günaydınn, bugun yogun bir gün olacak fırsat varken bir yazayım dedim..
akşam seni aradık serpilim vallaa..
sabah accık eşimle atıştık. :mymeka: aslında garibim bana destek olmaya çalışıyor ama ruh halimi anlamaya çalışmak yeterli. ben kimseden akıl istemiyorum ki.. :çok üzgünüm:
oy oyy .. hadi güzel günler olsun inşallahh :1hug:
günaydın çıtırlar nasılsınız
bebeğim benim senin kimseden akıl almaya tabiki ihtiyacın yok gülüm eşin işte kendince senin yanında olduğunu göstermeye çalışmış :)) kavagalarda iyiidr zaman zaman yapmalıyız ki tadı olsun :)) bende yoğunum canım akşma girerim kaydirigubbakcemile
sonra özür diledik karşılıklı zaten..:asigim:
zaten hayatın stresini bu şekilde birbirimizden çıkartıyoruz napıcan
Eee kızlar bana diyordunuz, topiği siz ihmal etmeye başladınız bak. Hadi öğle yemeğinizi yiyip gelin, öğleden sonra yoklama alıcam:)
kızlar klomen bende kullandım bende kiste dönüştürmüştü o yüzden hiç düşünmüyorum doğal haliyle bebek sahibi olacaksam olurum olmayacaksamda ne yapayım en son tüp olur
"08 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçemiz okullarında görev yapan bayan öğretmenlerimize yönelik Sağlıklı Gebelik Süreci konulu bir seminer verilecektir."
bugün gelen bir yazı dan alıntı.
devletin kadına bakışı da anca bu kadar lur. "8 mart" ve "gebelik sürecindeki kadınlar"..
1- bu semineri ne kadınlar verion. erkeklere ver ki sağlıkllı sağlıklı o süreçte yardımcı olsunlar
2- kadınlar deyince nie doğurganlık makınası ilk akla geliyor ki?
3- gebe olmayanlar ve olamayanların kadınlar günü kutlanmamış mı sayılcak..
üfff nreresinden tutsan dökülüyor
oy ben ne idem nerelere gidem
merhaba arkadaşlar..sabah hastaneye gittim adetin 3. günü yaptırmam gereken hormon testlerini yaptırdım herşey normal çıktı herşey yolunda çok rahatladım..bir de 21. gün gidecekmişim progesteron testi için..sizlere haber vereyim dedim..
merhaba arkadaslar,
bugun de bitti cok sukur.
Cok iyi anliyorum seni tentation. Bugun itibariyle arkadaslarimin %80 i hamile ya da cocuk bekliyor)) televizyonda hangi kanali acsam diziler dahil hamilelik isleniyor )) Alisveris merkezleri hamile dolu vs.vs. kozmik bir komplo sozkonususempatiksalakcinni
Arkadas sohbetlerinde hamileliklten ve cocuklardan bahsedilir oldu sadece. ben ne edeyim kafami nerelere sokayim bilmiyorum. Kotu niyetten degil biliyorum ama sohbet bir yerde kayıyor işte. iyi yani hamile kalabilirsem inşallah bir çok şey biliyor olucam
herkese iyi akşamlar. inşallah bizler de hamilelere ait topiklere geçebiliriz çok ama çok yakın zamanlarda.
bu arada loveli bebisinin kalp atisini duymana ve paylasmana cok sevindim. Allah'im hayirlisiyla kucagina almayi nasip edecek insallah.
sevgiler
merhaba arkadaşlar..sabah hastaneye gittim adetin 3. günü yaptırmam gereken hormon testlerini yaptırdım herşey normal çıktı herşey yolunda çok rahatladım..bir de 21. gün gidecekmişim progesteron testi için..sizlere haber vereyim dedim..
merhaba arkadaslar,
bugun de bitti cok sukur.
Cok iyi anliyorum seni tentation. Bugun itibariyle arkadaslarimin %80 i hamile ya da cocuk bekliyor)) televizyonda hangi kanali acsam diziler dahil hamilelik isleniyor )) Alisveris merkezleri hamile dolu vs.vs. kozmik bir komplo sozkonususempatiksalakcinni
Arkadas sohbetlerinde hamileliklten ve cocuklardan bahsedilir oldu sadece. ben ne edeyim kafami nerelere sokayim bilmiyorum. Kotu niyetten degil biliyorum ama sohbet bir yerde kayıyor işte. iyi yani hamile kalabilirsem inşallah bir çok şey biliyor olucam
herkese iyi akşamlar. inşallah bizler de hamilelere ait topiklere geçebiliriz çok ama çok yakın zamanlarda.
bu arada loveli bebisinin kalp atisini duymana ve paylasmana cok sevindim. Allah'im hayirlisiyla kucagina almayi nasip edecek insallah.
sevgiler
"08 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçemiz okullarında görev yapan bayan öğretmenlerimize yönelik Sağlıklı Gebelik Süreci konulu bir seminer verilecektir."
bugün gelen bir yazı dan alıntı.
devletin kadına bakışı da anca bu kadar lur. "8 mart" ve "gebelik sürecindeki kadınlar"..
1- bu semineri ne kadınlar verion. erkeklere ver ki sağlıkllı sağlıklı o süreçte yardımcı olsunlar
2- kadınlar deyince nie doğurganlık makınası ilk akla geliyor ki?
3- gebe olmayanlar ve olamayanların kadınlar günü kutlanmamış mı sayılcak..
üfff nreresinden tutsan dökülüyor
oy ben ne idem nerelere gidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?