30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

herkese hayırlı bayramlar......
sakıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn umudunuzu kesmeyinnnnnnnnnnn...

herkese hayırlı bayramlar......
sakıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn umudunuzu kesmeyinnnnnnnnnnn...

Kesmiyoruz canımmm, elimizden geleni yapıyoruz...

Selamlar

İyİ bayramlar

Sana da canım. Kızlar benim az 1-2 damla lekeden başka birşey gelmiyor kaç gündür. bugün tekrar soğan suyuna başlıyorum, dün 1 sefer içebildim. Offf test yaptım aa gene tek çizgi. Bu durum da çok sinirlerimi bozuyor..Sizler ne alemdesiniz???

Loveli canım ilaç kullanmama kararı almamış mıydın sen? Ben mi yanlış hatırlıyorum..Benim adetim henüz sökülmedi çok stresliyim. Dün soğan suyu içtim midemi kudurttu, napayım bilemiyorum, bugün dr'a mı gitsem ki?? Kızlar bana akıl verin ne olur...Çok şaşkın durumdayım...

Adet söktürücü ilaçlar var biliyorsun ama kendi başına alma bence bir doktora gitsen iyi olur.Mide ağrısı için se kekik suyu çok iyi geliyor ben soğan kürü yaptığım zaman midem delinecek sanmıştım.Kaynamş suya kekik koyup dinlendirip içince geçiyordu.

Canım çok teşekkür ediyorum. Sanırım gene gelmezse yarın sabah dr gidicem...Hayırlısı..

yok öyle bir kararım neşecim klomenle hamile kalmıştım bana ikinci kullanımda bebişimi getirdi faydası oldu klomenin
neşecim neden soğan suyu içiyorsun lekelenme olması testlerde negatif çıkması önemli değil kan testi yapmadan bişey yapma

Loveli canım ben artık herkesi, herşeyi karıştırır oldum, kusuruma bakma...Soğan kürüyle hamiş kalanlar tavsiye etmişlerdi. Öyle karışığım ki gidip kan testi mi yaptırsam diyorum, offff...

yaptır bence neşe negatifse zaten devam edersin pozitifse sorun yaşama işini sağlama al bence

yaptır bence neşe negatifse zaten devam edersin pozitifse sorun yaşama işini sağlama al bence

Canım benm, sizi de umutlandırdım, bugün işyerindeyken birazcık daha gelmiş. Sanırım kendimi kandırıyorum, en iyisi bu aya bakayım gene ben. Soğan ve incir kürünü deneyeceğim inşallah.

Canım Allah senden ve burada bize destek olan herkesten razı olsun. Bu akşam deneme amaçlı önce az kekik içtim sonra soğan, maşallah şimdiye kadar bir problem yok. Çok teşekkürler Gizemx canım. Sayende kürüme devam edebilicem, bu soğan bitsin sonrası incir daha rahat inşallah.

Bugün eşimle bir anlaşma yaptık, 3 ay kilo vermeye ve stressiz yaşamaya çalışıcaz inşallah ve doğal deneyeceğiz. Olmazsa artık tedavi neyi gerektiriyorsa devam inşallah. Bunu da buraya yazayım ki unutturmayın bana. Maşallah epey ilerleme kaydettik:))kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı sağlıklı, mutlu, huzurlu geceler...

kızlar bende 32 yaşındayım bir tane prensesim var ama 2 yıldır ikinciyi istiyoruz benim de olmuyor başlarda çok üzülüyordum ama şimdi belkide hayırlısı buymuş deyip teselli buluyorum bu yaşlarda biraz geç oluyor galiba doktoroda gittim bütün testlerim yapıldı yumurtalıklarıma baktı doktor hiçbişey çıkmadı beklemedeyiz bence önce doktora başvurup karı koca eğer bi sorun varsa tedaviye başlamak yoksa dua etmek moralinizi bozmayın arkadaşlar rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin:teselli:

Lalezar canım yavrunu bizim için kokla, onun kıymetini bil. Az önce çarşıda bir kadın gördüm yanında çocuklarına bağırıp duruyordu. Kadını tutup bir güzel dövesim geldi...

sıkmayın canınızı lütfen inşallah bir gün olacak ben inanıyorum çevremde 3-5 yıl olmayıp çocukları olan insanlar tanıyorum inşallah olacak yılmak yok, çalışmalara devam

Kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.Ben sadece iş yerinden girebilidiğim için kusura bakmayın bazen önemli günlerde işler yoğunsa eğer girip sizleri vaktinde kutlayamıyorum.Neşecim, eğer tam anlamıyla bir adet görmez isen bence doktora gidip kan testi yaptırmanda fayda var.Loveli desteğin için sağol canım çok geç bir teşekkür oldu ama idare et artık:))veeee diğer arkadaşlarım hepiniz kendinize iyi bakın...Dualarımız bizi hayra ulaştırır inşallah...Sevgiler

Merhaba,

bu siteye yeni üye oldum.32 yaşındayım ve yaklaşık 4.5 senedir evliyiz ve 1.5 yıldır bebek istememize rağmen olmuyor. Doktorum önce 1 yıl bekleyin dedi.Bekledik olmadı, meğer prolaktinim yüksekmiş. Dostinex kullandım ve üştü, ama doktorum her ay prolaktini takip etmedi. sonra klomen ve Oviterel iğnesi oldum tam 5 kere ondan da sonuç alamayınca, bu ay rahim filmi çektireceğiz.Eşimde tahlil yaptırdı ve onda sorun yok.

Kafama takmamaya çalışsam da, her ay regl olunca ağlıyorum.Daha önceleri hiç böyle değildim, birde sürekli karşımda hamile kadınları görüyorum. Tüm arkadaşlarım hamile kaldı. Ben moralimi acaip bozdum, evet moral cok onemlı diyorlar ama yapamıyorum. Sanırım belki de rafa kaldırmamız gerekir bu işi. Kür ya da o tarz şeylere ben hiç inanmıyorum :) evet belki de denemek gerek ...

Bu konuda kendimi çok yalnız hissediyorum, belki de psikologa gitmem gerek. Eşimi çok seviyorum ve O'nunla bir ömür boyu çocuklarımızı büyütüp, onlar için en iyisini vermek istiyoruz. Yani anlayamadığım, neden doktorlar 1 sene olmayınca tüm tahlilleri ve filmleri hemen çektirmiyorlar. Evet sabrım tükenmiş gibi ama bir yandan da daha önceleri hiç olmayan bir sakinlik var üzerimde...Belki de herşeye biraz ara vermek gerekir. Önümüzdeki hafta film çektireceğim, size haber veririm gelişmeleri....

Eğer sizi sıktıysam şimdiden özür dilerim...

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan Hiç üzülme ve hayatını yaşa, evet zaman zaman ben dahil burdaki çoğu arkadaşım çok yıpranıp kendimizi hırpalıyoruz ama nafile.En güzeli bir sorun varsa tedavi olup gerisini Allah'a havale etmek..O Bizi görüyor sınıyor ben böyle düşünüyorum.Ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa o olacak çünkü.Elimizden gelen herşeyi yapıp tevekkül etmek en güzeli...Gelişmelerden haberdar et canım.Ben de 4 ay önce çektirdim rahim filmi canım.Bana hiçbir sorun yok diyordu doktorlar ama sağolsun son doktorum herşey tam am o zaman içlerde birşey var dedi.Meğer tek tüpüm tıkalıymış, yapışıklık varmış.Allahtan açıldı ama o gün bugündür yine de bebişim olmadı:))Olsun, en azından içim rahat artık.Öpüyorum.

sıkmayın canınızı lütfen inşallah bir gün olacak ben inanıyorum çevremde 3-5 yıl olmayıp çocukları olan insanlar tanıyorum inşallah olacak yılmak yok, çalışmalara devam

Canım dualaını bekliyoruz...

Canım gene aynı sonucu almaktan korktuğum içi böyle sapıtmış vaziyette bekliyorum.

Ne demek canım benim, hemen hemen hepimiz bezer şeyleri yaşıyoruz zaten hiç canını sıkma herşey yoluna girecek en kısa zamanda inşallah...

neşecim kaç gün oldu seni anlıyorum ben tam 10 gün bekledim test için o tek çizgi negatif sonuç görmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…