30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Loveli prolaktinim 72,3 tü, 3 aydır parlodel kullanıyorum. Bu bebiş yüzünden hormonlar da karmakarışık oldu. Bu ay adetim başlasın hemen dr gidicem hormon tahlillerimi yaptırmaya inşallah. Hangi hormonara baktırayım canım? Sen ne zmaan test yapıcan? Yarın yapar mısın? Kız meraktan ölürüm ben:))

Benim iş bilgisayarla ya boyle oluyor ara ara Doktor kendiliğinden olabilir dedi, korunmamaya devam yani..Önümüzdeki ay için ilaç tedavisi başlayacaz bakalım, bu hafta bir uğrayacağım doktorumun yanına. sende ne var ne yok?

prolaktini takma ben canım stresten dolayı oluyor o ben de de çıktı
e2 baktır progestana baktır zaten dr bunlara bakar
15ine kadar yapmam canım gelmezse korku var valla

lovelicim gerçekten mi..hadi inşallah umutlandırmıyorum kendimi ama en azından sorun olmaması çok sevindirdi. bu da bir moraldir di mi:)

Bazı dr'lar da filmden sonra 1 ay korunun dyormuş, ialça verildiği için. Benim dr korunmayın dedi ama nafile gene de olmadı. Şimdi düşünüyorum da nerdeyse 3 yıldır korunmuyoruz ve hiç hamile kalmadım, umudum tükeniyor. Kızlar benim dün doğumgünümdü. 34 yıl geride kadı. Şimdilerde eşimi razı edebilirsem tüp bebek düşünmeye başladım ama eşim razı değil. Sizce nerede yaptırayım? Bilgisi olan var mı? Bursa yada ızmir olabilir. ıstanbul bize uzak.

ayy evet yollar açık, hadi inşallahhh bundan sonra ben test mest yapmamaya karar verdim zaten, en az 1 hafta geçerse yaparım.. ne strestir o ya tuvalete girmeye korkuyor insan..

Lovelicim e2 ne ya? ılk defa duydum. Progesteron falan nde bakıldı mı hiç hatırlamıyorum. Ya her gittiğim dr ayrı bişi diyor sinir oluyorum. Sonra da sebepsiz infertilite diyorlar. Madem ne uğraştırıyorsunuz ebni dimi ama?
Kuzum sen 15ine kadar nasıl sabredicen? Ben olsam bu geceyi zor çıkarırdım. Ya yarın bir idrar testiyle baksan, ne olur?

aramızda 2 yaş varmış neşecim tüp bebek merkezleri hakkında bilgim yok canım keşke yardımcı olabilsem

aa hadi yaa:) Doğum günün kutlu olsunn, bu yaşında dileklerin gerçek olsun inşallah. herseyin bir zamanı var diye düşünücez, benim arkadasım da 5 sene korunmadı, hiç hamile filan kalmadı ama şimdi cok tatlı bir kızı var. olcak olcak inşallahh.

e2 östrojen canum
ilk hamileliğimde de beklemiştim bir an yapasım gelmişti eşim yapma bekle dedi sonra ben de beklemeye karar verdim
idrar testleri uğursuz geliyor bana ne zaman yapsam negatifi görüyorum ilkgebelikte direk kan testi yapmıştım sonra idrar testi hatıra kalsın dedim

Kahvelokum kız öyle sessizce okumak yok, gel iki satır durumundan haber ver. Naıslsın? Neler yapıyorsun?

nesecim ben izmirdeyim, burada bildiğim irenbe tüp bebek merkezi var iki arkadaşım orada tedavi oldu, kent hastanesinin de iyi olabilir. gidip bir konusabilirsiniz. tabii doktor heralde en onemlisi.
bu ayki national geographic de konu stresti. stres yüzünden tutunma olmuyormus kadınlarda. ben buna kesinlikle inanıyorum.stres acaip bişi..

geldim, geldim :)
merhaba,
nasılsınız arkadaşlar?
nese saçlarını kestirdin mi?
loveli sen neler yapıyorsun?

Amin hepimizin dileği aynı canım. İnşallah olacak hepimizin hayırlısıyla olacak...

aramızda 2 yaş varmış neşecim tüp bebek merkezleri hakkında bilgim yok canım keşke yardımcı olabilsem

Sen 2 yaş küçüksündür. Biliyorsun 35 bizim için çok önemli, tüp bebek bile 35ten sonra güçleşiyor. Bu yüzden acele ediyorum..

Canım dünyada uğursuz bişi yoktur. Sen içini ferah tut. Çıkarsa sevinirsin, kendini ona göre korumaya alırsın, çıkmazsa daüzülmez beklersin...Hayırlısı canım. Durumundan mutlaka haberdra et..

cılgınkız rahimfilmi çektirmişsin, geçmiş olsun... ben histeroskopi olduktan 2 ay sonra hamile kalmıştım ama maalesef kimyasal gebelikmiş
sen çalışmaları sıkı tut.. şansın yüksek .. rastgele :)

muhakkak ederim burası benim için öneml i,
evet 32 oldum ben canım
iyidir lokumcum senden ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…