30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Aklıma takıldı bağışıklık sistemiyle ilgili sorun derken nasıl bişi? Allerjik bir durum mu?

canım benim bağışıklık sistemi fazla çalışıyor.. sle ya da lupus hastalığı adı.. bu hastalıktan dolayı hem hamile kalmam zorlaşıyor hem de hamileliğe sağlıkla devam etmem... bakalım 1 yıldır doktora gitmiyorum.. bu haftagideceğim..ne diyecek merak ediyorum...

Merhabalar
ben ed 30 yaşındayım 2006 da evlenedik bir yıl sonra bebek yapmaya karar vredik o doktor senin bu doktor benim geziyoruz. ilk doktorumun yanlış teşhisi vs vs bir yılım öyle gitti. sonrasında heresin yaşadığı sürec, rahim filmiydi testti vs di. sorun yok. 3 kere aşılama yaptırdım olmadı. sebepsiz diyor doktorum. 3. aşılamadan sonra tüp demişti ama ben pes ettim. kimbilir belki kendilğinden olur..

aynı duygu durumlarını yaşıyoruz. son haftalarda uykusuzluk çekiyorum, pek biseyden zevk alamama.. çocuk görmeye dayanamıyorum, hele de hamile kalıp aldırcam diyenlere, hamile olup fosur fosur sigara içenlere, ay benim kazayla oldu bu çocuk diyenlere ..öfke duyuyorum.. öfkem aslında yersiz ama öyle iste... dediğin gibi allah bize sabır versin..

ha bi de sen kafana takıyorsun da ondan olmuyor diyenlere direk kafa atmak istiyorum.. :)

Son düzenleme:
hoşgeldin tentation,
seni çok iyi anlıyoruz. aynı duygulardan ben de geçtim, sebepsiz nefret duyuyordum. Dediğin gibi bir de kafana takma lafı, bizim elimizde olan bişi sanki bu. Herşeyin bir zamanı var sanırım. Sorunun yoksa cok daha iyi, öbür türlü bir de onlar için ugrasacaktın. Yaşında da daha stres olacak bir durum yok. ınancımız güzel haberlerin sırayla gelmesi

Merhabalar kızlar, müjde!!!! akşam adet oldum:))
Offfffffff offffffffff...Her ay diyorum ki bu sefer üzülmeyeceğim. Akşam o kadar kendimi tuttum tuttum bugün kampüste bir hoca karşıdan bağırınca "hamile misin?, ben öyle sandım" deyince uçuvermek geldi içimden. İyiki de kimseye demiyoruz, bide desem ne olcek bilmem...

Canım bu hastalığı merak ettim, nasıl anladın? Belirtileri neler?

Al benden de o kadar tentation, o sigara içenleri bir bir vurmak istiyorum..O kafaya takmamak konusuna hiç girmeyelim...

İnşallah canım hepimiz buna inanıyoruz zaten...

aynılarını yaşıyoruz doğal duygular canım

Doğal ki ne doğal...

Loveli adet olmak değil de beni üzen insanların düşüncesizlikleri. Az önce yeni hamiş kalan bir arkadaşa "bakalım erkek mi olacak kız mı?, ne zaman belli olacak?" dedim. "ben merak etmiyorum, sana mı düştü tasası" dedi. Gel de şimdi isyan etme. Ya neden herşey üstüste gelir Lovelicim?

Canım ben yarın dr gidicem 3 ay geçti prolaktin düşürücü ialçalr da işe yaramadı. Bakalım ne diyecek? Tüp derse eşimle büyük kavgalar beni bekliyor( Sen ne yapmayı düşünüyorsun bitanem?
Canım mumudihaba hamiş mi? Neden bize haber vermiyor? ((

merhaba 32 yaşındayım,8 yıllık evliyim maalesef fsh mağduruyum.benide arnıza alırsanız sevinirim

merhaba kızlar ben daha önce yazmıştım bu topiğe ama yine yazayım
bende 35 yaşındayım 4 yıl olcak evlendiğim ilk 5 aydan sonra çocuk istiyoruz
2 yıl önce hamile kaldım ama düşük yaptım 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdık
2. de hamile kaldım ama yine olmadı 8. haftada kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum
3. yü de inşallah haziran gibi düşünüyoruz hayırlısıyla
bende aynen sizin gibi bir çok şeye siniiiiiiiir oluyorum
kazayla hamile kalanlara,aldıranlara,senin halen yok mu diyenlere
hiç doktora gitmiyormusunuz deyip doktor tavsiuye edenlere
boşver kafana takma bizim varda ne oluyor derdi daha fazla diyenlere daha çok sinir oluyorum
habire sorup duranlara daha gençsiniz yine olur diyenlere de
dışarıya karşı her ne kadar gülen yüz olarak gözüksem de içimdeki fırtınaları hıçkırıklarımı özlemlerimi
hiç biri anlamıyor ki bunları yaşamak çok farklı
inşallah hepimiz bir an önce anneliği yaşarız bize de anne baba diyen evlatlarımız olur
allahım zamanını biliyor hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde verir inşallah

yuhh densiz
rabbim büyük neşe ne diyeyim var böyleleri

Merhabalar kızlar, müjde!!!! akşam adet oldum:))
Offfffffff offffffffff...Her ay diyorum ki bu sefer üzülmeyeceğim. Akşam o kadar kendimi tuttum tuttum...

canım ben de dün gece yaşadım yaşadıklarını..beklemiyordum tabiki her ay olduğu gibi...
ama özellikle hiç beklemediğim aylar geliyor bi de erken bile geliyor 1-2 gün...
dün gece ağladım ağladım ağladım.....boşanalım dedim eşime.."ölüm bile seni benden ayıramaz dedi"...ben bi daha ağladım :gitme:

ay hakkatten de neşecim sana mı düştü tasası???
ya boşver kim ne doğuruyorsa doğursun...bi de böyle kaba görgüsüzler ne yapıyorlarsa yapsınlar...
valla bu yüzden kendimi seviyorum..kimsenin ne bebeğini kucağıma alıp seviyorum,ne de gebe olanlara en yakınlarıma bile gebelikleri ile ilgili durumlarını soruyorum...
anlatıyorlar zaten uzun uzun...dinliyormuş gibi yapıyorum o kadar...
üzme kendini..bi de uzak dur böyle insanlardan..
öptüm hepinizi şekerleropuyorumnanaktan

kızlar selam,
insan adet olduğu gün cok üzülüyor hakkatten( ama en onemlisi bizim sağlığımız değil mi? biz birbirimize destek olalım..anlayıssız insanlara ben de cok gıcık oluyorum.. bosvereceğiz, duymazlıktan geleceğiz ne yapalım.elimizden geleni yapıyoruz sonucta, gerisi şans. ben artık soranlara da pek bişi anlatmıyorum.
eylül umarım bu denemende şansın yaver gider. içimden bi ses 2010 ekibimize şans getirecek diyor:)

merhaba 32 yaşındayım,8 yıllık evliyim maalesef fsh mağduruyum.benide arnıza alırsanız sevinirim

Canım ne demek her zaman yazıalrını görmek isteriz. Kızlar bazen kendi derdime düşüp sizlerin halini soramıyor olabilirim lütfen alınmayın hemen son durumlarınızdan haber verin, mutluluk paylaştıkça arttığı gibi hüzün de paylaştıkça azalıyor. Akşam çok kötüydüm bu sabah yazdıklarınızı okuyunca kendime geldim. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun, Rabbim hayırlıısıyla tez zamanda yüzlerinizi güldürsün inşallah...

Eylülüm ne olur sana bişiler yazamadıysak kızma, sen gel bize katıl, unutturma kendini bize. Malum hepimiz insanız kendi telaşımıza dalıp arkadaşalrımızın sıkıntılarını unutabiliyoruz. Bakın bana ne yaşarsam ilkj fırsatta hemen gelip yazıyorum. İyiki varsınız ve iyki benim arkadaşlarımsınız. Hepinizi çok seviyorum...
Dualarına aminnnnnnnnn diyorum canım benim. İnşallah hazirandan önce meleğin sürpriz yapar..

yuhh densiz
rabbim büyük neşe ne diyeyim var böyleleri

Unuttum gitti canım. Lovelicim en iyisi kızların da dediği gibi bu kişilerden uzak durup durumlarını sormayacağım bundan sonra. Bu da bana kapak olsun..

öylee dengesizler var eylülcüm

Biz hamiş kaldığımızda birbirimize hatırlatalım, bu şekilde davranmayalım kızlar ya...

Masalım kız maşallah bu ne güzel bir aşk. Allah nazarlardan korusun. Aşkına sımsıkı sarıl..Ayyyy çok romantik:))opuyorumnanaktan

Masalım ağzın bal yesin parmakların güzel yüzükler taksın..Haklısın kız..Bundan sonra ben de böyle yapayım aklinialirimsmile. Kuzum ilgilenirsin bir türlü ilgilenmezsin kıskanıyor derler. Milletin ipiyle kuyuya inilmiyor zaten.

Çılgınkız ayyyyyyyyyy inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh. Biz tam bir ekibiz ve hep birlikte hayırlısıyla bu zor zamnaların da üstesinden gelicez inşallah. İyiki varsınız. olumunekankayizsmile

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...a.s.

Günaydınlar olsun canım arkadaşlarıma.....Hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum. Sağlıklı huzurlu neşeli bir gün diliyorum herkese....Mutlu haberler alın bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…