30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hayat geçip gidiyor arkadaşlar aşılama oldum Cumartesi saat 21 gibi dün baktı doktor burada yumurta görünmüyor diyo nasıl bir mantık madem yoktu ne aşılaması yaptın sen anlamıyorum ....
bir tane çeperi pörsümüş var dedi sanırım çatlamış dedi ve ihtimal yüzde 25 miş bende diyorum ya olur ya olmaz nasıl ihtimal bu kafam karışık anlaşılan bayramdan sonra adetin gelkip gelmediğini belkeyeceğim artık

hyrlı olsun canımmm.... eğer görünmüyorsa neden yapmış kiiii ?

alla alla. e ozaman nasıl aşılama yapmış bu adam??
hangi dr a gidiyorsun sermince??

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım sayılır, size kendimi tanıtmak istiyorum öncelikle: 5 yıllık evliyim, Türkçe öğretmeniyim ve Alanyada oturuyorum.. Evlendikten sonra ilk 2 yıl korunduk (eşim korundu ) daha sonra bebek istememize rağmen bebeğimiz olmadı doktorlar hiçbir sorun yok dediler ve klomene başlattılar üç aydan sonra ancak kistlerim vardı daha sonra kendi haline bırakalım dedik bitkisel duyduğum birçok şeyi denedim doktora gitmedim ama yıllar geçmeye başlayınca tekrar doktor kapıları aşındırdık ve 6-7 ay öncesinde ard arda iki defa aşılama denedik ve tabi sonuç yine hüsran şimdi ise dualara sarıldım Mevlam ne vakit verir bilinmez ama sizlerde Allah rızası için bir ricam olacak;

Bebeğim olması için 500 kişiye Yasin dağıtıyorum henüz 100 kişi bulabildim bana yardım edebilir misiniz? 1 Yasinde siz okuyabilir misiniz? Yasinin ardından da Hz.Zekeriyanın duasını: "Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin" okuyabilir misiniz?

ALLAH OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RAZI OLSUN!

Mevlam kimseyi evlat hasretiyle yakmasın

Kızlar moralim çok bozuk, bugün 27. gündeyim ve pembe pembe geliyor benimki(( Çok ümitlenmiştim bu sefer, neden olmuyor anlamıyorum, 4 yumurta olmuştu ikisi çok iyiydi ve çatladı, hatta belki de ikiz olur dedi doktor ama yine olmadı işte, çok yoruldum artık(((

canım aşaı yukarı hepimiz aynı durumdayız inş en kısa zamanda kavuşursun bebeğine umudunu kaybetme

hay allah ya hayırlısı olsun, çok zor her ay aynı hüsranı yaşamak.. tez zamanda kavuşursun inşlh. ümidini yitirme

hangi aşamadasınız. aşılama mı yaptırmıştın..

canım ya üzüldüm ama ne denirki bilmyorum zor bir yol uzun bir süreç malesef rabbim yardımcımız olsun inşş

bu nasıl dr muş anlamdımm :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

formda kimseler yok galiba benim kasıklarımda bir ağrı var sanırım adet geliyor yani aşılamada işe yaramadı anlaşılan hayırlısı artık bayramdan sonra tüp bebek için girişimlere başlıyoruz inş.dua edin kızlar olsun isteyen herkese versin Rabbim

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Bu gece Kadir gecesi Edilen dualar, yapılan tövbeler kabul olurmuş
Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının’da habercisidir Bu sebepledir ki Kadir Gecesin’de manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu geceKadir gecen mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”

Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorumKadir geceniz mubarek olsun
Yeni Kadir Gecesi Mesajları – Kadir Gecesinle İlgili Mesajlar 2010
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun
Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun
Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun
Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir Hacdan döner gibi, Beraat’tan iner gibi gel gelBekliyoruz yillardirKadir Geceniz mübarek olsun
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle Nice kandiller
Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayirli kandiller

Kandiliniz mubarek olsun arkdşlar... hepimize hayırlı, günahlarımız affolunmuş, dualarımızdan hakkımızda hayırlı olanları kabul olunmuş bir kandil diliyorum.....

Leyli doğum yapmış ama buraya yazmamış heralde.. gecmişi okuyamadım Tento naaptı ki?

ben kaçarr.. yarın ugrarım inş.

herkesin bayrmı umarım güzel geçmştir bayramınız bayram olmutur inş. bana pek şanslı gelmedi aşılamam tutmadı ne yazıkki adet oldum bu gün gene doktora gidiyorum gene iğne ilaç sonu hayr olsun da katlanırım ...

tutmadı mı demek
üzüldüm sermince ama unutma ki son çare son tedavi bu değildi ALLAH tan, devam di mi tedaviye?
şimdi napalım diyor dr. un??

mrb..
topik çok sessizleşmiş
herkes tatilde mi acaba
biz tatil matil unuttuk artık
çocuk rahat vermiyor
bir günlüğüne denize gittik
oğlum korktu sudan
hemen apar topar eve döndük
o yuzden tatilimizi evde geçiriyoruz
ya da parkta:)
dışarısı çok sıcak o yuzden akşam üstü çıkıyoruz
herkes iyidir umarım
tedaviye başlayan arkadaşlar dua ile
Allah kolaylık versin

29 ağustos sezeryan tarihi. ikizler geliyor.
genel anesteziyle olacaki epidurali kabul etmedi anestezi ızmanı. hem ikiz hem tüp bebek, bir an önce almaya bakalaım daha sağlıklı dedi.

biri 2700- öteki 2600 gözüküyor, ancak ölçüm alana kaar epei bi uğraştı, birbirlerini sıkıştırdıkları için :)

bizden haberler böle :)

dualarınız bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…