıysa sorun yok.. hastaneye yatman daha iyi kontrol altında olursun hem.. acele etmesin bebişler sonra :) benimde sancı hissetmezken sancı çıkıyordu nts de.. takılma ona tentom.. muayenede can çok acıyor biliyorum..hadi bebeiş durmuyor öptüm..
sana ne yaptılar peki o hisetmediğin sancılarda?takılmayayım mı gerçekten. 3 günde hastaneden çıkamayınca biz eni konu endişe ettik yau erkenden gelecekler diye:26:
Selam ben iki yıla yaklaştı bebek isteyeli herhangi bir problemim yok bes ay önce kimyasal gebelik geçirdim sadece folik asit iciyorum o kadar ama Eylül gibi tekrar doktora gitmeyi dusunuyorum asilama istiyorum artık cok bunaldım beklemekten
CANIM
sanıyorum heyecanlandığında, yatış pozisyonunda da sancı var görünebiliyor.. bana da ısrarla soruyorlardı sancı çıkıyor diye yok diyordum hissetmiyorum onlarda bu söylediğim şeylere bağladılar.. bide kalp atışını çok zor buluyorlardı hiç yerinde durmadığı için.. o var denilen sancılardan 3 3,5 hafta sonra doğurdum ben hemen değil.. seninde o kadar kaldı zaten yaklaşık dimi.. eh seninkilerin çift olduğunu düşününce kıpırtı yer mesafe daha fazla tabi.. sen hiiç heyecan yapma sakince bekle bize zor geçen zaman onlara tamamen yolunda yerinde zamanında geçiyor aslında.. olması gerektiği zamanı biliyor meleklerin endişe etme.. esas olay doğumdan sonra başlıyor aslında.. ah o hamilelik zamanlarımı aramadım değil hani :)) bide sende çift.. haaa onlarda geçiyor 4 ay sonra ele avuca gelip düzene giriyorlar.. eşimin akrabasınında tüple ikizleri olmuştu benden 3 ay önce resimlerini gördüm face de büyümüşler maşallah.. yani zaman geçiyor doğup büyüyorlar bile biz ah vah edene kadar..hastanede bende çok yattım tento myom yüzünden defalarca orada olman her zaman daha iyi.. bunda sorun var demek değilki her olasılığa karşı gözetimde olmak en güzeli..hamile kalıp doktor görmeden doğuma giden insanlar duyuyorum.. ben utanmasam yani doktor izin verse daha doğrusu haftada bir gidebilirdim yani :)) hayırlısı ile az kaldı hadi sende kavuşacaksın sağlıkla yavrucuklarına inşallah.. çok mutluyum senin için... öptüm sizi.. üçünüzü de...
slm kızlar uzun bı aradan sonra yıne ben sahalardayım :))) oglusumu dogurdum 40 mevlutunu okuttum ve annemden evıme gectım tabı bu arada 65 gunluk falan olduk sımdı gerıye donup neler olup bıtmıs bu zaman ıcınde onu okuyayım.. umarım herkes ıyıdır bı sorun yoktur ve cok cok guzel haberler vardır AMİN
slm kızlar uzun bı aradan sonra yıne ben sahalardayım :))) oglusumu dogurdum 40 mevlutunu okuttum ve annemden evıme gectım tabı bu arada 65 gunluk falan olduk sımdı gerıye donup neler olup bıtmıs bu zaman ıcınde onu okuyayım.. umarım herkes ıyıdır bı sorun yoktur ve cok cok guzel haberler vardır AMİN
nasılda belli arkadaşımın topiğe geldiği sıralamış bisürü soru ardı ardına :))hoşgeldiniz ana oğul.. maşallah size.. her şey yolunda herhalde.. aman öyle olsun.. ilk 4 ay pek bir zor geldi bana senin yazından sıkıntı yok gibi algıladım.. normal doğummu yaptın? bebiş kaç kilo doğdu? şimdi kaç oldu? aşılarını yaptırıyormusun? sütün varmı? öyle cee deyip bırakırmıyım seni :))) anlat bakalım...
ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar
Oo 2 ayı gectiniz demek maşallah ya, sağlıkla büyüsün, bahtı güzel olsun canım,
adını ne koydunuz? Kime benziyo? Gazı var mı? Geshenkinde dediği gibi ilk 4 ay yavrumun gazı vardı, gece kaçlara kadar uyuyyamıyodu, yoktur inş. Senin oğluşun gaz prob.
Nasılda belli arkadaşımın topiğe geldiği sıralamış bisürü soru ardı ardına :))
amiiinnn.... ümmetim diye görür mu bizi acep biz bu kadar dünyayay kaptırmışkın kendimizi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?