30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Eee kızlar bana diyordunuz, topiği siz ihmal etmeye başladınız bak. Hadi öğle yemeğinizi yiyip gelin, öğleden sonra yoklama alıcam:)

bebeğim benim senin kimseden akıl almaya tabiki ihtiyacın yok gülüm eşin işte kendince senin yanında olduğunu göstermeye çalışmış :)) kavagalarda iyiidr zaman zaman yapmalıyız ki tadı olsun :)) bende yoğunum canım akşma girerim kaydirigubbakcemile

sonra özür diledik karşılıklı zaten..:asigim:
zaten hayatın stresini bu şekilde birbirimizden çıkartıyoruz napıcan

Çılgınım ve Serpilim sizi saydım diğerleri nerde bakiiiimmmmmmmmmmmmmm???
Çılgınım eşler ne için değil mi ya? Hem sevmelik hem kavgalık:))

Eee kızlar bana diyordunuz, topiği siz ihmal etmeye başladınız bak. Hadi öğle yemeğinizi yiyip gelin, öğleden sonra yoklama alıcam:)

canım benim burayı ihmal edrmiyiz .) ben nöbetçi topic sahibiyim :))) ne yapalımm neşemeşe canım pek keyifliyim bugün yıllar önce işini yaptığımız bir firmanın sahibini bugün ilk defa gördüm onunla ilk tlf görüşememizde ben çok sert davranmıştım meğerse adam çok büyük patronmuş bende çalışanlardan biri zannetmiştim onu üstüne üstlük fırça atmıştım tabii bu olaydan sonra bu patron ben bu bayanla çalışmamam demiş mimara mimarda büyük yalnışlık olduğunu söylemiş bunlardan benim haberim hiç olmamıştı 6 ay sonra bu adamın patron olduğunu öğrendim ve snelerce çalıştık hiç birbirimizle muhatap olmadan 1 ay önce tesadüf tlf açtı ofisime yardımcımı sordu bende bilmeden ben serpil dedim yardımcı olayım dedim oda aaaaaaaaaaaaaaa serpil hnm dedi size kırgınım bende gülerek bir hata olduğunu anlatımm sonra personelimle yemeğe davet etti biz henüz davete icabet etmedik bugün bir dosya teslimim vardı ve ben elemanımla giitim ofisne ilk defa birbirimizi gördük çok şeker bir adam ve çok hoş samimi bir sohbet ve biizm çalışmalarımızı takdir eden bir ifadeyle geişen sıcak ikili ilşki beni çok mutlu etti o yüzden bugün mutluyumolumunekankayizsmile

kızlar klomen bende kullandım bende kiste dönüştürmüştü o yüzden hiç düşünmüyorum doğal haliyle bebek sahibi olacaksam olurum olmayacaksamda ne yapayım en son tüp olur

"08 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçemiz okullarında görev yapan bayan öğretmenlerimize yönelik Sağlıklı Gebelik Süreci konulu bir seminer verilecektir."

bugün gelen bir yazı dan alıntı.
devletin kadına bakışı da anca bu kadar lur. "8 mart" ve "gebelik sürecindeki kadınlar"..
1- bu semineri ne kadınlar verion. erkeklere ver ki sağlıkllı sağlıklı o süreçte yardımcı olsunlar

2- kadınlar deyince nie doğurganlık makınası ilk akla geliyor ki?

3- gebe olmayanlar ve olamayanların kadınlar günü kutlanmamış mı sayılcak..

üfff nreresinden tutsan dökülüyor

oy ben ne idem nerelere gidem

kızlar klomen bende kullandım bende kiste dönüştürmüştü o yüzden hiç düşünmüyorum doğal haliyle bebek sahibi olacaksam olurum olmayacaksamda ne yapayım en son tüp olur

serpilcim tüp bebek merkezi ile hiç görüşmüş müydün?

haydaaa..gel kaç bu taraflaraaa tentation...
üstümüze üstümüze geliyorlar yawww lmaz:

merhaba arkadaşlar..sabah hastaneye gittim adetin 3. günü yaptırmam gereken hormon testlerini yaptırdım herşey normal çıktı herşey yolunda çok rahatladım..bir de 21. gün gidecekmişim progesteron testi için..sizlere haber vereyim dedim..

gözün aydın canım...

merhaba arkadaslar,

bugun de bitti cok sukur.

Cok iyi anliyorum seni tentation. Bugun itibariyle arkadaslarimin %80 i hamile ya da cocuk bekliyor)) televizyonda hangi kanali acsam diziler dahil hamilelik isleniyor)) Alisveris merkezleri hamile dolu vs.vs. kozmik bir komplo sozkonususempatiksalakcinni

Arkadas sohbetlerinde hamileliklten ve cocuklardan bahsedilir oldu sadece. ben ne edeyim kafami nerelere sokayim bilmiyorum. Kotu niyetten degil biliyorum ama sohbet bir yerde kayıyor işte. iyi yani hamile kalabilirsem inşallah bir çok şey biliyor olucam

herkese iyi akşamlar. inşallah bizler de hamilelere ait topiklere geçebiliriz çok ama çok yakın zamanlarda.

bu arada loveli bebisinin kalp atisini duymana ve paylasmana cok sevindim. Allah'im hayirlisiyla kucagina almayi nasip edecek insallah.

sevgiler

kızlar biz de ne yapalım biliyor musunuz, hamilelere değil de hamile olmayanlara bakalım. bizim de gözümüz onu görmek istiyor biraz da ondan. yoksa etrafta da bir sürü hamile olmayan kadın var, hatta bir sürü bekar, çocuksuz bayan da var..hamile gördük mü hoopp hemen hamile olmayan birine bakalım..ooh ne güzel diyelim yerimseniben

hayırlı olsun bebeğim tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim benimde tüm tahlilerim iyiydi

çılgınkız antalya tüp bebek merkezine gitmiştim doğal yolarla hamile kalabilecğimi söylemişlerdi sadce o hastanenin sahibi rahmim güya kalp şeklindeymiş düzeltmeliyiz demişti eşimde kabul etmedi bunu çünkü 8 dr muayen oldum hiçbiri bunu söylemdi yani para için beni ameliyat edeckti bende güvenmedim yaza kadar bekleyecğim olursa olur olmasa kıbrıs veya başka bir il de tüp deneyecğim ama antalyada yapmayacağım şimdilik canım zaten bu arad çocuk istemiyorum canım sıkkın ofiste bira içiyorum

selam ani şuan yoksun ama olsun ben yazıcam bebeğim inşallh kısa zamanda hamileler topiğine taşınırsın tüm kalbimle diliyorum bunu evet bugünde biiti hiç düşündünmü ömürden 1 gün daha yok etteik artı şeyler düşüneceğimize eksilerlemi kapattık günü bence bebbeğimiz olmasada tüm çocuklar bizim değilmi? o yüzden bence çok ama çok takılmamalıyız canımız sağ şükür rabbimize onun için güzel arkadşım hep ama hep umutla ve mutlu yola devam etmeliyiz ben öyle karra aldım bu topiciği seviyorum hemde deli gibii :)

çılgınım bugün bunu gördüğmmm giitiğim iş muhabetinde herşeyin çocuk olmadığını gördüm ve bugün tekarra kendime geldim herşey çocuk değil herşeye çocuk göüzyle bakarak resmen pskolojimizi göçürüyoruz olacağı varsada olmuyor işte

komedilerden bir demet işte ne diyeceksinki gülüm :)sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…