30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ankara hacettepede riskli hamileliklere bakan bir hoca olduğunu biliyorum, sadece riskli hamilelere bakıyor canım.

Canım Allah yardımcın olsun insana bu dönemde destek veren birileri mutlaka olmalı ama eşin fiziksel olarakta yanında olmalı malum bebek tek kişi işi değil inşallah en yakın zamada bebeğin olur biz bayanlar daha duyarlıyız naziğiz elimizden gelenide yapıyoruz inş. hepimize nasip olur annelik selamlarrr

Canımneredeyse beni anlatmışsın yaşımız korunma süremiz evliliğimiz hepsi aynı bende öğretmenim ama memur olarak çalışıyorum ben artık tüp bebek tedavisine başlayacağım ya bu ay ya da gelecek ay gideceğiz ankaraya inş. imkanlar doğrultusunda hemen hamile kalmalıyız çünkü yumurta kalitesi ve sayısı yaşla birlikte azalıyor kaybedecek zamanımız az ama ne kadar yaşlı insanlar hamile kalıyor bunları düşünüp rahatlmaya çalışıyorum inş. dualarımız kabul olur

kızlar ben yine klomen kullandım doktora gittim ve yine sadece birtane yumurtamın geliştiğini öğrendim moralim çok bozuldu klomen kullananların genelde 3-4 yumurtası gelişiyor dr. stresten olabilir dedi. napayım bilmiyorum nasıl kafamdan atayım bilmiyorum, kayınvalidem geçen hafta geldi ve yine araya sıkıştırdı bu konuyu. hep hayırlısı diyorum ona. ama birgün dayanamayıp diyecem benim çocuğum olmuyor bidaha bu konuyu açmayın yanımda diyecem... bal ve polende kullandım bu ay ama dediğim gibi sadece birtane yumurta dr.un söylediği günlere dikkat ettim o günler özellikle birlikte olduk ama hiç umudum yok. ayın 16 sında adet olacam, bu kez aşılama için doktora gitmeyi düşünüyorum ama aşılamada da şans çok yok diye biliyorum, yanılıyormuyum??? direk tüp bebeğemi geçsem artık?? bir senedir çok yıprandım

arkadaşım bebek için bir yumurta da yeterli boyutları güzelse çatlarsa hamile kalabilirsin bu bir tane yumurtası olmayanlar oluyor ve kayınvaldene hemen bu tarz şetler söylememeni öneririm sen bilirsinde öfke hiç bir şeyi halletmiyor şekil 1 a (yani ben ) 2 yıl boyunca hamile kalamadıysan tüp bebekten önce bitkisel bir eyler dene benim artık tüp bebek mecburi ama bu ay polendi soğan suyuydu hepsini denemeyi düşünüyorum şifa Haktan inş. cümlemize sevgiler

haklısın öfke hiç bir şeyi halletmiyor, ama bazen ağrıma gidiyor işte.. şifa Haktan tabi her gün dua ediyorum.. klomeni kullandığım ilk ay üç yumurtam gelişmişti ama gebelik oluşmadı, birtane olunca da üçtaneyle bile oluşmadıysa birtanede hiç olmaz diye düşünüyorum.. bu düşüncenin yanlış olduğunu da biliyorum kadınların çoğu bir yumurta ile hamile kalıyor sonuçta ama üçtanesinde bile oluşmadı diye umutsuzluğa düşüyorum.. ben bu ay tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum, sanırım bir kere aşılama yaptıracağım, sonra da tüp bebek deneyeceğim.. Allah hepimizin duasını kabul etsin

bugün aşılama için doktora gittim, ilaçlarımı aldım.. bu ilk aşılama olacak çok heyecanlıyım doğrusu, bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

bugün aşılama için doktora gittim, ilaçlarımı aldım.. bu ilk aşılama olacak çok heyecanlıyım doğrusu, bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ben üç defa yaptırdım , inşallah en kısa zamanda hayırlı haberi alırsın... Rabbim isterse yapmayacağı birşey yok, benim arkadaşım kalitesiz tek yumurta ile hamile kaldı ve çok tatlı bir kızı var şu an... Benim yumurtalar kaliteliydi iyi de büyümişlerdi ama olmadı ... Nasip ... Canım benim moralini bozma, lütfen şunu da yapma benim gibi " olacak mı olmayacak mı" işte o zaman olmuyor stres hormonu tavan yapınca vücut kimyası bozuluyor insanın... İlaçlarını düzenli almaya çalış iğnelerini düzenli vur, aaa ne yaptın tedavin başladı mı diyenlerden uzak dur... Çünkü insanlar sordukta daha bi stres yapıyor insan... Rabbim ben elimden geleni yapıyorum , gerisi sana kalmış de.. Bu olaya odaklanmamaya çalış... Sanki grip olmuşunda on gün antibiyotik tedavisi alıyormuşun gibi yap .. Eşimle ilişki verdikleri zaman çocuk için yapıyorum bunu diye düşünme.. Biliyorum söylemesi çok zor ama ben bu söylediklerimin hiç birini yapamadım hep stres yaptım , sebepsiz infertilite ile üç tüp üç aşılama ile negatif sonuç aldım.. Çünkü çok kafama taktım... Lütfen sen öyle yapma , şimdi bende bu ay ilk defa iki sene sonra ilaç kullanmaya başlayacağım , inşallah olumlu sonuç alırım ... Stres yapmıyorum ama ,adetimi bekliyorum, ne yapayım olursa olur olmazsa mevlam bilir.. Deyip yoluma devam edeceğim çünkü gerçekten kafaya takmakla bu iş olmuyor... Çok okudum bu sitede çok gördüm çevremde ne zaman kafaya takmazsan işte o zaman oluyor ...haaa aşılama yapılınca eve gel , sonucu bekleyene kadar yine oldu mu olmadı mı diye düşünme dua et. Rabb'ime teslim ol o en iyisini bilir ... İnşallah olur olmazsa üzülme lütfen ( tamam üzül ama kendini parçalama o zamanda fsh denilen bir hormon yükseliyor ve düşmek bilmiyor işte o zaman daha çok üzülüyorsun) ben çok kişi tanıdım aşılama olmayınca bir sonraki ay hamile kalanları... Olumlu ve olumsuz konuştum biliyorum ama ben çok zor zamanlar geçirdim... İnan bana hepsi stresten oldu.. Olacak ben buna inanıyorum ama zamanı var ve o zamanı Rabb'imdenbaşka kimse bilmez ... Rabbim yardımcın olsun,inşallah Rabb'imden dilerim sevinçli haberlerini alırız ... Allah'a emanet olşansın ve yolun açık olsun....

Diline yüreğine sağlık arkadaşım , gece gece ağlattın beni.. Dilerim Rabbim hepimizin dualarını işitir.... Ve gönülden dilerim ki sen bu şiirini bebeğine büyüdüğünde okursun....

Türkolog arkadaşım ben sana Yasin ve bu duayı okurum... Ama kuran okumayı bilmiyorum Türkçe'den Arapça mealini okusam olur mu?? Arkadan Hz. Zekeriyanın duasını okurum onu ezbere biliyorum .. Ben yüz mesajımı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum... Sen listeye beni ekle ben sana okuyacağım ama beni haberdar et hemen okuyayım... Dilerim kabul olur....

teşekkür ederim yol gösterdiğin için tecrübeli arkadaşların yardımına ve desteğine çok ihtiyacım var ama bu desteği çevremde aramak istemiyorum sadece burada paylaşabiliyorum herşeyi iyiki böyle bir site var... en azından kendimi yalnız hissetmiyorum. Rabbim hayırlı olanı versin tabi ama gönlümmüzden geçen de belli.. gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlımıdır işte onu da Allah bilir.. elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül etmekten başka çaremiz yok.. inşallah senin de hayırlı haberlerini okuruz.. ben daha yolun çok başındayım ve aşılamadaki şans çok düşük yinede eşimin isteği bu yönde.. basamak basamak gidelim kendini yıpratmanı istemiyorum diyor.. şükürki anlayışlı bir eşim var.. Allah yardımcımız olsun..

biliyormusunuz benimburda bir komşumunbaşınageldi bu 3kere kız doğuyor amaerkek çocuğunahamilekaldığındahepbu şekildesorunlar oluyor.erkeği tutmuyor diyorlardı.onun bir duası varmış kadına verdiler şimdi oğlu var kadın toplamda 7 doğum yaptı

evet arkadaşlar bende sizler gibi 30 lu yaşlardayım allahım herkese nasip etsin benimde 2 düşügüm oldu şuan 1 yılı aşkın bir süre geçti ama hala gebe kalamıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

nabersiniz arkadaşlar. Bi ce deyim dedim ama pek kimse gelmiyor. Herkes yoğun sanırım. bende annemlere geldim. internete fırsat buldukça girerim artık.

nabersiniz arkadaşlar. Bi ce deyim dedim ama pek kimse gelmiyor. Herkes yoğun sanırım. bende annemlere geldim. internete fırsat buldukça girerim artık.

cee eee :) deniz imin en sevdiği oyun :)

hoşgeldin Zerdal, yok kimsecikler malesef... seni görmekte ne güzel, ücretsiz izindesin hala anladığım kadarıyla,
oğluşun napıyor, kaç dişi cıktı? ne zaman döneceksin işe yani buralara :) pek bi cok sordum,

görüşmek üzere....

sizleri burayı çok özledim toplanaalımmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkk

sizleri burayı çok özledim toplanaalımmmm artıkkkkkkkkkkkkkkkk

Bizim oğlanda ce yi pek seviyor. Akşam uyuyunca gece geliyorum. Ücretsiz izindeyim. Aslında 2 yıl almıştım ama 1 yıl kullanacağım. Mayısın sonunda başlayacağım. Çocuk şimdi bırakmıyor beni, aklı ererse hiç bırakmaz. Bakıcıyı ayarladım. 2-3 haMaşfta alıştırma süreci yaşarız. Sonrada başlarım. Hem yakında ikinciyi düşüneceğim. Az daha büyüsün. denizanası 2 numara nasıl, tavsiye ediyon mu ikinciyi, bende allah nasip ederse ikinci kızım olsun isterim. Aslında bi kaza sonucu hamiş olmayı isterim ama zor.

Bizim oğlan erken doğduğuna mı, genetik mi herşeyi geç yapıyor. Daha 4 dişimiz var. yürümede 15 aylık oldu yeni yeni 4-5 adım atıyor. Maşallah çok tatlı, rabbim isteyen herkese versin. Onlar bizim dünyamız.

Lovelim dostum bende özledim hepinizi diğer kızlarda gelsinler ya toplanalım. artık bebelerden konuşuruz. Ben bakıcıyı 550 liraya tuttum. Yemek, işte istedim. Bakalım inşallah herşey iyi olur. senin oğluna kim bakıyor. alışma döneminiz nasıl oldu.

Sizler nasılsınız kızlar.

Loveli canım şu benim tıkırı değiştirmek lazım. sen yenisini yaparmısın. 21 ocak 2012 doğum tarihi.

kaç zaman varki kimseler uğramıyordu:26::26::26::26: Ne güzel oldu gelmeniz

Nabersin yeter nasılsın iyimisin Topink artık terk edilmiş gibi. Bi zamanlar ne kalabalıktık. Ne muhabbetler ederdik. artık pek uğrayamıyoruz. yinede hepimizin ilk göz ağrısı burası ara sırada olsa kendimizden bahseder. Bi mesaj bırakırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…