Nerelerdesiniz kızlar kimseden ses yok tento seni merak ettim canım bu arada herkese hayırlı ramazanlar
dr. dan geliyorm kızlar( perviks 25 mm inmiş, acil yatman gerek erken doğum riskin var dedi ama yer yokmiş, sabah erkenden başka be hastaneye gitcez... iyi bi hastane ve dr. da bulamadım (
dularınıza ihtiyacımız var
dr. dan geliyorm kızlar( perviks 25 mm inmiş, acil yatman gerek erken doğum riskin var dedi ama yer yokmiş, sabah erkenden başka be hastaneye gitcez... iyi bi hastane ve dr. da bulamadım (
dularınıza ihtiyacımız var
polikliniğe gittim bugun 3 cm civarı çıktı korkacak bişey yok gibi dedi, yer olmadıdğı icin yatıramadı, 5 gün istirahat antibiyotik, şase ve buskopan verdi...
çarşamba yine kontrol... oğlumu almıyorum kucağıma, yanıma veriyolar öyle oynuyoruz...yatıyorm bol bol... umarım her sey yoluna girerdaha cak küçük
polikliniğe gittim bugun 3 cm civarı çıktı korkacak bişey yok gibi dedi, yer olmadıdğı icin yatıramadı, 5 gün istirahat antibiyotik, şase ve buskopan verdi...
çarşamba yine kontrol... oğlumu almıyorum kucağıma, yanıma veriyolar öyle oynuyoruz...yatıyorm bol bol... umarım her sey yoluna girerdaha cak küçük
sağol canımmgeçmiş olsun canımmm
çok geçmiş olsun. aman dikkat et, şurda ne kaldı ki..sayılı gün çabuk geçer..dualarım seninle
sağol canımm
insan hic bi tane var zaten ALLAH ona ömür versin diye düşünemiyormuş Tento biliyon mubide bi hareketli ki sorma kıpır kıpır..
çok korkuyorm erkenden doğeceak da kaybedicem diye, 2 ay daha durabilse en azyatarım sorun değil o sağlıklı olsunda
idrar yollarında enfeksiyon icin 2 iliç verdi, bide niyeyse buscopan...şimdilik evde yatıyorm... carşamba duruma göre bakıcaz artık... önce tıp fak. sonrada özel bi hastaneye gidicem... tıpta bana yatak istirahatı veren asistandı, bölüm başkanına ve diğer öğretim üyelerine ulaşamazmışız ! sadece ameliyata giriermiş onlar, hasta öyküsünü gidişatını bilmeden nasıl oluyosa sadece amelyata girmek artık ! bi daha deniycem bölüm başkanıyla görüşmeyi, adam doç. eşi de yine fakültede yrd. doç. ki gecen yıl özel hastanedeydi memlekete gidene kadar o takip etmişti beni...olur mu hiç. o da senin bi canın. allah şifa versin tez zamanda.
ilaç verd imi dr un? yoksa sadece yatacak mısın?
olmadı izin alıp annenlerin yanında daha donanımlı bir hastaneye gitseniz?
son 2-3 ayını yatarak geçirip bebişini sağlıkla kucağına alan çok var valde sultanım.
içini ferah tut. kalkma yerinden
valde sultanım leyliko'da da 27 hftlıkken 2 cm açılma olmuş, serviks de 2,8 imiş. şimdi 38. haftasında
idrar yollarında enfeksiyon icin 2 iliç verdi, bide niyeyse buscopan...şimdilik evde yatıyorm... carşamba duruma göre bakıcaz artık... önce tıp fak. sonrada özel bi hastaneye gidicem... tıpta bana yatak istirahatı veren asistandı, bölüm başkanına ve diğer öğretim üyelerine ulaşamazmışız ! sadece ameliyata giriermiş onlar, hasta öyküsünü gidişatını bilmeden nasıl oluyosa sadece amelyata girmek artık ! bi daha deniycem bölüm başkanıyla görüşmeyi, adam doç. eşi de yine fakültede yrd. doç. ki gecen yıl özel hastanedeydi memlekete gidene kadar o takip etmişti beni...
annem yeni kalpten ameliyat oldu onada yük olmak istemiyorm, bide eşimin bu sefer pek götüresi yok 1000 km yol, Denizi özler, beni mrk edeer diye, bide bu doğumda yanımda olmak istiyo haliyle... bakalım içimize sinen bi dr bulamazsak bi daha düşünürüz...
ahh Tentom Ege ühni. gibi hastane ordaki dr.lar kadar kaliteli dr.lar bulabilsem hiç tasalanmam.. önce ALLAH gerisi dr.lar en iyi biz biliyorz bunu artık di mi ... burdaki bahsettiim 2 dr. da doç va yrd. doç olan onlardan izmirde yapmış uzmanlıklarını falan.. bi ulaşabilirsem icim daha rahat edecek..
valide sultan diyonda ALLAH şehzademe uzun ömür versin sultanımı RABBİM ne yola koydu acep
seni tanıyormuş madem, daha kolay olur ulaşmanız umarım.accık tırmalamak lazım herhal. peki yanında şu an sana yardımcı olan birileri var mı? denize göz kulak olabilecek?
ne zor tr nin doğusu di mi. ordaki imkanlar nerdee burdakiler nerde..
allah kolaylık versin sana da ordakilere de. duaların seninle
annene de acil şifalar.
bakalım yarın ya da salıya buranın en donanımlı özel hast. gidicez... donanm iyide dr.lardan riskli gebelikte iyi diye duyduğum yok(
k.validem yanımda sağolsun, oruçlu oruçlu zor olacak afacana tek başına bakmak ama idare ediyor... o zorlanmasın diye işten geldim hamile halimle her işe koştum, oğlanda kucağımda, zorlandı rahim ağzı demek ki(
diyarbakır va antep daha iyide burası kalmış işte böyle,
tek ihtiyacımız dua Tentom.. sağol arkadaşım...
valde sultanım leyliko'da da 27 hftlıkken 2 cm açılma olmuş, serviks de 2,8 imiş. şimdi 38. haftasında
dün ki yazdıklarım yok olmuşşş
sağol Leyli ben iyiyim kızımda iyi olursa sorun olmayacak inş.
Tento benim kız pek kıpırdak karnımda davul calıyo... seni düşünemiyorm orkestra var gibidir de mi
orkestra dedim aklıma geldi Aylin napar ki ya, var mı hic haber??
yeter nasılsın? eşin nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?