canlarım çiğdeme çok güldüm arkadaşım da çiğdem istemişti doğudayız bi de adam o ne dedi çekirdek dedik adam siz buralı değilsiniz değil mi dedi
masallllll seni rüyamda gördüm hayrolsun hamileymişsin valla hatta yazışıyormuşuz hepimiz halay falan çekiyoruz
kızlarr bugün eşime ben hamile olabilirim dedim :))) oda yanen şöyle dedi serpoş her ay böyle bir ihtimal varcevaba bak birde benim kocam fazla romantiktir :))))
arkadaşlar hepinize günaydın güzel bir gün diliyorum..ben regl oldum malesef..halbuki bu ay yumurtlamam herşey çok güzeldi ama tutmamış yine..3. günü tahliller yapılacak bakalım ne çıkacak bir yandan sevindim hafta sonuna denk gelmedi en azından ne varsa bir an önce bileyim tedavisi ne ise yapılsın..böyle beklemek çok zor..bu akşam incir kürüne başlıcam yine..
hem de en seksi, en vahşi ,en çatlak, en romantik, en becerikli :hulya: en bakımlı bayanssulusmile ve ennn kaydirigubbakcemile çok tercih edilen yaşlarımızdayız kıslaaaaaraa süpperr.. alkisalkisalkis seksi yaş ayrıca 33 di mii.. sengözlerimebaksanab ugurlu gelir umarım.
ben geldimmm..
canım ben hafiften tedaviye başladım ya, işte testler yapıldı, rahim filmi çekildi filan. daha onceden bu konuda deneyimli arkadaşlardan ve doktorlardan tavsiye, kısırlık konularına girildiyse normal doktorlardan cok, bu işte deneyimli olana gidin. biz de oyle yaptık..aldık kan tahlilerini, rahim filmini vs gittik . muayene etti doktor. dedi ki hemen hemen tüm testler yapılmıs. yumurtalıklar gayet güzel, bir sorun yok. 6 ay kadar hafif tedavilerle takip yapıcaz. Yalnız bu ay rahim ağzının spermler için uygun durumda olup olmadığını, spermlerin rahat bir şekilde ulasıp ulasmadığını kontrol etmek amacıyla ilişki sonrası bir test yapacak. hem benim hormonlarım o esnada düzgün oluyor mu, sperm allerjisi vs var mı bakacak.. bu onemli bir testmiş. eğer bu yoksa devam, varsa o zaman ugrasmadan asılama vs çaresiymiş.
böyle işte.
masalll kız, naber?? sen bu aralar çalışıyordun di mi???
artık özelimiz filan kalmadı suraya bak..:roflol::roflol:
tadım yok..
canlarım çiğdeme çok güldüm arkadaşım da çiğdem istemişti doğudayız bi de adam o ne dedi çekirdek dedik adam siz buralı değilsiniz değil mi dedi
masallllll seni rüyamda gördüm hayrolsun hamileymişsin valla hatta yazışıyormuşuz hepimiz halay falan çekiyoruz
tadım yok..
merhaba arkadaşlar..sabah hastaneye gittim adetin 3. günü yaptırmam gereken hormon testlerini yaptırdım herşey normal çıktı herşey yolunda çok rahatladım..bir de 21. gün gidecekmişim progesteron testi için..sizlere haber vereyim dedim..
merhaba arkadaslar,
bugun de bitti cok sukur.
Cok iyi anliyorum seni tentation. Bugun itibariyle arkadaslarimin %80 i hamile ya da cocuk bekliyor)) televizyonda hangi kanali acsam diziler dahil hamilelik isleniyor )) Alisveris merkezleri hamile dolu vs.vs. kozmik bir komplo sozkonususempatiksalakcinni
Arkadas sohbetlerinde hamileliklten ve cocuklardan bahsedilir oldu sadece. ben ne edeyim kafami nerelere sokayim bilmiyorum. Kotu niyetten degil biliyorum ama sohbet bir yerde kayıyor işte. iyi yani hamile kalabilirsem inşallah bir çok şey biliyor olucam
herkese iyi akşamlar. inşallah bizler de hamilelere ait topiklere geçebiliriz çok ama çok yakın zamanlarda.
bu arada loveli bebisinin kalp atisini duymana ve paylasmana cok sevindim. Allah'im hayirlisiyla kucagina almayi nasip edecek insallah.
sevgiler
çılgınkız antalya tüp bebek merkezine gitmiştim doğal yolarla hamile kalabilecğimi söylemişlerdi sadce o hastanenin sahibi rahmim güya kalp şeklindeymiş düzeltmeliyiz demişti eşimde kabul etmedi bunu çünkü 8 dr muayen oldum hiçbiri bunu söylemdi yani para için beni ameliyat edeckti bende güvenmedim yaza kadar bekleyecğim olursa olur olmasa kıbrıs veya başka bir il de tüp deneyecğim ama antalyada yapmayacağım şimdilik canım zaten bu arad çocuk istemiyorum canım sıkkın ofiste bira içiyorum
selam ani şuan yoksun ama olsun ben yazıcam bebeğim inşallh kısa zamanda hamileler topiğine taşınırsın tüm kalbimle diliyorum bunu evet bugünde biiti hiç düşündünmü ömürden 1 gün daha yok etteik artı şeyler düşüneceğimize eksilerlemi kapattık günü bence bebbeğimiz olmasada tüm çocuklar bizim değilmi? o yüzden bence çok ama çok takılmamalıyız canımız sağ şükür rabbimize onun için güzel arkadşım hep ama hep umutla ve mutlu yola devam etmeliyiz ben öyle karra aldım bu topiciği seviyorum hemde deli gibii :)
iyi akşamlar çıtırlar neşecim 3 yasin daha okudum yazarmısın
günaydın kızlar çıtırlar şimdi size başıma geleni anlatayım biraz gülün
malum dün akşam duygusal bir moddaydım 2 bira içtim kız arkadşım bir kurumda memeur onunda canı sııkın yaptığı bir işlemde hatta yaptığını düşünüyor morali bozuk ofise geldi haydi kalk yemek yiyelim dertleşelim dedi bendede para yoko ben ısamarlayacağım vesselam giitik yemeğe koca lokanta boşşş bir arkadşımla ben varım bir dünya garson dışarda ki masalar birine oturduk. sigar içmek için sonra üşüdük içeri geçtik sigara içmemeize vermediler mini bir tartışma yaşadık garsonlarla biz tekrar dışarı çıktık kahve içtik sohbet ettikk ben artık üşüdüm ve uykum var gidelim dedim oda tamam dedi
ve biz çıktık elimiz kolumuz salaya salayabindik arbamıza geldik evlerimeize arkadşım beni tlf la aradı serpoşş hesabı senmi ödedin... bende yok dedim sen ödemedinmi diye sordum oda yokkk ve biz biranda gülme krizine girdik
şimdi öğle yemeğine zorunlu o lokantaya gideceğiz hesabımızı ödemeye
yani o kadar garson hepsi ayaktamı uyuyordu anlamadık zaten canımız sıkkın kafamız birmilyondu stresten ya o garsonlara ne demeli :)))) işte istesek şöyle karnımız doyurup hesap ödemeden çekip gitmeyi başaramazdık ama biz dün çok pişkin bir halde bunu başarmışız:))
olumunekankayizsmile canım tabiki burda yazışarak içimizi boşaltıyoruz bebeğim şöyle bakın etrafına insanların hiçbiri tam mutlu değil herkesin kendince sorunları ve özlemleri var yani hepimizn içi seni dışı beni yakar hesabıyla yaşamla mücadelmize devam ediyoruz ve edeceğiz varmı başka altarnatifimiz bu sene herkes burda hamile kalacak neşemeşnin topiciğine taşınacağız rahat ol canımGunaydiiin kizlar ,
valla super iyi geliyor burda size icimi dokmek. iyi ki varsiniz kizlar.
Bende hayati yasa , saplanip kalma diye surekli telkin ediyorum kendimi. ama bataklik gibi icinde bulundugum ruh halim. kurtulmaya calistikca batiyorum. Offf geccek insallah. Allah'tan gezentenin tekiyim, disardan bakilinca da gayet mutlu mesudum. Ama ici beni disi seni yakar -tatlicadiarzu-
insallah arkadaslarim hepimiz hamis kalicaz, ozlemimiz sona erecek bu sene. guzel bir haftasonu diliyorum hepinize.
:içelim:
dün annemdeydim halam gelmisti. her gördüünde; siz bi doktora gitmionuz mu. filanca doktur varmıs, baska doktara gidin de bla bla bla...
iyyyyy kafayı yiciimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?