30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Allah analı babalı büyütsün maşallah

Doğum da ölüm gibi canım vakti zamanı var böyle kötü düşünüp kendini yıpratma bede 32 aşındayım ve 5 senedir bekliyorum dua edelim herkesin hayırlı evlatları olsun ama umudumuzu kaybetmiyoruzzzzzzzzz :)

Kızlar nerdesiniz uzun zamandır bakıyorum kimse yazmıyor bu topik böyle olmazdı hayırdır inş. hepinize slmlaarrr

uzun süre bir ses bekledim çaresizliğe bir ses. bugün yine her zamanki gibi içimi delen o negatif testten sonra kendimi toparlayıp yeniden girdiğimde nete yazını gördüm çook saol bazen tanımadığınız kim olduğunu bilmediğiniz ve sizin hakkınızda zerre kadar fikri olmayan bir insanın omzunuza dokunan eli gibi gelir içten kurulan her cümle teşekkürler. çöküşün ardından yine devam dedimmmmm:)) sevgiler....

canım bende test almaktan usandım haklısın ; ama hayırlısı artık eşim 3 er 3 er alıyor her seferinde nasıl olsa biz daha çok alırız diyoruz bende yaptım test gene tek çizgi ama umutsuz yaşanmaz :)

canım bende test almaktan usandım haklısın ; ama hayırlısı artık eşim 3 er 3 er alıyor her seferinde nasıl olsa biz daha çok alırız diyoruz bende yaptım test gene tek çizgi ama umutsuz yaşanmaz :)
çok tatlısın yaa benim de evde yedeklerim var:))) yanlız olmadığımı bilmek güzel. kafamızdan bir atabilsek oluruna bırakabilsek diyorum ahh içimdeki umut yok mu her ay yeniden yeniden beklemeler. bu ay hiçbirşey yapmadım yok yatakta beklemeler yastık koymalar falan. kafamdan da atmaya çalışıyorum günleri takip etmiyorum güyaaaa:)))

Ben kızımı 34 yaşında tüp tedavisiyle doğurdum. Şimdi 36 yım. İnşallah 2. yi de doğuracağım. Sizlere düzenli egzersiz ve fertilite için arınma diyetini tavsiye ederim. Benim için mucizeler yarattı. Herhalde o programı uygulamasaydım binlerce rahatsızlığımla hamile kalmam mümkün olmazdı. Deneyin.

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

cnm benimde eşimin morfoloji düşük %3,benimde sol tüp darmış bilmiyorum 2 yıldır bekliyorum ( olurmuki bebişimiz....

cnm benimde eşimin morfoloji düşük %3,benimde sol tüp darmış bilmiyorum 2 yıldır bekliyorum ( olurmuki bebişimiz....
imrose sen ve eşin bal ve polen yeseniz mesela benim sol tüpüm tıkalı sağ tüpüm iyi durumdaydı ama ilaçlar yüzünden artık yumurta yapamaz hale gelmişti dr git kafanı topla vücut düzelsin demişti ben de o arada bal polen yedim eşimde sorun yoktu ona sadece takviye olsun diye evicap verdi e vitamini çok şükür oğlumuuz var demem o ki polen ve bal yumurtaları besliyor spermleri de besler yeseniz

ve bu ay da umutlar suya düşerken neden diyorum neden??? bu kadar kötü bir kader için ne yaptım diyorum. çocuğu olmayan insanlar için hakaret dolu laflar eden aşağılayan arkadaşımla aynı dönemde evlenip de onun şu an 1,5-2 yaşında evladının olmasına rağmen benim şu an onu kıskanıyor olmam neye işaret??? eğer bu bir imtihansa onun kim ne zaman imtihan edecek??((

inan bu duyguları biz de yaşadık arkadaşım hamileyim deyince nasıl ağlamıştım istedi ertesi ay hamileydi bizse neler denemedik ki ağladık isyan ettik pes ettik hırs yaptık neler neler

Kızlar gene adet olmadım günüm geçti 6 gün ama testtede bir şey çıkmadı gene yok bebiş ama adet olmadan doktorada gidemiyorum ne olacak böyle anlamadım gitti

Kızlar gene adet olmadım günüm geçti 6 gün ama testtede bir şey çıkmadı gene yok bebiş ama adet olmadan doktorada gidemiyorum ne olacak böyle anlamadım gitti
psikolojilerimizin de canına okundu. tüm düzenimiz bozuldu. benim de artık belli olmuyor. hiç şaşmazdı önceleri şimdi stresten ya erken oluyor ya hiç olmadığı kadar geç( test yaptın mı??(idrar?) 6 gün geçtiyse eğer kesin sonuç verir sanırım.

inan bu duyguları biz de yaşadık arkadaşım hamileyim deyince nasıl ağlamıştım istedi ertesi ay hamileydi bizse neler denemedik ki ağladık isyan ettik pes ettik hırs yaptık neler neler
işin kötüsü ne biliyor musun?? evlat sahibi olayım derken yuvamızdan olacağız. sürekli mutsuz ve gün sayan bir kadın haline geldim. hiçbirşeyden mutlu olmuyorum. evim bahçem kedi dolu. hayvanları çok seviyorum. dün eşime" sanırım ömrümün sonuna kadar kedi annesi olarak kalıcam" dedim. onu da üzüyorum. ve ben artık onun evlendiği kadın değilim. herşeyden mutlu olan kendi ayakları üstünde duran hayatla mücadele eden kadın gitti sürekli zırlayan ve tek başına otururken bile kaşları çatık zavallı bir kadın oldum.

evet malesef öyle oluyor dünyanın merkezi oluyor bebek o acını anlamıyor hemen bebek sahibi olanlar onlar için ne olacak ya dünyanın sonu değil ki bilmiyorlar ki onun yokluğunun acısı çok şükür anne oldum buranın ilk bebeği benim oğlum çok şükür bir sürü arkadaşım da anne oldu burda sizler de olacaksınız bu inancınızı kaybetmeyin

yaptım canım ama sonuç negatif annem dahi beni hamile görüyor rüyasında o kadar yani artık hayırlısı

Selam kızlar, topik pek sessizleşmiş ya kimsecikler uğramıyor mu artık? ( leylikonun ve Tentonun bebişler gelmiş, hayırlı olsun canlarım. Beni merak eden var mı acaba? :)) Varsa hemen anlatayım: Bu ay başka bir doktora gittim, pek içim ısınmasa da, eksik testlerim varmış onları yaptırdı prolaktin yüksek çıktı Belki de yıllardır bu yüzden hamile kalamıyordum, çok kızgınım eski doktoruma. Onun için ilaç verdi, merak etme hemen düşer dedi. Bir de AHM diye bi test varmış onu yaptırdı, yumurta rezervini ölçüyor, yani ne kadar zamanımız var görelim dedi, o da 0,42 çıktı yani çok az zamanımız varmış( Moralim çok bozuldu ama hemen aşılama yapalım, duruma göre vakit kaybetmeden tüp bebek dedi. Adetim gelince gideceğim, dua edin benim için... Hepinizi kocaman öpüyorum

bal polen yeeee kaderya yumurtayı besliyor canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…