inşallah çiçekçik hamiledir
neşecim ben kitaptan ayetül kürsiyi yasini salavatları kadir gecesi okuyacağım allah izin verirse olur dimi
selam kızlar
bende 35 de hamile kaldım 36 da bebeğim oldu.. şuan 2 aylık olacak oğlum..
benimde uzun bir süre olmadı her adetim yaklaştığında heyecanlanırdım sonu
hüsran olurdu.. en sonunda ümidi kesmiştim, arttık çocuğum olmuyor demeye başladım (kimsede sorun yok ) geçen sene yılbaşında berlinde -14 derecede eşimle 6 saat gezdik. orda adet olmam gerekiyordu. evimize geldik halen adet olmamıştım. herhalde orda üşüttüm yada menepoza giriyorum diye düşündüm. hamile olacağım aklımdan bile geçmiyordu.. iş yerime giderken birden gözüme eczane takıldı uğradım ucuz olanından bir test aldım ve işyerinde yaptım. inanın kızlar anında çift çizgi olmuştu.. gözlerime inanamadım.. ve gidip en pahalısından test aldım tekrar yaptım sonuç pozitif..şaşırmıştım..çıldırmıştım, uçuyordum.. neyse bu benim hikayem . darısı size ..
yani demem o ki ne kadar çok kafanızda olursa okadar geç oluyor.. fazla düşünmeyin, hayırlısıyla hepinizin bebeği olacak inşallah.. halen lohusa sayılırım ve dualarım sizlerle. bu duyguyu tatmanız dileği ile .. sevgiyle kalın...
not:2 sene bizde korunmadık.. umudumu kesmiştim... sonra gerçekten mucize gerçekleşti..
ne güzel tebrik ederim maşallah darısı başımıza
arkadaşlar ramazanda son 10 gün hangi gece kadir gecesi bilinmezmiş bu günleri iyi değerlendirin bol bol dua edin yalvarın .
yüce rabbim gönlünüze göre verir inşallah bebeciklerinizi kucaklamayı nasip etsin yüce yaradan :ecrin_bebek:
çiçekçik adet olmuştu neşe
rabbim sesiimizi duyuyor zamanı gelince bebeklerimiz gelecek
kadir geceniz mübarek olsun
dualarımızda birbirimiz düşünelim ve RABBİMİZDEN herşeyin ilk önce hayırlısının dileyelim
1. ve 2. cüz bitmiştir.Allah kabul etsin.dualarımız müşterek olsun.hastalığımdan ve bazı meşguliyetlerden dolayı geciktirdim. kusura bakmayın.gönül isterdi ki daha çok okumak...şuan kendi hatmimi yetiştirmeye çalışıyorum...bu ramazan benim için buruk geçti biraz hep hastane doktorlarla uğraştım...herkese hayırlı ramazanlar inş. seneye de ulaşmamız nasip olur ...sağlıklı günler ...sevgiler a.s.
merhaba kızlar ben 37 yaşındayım 9 ay önce hamile kaldım düsük yasadım simdide ugrasıyorum cocuk için dr. gitmekten sıkıldım artık hersey normal diyor fakat rahim ters sadece bayagı ters dedi ama bir kez hamile kaldım morelimide bozdu dr. tüp bebek dedi bence yaş etken ama çokta degıl arkadaslarım 38.39 hamile kalıp dogum yapanlar var cevremde fazlasıyla...
selam kızlar
bende 35 de hamile kaldım 36 da bebeğim oldu.. şuan 2 aylık olacak oğlum..
benimde uzun bir süre olmadı her adetim yaklaştığında heyecanlanırdım sonu
hüsran olurdu.. en sonunda ümidi kesmiştim, arttık çocuğum olmuyor demeye başladım (kimsede sorun yok ) geçen sene yılbaşında berlinde -14 derecede eşimle 6 saat gezdik. orda adet olmam gerekiyordu. evimize geldik halen adet olmamıştım. herhalde orda üşüttüm yada menepoza giriyorum diye düşündüm. hamile olacağım aklımdan bile geçmiyordu.. iş yerime giderken birden gözüme eczane takıldı uğradım ucuz olanından bir test aldım ve işyerinde yaptım. inanın kızlar anında çift çizgi olmuştu.. gözlerime inanamadım.. ve gidip en pahalısından test aldım tekrar yaptım sonuç pozitif..şaşırmıştım..çıldırmıştım, uçuyordum.. neyse bu benim hikayem . darısı size ..
yani demem o ki ne kadar çok kafanızda olursa okadar geç oluyor.. fazla düşünmeyin, hayırlısıyla hepinizin bebeği olacak inşallah.. halen lohusa sayılırım ve dualarım sizlerle. bu duyguyu tatmanız dileği ile .. sevgiyle kalın...
not:2 sene bizde korunmadık.. umudumu kesmiştim... sonra gerçekten mucize gerçekleşti..
Neşecim., canım ...Tek problem beniş meselesi...sabırlıyımdır, inancım da sonsuz ama zaman zaman sanki herşey avuçlarımdan akıp gidiyor, çok kötü hissediyorum kendimi...Toparlanırım canım merak etme...Toparlanmazsam beni hastaneye yatırırlar:) İyi ki varsın canım...
senin adına çok sevindim allah bizede nasip etsin inşallah 31 yaşındayım hala bekliyorum ama olacak umudumu kesmedim alkisalkisalkis
neşecim benim de 6 cüzden 3 sayfa bir şeyim kaldı inşallah o da bugün biter.hatimi tamamlayamadık ama napalım okuduklarımızı kabul eder inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?