30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveli ve nesemese teşekkürler kızlar. nesemese geçmiş olsun bu arada. acaba gizli şekerin mi var? neden tansiyonun oynamış. ilginç...

ben beklemedeyim. pazar günü belli olcak bakalım adet günüm.

neşecim polip rahim içinde oluşan bir et beni.salgıladığı hormon spiral görevi görüyor ve gebeliği engelliyor.gebelik oluşsa da düşüğe neden olabiliyor.Histeroskopiyle alınıyor.Yani kesilip dikilmeden ameliyat oluyorsun.

Bu sene 1.sınıfları okutuyorum hep ayaktayım çok yoruluyorum.Hiç bebek falan aklıma gelmiyor inanki.

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Şimdi daha iyiyim şükür. Son olaylardan sonra kilo verme çabalarım dışında herşeyi bıraktım. Zaten öyle yoğunum ki hiçbirşeyle uğraşacak vaktim yok. Arada buraya grip yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum. Hepinizi çok seviyorum. LOveli inşallah bu son klomen kullanman olur meleğin sana gelir. Gizemcim büyük geçmiş olsun. ınşallah operasyondan sonra hayırlı güzel haberlerini alırız. Gizemim 1. sınıflar ne şekerdir dimi? Şimdi seni annelerinden bile üstün görüyorlardır. Kaç öğrencin var? Rüyanaz canım sanırım şekerim var ve ben yokmuş gibi davranmaya devam ediyorum. Senin son durumun ne? Mumucum bilirsin sessizlik olunca kız oldu derler bakalım ilk kızımız kimin göbişine düşecek. Arkadaşlar biraz canlanın. Ben örgüye başladım. Sahi size resmimin fotosunu koyucaktım dimi ben:)) Nerde benim eski candan arkadaşlarım? Hadi yeniler...

Loveli canım ben örgü modellerini de bilmiyorum( nakonun sayfasından videolar buldum ona göre ilmek atıp başladım ama saç örgüsü diye başladım meğer bumaymış:)) ne bilim ben. Akşamları da öyle yorgun gidiyorum ki eve yemekten sonra sızıp kalıyorum. Artık bir süveter kaç yıl sürünür elimde bilmem. Niye buraya kimse uğramıyor artık loveli??Bir hata mı yaptık???

yok çıtır değiller biz gibi boşver canım biz de böyle idare ederiz ben sanki erken yumurtladım klomen de kullanoym bakalım ne olacak

yenilerdenim..hadi dedim 30 yaş sendromumu tam olarak atlatamasam da gireyim kendi yaş gurubumun içine :) birbirimizi ancak biz anlarız..
3 yıldır korunmuyoruz..3 düşüğüm var..1. si 15 haftalıkken öldü..testler yapıldı teşhisler kondu doktor günün geçince gel diyor son 4-5 aydır hep günüm geçiyor hatta geçmeden bile teste gidiyorum negatif...
artık ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum onu bile hesaplayamıyorum.. bu bayram iki lise arkadaşım geldi ikiside anlaşmışlar gibi 2. çocuklarına hamileler..isteyerek mi diye sordum "istedik 2-3 ay sonra oldu..aksama olmuyor dedi" bizde 2-3 yıl aksadı hala da aksıyor diyemedim..
kaçar oldum çocuklulardan..mardindeyim bi de beni düşünün burda yok klomen,yok kan pıhtılaşması yok bilmem ne teşhisi konulan hiçbir kadın yok sanki..en az dört gördüm..1-2 olanlarda henüz yeni evliler..e maşallah akannehir
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..sağlıklı ve hayırlı..hayırlı olmayacaksa vermesin..
Allah'a havale ettik kızlaaaar :Saruboceq: opuyorumnanaktan

zorr zorrr ama beklemekten başka şansım yok

Ben de 30 lu yaşalrdayım ama yeni evli sayılırım 3 ay falan oldu,rabbim dileyen herkese nasip eder inşaallah gamyoncuiremsu

kızlar merhaba bu 30 lu yaşlar topğini yeni farkettim ben tüp bebek tarafında dolanıyorum daha çok ben 35 yaşındayım ve 3.5 yıldır evliğim bir düşüğüm var bir ilaç tedavisi 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık 2.ye de haftaya başlıycaz inşallah
30 lu yaş sendromu kötü oluyor tabiki herkes ikinciyi üçüncüyü doğuruyor biz de tık yok
bi de demiyolarmı istemeden hamile kaldık ya da kornmayı bıraktık hemen hamile kaldım ya da bir kere korunmadık hamile kalmışım diğe insanın çıldıracağı geliyor
bizim çabalarımıza bak bi de kimisi gidip aldırıyor bebeği içim gidiyor benim
allahım diyorum tabi ki onun da bir vakti saati vardır ama gelsin artık diyorum bu vakit
allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah

amanın bu kk dakiler hep çıtır benim yaşta kimse yok derken bu başlığı buldum...ühü ühüüüüü :sinifsinif: ben de 32 yaşındayımmm...
kızlar çocuk olmuyor diye sakın üzülmeyin...demesi kolay diye de düşünmeyin...ben neredeyse 3 senedir çok istememe rağmen 1 kere bile hamiş olamadım...çok üzüldüm, çok içerlendim, kederlendim...taa ki eşime testis kanseri teşhisi konulana kadar...Allah tan erken teşhis sayesinde kurtuldu... bu yüzden herşeyin başı sağlık...inş hepimiz de bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz....sevgiler

Canlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Birlikte yola çıktğımız arkadaşlarım bir bir doğum yapıyor maşallah. Bilmem tanır mısınız, Benssenb bugün ikizlerini doğurmuş maşallah. Çok sevindim öyle mutlu oldum ki. Birlikte hamiş kalmak için epeyce uğraşmıştık. Sonra O herşeyi bıraktığı anda ikizleri sürpriz yapıp geldiler. Acaba ben de herşeyi bir kenara bıraksam mı diyorum. Hem çok sevindim hem içim burkuldu. 2,5 sene ne çabuk geçti. Hala hiç hamiş kalamadım. Ne olur birbirimize çok dua edelim...

Seninde olur canım üzülme benim kardeşim annem 40lı yaşlardaydı doğum yaptığında

nasılsınz arkadaşlar
nlr yapıyorsunuz
kış mevsimi gliyor ..gelmeden şimdiden dolu dolu yaşamaya bakın dışrda hayat güzel şimdi ....kış kar olmadan tadını çıkarın...mevsim değişti doğal olarak vucüt yapısı da ..ben ilk gribimi yaşadım bile...bu gün hava çok güzel...elinizden geldiğince tabiatla başbaşa olun ..insana huzur veriyor...kış gelince neden dir bilmem içim kararıyor..ona görede bişeyler bulurum heralde...küçükkenden bu yana gökgürültüsünden kortuğum için içim bir fena olurdu..yağmur sesini çok severm ama..şu sıralar relaxing natural görsel müzik dinliyorum...kafayı baya düzenliyor..tavsiye ederim...ne olursa olsun uğraşacak bir şey bulun kendinize...hayatı sadece bir noktaya endekslemek zarar veriyor..o yuzden olacaksa olur herşey.... hayırlısını isteyelim inş.hayatın amacına sadece bir noktayla ulaşamayız arada virgüller ünlemler soru işaretleri de olmalı...sadece siyah beyaz değil renklide olmalı arasıda.... kendimizi şımartalım arada olur mu :) herkese sağlıklı günler a.s.

evettt ve 30luk çıtırların ikinci hamişi çiçekçik arkadaşımız yolumuz açılıyor sıra bize geliyorrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:

bugün 31 oldum ben off off çocuğum olsa genç bir anne olacaktım.. ama çocuk yok ve ben kendimi çok yaşlı hissediyorum...

öyle düşünme neden yaşlı hissedeceksin gencim de ben de 32 olacam bir kaç ay sonra

günaydınnn çıtırlarımmm yaa hamileymişimm kızlarrr yaaa ben hala şoktayımmmmmmmmm
inşallah kızlar sizlerede gelicek meleklerinizzzz dualarım hep sizlerleeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…