30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selam arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim bir türlü geçmişede bakamadım varmı güzel haberler herkes nasıl umarım hayatlarınız renkli geçiyordur

canım benim Allah razı olsun. Allah sana da tez zamanda versin. Bu arada AMH testini ben de yaptırdımbenim de çok düşük çıktı.ALLAHIMA şükürler olsun yavrum kollarımda. anlayacağın bunları kafaya takma. lovelinşn dediği gibi bal ve polen ye

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlayanların en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim, bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin CANLARIM SAĞLIK SORUNLARI SEBEBİYLE GELEMİYORUM HAYIRLI CUMALAR DİLEMEK İÇİN GELDİMM

arkadaşlar bende hamile kalmaya çalışıyorum bu gün yumurta takibi için doktora gittik eve geldim ve kan gelmiş 12 boyutunda ir yumurtam vardı başına böyle birşey gelen varmı lütfen acil cevap verebilirmisiniz

ara kanamadan mı bahsediyorsun canım normal o hatta bazı dr yumurtanın iyi olduğunu gösterir derler

slm cnm internette okuduklarım arasında normal olduğunu yazıyorlardı.bi çok kişinin başına gelmiş.

Arkadaşlar bu mübarek gün inş hepimize kalbimizdeki ve hakkımızda hayırlısı için vesile olsun iyi bayramlar

Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız

naper kızlar nasılsınız. Herkesin geçmiş bayramı mübarel olsun. memleketteyiz bizde. oğlumdan fırsat bulup ancak giriyorum. loveli özledim seni. leyliko doğum yapmış hayırlı olsun. denizanasıda doğurmuştur heral. Tentoşdan haber aldım.

Biz şükür iyiyiz. oğluşum büyüdü emekliyor. bebeği olan arkadaşlar siz ne zaman tuz yerdirmeye başladınız. Benki hemen hemen 9,5 aylık oldu. kimisi ver diyor. bende 1 yaşından sonra mı versem diyorum. Bizim günler su gibi geçiyor. ücretsiz izindeyim. Oğlumu biraz kendim büyüteceğim.

ben kendi yaptığım yemeğin susyndan vererek tuza alıştırdım birden vermedim kendi yemeklerini tuzsuz yaptım onu yederirken bizimkilerden de bir iki kaşık veriyordum birden tadı farklı gelmesin diyeee

canım ben,m çok özledim ben de seni adını görünce çok heyecanlandım yaaaaa kuzunu çok çpk öpüyorummm gel yineeee

Bakalım lovelim internet buldukça uğramaya çalışıyorum. İşe başladığımda daha sık gelirim. Sen ereni ne zaman sünnet yaptırmayı düşünüyorsun. herkes bana erkenden yaptır diyor. Küçücük nasıl kıyalım daha diyorum. Ya da yaptırsak mı belli bi yaş aralığında yapılmıyormuş. Ya bu zamanlar yada 6 yaşını bekliyeceğiz.

Aylin ne yapıyor üçüzlerle acep büyüdüler mi ki.

Topinkin bütün kızları nasılllar. herkeslere selam olsun.

11 aylıktı yaptırdığımda ama keşke 3 aylıkken yaptırsaydım emeklerken bacaklarını ayırarak emekliyordu ama anlamadan yaptır derim ben
2 yaşına kadar yapmazsan 6 yaşı beklicen bence yaptır hazır evdesin bezli bi de daha ne olduğunu anlamaz 10 eylül 2011di yaptırdığımda 1 haftada iyileşti

maşallah bende iyice düşünüyorum. Şimdi kış geldi bahara işe başlamadan yaptırmada fayda var. mevlüt okuttun mu?

Ben yarın memlekete dönüyorum kalın sağlıcakla. görüşmek üzere. Canım kendine erene iyi bak.

yok canım büyük bişey yapmadık kayınvalidem yakın bir kaç kişiyi çağırdı yasin falan okuttuk o kadar
gel yine dostum

Arkadalşar nasılsınız ben bu ayki tedaviye başladım gene 7 kasımda adet oldum ve pregon kullanıyorum 13ünde yumurta takibi için doktora gittik yumurta 8-9 gibi bi büyüklükte doktor gene hiç umut vermedi yarın gidip büyüklüğüne göre ilacın dozunu ayarlanacak bu ay yumurta gelişirse ve bir aksilik çıkmazsa aşılama bunda da olmazsa tüp bebek için gideceğiz hepinize dua ediyorum inş herkesin gönlünden geçenin hakkında hayırlı olanı nasip olur selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…