olumunekankayizsmile canım tabiki burda yazışarak içimizi boşaltıyoruz bebeğim şöyle bakın etrafına insanların hiçbiri tam mutlu değil herkesin kendince sorunları ve özlemleri var yani hepimizn içi seni dışı beni yakar hesabıyla yaşamla mücadelmize devam ediyoruz ve edeceğiz varmı başka altarnatifimiz bu sene herkes burda hamile kalacak neşemeşnin topiciğine taşınacağız rahat ol canım
neşemeşe o lokantacılar bekliyor bizi haydi gel şöyle karnımızı doyuralım gülüm
dün annemdeydim halam gelmisti. her gördüünde; siz bi doktora gitmionuz mu. filanca doktur varmıs, baska doktara gidin de bla bla bla...
iyyyyy kafayı yiciimmm
ya bende soğan kürü uygulamıştım normalde 28 veya 29 günde adet olurdum 25 günde oldum şimdi ben hangi günü baz alıcam fikri olan varmı?
çılgınkız antalya tüp bebek merkezine gitmiştim doğal yolarla hamile kalabilecğimi söylemişlerdi sadce o hastanenin sahibi rahmim güya kalp şeklindeymiş düzeltmeliyiz demişti eşimde kabul etmedi bunu çünkü 8 dr muayen oldum hiçbiri bunu söylemdi yani para için beni ameliyat edeckti bende güvenmedim yaza kadar bekleyecğim olursa olur olmasa kıbrıs veya başka bir il de tüp deneyecğim ama antalyada yapmayacağım şimdilik canım zaten bu arad çocuk istemiyorum canım sıkkın ofiste bira içiyorum
NEŞECİİİİİİİİİİM
durup durup aklıma bişeyler geliyor...sonra hemen girip söyleyim diyorum unutmadan...
gebeliğini 3 ay boyunca sakla hatta sana tavsiyem 3,5 ayını tamamla sonra söyle...
biz nazlı hatunlarız...Allah korusun meleklerimizi de bişey olursa her geçmiş olsun diyene teşekkür etmek işkence oluyor o dönem...
sabır canım...en yakınındakiler hariç tabiiiiii opuyorumnanaktan
kıslar ben kendime 55 yaşına kadar şans tanımaya karar verdim...
şunu da deneyim son şansım,bunuda içeyim artık son şansım diyip durdum 3 yıldır...
aşılama belki ama 55 yaşıma kadar tüp bebek falan düşünmüyorum....
hem Allah'tan başka kim bilebilir ki kaç yaşımıza kadar yaşayacağımızı???
tüp bebekle olacaksa eğer 55 yaşımdayken olsun bebek...110 yaşıma kadar yaşarsam eğer 55 yaşını görürüm çocuğumun...oooooo ben torunumun çocuğunu bile görebilirim o zaman :dance:
güzel başımı bebek işine hiiiiiiiiiiiiç takamıcam artık son şansım diyerek..
kendiimi tebrik ediyorum bu düşüncemden dolayı ayrıca alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ggüzellerim benim
oyy oyy tentationu oyyy onlardan var her yerde çok şükür ben onlara çok bulaşmadımuzaktayım herkesten okuldaki öğretmenler var şunu yap diyen beni çok seviyorlar biliyorum ama derdini anlatamıyorsunuz
neşecim yasin okudum bi tane canım
hamişlik nasıl var mı sıkıntı
ben de anneme ablama doğal olarak eniştemde jkaıynvalide kayınbaba kayın ve görümce 4 arkadaşım biliyor 3 ay bitmeden çevreye söylemek istemiyorum
neşecim dinlen balım yaa rapor al okulu sen mi kurtaracan tamam öğretmenlik kutsal işimi seviyorum ama kendimi yormuyorum veriyorum topu oynuyorlar herkes memenun hayatında hiç sevmesem de bebeğimden önemli değiil
dün annemdeydim halam gelmisti. her gördüünde; siz bi doktora gitmionuz mu. filanca doktur varmıs, baska doktara gidin de bla bla bla...
iyyyyy kafayı yiciimmm
Hepimizi için yorucu bir hafta oldu sanırım. İnşallah haftasonu dinleniriz bol bol. Bu arada kim Yasin okumuştu?
3 tane daha yasin okudum..toplam 5 oldu
maşallah bize kızlar böyle gidersek neşeye yetişiriz ...biz de ezberden okumaya başlarız yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?