Teşekkür ediyorum masalım bir ara bakayım netten bakalım hangi bitki iyi geliyormuş...
hayırlı cumalar kaderdaşlarım
canlarımmm nasılmışşşş bakalımmmmm
uzun zaman oldu ugramadim topige yeni haberler varmi kizlar hamis olan arkadslar falan??
bakalim ben bu ay baya calistim.doktor konturol etti.hersey normal gözüküyor ve solda bir yumurta vardi onu kacirma dedi dedigi günlerde iliski oldu bakalim.regl günün subatin biri gözüküyor bu ay hamis kalabilcem mi
fıstıklar bu arada bu sitede -girmediğim konu da kalmadı gerçi kaydirigubbakcemile3-konuların birinde meryem suresinden ve hikmetlerinden bahsediyorlar...orda "meryem suresini okuyun mutlaka işe yarıyor" diyorlardı..
yemediğimiz ot,çiçek,böcek kalmadı...biraz da manen şifa bulalım...ben sureye baktım..meryem suresinde Allah (cc)'ın Hz zekeriya 'ya yaşının çok geçmesine rağmen ve karısının da kısır --aman yanlış anlaşılmasın orada yazdığı gibi yazıyorum--olmasına rağmen evlat vereceğini müjdeleyip erkek evlat vermesinden ve Hz.meryemin de kimseyle evli olmamasına rağmen ona da evlat vermesinden bahsediyor...
Allah "OL" diyince oluveriyor...Allah için ne kadar basit aslında..Biz kullarını sınıyor..Bu da onun için bir sınav...sabır sınavı....okuyalım o kullarına verdiği gibi bize de versin diye yalvaralım...
uzun zaman oldu ugramadim topige yeni haberler varmi kizlar hamis olan arkadslar falan??
bakalim ben bu ay baya calistim.doktor konturol etti.hersey normal gözüküyor ve solda bir yumurta vardi onu kacirma dedi dedigi günlerde iliski oldu bakalim.regl günün subatin biri gözüküyor bu ay hamis kalabilcem mi
Kızlar ya ben bu ara çok kilo aldım kendimi zor taşıyorum bir de hergün laptop taşımaktan sandım, kendime netbook almak istiyorum, ilgisi olan var mı???Hangi marka daha iyi? Hangisinden alayım??Şöyle hafifçecik olsun işimizi görsün...Bu arada ben hala saçlarımı kestiremedim(
Merhabalar,
Bu benim ilk mesajım. Uzun süredir KK 'nü takip ediyorum, bi türlü yazmaya fırsat bulamadım;(((
31 yasindayim 4,5 senelik evliyim ve 3 yıldır bebeğimiz olmuyor. cok zor dönemler geçirdim, çok şükür artık kabullendim ve daha iyi hissediyorum. inşallah geçici değildir) bizim ufak ufak problemlerimiz var ama teşhisimiz nedeni bilinmeyen infertilite. 1 aşılama yaptırdık. dr en son aşılama ile vakit kaybetmeyip tüp bebek yapın dedi. Velhasıl kafam çok karışık, tüp bebek konusunda dr , klinik önerilerinizi alabilir miyim? şimdiden teşekkürler
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?