30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

:lepi: evet evet eksinlikle, burada nasıl toplandıysak orada da toplanıcaz inşallah..Şimdilik ben temsilcinizim ama sonra asiller gelecek:))

neşemeşe o lokantacılar bekliyor bizi haydi gel şöyle karnımızı doyuralım gülüm

canım ya ben de kızlarla biryere gittim ev yemekleri yapıyorlardı, hiç beğenmedim keşke oraya gelseydim. Gittiğim yerin tek iyi tarafı vardı o da öğrenciler için askıda yemek kampanyaları var, hani şu askıda ekmek oluyor ya onun gibi. Askıya bir menü bırakıyorsun ihtiyacı olan biri gelip yiyor, parasını sen vermiş oluyorsun. Belki sizin lokantada da o sistem vardır, adamcağızlar ondan ses çıkarmamıştır.

dün annemdeydim halam gelmisti. her gördüünde; siz bi doktora gitmionuz mu. filanca doktur varmıs, baska doktara gidin de bla bla bla...

iyyyyy kafayı yiciimmm

sen de ona de ki "hala filanca avukat varmış, sen de kocandan boşanmak istiyorsan ona git?"

ya bende soğan kürü uygulamıştım normalde 28 veya 29 günde adet olurdum 25 günde oldum şimdi ben hangi günü baz alıcam fikri olan varmı?

canım soğan kürü dayanabilirsen çok iyi geliyor. hem kistleri de yok ediyor. Özellikel incir kürü uygularsanız mutlaka soğan kürü yapın ardından. Hesapta da soğan kürü uygulamadıysan normal düzenine göre hesap yap canım.

çok şaşırdım serpilim...akannehir
bu durum sadece bende var sanıyordum...benim de rahmim kalp şeklinde...
doktor ameliyat falan da demedi...sadece erken doğuma yada düşüğe neden olur dedi...
ameliyatta ilginçmiş,rahmin şekli ameliyatla değişiyor mu???

NEŞECİİİİİİİİİİM

durup durup aklıma bişeyler geliyor...sonra hemen girip söyleyim diyorum unutmadan...
gebeliğini 3 ay boyunca sakla hatta sana tavsiyem 3,5 ayını tamamla sonra söyle...
biz nazlı hatunlarız...Allah korusun meleklerimizi de bişey olursa her geçmiş olsun diyene teşekkür etmek işkence oluyor o dönem...
sabır canım...en yakınındakiler hariç tabiiiiii opuyorumnanaktan

kıslar ben kendime 55 yaşına kadar şans tanımaya karar verdim...
şunu da deneyim son şansım,bunuda içeyim artık son şansım diyip durdum 3 yıldır...

aşılama belki ama 55 yaşıma kadar tüp bebek falan düşünmüyorum....

hem Allah'tan başka kim bilebilir ki kaç yaşımıza kadar yaşayacağımızı???

tüp bebekle olacaksa eğer 55 yaşımdayken olsun bebek...110 yaşıma kadar yaşarsam eğer 55 yaşını görürüm çocuğumun...oooooo ben torunumun çocuğunu bile görebilirim o zaman :dance:

güzel başımı bebek işine hiiiiiiiiiiiiç takamıcam artık son şansım diyerek..
kendiimi tebrik ediyorum bu düşüncemden dolayı ayrıca alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Masalım çok doğru söyledin. Teyzesi bugün maşallah 7 haftamız bitti, şunun şurasında ne kaldı dimi ya? Sizi bilmem ama ben nazara da çok inanırım. Buradaki en deneyimli biyoloji hocaları bile nazarın gerçek olduğunu söylüyor. Şimdilik babamız, annem, teyzesi ve bir arkadaşım biliyor, bir de sizler..İş arkadaşlarım çay-kahveyi bırakmamdan ve ağır yemekler yemememden ve hareketlerimden anladılar. Çok ketummuşum ama nasıl olsa ortaya çıkacakmış, bana çok kızıyorlar gene de direniyorum. Aklına birşeyler geldiğinde lütfen yaz canım. Her öneriye çok ihtiyacım var , kendimi çok deneyimsiz ve çaresi hissediyorum hele dünden beri grip ve sürekli ahpruruklar yüüznden e dinlenemememden dolayı vicdan azabı çekiyorum. Ona bişi olursa benim yüzümden(

Canım çok iyi düşünmüşsün. Zaten olacağı varsa sen ne yaparsan yap gelir, yoksa da gelmez. Mesele sadece şu sen elinden geleni yapıyor musun? Yaradan'ın verdiğine rıza gösteriyor musun? İşte bizim sınavımız da bu. Bak ben bir sonraki aşamaya egçtim çok kısa sürede burada bizim takımdan kimseler kalamyacak inşalalh...Tüm kalbimle (hatta çift kalple:)) inanıyorum buna...

ggüzellerim benim
oyy oyy tentationu oyyy onlardan var her yerde çok şükür ben onlara çok bulaşmadımuzaktayım herkesten okuldaki öğretmenler var şunu yap diyen beni çok seviyorlar biliyorum ama derdini anlatamıyorsunuz
neşecim yasin okudum bi tane canım
hamişlik nasıl var mı sıkıntı

ben de anneme ablama doğal olarak eniştemde jkaıynvalide kayınbaba kayın ve görümce 4 arkadaşım biliyor 3 ay bitmeden çevreye söylemek istemiyorum
neşecim dinlen balım yaa rapor al okulu sen mi kurtaracan tamam öğretmenlik kutsal işimi seviyorum ama kendimi yormuyorum veriyorum topu oynuyorlar herkes memenun hayatında hiç sevmesem de bebeğimden önemli değiil

Canım grip oldum ve durmadan hapruşuyorum, bebiş için korkuyorum, kasıklarım çok ağrımaya başladı bu yüzden. İnşallah bu haftasonu dinlenicem. Akşam bulantıları için de iyi gelen bişi, limon al ağzına. Sanırım mide bazik ve limon asidik olduğu için dengeliyor...Sen nasılsın? Pıtpıtları kaydettiniz mi? Babası da dinledi mi?

Canımsın ya, ben Milli Eğitimde değilim, öyle olsam hiç umursamazdım da, üniversitedeyim. Laboratuvarlara giriyorum, bugün lab'da zor dayandım. 55kişilik sınıfı tek başıma idare ediyorum midem bulana bulana. İnşallah bu zor dönem geçince rahatlarım da...Lab'daki kokular kötü yapıyor işte şimdi. Kimseye de demediğim için yardım da isteyemiyorum. Hayırlısı ama işimi çok seviyorum. Sanırım Masalımla meslektaşız:)) aynı zamanda öğretmenlik mezunu ve bir eğitim fakültesinde hoca olduğum için seninle de meslektaşız Lovelicim:))

Hepimizi için yorucu bir hafta oldu sanırım. ınşallah haftasonu dinleniriz bol bol. Bu arada kim Yasin okumuştu?

dün annemdeydim halam gelmisti. her gördüünde; siz bi doktora gitmionuz mu. filanca doktur varmıs, baska doktara gidin de bla bla bla...

iyyyyy kafayı yiciimmm

canım benim işte böyle kafa yapacaksın hiç tınlamayacaksınkaydirigubbakcemile
neşemeşe canım fazla ayakta kalman doğru değil bebeğim lütfen yorma kendini

lovelim sende yorma anacım aman dikkaet edin ikinizde çok önemlisiniz bizim için

masal öldürdün yine beni 55 yaş harikasın evet bende senle hemfikirim tüp pek lülülülülülüdüşünmüyorum ama hiçde belli olmaz diyorum

çılgınım özledim seni kulummm hadi gelde kanaat çırpsempatiksalakcinni

kızlar benim içinde çok stresli bir haftaydı hatta oldukça can sıkıcıydı neyseki şükür bitirdik :))

Hepimizi için yorucu bir hafta oldu sanırım. İnşallah haftasonu dinleniriz bol bol. Bu arada kim Yasin okumuştu?

ben 1 adet okudum..
şu sıralar yoğunum sınava çalışıoyorum..yoksa daha çok okurdum zaten adette olacam heralde belirtillerinden anladığım kadarıyla...
hepinize sevgiler...
hayırlı cumalar
a.s.

3 tane daha yasin okudum..toplam 5 oldu

maşallah bize kızlar böyle gidersek neşeye yetişiriz ...biz de ezberden okumaya başlarız yakında

ben bugün çok yasin okumalyım haftasonu veya hafta başı kırmız kart yiyicem okuyamam o zaman onun için hızlanmalyım

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nesemese...... 23
loveli........ 9
Serpil02507 ....... 17
çılgınkız ....... 3
librarian ........ 2
sezen10 ....... 2
belenay ....... 9
masal0663 ....... 5
lalehan ....... 1

TOPLAM ........ 71

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…