Selam kızlar, topik pek sessizleşmiş ya kimsecikler uğramıyor mu artık?( leylikonun ve Tentonun bebişler gelmiş, hayırlı olsun canlarım. Beni merak eden var mı acaba? :)) Varsa hemen anlatayım: Bu ay başka bir doktora gittim, pek içim ısınmasa da, eksik testlerim varmış onları yaptırdı prolaktin yüksek çıktı Belki de yıllardır bu yüzden hamile kalamıyordum, çok kızgınım eski doktoruma. Onun için ilaç verdi, merak etme hemen düşer dedi. Bir de AHM diye bi test varmış onu yaptırdı, yumurta rezervini ölçüyor, yani ne kadar zamanımız var görelim dedi, o da 0,42 çıktı yani çok az zamanımız varmış ( Moralim çok bozuldu ama hemen aşılama yapalım, duruma göre vakit kaybetmeden tüp bebek dedi. Adetim gelince gideceğim, dua edin benim için... Hepinizi kocaman öpüyorum
arkadaşlar bende hamile kalmaya çalışıyorum bu gün yumurta takibi için doktora gittik eve geldim ve kan gelmiş 12 boyutunda ir yumurtam vardı başına böyle birşey gelen varmı lütfen acil cevap verebilirmisiniz
Kızlar nerdesiniz uzun zamandır bakıyorum kimse yazmıyor bu topik böyle olmazdı hayırdır inş. hepinize slmlaarrr
ara kanamadan mı bahsediyorsun canım normal o hatta bazı dr yumurtanın iyi olduğunu gösterir derler
slm cnm,ben yenıyım buralarda..kaç yıllık evlısın ne zamandr bebek istıyorsun
slm cnm,ben yenıyım buralarda..kaç yıllık evlısın ne zamandr bebek istıyorsun
naper kızlar nasılsınız. Herkesin geçmiş bayramı mübarel olsun. memleketteyiz bizde. oğlumdan fırsat bulup ancak giriyorum. loveli özledim seni. leyliko doğum yapmış hayırlı olsun. denizanasıda doğurmuştur heral. Tentoşdan haber aldım.
Biz şükür iyiyiz. oğluşum büyüdü emekliyor. bebeği olan arkadaşlar siz ne zaman tuz yerdirmeye başladınız. Benki hemen hemen 9,5 aylık oldu. kimisi ver diyor. bende 1 yaşından sonra mı versem diyorum. Bizim günler su gibi geçiyor. ücretsiz izindeyim. Oğlumu biraz kendim büyüteceğim.
ben kendi yaptığım yemeğin susyndan vererek tuza alıştırdım birden vermedim kendi yemeklerini tuzsuz yaptım onu yederirken bizimkilerden de bir iki kaşık veriyordum birden tadı farklı gelmesin diyeee
canım ben,m çok özledim ben de seni adını görünce çok heyecanlandım yaaaaa kuzunu çok çpk öpüyorummm gel yineeee
Bakalım lovelim internet buldukça uğramaya çalışıyorum. İşe başladığımda daha sık gelirim. Sen ereni ne zaman sünnet yaptırmayı düşünüyorsun. herkes bana erkenden yaptır diyor. Küçücük nasıl kıyalım daha diyorum. Ya da yaptırsak mı belli bi yaş aralığında yapılmıyormuş. Ya bu zamanlar yada 6 yaşını bekliyeceğiz.
Aylin ne yapıyor üçüzlerle acep büyüdüler mi ki.
Topinkin bütün kızları nasılllar. herkeslere selam olsun.
11 aylıktı yaptırdığımda ama keşke 3 aylıkken yaptırsaydım emeklerken bacaklarını ayırarak emekliyordu ama anlamadan yaptır derim ben
2 yaşına kadar yapmazsan 6 yaşı beklicen bence yaptır hazır evdesin bezli bi de daha ne olduğunu anlamaz 10 eylül 2011di yaptırdığımda 1 haftada iyileşti
maşallah bende iyice düşünüyorum. Şimdi kış geldi bahara işe başlamadan yaptırmada fayda var. mevlüt okuttun mu?
Ben yarın memlekete dönüyorum kalın sağlıcakla. görüşmek üzere. Canım kendine erene iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?