olur stres yapma
burdayız loveli
cvp yazmasakta okuyorum
farklı bişey yok...mevsimsel değişimden heralde çok yorgun hissediyorum kendimi
bişey yapmak içimden gelmiyor...gerçi her zaman ki halim haşimato hastalığım beni yalnız bıırakmıyor hiç....antikor düzeyim düşmüyor maalesef...gelecek ay dr. değiştirecem...hastane hastane dolaşmaktan artık alıştık...Allah beterinden saklasın
herkese hayırlı geceler...
sağlıcakla a.s.
burdayız loveli
cvp yazmasakta okuyorum
farklı bişey yok...mevsimsel değişimden heralde çok yorgun hissediyorum kendimi
bişey yapmak içimden gelmiyor...gerçi her zaman ki halim haşimato hastalığım beni yalnız bıırakmıyor hiç....antikor düzeyim düşmüyor maalesef...gelecek ay dr. değiştirecem...hastane hastane dolaşmaktan artık alıştık...Allah beterinden saklasın
herkese hayırlı geceler...
sağlıcakla a.s.
neşe nerdesin kimse gelmiyor
neşecim kaç gün oldu seni anlıyorum ben tam 10 gün bekledim test için o tek çizgi negatif sonuç görmemek için
herkese merhaba. bende 30 uma girdim ve bebeğim olmadığı için paniklemeye başladım. 2 senedir bebeğim olmuyor. yumurta tedavisi ve klomen kullanıyorum şuan.
selam herkese kızlar 9 uncu yıla girdik hala bebeğimiz yok
çok üzülüyorum
ankarada doktora gittik bana şeker ilacı verdi burda okudum birkaç ay sonra hamile kalabiliyomuşsun bu ilaçla bilgisi olan varmı
Kızlar nerelerdesinz? Ben sınava gidiyorum, hepinizi öpüyorum...Bugün bol dua edelim....
dualarımız seninle...Rabbim hayırlısını versin...ne sınavıydı bu...hayatın sınavı daha zor ..Rabbim hepimize sabırlıklar versin...
hayırlı cumalar herkese...Allah a emanet olunuza.s.
Neşecim geçmiş olsun ben de incir kürü yapmıştım bana dokunmadı.Ama soğan kürü az daha midemi delecekti.Mide ağrısından sonra 2 gün feci bel ağrısı çektim.Bu kürler mutlaka faydalıdır ama kişiye bünyeye göre zarar da verebilir.Gerçekten bir küre başladığınız zaman baktınız anormal bir şey var hemen bırakın.Allah korusun bir de sağlığımızdan olmayalım.
Kızlar ben de gelecek ay histereskopiyle polip aldıracağım.Ben de pko da var ama 1.derecede.Yani en hafifi.Bakalım ondan sonra gelecek mi bebiş??
mumudihabacım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?