nesecim ben izmirdeyim, burada bildiğim irenbe tüp bebek merkezi var iki arkadaşım orada tedavi oldu, kent hastanesinin de iyi olabilir. gidip bir konusabilirsiniz. tabii doktor heralde en onemlisi.
bu ayki national geographic de konu stresti. stres yüzünden tutunma olmuyormus kadınlarda. ben buna kesinlikle inanıyorum.stres acaip bişi..
geldim, geldim :)
merhaba,
nasılsınız arkadaşlar?
nese saçlarını kestirdin mi?
loveli sen neler yapıyorsun?
üzgün ve şaşkın yazmışsın ne oldu
kahvelokum teşekkürler canım. atlattık şükür:)
ayy hadi kızlar umutlandırdınız beni:) bu iki gün biraz kanamam oldu ama bu hafta sıkı tutayım artık:)
nese doğum günün kutlu olsun canım... inş bu yaşıında anne olacaksın.. inş.. amin..
kahvelokum teşekkürler canım. atlattık şükür:)
ayy hadi kızlar umutlandırdınız beni:) bu iki gün biraz kanamam oldu ama bu hafta sıkı tutayım artık:)
a.s. çok önce yazmıştım canım ya... kk da olan bi şey için.. öyle kaldı... değiştireyim dur :)
Ne tüpü taktırıcan kızzz???
aa hadi ya. benim doktor yasaklamadı canım, hatta bu ay kendiliğinden olabilir diye umutlandırdı. kanamam birazcık oldu bugun kesildi ağrım da hiç olmadı şükür.
Kahvelokum araştırdın mı merkezleri, bana da anlat ya nereye gidelim? Loveli, "artık beklemiyorum seni" ne demek???klava:
yok canım ya.. daha araştırma falan yapmadım ben.. benim bağışıklık sistemimle ilgili problemim olduğu için kendi doktorumla (romotoloji doktorumla) konuşup onun onayını almam gerekiyor..çünkü bana hormon verilmesi yasak.. nasıl olacak bilmiyorum o yüzden..ben hacettepeye gidiyorum, doktorum büyük bir ihtimalle beni ordaki bir tüp bebek uzmanına yönlendirir, kendi başıma seçim yapabileceğimi sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?