30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim dediğin keçi boynuzu kürünü uygulamak isterim fakat eşimde şeker hastalığı var işi geregide şekerinin yükselmemesi gerekiyor bu kürü uygularsam yükselirmi bilmiyorumbilmiyorumkismile

hımmm..bak onu bilmiyorum..aman öğrenmeden de başlama sakın..adamcağızı iyice çıldırtmayalım delikafadulden

Kızlar herkese merhaba. ben de 32 yaşında bir anne adayıyım :)
bu ay ilk kez klomen kullandım ve çatlatma iğnemi vuruldum. adet günüme de 2-3 gün var.
bakalım ne olacak,merakla bekliyorum. içimde fırtınalar kopsa da sakin durmaya çalışıyorum.
ilk ay olmaz dediler, hatta burda da okudum. yine de umut işte.
beni en iyi sizler anlarsınız.
bazen kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.
burası çok iyi geldi bana.

olur neden olmasın ama olmazsa 2.sinde şansın artar sıkıntı yapma ben 2. kullanımımda hamile kaldım olur canım
tabi düşük yaptım ama klomen iyi bir ilaç

aa 2.sinde şansımın artacağını bilmiyodum
sevindim şimdi bak! sağ ol arkadaşım yaaalkisalkisalkis

doğru söylüyorsun loveli..
anca arada sırada girebiliyorum ben de..diğer konulardakiler bi sohbet bi sohbet..ya kıskanıyorum valla...

iyidir çılgınkızcım rahim filmin umarım güzel çıkar herşey yolunda gider hamile kalırsın

güzel çıktııı, çok stres yapmıştım loveli. teşekkür ederim canım. hepmizin umarım. tüm arkadaslar kaybolmus. umarım herkes iyidir..

İyi geceler kızlar, nasılsınız? Mutlu güzel haberler var mı? Uğrayamıyorum, okul çok yoğun, evde işler yetişmiyor ve eşime bile hiç zaman ayıramıyorum. Neler yaptınız? Rahim filmimde ben de çok korkmuştum canım ama iyi çıkmasına sevindim. Kızlar ben bu ay adet tarihimi bilmiyorum nolcek şimdi???(( Loveli canım sende son durum ne? Hangi dönemdesin? İçimden bir ses sıradakinin sen olduğunu söylüyor:))

neşem benim ya çok özledim seni valla
adet dönemim 6-7 gibiydi kürtajdan beri erken oluyordum şimdilik bekliyorum bakalım ağzın bal yesin kızzzz
inşallah güzel haberler alırız senden tüm arkadaşlarımdan

Lovelicim canım inan şimdi umut kıvılcımı parlattın içimde. Bugün ayın 10u değil miydi? Ay biraz gecikmişsin sanki. ıdrar testi falan alıp yaptın mı?

hosgeldinn nesemese:)
ben de pazar pazar çalışıyorum arada da kontrol ediyorum burayı. adet gününü bilmiyorsan boşver öyle kalsın. herşeyi günü gününe biliyoruz da noluyor di mi
hadi loveli, nesenin içine doğmuş bir güzel haber patlat

Ben de sizi özledim tek tek. Canım ya benim adet tarihim belirsiz en az 3-4 aydır düzensizim. 1-2 hafta leke geliyor, 5-7 gün adet kanaması sonra arada 2-2,5 hafta normal sonra gene lekelr başlıyor, şimdi ben adeti lekelerin başlangıcımı alıcam normal adet gibi geleni mi? Bu lekeler 1-2 hafta devam ediyor ama..Ay abdest almayı bile sapıttım bi alıyorum bi bırakıyorum.Serseme döndüm.

Çılgın kız ne işi bu ya pazar pazar hem de gece işbaşı? Merak ettim şimdi bak. Senin psikolojin bozulmuyor mu böle? Canım dr sana rahim filminden sonra korun yada korunma dedi mi?

kan olduğu zamanı say canım
o durum ben de de olmuştu neşecim hormonlara bi baktır ya da mevsimler etkiliyor valla
çılgıncım rahim filminden sonra hamile kalmak daha kolay ben kalmştım canım

bana demedi dr hatta ondan sonra hamile kaldım tüpler açılıyor değerlendir çılgınkız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…