Çılgınkız lütfen üzülsen de kendini çok hırpalama. Biliyorsun her ay aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz ama bir türlü alışamadık. Bak biz burdayız, yanındayız. Hadi gülümse. İçinden gelmese de gülümse. Göreyim bakim.....
Canım netbook 2GB ram olsun istiyorum aslında gönül 3GB istiyor da kese izin vermiyor:)) dediğinsitelere baktım, şimdilik kararsızım:))
bizimki de nedensiz interfelite. 3 aşılama ve elde var sıfır. tüp dedi dokturum ama ben istemiyorum. kendi haline bıraktım. olacağı varsa oluyor.
senin doktorun neden 1 aşılamadan sonra tüpe geçti ki?
çılgınkız seni öyle iyi anlıyorum ki, canın ne istiyorsa onu yap ama kendini üzme. Sen iyi ol ki birkaç hafta sonra bu yazdıklarımı bana bir bir hatırlat:)) az önce bir tüp bebek merkezinden aradılar, ücretsiz öngörüşme ayarlayabilirlermiş, ben de prolaktinim yükseldi 4 ay ilaç kullanıcam daha sonra sizi ararım dedim. İçimden de 4 aya kadar belki bir mucize olur diye de geçiriyorum sonra da 2-2,5 senedir işi olmadı da şimdi mi olacak diyorum. Tıpkı çizgifilmlerdeki şeytanla meleğin konuşması kulaklarımda çınladı:)) şimdi gene ümitlenirim boşa çıkar , nasıl bi kısır döngü bu yaaa, ne umut bitiyor ne üzüntü. Canımcım hayırlısı deyip devam etmekten başka çaremiz yok sanırım...
merhaba arkadaslar,
Tesekkürler sıcak karşılamanız için. aşılama yapan ve tüp bebek öneren dr. aynı değil. gittiğim doktorun ve ödediğim paranın hesabını yapmaktan vazgeçeli çok oldu) iyi denen herkese gidiyorduk bir umut.
Aşılama şansı çok düşük , çok beklemişsiniz şansı yüksek olan tüp bebeği deneyin mantığıyla söyledi. ben de senin gibi tüp bebk istemiyorum . aşılama için de işten sonra gidebileceğim bir klinik bulamadım. işten izin almak dert oluyor. şu an aynen senin gibi oluruna bıraktım ama bunun da sonu yok sanırım. zaman mi kaybediyorum diye düşünüyorum. velhasıl çıkamıyorum bir türlü işin içinden. bir şey yapmıyorum ama mevzuyu da kapatamıyorum. sürekli kafamda dolanıyor.
:sm_confused:
Çılgınkz bebişlerimiz gelince de birbirimizi bırakmak yok, hep birlikte ilk dişlerini kutlayacağız:))
Kafanı rahatlat diyenlere gel de gıcık olma di mi? Bir yandan mutlaka beyninin içinde oluyor işte. İnşallah gönlünün istediği gibi olur, kendiliğinden.
selam kızlaaaar....
uzun zamandır giremedim nete..nasılsınız bakalım??
yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum ve en kısa zamanda gönüllerindeki muratlara kavuşmalarınızı diliyorum....
Var mı güzel haberler??????????
bu arada benim size bir haberim kızlar hamiş değilim henüz heycanlanmayın da :smiley-cool:
ben bu ay ovulasyon testi kullanıyorum...adetimin 18. günü bugün yumurtlama olmaz diye bilirdim ama dün ikinci çizgi hafif belirdi...yani 18. gününde bile yani bugün iki koyu çizgiyi yakalayamıyabilirim...
bi umut geç yumurtluyor olabiliriz ya da tutturamamış olabiliriz diye siz de deneyin derim....
opuyorumnanaktan hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?