30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ani aramıza hoşgeldin canım. Hepimiz benzer durumlardayız. ınşallah çok kısa bir süre sonra burası hamişlerim mekanı olacak:))

Eee bizim arkadaşlar bu kadar mıydı? Geçmişe bakaıyorum vakit dar, hadi kızlar kendinizi unutturmayın. Durumunuz hakkında bilgi verin....

Sağol güzelim hemen cevap yazmışsın, beni bir tek siz anlarsınız bunu yaşamayan anlayamaz zaten..
Etrafımda da o kadar neşeli biri olarak bilinirim ki hemen insanlar yüzümden bişi olduğunu anlıyorlar. Şu an somurtmuş vaziyette sesimi çıkarmadan çalışıyorum. Zaten ne kadar üzülsem de bişi olmuyor ki :sm_confused:

Güzelim cok kaynak gerektiren programlar vs kullanmayacaksan netbook'unda 3GB'a çıkmana cok da gerek yok. Biliyorsun zaten bu işlerde sınır da yok :) ne alırsan al 2-3 sene sonra gene külüstür olacak. Ama hafiflik konusunda acaip rahatlarsın

çılgınkız seni öyle iyi anlıyorum ki, canın ne istiyorsa onu yap ama kendini üzme. Sen iyi ol ki birkaç hafta sonra bu yazdıklarımı bana bir bir hatırlat:)) az önce bir tüp bebek merkezinden aradılar, ücretsiz öngörüşme ayarlayabilirlermiş, ben de prolaktinim yükseldi 4 ay ilaç kullanıcam daha sonra sizi ararım dedim. ıçimden de 4 aya kadar belki bir mucize olur diye de geçiriyorum sonra da 2-2,5 senedir işi olmadı da şimdi mi olacak diyorum. Tıpkı çizgifilmlerdeki şeytanla meleğin konuşması kulaklarımda çınladı:)) şimdi gene ümitlenirim boşa çıkar , nasıl bi kısır döngü bu yaaa, ne umut bitiyor ne üzüntü. Canımcım hayırlısı deyip devam etmekten başka çaremiz yok sanırım...

Çılgınkız şeytan en diyor biliyor musun? Laptopun 3 kilosunu hafifletmeye çalışacağına sen git kilo ver de öyle hafifle...Yok bunu diyen melek mi yoksa:)))

bizimki de nedensiz interfelite. 3 aşılama ve elde var sıfır. tüp dedi dokturum ama ben istemiyorum. kendi haline bıraktım. olacağı varsa oluyor.
senin doktorun neden 1 aşılamadan sonra tüpe geçti ki?

merhaba arkadaslar,

Tesekkürler sıcak karşılamanız için. aşılama yapan ve tüp bebek öneren dr. aynı değil. gittiğim doktorun ve ödediğim paranın hesabını yapmaktan vazgeçeli çok oldu) iyi denen herkese gidiyorduk bir umut.

Aşılama şansı çok düşük , çok beklemişsiniz şansı yüksek olan tüp bebeği deneyin mantığıyla söyledi. ben de senin gibi tüp bebk istemiyorum . aşılama için de işten sonra gidebileceğim bir klinik bulamadım. işten izin almak dert oluyor. şu an aynen senin gibi oluruna bıraktım ama bunun da sonu yok sanırım. zaman mi kaybediyorum diye düşünüyorum. velhasıl çıkamıyorum bir türlü işin içinden. bir şey yapmıyorum ama mevzuyu da kapatamıyorum. sürekli kafamda dolanıyor.
:sm_confused:

İyi olucam güzelim, oğleden sonra işe dalarım toparlarım gene. İlk başta bir dağılıyorum işte:) sen de iyi ol her zaman.
Dediğin cok dogru umut ve üzüntü iç içe geçmiş durumda. Bu işin de var ya ne zaman olacağı hiç belli olmaz. Ne şekilde olursa olsun sonunda mutluluğumuzu paylaşalım inşallah..Güzel olaylar, kötüleri silsin götürsün..

Kızlar az önce ıbrahim Saraçoğlu Hocanın sitesinden bakıp telefon ettim, randevu verdiler. Tam da sınavlar zamanında ama inşallah arayıp düşürebilisem hocayla konuşabilirmişim, kaydımı aldılar. Şansımı deneyeceğim, doktorlara dünya para verip ilaçları tüm ayn etkilerine rağmen kullanıyoruzbir de bunu denemek istiyorum. Eğer bir kür falan önerirse yapıcam inşallah. Sizi gelişmelerden haberdar ederim. Öncelikle prolaktinimi indirmek istediğimi söyledim infertilite problemim de var dedim. Bakalım hayırlısı. Kızlar bu arada KK'de biraz araştırma yaptım, hayıt tohumuna başladım dün alıp. Hormonları düzenliyormuş. Ayrıca brokoli kürü yapıyorum birkaç gündür. Belki işe yarar umuduyla.
Demekki 3 tüp bebek aşamasına gelen ve bunu istemeyen arkadaşız...Bakarsnız mucizelerimiz geliverir hayırlısıyla...Bir de yediklerime de dikkat etmeye başladım. Sizin kilo probleminiz var mı?

Kafanı rahatlat diyenlere gel de gıcık olma di mi? Bir yandan mutlaka beyninin içinde oluyor işte. İnşallah gönlünün istediği gibi olur, kendiliğinden.

Çılgınkz bebişlerimiz gelince de birbirimizi bırakmak yok, hep birlikte ilk dişlerini kutlayacağız:))

Kızlar ben toplantıya gidiyorum, bizim işin vakti saati yok işte böyle, öğle yemeği bile yok. Sizi öpüyorum..Herkesin işlerinde kolaylıklar diliyorum...

Kafanı rahatlat diyenlere gel de gıcık olma di mi? Bir yandan mutlaka beyninin içinde oluyor işte. İnşallah gönlünün istediği gibi olur, kendiliğinden.

aynen arkadaşlar. Allah'tan artık bunu diyenlere gülüp geçebiliyorum. inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda alırız kucağımıza.benim çevremde bu problemi yaşayan tek kişi benim. hatta ilk seferde hamile kalan bi dolu arkadaşım var. o nedenle anlayabilmelerini beklemiyorum.

inşallah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı güzel bebişlerimiz olur. ben de aktardan bal, polen,arısutu karısımı aldım. Gecen ay ictik bi ise yaramadı insallah bu ay yarar))

iyi akşamlar herkese

selam kızlar ben bu ayı iyice değerlendireyim olmazsa aşılama bakalım hayırlısı
çılgınım bilme miyim b duyguyu ne yapalım kısmet sınavvvv
neşecim notebook kunusunu inan bilmiyorum .ibrahim hocanın kürlerinden haberdar et canım

selam kızlaaaar....
uzun zamandır giremedim nete..nasılsınız bakalım??
yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum ve en kısa zamanda gönüllerindeki muratlara kavuşmalarınızı diliyorum....
Var mı güzel haberler??????????
bu arada benim size bir haberim kızlar hamiş değilim henüz heycanlanmayın da :smiley-cool:
ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum...adetimin 18. günü bugün yumurtlama olmaz diye bilirdim ama dün ikinci çizgi hafif belirdi...yani 18. gününde bile yani bugün iki koyu çizgiyi yakalayamıyabilirim...
bi umut geç yumurtluyor olabiliriz ya da tutturamamış olabiliriz diye siz de deneyin derim....
opuyorumnanaktan hepinize sevgiler...

masalcım selam.
Benim de yumurtlamam geç oluyor. 16. ya da 17. günde. artık ovulasyon testini ne zaman yapacağımı bile biliyorum:) adet dongum de 28. zaten biraz da ondan süpheleniyorlar. 2. evrem kısa olabilirmiş.
senin adet dongun kaç gün?

asus ul 30 a modeline bak neşecim. hem ucuz hem hafif.

hangi ovulasyon testini aldın. nasıl yapılıyor ben de alayım..

valla ben her şeyi bıraktım. bi güzzel sigarama da başladım ::lepi: hapmış kürmüs otmus püsürmüs. daral geliyo artık.

evet bi güzzel kafama da takıorum. hatta kafamda hep bu takılı dolaşıyorum. durup durup ağlıyorum. bebek çocuk patik reklam hede hödö görünce içim cızlıyor.senağlama

hemen evlenip hemen hamile kalanlara uyuz oluyorum . kazayla oldu dienlere şaşkınlıkla bakıyorum..akannehir

eş dost akraba bla bla lar hadi inslh bi tane yapın artık. inslh senin de olur. sana da kısmet vs vs dienlere içim cızlaya cızlaya istemem yan cebime koy modunda e inslh kısmet diorum.kötükedihüso

bizi bizden başkası anlamaz. en iyi de bunu biliyorum..kaydirigubbakcemile5

tentation, sana katılıyorum..ben durup durup ağlamıyorum ama moralimi cok bozduğu kesin. bir de derdimi bildiği halde habire cocugunu bana anlatanlara daha da cok kızıp, üzülüyorum. insanda hiç mi empati olmaz yaa..

güzelim masala sormussun gerçi ama ben de bu saatte oturuyorken yazayım dedim. ovulasyon testi olarak medismartı kullandım. 3 kere..üçünde de günü gösterdi. dikkat etmen gereken 4 saat idrara çıkmamak. 2. çizgi kontrol çizgisinden açık renk olmucak, en az onun kadar koyu hatta daha koyu olacak. bu yumurtlamadan hemen oncesindeki LH seviyesinin yükseldiğini gosteriyor. yumurtlama ondan sonraki 24-36 saat arasında oluyormus. benim bir keresinde doktorun yumurtlama takibine de denk geldiği için testin dogru gosterdiği kanıtlanmıs oldu. gerçi biz çalışsak da o günlerde sonuç alamadık ne işse ama.
gene de yumurtladığını görmek güzel:)

medismartı nasıl kullanıyorsun her gün mü yapılıyor test? hiç bir fikrim yok bu test hakkında cehalet için sry :) fiyatı nedir?

ovulasyon testleri masraflı ya bunun başka çaresi yok mu ? zaten kutu içerisinde kaç tane var ki...sağlık ocaklarında bedava olsa keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…