Kızlar şu tüp bebek merkezleri bölümüne konu açmayı düşünüyorum bakalım faydası olacak mı? Hangi merkezleri tavsiye edecekler?
selam kızlar ben de aşılamayı şubattaki adetimden sonra yaptıracağım hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar şu tüp bebek merkezleri bölümüne konu açmayı düşünüyorum bakalım faydası olacak mı? Hangi merkezleri tavsiye edecekler?
selam kızlar ben de aşılamayı şubattaki adetimden sonra yaptıracağım hakkımızda hayırlısı olsun
senin var mı
kızlarr ben yeni üye oldum.benim gibi çocuk sahibi olamayanlara allah nasip edr.
yok canım malesef 6 ay önce düşük yaptım hala bekliyorum
malesef yok.önceleri saçmalayıp korunduk.şimdide olmuyomafoldumben
nasılsınız arkadaşlar
inş. 2010 hepimiziçin hayırlı bir yıl olur...
nesemese tüp bebek mi düşünüyorsun?
bir sitede tüp bebek hakkında bilgiler olup;dr. sesli ortamdasorulan soralara yanıt veriyorlar...istanbul da olman bu konuda avantajını artırır...öncelikle kendini psikolojik olarak hazır hissettikten sonra tedaviye başlamanı öneririm..hastane ve dr. seçimi çok önemli bu konuda..tam donanımlı bir muayeneden geçersen tedavi daha güzel yanıt verir. inş. çünkü çok meşşakkatli bir iş bu hem maddi yönden hemde manevi yönden o yüzden iyice araştır ondan sonra karar ver derim...sağlıcakla a.s.
Detaylı bir araştır bakalım Neşecim. Bu konuda eşini ikna etme çalışmaları nasıl gidiyor?
Kızlar bu kadar uğraşmak beraberinde elinde olmadan stres getiriyor. Bence kördüğüme gidiyor böyle olunca da.. O yüzden hepimiz için dileğim, bir anda kendiliğinden oluvermesi. Buradaki tüm arkadaşların harika birer anne olacağından çok eminim. Üzmesinler artık bu güzel annelerini, gelsin bu bebişler diyorum.
günaydın hanımlar
neşecim araştır bakalım umarım gerek kalmaz
çılgınkızın dediği gibi inşallah gerek kalmaz hepimiz işlem almadan kendiliğinden gelir bebeklerimiz
eşini de ikna edersin..ayy sen hazırsın eşine de noluyorsa!!!
bu erkek milletini anlamıyorum...bütün saçma sapan lafların önünde olan biz, nazı yapan da erkekler...alsanaalsanasmile
sen eşini de ikna edersin canım..işin inceliklerini biliyorsundur bayanssulusmile
neşecin benim bahsettiğim saç modeline de gelince tam yuvarlak yüzlere göre..hani öne doğru uzun ya yüzü de biraz uzun gösterir... dalgalı saçlı hatta kıvırcıka yakın saçları olan bir arkadaşım kullanıyor o modeli..fön falan da çekmiyor...dene canım...kökü sende..
a.s.
şu erkek milleti yok mu herşey bizim üzerimizde deneniyor ama nazlanan onlar
acısını lafını biz çekiyoruz üff
allahtan eşim sen ne istersen yapalım diyor
kızlarr ben yeni üye oldum.benim gibi çocuk sahibi olamayanlara allah nasip edr.
grenk aramıza hoşgeldin..
Korunmadığı için hamile kalıp da pişman olan çok biliyorsun..
ee yani nerden bilelim korunduktan sonra hamile kalmamızın zor olacağını..
ay canım biz sadece bir ay korunduk (o da ben hapla) yine de bin pişmanım kaydirigubbakcemile3 işte gelde delirme delikafadulden
Allah size de tez vakitte sağlıklı bebekler versin...
tekrar hoşgeldin opuyorumnanaktan
canım ben de durumunu bir kaç gün önce konuyu tekrar şöööyle bi baştan okuduğum zaman öğrenmiştim..
ben de aynı şeyi yaşadım..15 haftalıkken karnımda öldü..6 ay korunduk (doktor tavsiyesi üzerine) 7 aydır da olmuyor.. :sinifsinif:
sakın umudunu kaybetme..bak hem yakında aşılaman da var..Allah tez vakitte bebeğini kucağına versin...onun güzel dertleriyle uğraşırsın inşallah en kısa zamanda...
:lepi:Selam kızlarrrrrr, 1 haftadır yatak döşek yatıyorum grip oldum. Donuz gribi:)) bide üstüne bu ayın kotasını doldurdukdiye eşim nete girmemi yasakladı( sze yazamadım. Salı günü tahlil sonucumu aldım. Bilin bakalım durum nasıl? Sizin zırva arkadaşınız hormonu iyice fırlatmış; offffffffffffffffffff...Hayırlısı diyorum da kendime kızıyorum da.. Benim prolaktin 92,7'den 165,5'a yükselmiş. 3 ay kusa kusa parlodel iç, gel işyerinde masalarda uyukla, hormon düşeceğine iyice yükselmiş. Dr mg'ı 2,5tan 5 e çıkaralım ve 4 ay daha kullan demez mi....Geldiler bana. Eşim de geç kaldı, sözde dr ile tüp bebek konuşacaktık. Herşeyi bırakıp oracıkta kaçtım. Şimdi de herşeyi boşverdim. Bakalım nereye gidecek?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?