30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım ablamın süt hormonu yüksekti..bi 10 yıldır kullanıyor belli aralıklarla parlodeli...
adet düzensizliği var..doktor "eğer adetin düzenli olsun istiyorsan bu ilacı ömür boyu kullanacaksın" demiş..
bence bitkisel tedaviyi araştırmalısın...ısırgan otunu duymuştum..ama sen detaylı olarak bi araştır derim..
kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

Teşekkür ediyorum masalım bir ara bakayım netten bakalım hangi bitki iyi geliyormuş...

merhaba demek prolaktinin yüksek canım zor olduğunu biliyorum benimde bir kaç kez yükselmişti seninki kadar değildi ama bir kere 69 bir kere 58 olmuştu dostinex kullanmıştım düşmüştü ama benim tsh ım yükselince de yükseliyor bende hipotiroidi var o da etkiliyor sen hiç tsh ına baktırdın mı belki ondandır
benim eminim şu anda yine yükselmiştir göğüslerim ağırıyor yine çünkü ama bizim burda hormon testlerine bakılmıyor başka yere gitmem lazım erteliyorum işlerim nedeniyle
inşallah seninkide düşer canım

canlarımmm nasılmışşşş bakalımmmmm

canların canlarından güzel haberler bekliyor.. olumunekankayizsmile
sen nasılsın loveli???
ya bişey dicem şu '80 liler nerde '80 liler....
ee onlarda kabul etsinler artık 30 yaşında olduklarını..1980 doğumlulaaaaaaaaaaar
gelin artık sizde korkmayın başlığı görünce...'70 liler sizi bekliyor :jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:
bende '80 doğumlu olsam biraz daha bekletirdim heralde bu başlığı tıklamayı :kedi:
ee valla sinir olmuyor değilim diğer konularda yok"ben 20 yaşındayım bebek bekliyoruz,yok 23 yaşındayım 2 ay korunduk ama hala olmadı,..." delikafadulden
YANLIŞ ANLAŞILMASIN KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR değil mi kızlaaaaaaar??opuyorumnanaktan

fıstıklar bu arada bu sitede -girmediğim konu da kalmadı gerçi kaydirigubbakcemile3-konuların birinde meryem suresinden ve hikmetlerinden bahsediyorlar...orda "meryem suresini okuyun mutlaka işe yarıyor" diyorlardı..
yemediğimiz ot,çiçek,böcek kalmadı...biraz da manen şifa bulalım...ben sureye baktım..meryem suresinde Allah (cc)'ın Hz zekeriya 'ya yaşının çok geçmesine rağmen ve karısının da kısır --aman yanlış anlaşılmasın orada yazdığı gibi yazıyorum--olmasına rağmen evlat vereceğini müjdeleyip erkek evlat vermesinden ve Hz.meryemin de kimseyle evli olmamasına rağmen ona da evlat vermesinden bahsediyor...
Allah "OL" diyince oluveriyor...Allah için ne kadar basit aslında..Biz kullarını sınıyor..Bu da onun için bir sınav...sabır sınavı....okuyalım o kullarına verdiği gibi bize de versin diye yalvaralım...

uzun zaman oldu ugramadim topige yeni haberler varmi kizlar hamis olan arkadslar falan??
bakalim ben bu ay baya calistim.doktor konturol etti.hersey normal gözüküyor ve solda bir yumurta vardi onu kacirma dedi dedigi günlerde iliski oldu bakalim.regl günün subatin biri gözüküyor bu ay hamis kalabilcem mi

hadi bakalım inşallah feyzacım güzel haberlerini alırız tam 2 şubatta alkisalkisalkis

Selam kızlar bu hafta sınavlar va epey yoğunum, giremiyorum. Hep aklımda ve dualarımdaısnız ama. Kızlar biz hala tüp bebek konusunda kararsızız, nolcek böyle ya..Saraçoğlu Hocanın sitesine durumumla ilgili bir mail attım, özellkle prolaktini düşürücü kür ve tabiki infertilite için ne önerdiklerini sordum, hala cevap gelmedi. Çok yoğunlar sanırım. Telefon ettim, müşteri temsilcileri mesai saatlerinde çalışıyormuş benim de o vakitlerde arayabilmem imkansız. Şİmdi ondan öneri bekliyorum bakalm, hayırlısı. Kendisi aynı zamanda bilim adamı olduğu için içim daha bir ısınıyor onun kürlerine. İsterseniz siz de durumunuzu anlatın mail ile belki dğal yolla halledilebilir bişilerdir bu yaşadıklarımız. Ne bileyim. Çok karıştım gene ben. Okulda benim hamile oduğumla ilgili dedikodular çıkmış, moralimi bozuyorlar. Sizler neleyaptınız? Kimin adeti yaklaştı???

Canım ben bir ara okuyordum sonra tembellikten unutup gittim, biz de eşimle bolca Yasin okumaya çalışıyoruz, nasip...

Feyza nerelerdesin kuzum? İnşallah yumoşun eşini bulup sımsıkı yakalamıştır da bebişe dönüşür hayırlısıyla...Çok çalışmamız gerek çoooooooooooookkkkkkkkkkkk:hulya:

Kızlar ya ben bu ara çok kilo aldım kendimi zor taşıyorum bir de hergün laptop taşımaktan sandım, kendime netbook almak istiyorum, ilgisi olan var mı???Hangi marka daha iyi? Hangisinden alayım??Şöyle hafifçecik olsun işimizi görsün...Bu arada ben hala saçlarımı kestiremedim(

Merhabalar,

Bu benim ilk mesajım. Uzun süredir KK 'nü takip ediyorum, bi türlü yazmaya fırsat bulamadım;(((
31 yasindayim 4,5 senelik evliyim ve 3 yıldır bebeğimiz olmuyor. cok zor dönemler geçirdim, çok şükür artık kabullendim ve daha iyi hissediyorum. inşallah geçici değildir) bizim ufak ufak problemlerimiz var ama teşhisimiz nedeni bilinmeyen infertilite. 1 aşılama yaptırdık. dr en son aşılama ile vakit kaybetmeyip tüp bebek yapın dedi. Velhasıl kafam çok karışık, tüp bebek konusunda dr , klinik önerilerinizi alabilir miyim? şimdiden teşekkürler
sevgiler

tavsiye edebileceğim "eee pc" var ama sitenin linkini gönderemiyorum. nasıl olack

bizimki de nedensiz interfelite. 3 aşılama ve elde var sıfır. tüp dedi dokturum ama ben istemiyorum. kendi haline bıraktım. olacağı varsa oluyor.
senin doktorun neden 1 aşılamadan sonra tüpe geçti ki?

Kızlar merhaba, nasılsınız?

Ani hoşgeldin. umarım çektiğin bu sıkıntıların karşılığını alırsın bir gün canım.

Benim kızılcıklar tam gününde geldiler gene .. Bu ay klomenle ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başlayacağız bakalım.
Bu ay umutlanmamıştım hiç zaten test mest de yapmayacağım demiştim. ama gene de kızılcıkları görünce gözyaşlarımı zor tutuyorum. ışteyim bir de, müşteriler etrafımda, laptop'ımın içine gömüldüm. gozyaslarım tutmaya çalıştığımdan burnum akmaya başladı :sinifsinif:

Neşecim netbook lardan tentation'ın dediği ASUS'un eee pc modeli olabilir. Genelde bildik markalar kullanmak iyidir.
Ne için kullanacaksın bir de? standart netbooklarda 1GB RAM 160 GB hdd vs oluyor. Özellik arttıkça fiyat da artıyor. Vatan, teknosa gibi sitelerden karşılaştırma yapabilirsin.

hepinizi öpüyorum kızlar..

Çılgınkız lütfen üzülsen de kendini çok hırpalama. Biliyorsun her ay aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz ama bir türlü alışamadık. Bak biz burdayız, yanındayız. Hadi gülümse. ıçinden gelmese de gülümse. Göreyim bakim.....

Canım netbook 2GB ram olsun istiyorum aslında gönül 3GB istiyor da kese izin vermiyor:)) dediğinsitelere baktım, şimdilik kararsızım:))

Tenntation saoalsın canımcım dediğin asusuun modeli dimi 1005'in pembe rengine baktım ama eşim bir pembeden ötürü o kadar para verilmez dedi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…