30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canlarım çiğdeme çok güldüm arkadaşım da çiğdem istemişti doğudayız bi de adam o ne dedi çekirdek dedik adam siz buralı değilsiniz değil mi dedi
masallllll seni rüyamda gördüm hayrolsun hamileymişsin valla hatta yazışıyormuşuz hepimiz halay falan çekiyoruz

:1shok:
hayırdır inşallah hayırdır inşallah.....ne güzel rüya o canım....Allah herkesin rüyasındakini versin...
eminim hepimizin rüyalarına da giriyordur yaşadıklarımız..

nasıl biriydim senin rüyanda çok merak ettim şimdi canım...

kıslar boyun ağrımdan dolayı ancak okuyabiliyorum...cevap yazmaya yetecek pilim kalmıyor....
dualarımdasınız....ve inanın hep aklımdasınız opuyorumnanaktan

kızlarr bugün eşime ben hamile olabilirim dedim :))) oda yanen şöyle dedi serpoş her ay böyle bir ihtimal var cevaba bak birde benim kocam fazla romantiktir :))))

kaydirigubbakcemile3 bu çok hoşuma gitti ya!!
bu da bir çeşit romantizm göstergesi bence...yanlış anlamış olabilirsin yani sepilcim hım??

her ay bizim için yeni umut....
canım sabır...yaptırman gerekenleri yaptır, yapmak istediklerini de yap...
bakarsın birisi sebep olur Rabbim de Ol diyiverir ....

aa süpperr.. alkisalkisalkis seksi yaş ayrıca 33 di mii.. sengözlerimebaksanab ugurlu gelir umarım.
hem de en seksi, en vahşi ,en çatlak, en romantik, en becerikli :hulya: en bakımlı bayanssulusmile ve ennn kaydirigubbakcemile çok tercih edilen yaşlarımızdayız kıslaaaaar

cılgınım şu preseedi denedin mi hiç???
bir kaç kez dene derim...bak 6 aylık bir süre de var önünde belki sürpriz olur hemencik tutar...

masalll kız, naber?? sen bu aralar çalışıyordun di mi???
artık özelimiz filan kalmadı suraya bak..:roflol::roflol:

:kedi: :kedi: :kedi:
ya aşkolsun çalışıyorum derken ders çalışmak var, işte çalışmak var yani aşkolsuuuun :kedi: kaydirigubbakcemile3

canım meraklandık şimdi...
eşinle yaptığınız ufak tartışmaysa bunlar tadı tuzudur evliliğin...
e bizi merakta bırakma...

rüyan inşallh hayra çıkar canım masalımız hamil olur :)alkisalkisalkis

günaydın kızlar çıtırlar şimdi size başıma geleni anlatayım biraz gülün

malum dün akşam duygusal bir moddaydım 2 bira içtim kız arkadşım bir kurumda memeur onunda canı sııkın yaptığı bir işlemde hatta yaptığını düşünüyor morali bozuk ofise geldi haydi kalk yemek yiyelim dertleşelim dedi bendede para yok o ben ısamarlayacağım vesselam giitik yemeğe koca lokanta boşşş bir arkadşımla ben varım bir dünya garson dışarda ki masalar birine oturduk. sigar içmek için sonra üşüdük içeri geçtik sigara içmemeize vermediler mini bir tartışma yaşadık garsonlarla biz tekrar dışarı çıktık kahve içtik sohbet ettikk ben artık üşüdüm ve uykum var gidelim dedim oda tamam dedi
ve biz çıktık elimiz kolumuz salaya salayabindik arbamıza geldik evlerimeize arkadşım beni tlf la aradı serpoşş hesabı senmi ödedin... bende yok dedim sen ödemedinmi diye sordum oda yokkk ve biz biranda gülme krizine girdik
şimdi öğle yemeğine zorunlu o lokantaya gideceğiz hesabımızı ödemeye

yani o kadar garson hepsi ayaktamı uyuyordu anlamadık zaten canımız sıkkın kafamız birmilyondu stresten ya o garsonlara ne demeli :)))) işte istesek şöyle karnımız doyurup hesap ödemeden çekip gitmeyi başaramazdık ama biz dün çok pişkin bir halde bunu başarmışız:))

ayy ben şu toplu yazmayı beceremdim ama cumartesi günü buu sekretrimden ders alarak öğreneceğim :)) hepinizi seviyorum çıtırlarım masalım geçmiş olsun boyun ağrına

Canlarım hepinize günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn....Herkes bugün çok dua ediyor, hamişlerle öyle olsun ki topikte kimse kalmasın...

Sezenim hadi gözün aydın. Çok sevindim herşeyin güzel çıkmasına...İnşallah bebişin de gelecek çok yakında hayırlısıyla...

Anicim bu ara hamilelerde artış var bence de, yakında sen de koca göbişinle onlara katılacaksın...

Canım Serpilim ya lütfen kendini yıpratma, çok yakında bebişinden uykusuz gecelerini anlatacaksın burada. Tam buraya yazıyorum bak..Benim rahmim de ters ama bence de fazla kendimizi kurcalatmayalım. İnşallah tüpe gerek bile kalmayacak. Yalnız acizane bir kardeş önerisi; eğer hamişsen aldığın alkol bebişine direk geçiyor, lütfen kendine ve doğacak bebişine dikkat et gülüm benim...

Serpilim biz de seni ve buradaki herkesi deli gibi seviyoruz...

iyi akşamlar çıtırlar neşecim 3 yasin daha okudum yazarmısın

Yazarım canım da bulabilirsem nerelerdeydi liste? Allah kabul etsin bu arada...

:roflol::roflol::roflol: Serpilim bu öğlen o lokantadayım, bekle beni:))) tam da parasız zamanımda ne güzel olur :))

Şubatın son haftası itibari ile Yasin Grubunu yazmaya başlıyorum, herkes okudukça eklesin buraya:

nesemese-23
loveli-9
Serpil02507-17
çılgınkız-3
librarian-2
sezen10-2
belenay-9
masal0663-2

Kızlar hata varsa düzeltelim, yeniler okunursa ekleyelim. Ayrıca listeyi okudukça siz de güncelelyebilirsiniz. Baştaki ve sondaki [quiate] ları silin sadece olur.

Serpilim akşam griptim salya sümük okumaya çalıştım, arada içim geçiyor, uyukluyorum ama okumak için kendimi zorluyorum, görmeliydin...Seni geçtim ama çok şükür:)) haa bu arada akşam okuduklarımı eklemedim, uykulu uykulu sayıklamış olabilirim diye:))

Gunaydiiin kizlar ,

valla super iyi geliyor burda size icimi dokmek. iyi ki varsiniz kizlar.

Bende hayati yasa , saplanip kalma diye surekli telkin ediyorum kendimi. ama bataklik gibi icinde bulundugum ruh halim. kurtulmaya calistikca batiyorum. Offf geccek insallah. Allah'tan gezentenin tekiyim, disardan bakilinca da gayet mutlu mesudum. Ama ici beni disi seni yakar -tatlicadiarzu-

insallah arkadaslarim hepimiz hamis kalicaz, ozlemimiz sona erecek bu sene. guzel bir haftasonu diliyorum hepinize.

:içelim:

olumunekankayizsmile canım tabiki burda yazışarak içimizi boşaltıyoruz bebeğim şöyle bakın etrafına insanların hiçbiri tam mutlu değil herkesin kendince sorunları ve özlemleri var yani hepimizn içi seni dışı beni yakar hesabıyla yaşamla mücadelmize devam ediyoruz ve edeceğiz varmı başka altarnatifimiz bu sene herkes burda hamile kalacak neşemeşnin topiciğine taşınacağız rahat ol canım

deli selim - fasulye / fizy.

umarım link gider. neşesi kaçanlara sabahlar olmasın :)))

:) öle arada kaçar tadım tuzum bu sıralar ööleyim . kocayla alakası yok. adam da anlamıo nolüür buna die uzaktan bakıo :)

serpil allah sizi ii etsin e mi. uğrassan ayarlamyamazsın :))

benim testler geldi. du bağalım pazar günü baslıcam yapmaya ne çıkacak çok merak ediom

dün annemdeydim halam gelmisti. her gördüünde; siz bi doktora gitmionuz mu. filanca doktur varmıs, baska doktara gidin de bla bla bla...

iyyyyy kafayı yiciimmm

dün annemdeydim halam gelmisti. her gördüünde; siz bi doktora gitmionuz mu. filanca doktur varmıs, baska doktara gidin de bla bla bla...

iyyyyy kafayı yiciimmm

alsanaalsanasmile halanın başka işi kalmamışmı acaba? dert etme cevabını kibarca verseydin bebeğim hımmm çok bilgiçlik taslıyorsa kendisi bir zahmet dr bulsun sizde gidin

ya bende soğan kürü uygulamıştım normalde 28 veya 29 günde adet olurdum 25 günde oldum şimdi ben hangi günü baz alıcam fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…