30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

herkese merhaba. bende 30 uma girdim ve bebeğim olmadığı için paniklemeye başladım. 2 senedir bebeğim olmuyor. yumurta tedavisi ve klomen kullanıyorum şuan.

selam herkese kızlar 9 uncu yıla girdik hala bebeğimiz yok
çok üzülüyorum
ankarada doktora gittik bana şeker ilacı verdi burda okudum birkaç ay sonra hamile kalabiliyomuşsun bu ilaçla bilgisi olan varmı

burdayız loveli
cvp yazmasakta okuyorum
farklı bişey yok...mevsimsel değişimden heralde çok yorgun hissediyorum kendimi
bişey yapmak içimden gelmiyor...gerçi her zaman ki halim haşimato hastalığım beni yalnız bıırakmıyor hiç....antikor düzeyim düşmüyor maalesef...gelecek ay dr. değiştirecem...hastane hastane dolaşmaktan artık alıştık...Allah beterinden saklasın
herkese hayırlı geceler...
sağlıcakla a.s.

canım ya amin

Lalehan canım depresyon olabilir durumun bence bir dahiliye uzmanına görün..

neşe nerdesin kimse gelmiyor

canım pazartesiden beri hastane hastae dr dr dolaşıyorum. Bir ana tansiyonum 8-3 iniyor, sonra 2-3 saat sonra 16-10 oluyordu. Baş dönmesi, mide bulantısı, kusma derken son olarak dün tüm gün hastanede tahlillerim yapıldı, ultrosona girdim. Sonuç yok. Akşam eve gedim ki buldum kendi kendime sebebini. 3 gündür incir kürünü uyguluyordum. Başka ne bir hap ne bir ilaç almıyorum zaten. Bu gece içmedim bugün gözlerim açıldı çok şükür. Buradan yazıyorum, kür yapmak isteyenlere duyurulur, 1 kere daha düşünün. Hiç aklıma gelmezdi incirin tansiyonumu bozacağı. Bu arada eşim KK yı ve beni şikayet etti dr'a. Dr da onlarla paylaşacağına gel bizimle konuş dedi. Adam resmen erkek ya, eşimle bir oldu gel benimle konuş diyor. Saçma. Benim derdimi anca benimle aynı şeyi yaşayan sizler anlarsınız. Kızlar dr bişeyden anladığı falan yok...

neşecim kaç gün oldu seni anlıyorum ben tam 10 gün bekledim test için o tek çizgi negatif sonuç görmemek için

Canım tek çizgi görmeyi de seviyorum artık ben. Hayırlısı olsun, sağlık olsun da...

herkese merhaba. bende 30 uma girdim ve bebeğim olmadığı için paniklemeye başladım. 2 senedir bebeğim olmuyor. yumurta tedavisi ve klomen kullanıyorum şuan.

Canım sakin ve rahat ol...

selam herkese kızlar 9 uncu yıla girdik hala bebeğimiz yok
çok üzülüyorum
ankarada doktora gittik bana şeker ilacı verdi burda okudum birkaç ay sonra hamile kalabiliyomuşsun bu ilaçla bilgisi olan varmı

Canım o pko varsa diye ben 1,5 sene kullandım. Şekerim de yok. Sen rahat ol ve dr dinle, en önemlisi stres yapma...Sana ve kendime söyleyebileceğim tek şey bu...

Kızlar nerelerdesinz? Ben sınava gidiyorum, hepinizi öpüyorum...Bugün bol dua edelim....

dualarımız seninle...Rabbim hayırlısını versin...ne sınavıydı bu...hayatın sınavı daha zor ..Rabbim hepimize sabırlıklar versin...
hayırlı cumalar herkese...Allah a emanet olunuza.s.

Neşecim geçmiş olsun ben de incir kürü yapmıştım bana dokunmadı.Ama soğan kürü az daha midemi delecekti.Mide ağrısından sonra 2 gün feci bel ağrısı çektim.Bu kürler mutlaka faydalıdır ama kişiye bünyeye göre zarar da verebilir.Gerçekten bir küre başladığınız zaman baktınız anormal bir şey var hemen bırakın.Allah korusun bir de sağlığımızdan olmayalım.

Kızlar ben de gelecek ay histereskopiyle polip aldıracağım.Ben de pko da var ama 1.derecede.Yani en hafifi.Bakalım ondan sonra gelecek mi bebiş??

dualarımız seninle...Rabbim hayırlısını versin...ne sınavıydı bu...hayatın sınavı daha zor ..Rabbim hepimize sabırlıklar versin...
hayırlı cumalar herkese...Allah a emanet olunuza.s.

Canım ben snav olmuyorum, sınav yapıyorum öğrencileri:))) gene de iyi dileklern için teşekkürler canım. Hepimiz Yardan'a emanetiz. Lalehan son durumun nasıl canım???Pek takip edemez ldum sizi niye sustu herkes((???

Polip ne canım? Nasıl alınıyor?

canım adet oldum erkenden düzene giremedim daha tekrar klomen bakalım

selam kızlar evet buralar da var bir sessizlik inş

bebeklerimiz te zamanda bizlere gelirdi bebek sesleriyle neşelenir buralar

Merhabalar,

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim :)

Bende ki gelişmeler şu şekilde ;Çarşamba günü, rahim filmi için hastahaneye gittik. Çok sancılı olduğunu duymuştum, kanama ihtimaline karşı yanıma yedek çamaşır ve pedde almıştım. Hasta gömleğini giydim ve doktor başlıyoruz deyince derin bir nefes aldım. ılacı verince, sancım fazlalaştı ve birden masadan kalkmak istedim.ama sonra düşündüm ve moralini yüksek tut, geçecek dedim. doktora ayıp olmasın diye bağıramadım da:), neyse 10 dk da bitti.Eğer çektirecekseniz hiç düşünmeyin ağrı 1 saat sonra geçiyor, kanama da çok hafif bir şekilde devam ediyor.Hatta ben oradan çıktım, ve işe gittim.Doktor her şeyin normal ve iyi oluğunu söyledi. Hatta CD'ye bile yazıp verdiler, gerçi evde eşim ile baktık bir şey anlamadık ama :)

Sonra doktorum,Yine prolaktine baktıralım dedi. Ve Prolaktin canavarım 4 ay önce 44 iken, bu ay 57 çıktı. Benim en çok merak ettiğim, prolaktini bu kadar yüksek tutan ne, doğal korunmayı vücudum sağlıyormuş:) şimdi pazartesi tekrardan doktara gideceğim ve sanırım dostinex yazacak,Acaba içinizde bu prolaktin canavarı(hormonu) nı azaltan bir yiyecek, meyva ya da doğal bir şey var mı. Evet ilaç kullanacağım ama, besinlerlede takvye yapmak istiyorum.

Umarım Allah isteye herkese guzel, sağlıklı, neşeli bebek, bebekler verir.

Güzel bir gün dilerim hepinize sevgiler...

canım prolaktiin stresle beslenir stres hormonu olarak biliniyor
sen gerlidikçe artar yiyecek falan bilmiyorum ben de de çıkmıştı ama fazla değil 37 çıkmıştı dr takmadı bile sıkıntı yapma ilaç vermedi rahat ol sonra önemsemedim tekrar baktık düşmüştü yediğimiz yiyecekler de artırıyor yumurtayı çok yersen artırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…