yenilerdenim..hadi dedim 30 yaş sendromumu tam olarak atlatamasam da gireyim kendi yaş gurubumun içine :) birbirimizi ancak biz anlarız..
3 yıldır korunmuyoruz..3 düşüğüm var..1. si 15 haftalıkken öldü..testler yapıldı teşhisler kondu doktor günün geçince gel diyor son 4-5 aydır hep günüm geçiyor hatta geçmeden bile teste gidiyorum negatif...
artık ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum onu bile hesaplayamıyorum.. bu bayram iki lise arkadaşım geldi ikiside anlaşmışlar gibi 2. çocuklarına hamileler..isteyerek mi diye sordum "istedik 2-3 ay sonra oldu..aksama olmuyor dedi" bizde 2-3 yıl aksadı hala da aksıyor diyemedim..
kaçar oldum çocuklulardan..mardindeyim bi de beni düşünün burda yok klomen,yok kan pıhtılaşması yok bilmem ne teşhisi konulan hiçbir kadın yok sanki..en az dört gördüm..1-2 olanlarda henüz yeni evliler..e maşallah akannehir
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..sağlıklı ve hayırlı..hayırlı olmayacaksa vermesin..
Allah'a havale ettik kızlaaaar :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Canlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Birlikte yola çıktğımız arkadaşlarım bir bir doğum yapıyor maşallah. Bilmem tanır mısınız, Benssenb bugün ikizlerini doğurmuş maşallah. Çok sevindim öyle mutlu oldum ki. Birlikte hamiş kalmak için epeyce uğraşmıştık. Sonra O herşeyi bıraktığı anda ikizleri sürpriz yapıp geldiler. Acaba ben de herşeyi bir kenara bıraksam mı diyorum. Hem çok sevindim hem içim burkuldu. 2,5 sene ne çabuk geçti. Hala hiç hamiş kalamadım. Ne olur birbirimize çok dua edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?