30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kahvelokum teşekkürler canım. atlattık şükür:)
ayy hadi kızlar umutlandırdınız beni:) bu iki gün biraz kanamam oldu ama bu hafta sıkı tutayım artık:)

Canım çok sevindirdin beni, Allah da seni sevindirsin. Çok teşekkür ediyorum...:asigim:

AAaaa hemen alıp okumalı. Canım gidip konumak isterim ama eşimi tüpe razı edemiyorum, tuturdu illa doğal olacak diye..

geldim, geldim :)
merhaba,
nasılsınız arkadaşlar?
nese saçlarını kestirdin mi?
loveli sen neler yapıyorsun?

Kuzum nerdeeeee?*Değil saçlarım ağda için bile gidemedim, bıyıklı bıyıklı geziyom:))) mağara kadını modundayım...

Kızlar eşim kızıyor her an gelip bilgisayarımı kapatabilir. Düşersem herkese iyi geceler, tatlı rüyalar...Loveli sonucundan haberdar et bizi...

ayy hadi kızlar umutlandırdınız beni:) bu iki gün biraz kanamam oldu ama bu hafta sıkı tutayım artık:)

canım, bu işlemden sonra 3 hafta ilişki yasak oluyor.. dr. söylemiştir sanırım.. gerçi kanam ve ağrın olmazsa sorun olmaz sanırım.. ama sen yine de dikkat et..

nese doğum günün kutlu olsun canım... inş bu yaşıında anne olacaksın.. inş.. amin..

Saolasın canımcım. Hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla anne olucaz inşallah...

Kız sen hala duruyon mu??? Koşşşş...

a.s. çok önce yazmıştım canım ya... kk da olan bi şey için.. öyle kaldı... değiştireyim dur :)

Ne tüpü taktırıcan kızzz???

aa hadi ya. benim doktor yasaklamadı canım, hatta bu ay kendiliğinden olabilir diye umutlandırdı. kanamam birazcık oldu bugun kesildi ağrım da hiç olmadı şükür.

Kahvelokum araştırdın mı merkezleri, bana da anlat ya nereye gidelim? Loveli, "artık beklemiyorum seni" ne demek???klava:

Kahvelokum araştırdın mı merkezleri, bana da anlat ya nereye gidelim? Loveli, "artık beklemiyorum seni" ne demek???klava:

yok canım ya.. daha araştırma falan yapmadım ben.. benim bağışıklık sistemimle ilgili problemim olduğu için kendi doktorumla (romotoloji doktorumla) konuşup onun onayını almam gerekiyor..çünkü bana hormon verilmesi yasak.. nasıl olacak bilmiyorum o yüzden..ben hacettepeye gidiyorum, doktorum büyük bir ihtimalle beni ordaki bir tüp bebek uzmanına yönlendirir, kendi başıma seçim yapabileceğimi sanmıyorum..

ayy hepimizden güzel haberler gelsin vallaa.. ne bu ya elbet güzel haber gelecek. sabrın sonu selamettt

bebişe dedim hep bekliyorum artık beklemiyorum dedim gelirse çok mutlu olacağım ama gelmezse kendimi hırpalamayacağım demek canım

Hadi bakalım hepimiz için hayırlısını diliyorm kızlar. Belim ağrıyor, eşim de mızmızlanıyor. Ben yatayım, hepnizi kocaman öpüyorum. Yatmadan önce hepimiz birbirimize dua edelim. Elbet birimiiznki kabul olur..Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Loveli hayırlı haberlerini bekliyorum canım. ınşallah bebişi şaşırtırsın da gelir..Tatlı rüyalar güzel hatunlar.....

kesinlikle dua edeceğim bu gece bher gece ediyorum sadece kendime değil bekleyen tüm kadınlara
ben de çıkayım kızlar sizi çooooooook öpüyorum haber veririm tabiiii ilkinde de haber veermiştim şimdi de olumlu olumsuz veririm

iyi uykular sizi çok seviyorum canlarım

Kızlar size iyi geceler diliyorum benim de gozler iflas etti artık yorgunluktan. yarın çalışırken dağılıcam yoksa. bu gece güzel lafladık Ben de hepimiz için dua edeceğimm..öptüümm

Aklıma takıldı bağışıklık sistemiyle ilgili sorun derken nasıl bişi? Allerjik bir durum mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…