Aklıma takıldı bağışıklık sistemiyle ilgili sorun derken nasıl bişi? Allerjik bir durum mu?
Merhabalar arkadaşlar. 33 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır korunmadığımız halde bebek sahibi olamıyoruz. Tamam biliyorum herşeyin bir vakti saati var ancak bu sitede bulunduğum zaman içerisinde gördüm ki, yaşı genç olan arkadaşlar korunmayı bıraktıktan 2-3 bilemedin 5-6 ay sonra hamiş kalıveriyorlar. Oysa benim gibi yok kariye yok o yok bu derken geç kalanlar doktordan doktora koştukları halde bir sonuç alamıyorlar. Elbette istisnalar vardır. ıstedim ki bu durumu benim gibi yaşayan arkadaşlar da varsa birlikte dertleşelim, çözümler üretelim, bildiklerimizi, işe yarayan yöntemleri paylaşalım. Sadece 30'lu yaşlarda olanlar değil, herkes katılabilir sohbetimize. Ben geçen ay 1. aşılamamı yaptırdım. Bu ay dinlenmedeyim. Aklımdayken söyleyeyim listelerden hoşlanmamaya başladım. Listedeki herkes hamiş kalıp da kabak çiçeği gibi ortada ismimin yazmasından üzüntü duyuyorum. Birbirimize dualar edelim, tavsiyelerde bulunalım ama lütfen hep sevgiyle yaklaşalım çünkü sizi bilmem ama benim sinirlerim felaket yıprandı. Olmadık şeylere zırlayıp duruyorum. Neyse uzatmayayım. Şimdiden herkese hoşgeldiniz diyeyim...
canım benim bağışıklık sistemi fazla çalışıyor.. sle ya da lupus hastalığı adı.. bu hastalıktan dolayı hem hamile kalmam zorlaşıyor hem de hamileliğe sağlıkla devam etmem... bakalım 1 yıldır doktora gitmiyorum.. bu haftagideceğim..ne diyecek merak ediyorum...
Merhabalar
ben ed 30 yaşındayım 2006 da evlenedik bir yıl sonra bebek yapmaya karar vredik o doktor senin bu doktor benim geziyoruz. ilk doktorumun yanlış teşhisi vs vs bir yılım öyle gitti. sonrasında heresin yaşadığı sürec, rahim filmiydi testti vs di. sorun yok. 3 kere aşılama yaptırdım olmadı. sebepsiz diyor doktorum. 3. aşılamadan sonra tüp demişti ama ben pes ettim. kimbilir belki kendilğinden olur..
aynı duygu durumlarını yaşıyoruz. son haftalarda uykusuzluk çekiyorum, pek biseyden zevk alamama.. çocuk görmeye dayanamıyorum, hele de hamile kalıp aldırcam diyenlere, hamile olup fosur fosur sigara içenlere, ay benim kazayla oldu bu çocuk diyenlere ..öfke duyuyorum.. öfkem aslında yersiz ama öyle iste... dediğin gibi allah bize sabır versin..
ha bi de sen kafana takıyorsun da ondan olmuyor diyenlere direk kafa atmak istiyorum.. :)
hoşgeldin tentation,
seni çok iyi anlıyoruz. aynı duygulardan ben de geçtim, sebepsiz nefret duyuyordum. Dediğin gibi bir de kafana takma lafı, bizim elimizde olan bişi sanki bu. Herşeyin bir zamanı var sanırım. Sorunun yoksa cok daha iyi, öbür türlü bir de onlar için ugrasacaktın. Yaşında da daha stres olacak bir durum yok. İnancımız güzel haberlerin sırayla gelmesi
aynılarını yaşıyoruz doğal duygular canım
Loveli adet olmak değil de beni üzen insanların düşüncesizlikleri. Az önce yeni hamiş kalan bir arkadaşa "bakalım erkek mi olacak kız mı?, ne zaman belli olacak?" dedim. "ben merak etmiyorum, sana mı düştü tasası" dedi. Gel de şimdi isyan etme. Ya neden herşey üstüste gelir Lovelicim?
Merhabalar kızlar, müjde!!!! akşam adet oldum:))
Offfffffff offffffffff...Her ay diyorum ki bu sefer üzülmeyeceğim. Akşam o kadar kendimi tuttum tuttum...
Loveli adet olmak değil de beni üzen insanların düşüncesizlikleri. Az önce yeni hamiş kalan bir arkadaşa "bakalım erkek mi olacak kız mı?, ne zaman belli olacak?" dedim. "ben merak etmiyorum, sana mı düştü tasası" dedi. Gel de şimdi isyan etme. Ya neden herşey üstüste gelir Lovelicim?
merhaba 32 yaşındayım,8 yıllık evliyim maalesef fsh mağduruyum.benide arnıza alırsanız sevinirim
merhaba kızlar ben daha önce yazmıştım bu topiğe ama yine yazayım
bende 35 yaşındayım 4 yıl olcak evlendiğim ilk 5 aydan sonra çocuk istiyoruz
2 yıl önce hamile kaldım ama düşük yaptım 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık
2. de hamile kaldım ama yine olmadı 8. haftada kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum
3. yü de inşallah haziran gibi düşünüyoruz hayırlısıyla
bende aynen sizin gibi bir çok şeye siniiiiiiiir oluyorum
kazayla hamile kalanlara,aldıranlara,senin halen yok mu diyenlere
hiç doktora gitmiyormusunuz deyip doktor tavsiuye edenlere
boşver kafana takma bizim varda ne oluyor derdi daha fazla diyenlere daha çok sinir oluyorum
habire sorup duranlara daha gençsiniz yine olur diyenlere de
dışarıya karşı her ne kadar gülen yüz olarak gözüksem de içimdeki fırtınaları hıçkırıklarımı özlemlerimi
hiç biri anlamıyor ki bunları yaşamak çok farklı
inşallah hepimiz bir an önce anneliği yaşarız bize de anne baba diyen evlatlarımız olur
allahım zamanını biliyor hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde verir inşallah
yuhh densiz
rabbim büyük neşe ne diyeyim var böyleleri
öylee dengesizler var eylülcüm
canım ben de dün gece yaşadım yaşadıklarını..beklemiyordum tabiki her ay olduğu gibi...
ama özellikle hiç beklemediğim aylar geliyor bi de erken bile geliyor 1-2 gün...
dün gece ağladım ağladım ağladım.....boşanalım dedim eşime.."ölüm bile seni benden ayıramaz dedi"...ben bi daha ağladım :gitme:
ay hakkatten de neşecim sana mı düştü tasası???
ya boşver kim ne doğuruyorsa doğursun...bi de böyle kaba görgüsüzler ne yapıyorlarsa yapsınlar...
valla bu yüzden kendimi seviyorum..kimsenin ne bebeğini kucağıma alıp seviyorum,ne de gebe olanlara en yakınlarıma bile gebelikleri ile ilgili durumlarını soruyorum...
anlatıyorlar zaten uzun uzun...dinliyormuş gibi yapıyorum o kadar...
üzme kendini..bi de uzak dur böyle insanlardan..
öptüm hepinizi şekerleropuyorumnanaktan
kızlar selam,
insan adet olduğu gün cok üzülüyor hakkatten( ama en onemlisi bizim sağlığımız değil mi? biz birbirimize destek olalım..anlayıssız insanlara ben de cok gıcık oluyorum.. bosvereceğiz, duymazlıktan geleceğiz ne yapalım.elimizden geleni yapıyoruz sonucta, gerisi şans. ben artık soranlara da pek bişi anlatmıyorum.
eylül umarım bu denemende şansın yaver gider. içimden bi ses 2010 ekibimize şans getirecek diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?