30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inşallah çiçekçik hamiledir
neşecim ben kitaptan ayetül kürsiyi yasini salavatları kadir gecesi okuyacağım allah izin verirse olur dimi

selam kızlar
bende 35 de hamile kaldım 36 da bebeğim oldu.. şuan 2 aylık olacak oğlum..
benimde uzun bir süre olmadı her adetim yaklaştığında heyecanlanırdım sonu
hüsran olurdu.. en sonunda ümidi kesmiştim, arttık çocuğum olmuyor demeye başladım (kimsede sorun yok ) geçen sene yılbaşında berlinde -14 derecede eşimle 6 saat gezdik. orda adet olmam gerekiyordu. evimize geldik halen adet olmamıştım. herhalde orda üşüttüm yada menepoza giriyorum diye düşündüm. hamile olacağım aklımdan bile geçmiyordu.. iş yerime giderken birden gözüme eczane takıldı uğradım ucuz olanından bir test aldım ve işyerinde yaptım. inanın kızlar anında çift çizgi olmuştu.. gözlerime inanamadım.. ve gidip en pahalısından test aldım tekrar yaptım sonuç pozitif..şaşırmıştım..çıldırmıştım, uçuyordum.. neyse bu benim hikayem . darısı size ..
yani demem o ki ne kadar çok kafanızda olursa okadar geç oluyor.. fazla düşünmeyin, hayırlısıyla hepinizin bebeği olacak inşallah.. halen lohusa sayılırım ve dualarım sizlerle. bu duyguyu tatmanız dileği ile .. sevgiyle kalın...

not:2 sene bizde korunmadık.. umudumu kesmiştim... sonra gerçekten mucize gerçekleşti..

Son düzenleme:
arkadaşlar ramazanda son 10 gün hangi gece kadir gecesi bilinmezmiş bu günleri iyi değerlendirin bol bol dua edin yalvarın .
yüce rabbim gönlünüze göre verir inşallah bebeciklerinizi kucaklamayı nasip etsin yüce yaradan :ecrin_bebek:

inşallah çiçekçik hamiledir
neşecim ben kitaptan ayetül kürsiyi yasini salavatları kadir gecesi okuyacağım allah izin verirse olur dimi

Canım her zaman okuyup dua edelim. Yaradandan başka isteyecek kimsemiz yok zaten...

Canım gerçekten moral verdin bize. İnşallah biz de mutlu hikayelerimizi böye paylaşacağız çok yakında...Bize çok dua et...

ne güzel tebrik ederim maşallah darısı başımıza

Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah...

Amin canım, haklısın bu günleri boş geçirmeyelim kızlar...Biliyorsunuz Kur'anda Yaradanın çok özel bir ismi saklı. Bu isimle yapılan tüm dualar kabul oluyor. Bu duayı bulmanın yolu da okumak. Bu yüzden hatim indirelim demiştim ama kimseden kımıldama yok. Belki birimiz bu ismi yakalar da dualarımız kabul olur...

nesemese ben inanıyorum hepiniz bebek sahibi olacaksınız....
unutmadan söylim, ben 2.5 sene boyunca hergün 100 fatiha, 100 ayetelkursi, 100 ihlas 100 salavatıtefriciye okudum.. umudumu kesmeden öncede 3 defa 4444 kere salavatı tefriciyeyi okudum..
dedim ya umudu kesmişdim diye .. daha sonraki 1 ay hiç okumadım dua.. sonra mucize gerçekleşti..
gerçekten çok isteyin (ki eminim öyle) ve yürekten isteyin.. dualarım sizlerle....
herkese sevgiler..

Nınım canım çok teşekkürler canım...Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi verecek hatta burada 2. leri bile konuşucaz inşallah....

çiçekçik adet olmuştu neşe
rabbim sesiimizi duyuyor zamanı gelince bebeklerimiz gelecek

kadir geceniz mübarek olsun

dualarımızda birbirimiz düşünelim ve RABBİMİZDEN herşeyin ilk önce hayırlısının dileyelim

1. ve 2. cüz bitmiştir.Allah kabul etsin.dualarımız müşterek olsun.hastalığımdan ve bazı meşguliyetlerden dolayı geciktirdim. kusura bakmayın.gönül isterdi ki daha çok okumak...şuan kendi hatmimi yetiştirmeye çalışıyorum...bu ramazan benim için buruk geçti biraz hep hastane doktorlarla uğraştım...herkese hayırlı ramazanlar inş. seneye de ulaşmamız nasip olur ...sağlıklı günler ...sevgiler a.s.

merhaba kızlar ben 37 yaşındayım 9 ay önce hamile kaldım düsük yasadım simdide ugrasıyorum cocuk için dr. gitmekten sıkıldım artık hersey normal diyor fakat rahim ters sadece bayagı ters dedi ama bir kez hamile kaldım morelimide bozdu dr. tüp bebek dedi bence yaş etken ama çokta degıl arkadaslarım 38.39 hamile kalıp dogum yapanlar var cevremde fazlasıyla...

ınşallah Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı birer evlat verir...Ben bu aralar hiç iyi değilim kızlar kusura balmayın çok bıraktım kendimi,,,ıçimden hiçbir şey gelmiyor...Yorgun bitkin halsizim...Çok üzülüyor ve çok sıkılıyorum herşeyden(

Librarian canım ne oldu? Bir problem mi var yoksa sadece bebiş meselesi mi? Canım ya lütfen kendini bırakma...Zaman zaman hepimiz aynı ruh haline giriyoruz, az daha sabır güzelim ya..

çiçekçik adet olmuştu neşe
rabbim sesiimizi duyuyor zamanı gelince bebeklerimiz gelecek

Saoalsın canım adet olduğundan haberim yoktu. En son adetim hala gelmedi yazmıştı ya yoksa ben mi karıştırıyorum yine...Herşeyn hayırlısı...

kadir geceniz mübarek olsun

dualarımızda birbirimiz düşünelim ve RABBİMİZDEN herşeyin ilk önce hayırlısının dileyelim

İnşallah olacak hayırlısıyla mumucum, hiç şüphemiz olmasın, sadece biraz daha sabır...

Lalehan canım Allah kabul etsin, çok sevindim cuzları bitirdiğine. Galiba bir sen bir de ben bitirdik, başka ses çıkmadı. Canım benim de hatmim öylece kaldı, napim hep birlik olursak bireysel hatimden daha güzel olur diye düşünmüştüm ama bu kadar yavaş ilerleyeceğimizi hesaba katmamıştım. Neyse hayırlısı bakalım...

Saolasn canım ya benim hep moralimi bozuyorar 33 çok geç diye demekki o kadarda takmamak gerek. Erken evlenip çoluk çocuk sahibi olmayı ben de isterdim ama evlenmiş olmak için de evlenilmez ki aşık olunacak adamı anca buldum:)) Ters rahim nasıl oluyormuş ki? Merak ettim şimdi..Filmlerin fala çekildi mi? Başka doktorlara da danışsaydın, 1 kişiyle kalma canım ya...

Neşecim., canım ...Tek problem beniş meselesi...sabırlıyımdır, inancım da sonsuz ama zaman zaman sanki herşey avuçlarımdan akıp gidiyor, çok kötü hissediyorum kendimi...Toparlanırım canım merak etme...Toparlanmazsam beni hastaneye yatırırlar:) ıyi ki varsın canım...

senin adına çok sevindim allah bizede nasip etsin inşallah 31 yaşındayım hala bekliyorum ama olacak umudumu kesmedim alkisalkisalkis

neşecim benim de 6 cüzden 3 sayfa bir şeyim kaldı inşallah o da bugün biter.hatimi tamamlayamadık ama napalım okuduklarımızı kabul eder inşallah Rabbim

Librarian canım sen de biliyorsun hayatta hiçbrşey tam olmuyor. Allah bugünümüzü aratmasın. Benim de bugün adetim başladı. Aslında düşünüyorum da yaşı kçük olup da bizimle aynı durumda arkadaşlarım var. Demeki diyorum yaşla da ilgili değil Yaradan "ol" dedi mi oluyor. Herşeyin hayırlısı diyelim..

senin adına çok sevindim allah bizede nasip etsin inşallah 31 yaşındayım hala bekliyorum ama olacak umudumu kesmedim alkisalkisalkis

Nilse canım umudumuzu kesmek bize yakışmaz. Birbirimize destek olmak için buradayız. Aramıza hoşgeldin, sefalar getirdin.

neşecim benim de 6 cüzden 3 sayfa bir şeyim kaldı inşallah o da bugün biter.hatimi tamamlayamadık ama napalım okuduklarımızı kabul eder inşallah Rabbim

Gizemx Allah hepimizin dualrını kabul edecek inşallah hayırlısıyla. Benim cuzlarım da yarım kaldı, bugün adetim başlayınca. Napalım, niyetimiz bitirmekti ama olmadı. Ramazandan sonra da devam ederiz, ne olacak ki..

Kızlar önümüzdeki ay için soğan kürüne ve incir kürüne başlasam mı diyorum. ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…